06 November 2012

Puterea seducţiei, votul reducţiei


Dacă eu îl bănuiesc pe domnul Obama că a cerut "votul prematur" pentru ca apoi a da cu "vântoasa" şi a nu lăsa şi pe ceilalţi să voteze, iată un viral american, care pare să demonstreze oarece... Nu ştiu dacă este adevărat... dar e TAAAARE.



După cum vedeţi, omul se duce la touch screen, dă click pe Obama... şi iese cine trebuie, adică se selectează Romney. Un virus informatic e mult mai ieftin decât o joacă cu HAARP-ul... Sigur, şmecheria a funcţionat şi invers. Vom vedea cine câştigă în Nevada, Texas, North Carolina şi Ohio.

(http://www.infowars.com/)

8 comments:

ADRIAN said...

Sa-i atragem atentia lui Fartstein ca se intampla lucruri in statul cu care suntem aliati ...
E absolut enervant ca mai existau candidati pentru aceasta functie insa toata atentia este condusa strict spre cele doua parti, asa cum subliniaza si desenul satiric ...
"Formatorii de opinie" si controlul informatic care se generalizeeza o sa distruga total bruma e democratie care mai exista pe ici pe colo.

Bibliotecaru said...

Când peste o sută sau două de ani se vor declasifica documentele de astăzi, figuri întunecare precum Hitler şi Stalin vor părea desuete.

Vasile, said...

Biblio,

Sa nu exageram ! Daca vrei sa fim practici hai sa numaram mortii acelora care dupa parerea dumitale pot fi umbriti de viitorime!

Priviind spre viitor si vorbind de o apocalipsa premeditata , sa nu ajungem sa-l acuzam chiar pe EL!

Pe de alta parte asa este nu trebuie sa crezi neaparat cea ce vezi.
Procedeul "misinformaticii" descris de tine este o inventie straveche .De la egipteni, greci incoace metodele de a manipula omul sunt mereu altele dar mereu aceleasi.

Oamenii de stiinta, artistii ,pictorii,scriitorii i-au invatat pe politicieni aceasta arta iar acestia au pus in practica aceste invataminte devenint adevarati iluzionisti!

La Figueras in aula de la intrare in muzeul teatru printre exponate incadrat de o arcada bizantina precum o rama imensa de tablou S.Dali expune o varianta a iubitei "Contemplation Gala"
o lucrare de peste 5-6 metri care reprezinta un nud intradevar placut si vederii unui novice in ale nudurilor sau ale artei.
Uite cum isi ascunde gandurile intr-o operta Salvador Dali.
Cind vrei sa fotografiezi nudul in imaginea surprinsa de pelicula sau de mai noul card nu o mai vezi pe gala si imaginea lui Abraham Lincoln imagine preluata dupa o banknota de 5 USD.






Privesc deci vad said...

Scoate naibii controlul la robot că este enervant!
:)))))))

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Păi ştiţi ce conţin acele documente secrete? Presupunerea mea este că vorbim despre un complex de măsuri menit să producă un holocaust de 90% din populaţia lumii în următori 25-30 de ani... Atacul deja a început, este vizibil, numai că încă nu cred nimeni.

Vasile, said...

Eu sunt un om practic , zvonurile si bursa sunt elemente fara impact
in confruntarea mea zilnica cu realitatea.

Eu am vazut un experiment reusit "deep impact" ,deci o investitie a banuitilor dumitale pe termen lung care va contrazice si pe dumneavoastra si pe alti zvonaci,creatori de mituri, si scenarite., ale unui eventual razboi apocaliptic declansat doar pentru a mai scapa de surplusul uman al planetei.

Sunt insa de acord ca anumite conflicte sunt intretinute de intersectia intereselor marilor puteri.

Sirianul este mentinut acolo pentru ca protejeaza si interesele Iranului si Rusiei dar in acelasi timp paradoxal si al americanilor.

Bibliotecaru said...

Cine va supravieţui, va vedea.

Vasile, said...

viliVor supravietuii aceia care la terminarea resurselor conventionale , vor avea implementate deja in toate sistemele civile si armate
alte mijloace si resurse de sustinere a unei vieti moderne!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.