20 September 2012

Blogul http://www.gossipaz.com ia posturile mele de pe acest blog (http://bibliotecarul.blogspot.ro/) fără nici o trimitere spre blogul meu


Imaginaţi-vă mirarea mea când am văzut acest post...

http://www.gossipaz.com/?p=33447#comment-1334

Care conţinea exact postul meu http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012/09/tehnica-discursului.html fără nici un fel de specificare a faptului că postul este preluat după blogul meu şi nici că este scris de mine.

Nu am nici o problemă cu faptul că cineva preia ce postez eu, doar şi eu iau din ziare... dar cred că este necesară indicarea unei surse. Nu aş vrea să mă trezesc că lumea spune că aş fi acelaşi personaj cu ROGossipAZ.

Ceea ce nu ştie domnia sa este că duşmanii mei sunt destul de agresivi, ameninţările au curs întotdeauna din toate părţile şi, la o adică, dacă este confundat cu mine... Pe această cale spun că este o altă persoană... să nu existe confuzii. Sfatul meu este ca totuşi să specifice blogul meu pe viitor, să nu încapă confuzii.

În altă ordine de idei... Mie mi-au cam cedat nervii, nu mai pot să urmăresc ştirile, nu mai pot nici să deschid uşa când sună cineva şi nici să ridic telefonul... aşa că voi lua o pauză mai lungă cu blogul. Realitatea aceasta este din ce în ce mai nesimţită, mai aberantă, mai contorsionistă... Tare mi-e teamă că voi muri înainte de sfârşitul lumii.
© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.