28 December 2008

Premierul Emil Boc şi miniştrii au avut astăzi o întânire de lucru la Palatul Victoria


Primul-ministru Emil Boc şi membrii Cabinetului s-au întâlnit astăzi într-o şedinţă de lucru în vederea pregătirii proiectului de buget pe anul 2009, ce va fi adoptat într-o viitoare şedinţă de guvern.

"Este o şedinţă informală de Guvern. Scopul ei este foarte clar: de a pregăti viitoarele şedinţe de Guvern consacrate bugetului. Fiind contra timp, întânirile noastre sunt absolut necesare pentru a pregăti fundamentarea bugetului pe 2009 din perspectiva actualei situaţii financiare a ţării şi din perspectiva obligaţiilor şi responsabilităţilor fiecărui minister", a afirmat premierul Emil Boc.

La invitaţia primului-ministru, preşedintele Traian Băsescu a participat la întâlnirea cu membrii Cabinetului Boc, şeful statului asigurându-i pe membrii Executivului de sprijin şi solidaritate.

"Mesajul meu către dumneavoastră este de deplină solidaritate. (…) Obiectivul meu major este acelaşi ca şi la formarea Guvernului: ţara să fie gestionată corect în anul 2009, resursele financiare să fie gestionate corect şi deciziile pe care le luaţi să fie corecte în raport cu realitatea economică a sfârşitului de an 2008 şi începutului de an 2009. (..) Vă asigur de solidaritatea mea faţă de fiecare dintre dumneavoastră şi faţă de Guvern ca instituţie", a afirmat preşedintele Traian Băsescu.

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 27.12.2008

(sursa: http://www.guv.ro)

2 comments:

Ela Roseni said...

Off topic:
Gând frumos de Anul Nou/ îmbrăcat de sărbătoare/poposind la fiecare/şi lăsând din el un ou/ de ninsoare-alinare
Cu drag, Ela-Marinela
LA MULŢI ANI!

Bibliotecaru said...

Un an nou fericit şi bine gândit!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.