30 January 2010

Domnul Cristian Preda pariază pe succesul unei noi structuri de autoritate


http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/883913/1/cristian-preda.jpg
(sursa: http://www.mediafax.ro/politic/ana-birchall-cere-demiterea-lui-cristian-preda-883913)
Organizaţiile vor fi cu certitudine mai degrabă federaţii ale unor filiale descentralizate, cu un număr diferit de aleşi (locali, naţionali, europeni) şi cu un plan de acţiune care va fi cu totul diferit de cel în care partidul tras de o “locomotivă” e pregătit să câştige sau să piardă totul.
(sursa: http://cristianpreda.ro/2010/01/30/o-noua-structura-de-autoritate/)

5 comments:

Anonymous said...

REDUCEREA MANDATULUI PRESEDINTELUI ROMAN BASESCU DE LA 5 ANI LA 5 LUNI !

Vasilescu a fost scos pe sest din Romania sub nasul servicilor secrete. Vizita fostului director al aeroportilui Otopeni (Romania )la New York fost extrem de scurta, se pare de cateva ore. Marturiile date sub juramant fac parte din noul dosar de acuzare prin care autoritatile judiciare americane spera sa obtina extradarea celebrului traficant de arme din Tailanda.
"Bout partner a friend of Romanian president Traian Basescu, connected Viktor Bout to Arsenal and Romtehnica, companies of Romanian DoDefense. Cigarettes in cargo manifest of Air Sofia aircraft, in fact rifle guns amunitions loaded on board at Bucharest-Otopeni Romanian AFB for a destination under embargo in 1998 ( Sierra Leone )".
In total Vasilescu a documentat vreo 200 de transporturi de armament
violand santiunile ONU depe aeroportul Otopeni.
Un aspect inedit reprezinta vanzarea pe un pret de nimic a flotei aeriene romane de catre Ministrul Transporturilor Traian Basescu actualul Presedinte al Romaniei catre contrabandisti de arme. ( un avion Iliusin la pretul unui Jeep )
"Vasilescu testifies a few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in arms smuggling on the Bucharest airport and in the of Agigea zone, in the Constanta Sea Port (new and old), for military training and support of the Islamic organizations."
Vasilescu a parasit USA dupa cateva ore de sedere la New York fara sa viziteze orasul. In aceste ore el a reusit sa arunce in aer mafia de arme si politica a Romaniei in frunte cu actualul presedine Traian Basescu.
Corespondenta speciala pentru Nipon PRESS by Robert Horvath
VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
Vasilescu | MySpace - myspace.com/val2002

 In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: 
 www.myspace.com/val2002
URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Bibliotecaru said...

"FOTOGRAFII CU POLITISTI AMERICANI DESCINZAND IN MIEZ DE NOAPTE LA ICR NEW YORK."

Păi dacă i-aţi chemat, nu trebuiau să vină? :D

nimrod said...

Apropo de structurile de autoritate văd că politicienii români fac potecă în week-end spre Poiana Braşov. Vorba ceea, câinii latră, week-end-ul rămâne... Îmi amintesc de-o vreme când pe masa guvernului israelian erau aliniate platouri cu stive de gustări, până într-o zi când cineva din presa israeliană s-a sesizat din oficiu :"Băi, da' totuşi..." De atunci au rămas, mi se pare, maxim sucurile şi apa minerală, spre binele autorităţii structurii...

Bibliotecaru said...

Păi dacă fac potecă, poate nu mai e nevoie de autostradă. :D

Vă asigur eu că ei se prefac că se distrează, în realitate se întâlnesc pe ascuns pentru a pune "ţara la cale". Tare mi-e teamă că de la atâta pus ţara la cale, România va lua calea străinătăţii. Cetăţenii au plecat, ce era prin subsol a plecat şi el... a mai rămas suprafaţa. Când va veni curentul plecării în străinătate şi nu vom mai avea nimic pe pământ să ne ancorăm să nu ne ia curentul, va trebui să ne ancorăm de cer.

nimrod said...

Să ne ancorăm de cer? Mă înscriu! De sus se vede mult mai departe... Ar trebui totuşi să aranjăm ceva, din vreme, cu Grigore Leşe ca nu cumva să rămânem şi în raport cu cerul tot pe dinafară...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.