30 January 2010

Domnul Cristian Preda pariază pe succesul unei noi structuri de autoritate


http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/883913/1/cristian-preda.jpg
(sursa: http://www.mediafax.ro/politic/ana-birchall-cere-demiterea-lui-cristian-preda-883913)
Organizaţiile vor fi cu certitudine mai degrabă federaţii ale unor filiale descentralizate, cu un număr diferit de aleşi (locali, naţionali, europeni) şi cu un plan de acţiune care va fi cu totul diferit de cel în care partidul tras de o “locomotivă” e pregătit să câştige sau să piardă totul.
(sursa: http://cristianpreda.ro/2010/01/30/o-noua-structura-de-autoritate/)

6 comments:

Anonymous said...

EXPOZITIA PATAPIEVICI DESCHISA DUPA DOI ANI DE ZILE !

ULUITOR, INCREDIBIL,SENZATIONAL, DEMENT !

Scandalul ICR creiat prin chemarea de catre mine a politiei americane la expozitia din NEW YORK ramane actual. Expozitia este deschisa si azi dupa aproape doi ani. Articolul scris acum doi ani ramane valabil ,cu singura deosebire fiind faptul ca bugetul ICR sa marit cu 4 milioane $ peste bugetul din anul trecut.
Probabil Presedintele de onoare al ICR ,Traian Basescu consindera ca in mijloc de
criza, cand se taie pensile, oamenii sunt dati afara si copii nu au ce manca ,trebue furat mai mult !
DESCHIDETI BLOGUL ROBERT HORVATH-DEVA
http://devanewyork.blogspot.com/
FOTOGRAFII CU POLITISTI AMERICANI DESCINZAND IN MIEZ DE NOAPTE
LA ICR NEW YORK.


MANDAT PENTRU ARESTAREA LUI BASESCU LA NEW YORK
Astazi 12 Noiembrie publicatia New York Magazin a spart cenzura. Redactorul Culian , jurnalist al curajului si adevarului a publicat articolul “Morminte la Bucuresti, Menore la la New York”. El desvalue fapte noi, incendiare ,despre scandalul ICR ,New York: Expozitia antisemita nu a fost una romanaeasca, ci una araba. Mana care a desecrat menore manjind, cu sange cuvantul Fuck, este al arabului OMAR MARWAN AMBAKI.( romanii au fost doar decorul si diversiunea).. . Acesta expozitie de si oficial a fost inchisa la 15 August, este deschisa si azi dupa trei luni de zile….probabil pana la intoarcerea presedintelui din Siria …. Rezultatul anchetei americane incepe sa-si faca loc in media americana….. Profanarea mormintelor este legata de desecrarea menorelor…Se profileaza un scandal international….. Culmea ironiei, face ca.Anti Defamation League cea mai puternica asociatie evreiasca , se se afle cu sediul, la doua minute de galeria ICR. Articolul descrie in amanunt, descinderea in noaptea de 29 octombrie a unei unitati speciale in Hate Crime, pentru a lua probe. Faptul ca presedintele Basescu deschide,sponsorizeaza si refuza sa inchida ,un eveniment extremist care promoveaza teroarea si si ura de rasa in mijlocul celui mai mare oras american, la doi pasi de sediul ONU,creiaza o situatue fara precedent. Aceasta provocare cere un raspuns pe masura . Baza penala o reprezinta “plangerea”adresata politiei, in care subsemnatul cer deschidera unei anchete si dezamorsarea unei bombe a terorismului ideologic islamic. Aceast document oficial impreuna cu probele adunate, pun bazele Mandatului de Arestare in U.S., a cetateanului roman Traian Basescu. Copia acestui document ,cu antetul politiei americane si numar de inregistrare sta la dispozitia celor interesati . Robert Horvath Cineast New York 14 noiembrie 2008 ( cititi nymagazin nr 593 )
http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

Anonymous said...

REDUCEREA MANDATULUI PRESEDINTELUI ROMAN BASESCU DE LA 5 ANI LA 5 LUNI !

Vasilescu a fost scos pe sest din Romania sub nasul servicilor secrete. Vizita fostului director al aeroportilui Otopeni (Romania )la New York fost extrem de scurta, se pare de cateva ore. Marturiile date sub juramant fac parte din noul dosar de acuzare prin care autoritatile judiciare americane spera sa obtina extradarea celebrului traficant de arme din Tailanda.
"Bout partner a friend of Romanian president Traian Basescu, connected Viktor Bout to Arsenal and Romtehnica, companies of Romanian DoDefense. Cigarettes in cargo manifest of Air Sofia aircraft, in fact rifle guns amunitions loaded on board at Bucharest-Otopeni Romanian AFB for a destination under embargo in 1998 ( Sierra Leone )".
In total Vasilescu a documentat vreo 200 de transporturi de armament
violand santiunile ONU depe aeroportul Otopeni.
Un aspect inedit reprezinta vanzarea pe un pret de nimic a flotei aeriene romane de catre Ministrul Transporturilor Traian Basescu actualul Presedinte al Romaniei catre contrabandisti de arme. ( un avion Iliusin la pretul unui Jeep )
"Vasilescu testifies a few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in arms smuggling on the Bucharest airport and in the of Agigea zone, in the Constanta Sea Port (new and old), for military training and support of the Islamic organizations."
Vasilescu a parasit USA dupa cateva ore de sedere la New York fara sa viziteze orasul. In aceste ore el a reusit sa arunce in aer mafia de arme si politica a Romaniei in frunte cu actualul presedine Traian Basescu.
Corespondenta speciala pentru Nipon PRESS by Robert Horvath
VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
Vasilescu | MySpace - myspace.com/val2002

 In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: 
 www.myspace.com/val2002
URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Bibliotecaru said...

"FOTOGRAFII CU POLITISTI AMERICANI DESCINZAND IN MIEZ DE NOAPTE LA ICR NEW YORK."

Păi dacă i-aţi chemat, nu trebuiau să vină? :D

nimrod said...

Apropo de structurile de autoritate văd că politicienii români fac potecă în week-end spre Poiana Braşov. Vorba ceea, câinii latră, week-end-ul rămâne... Îmi amintesc de-o vreme când pe masa guvernului israelian erau aliniate platouri cu stive de gustări, până într-o zi când cineva din presa israeliană s-a sesizat din oficiu :"Băi, da' totuşi..." De atunci au rămas, mi se pare, maxim sucurile şi apa minerală, spre binele autorităţii structurii...

Bibliotecaru said...

Păi dacă fac potecă, poate nu mai e nevoie de autostradă. :D

Vă asigur eu că ei se prefac că se distrează, în realitate se întâlnesc pe ascuns pentru a pune "ţara la cale". Tare mi-e teamă că de la atâta pus ţara la cale, România va lua calea străinătăţii. Cetăţenii au plecat, ce era prin subsol a plecat şi el... a mai rămas suprafaţa. Când va veni curentul plecării în străinătate şi nu vom mai avea nimic pe pământ să ne ancorăm să nu ne ia curentul, va trebui să ne ancorăm de cer.

nimrod said...

Să ne ancorăm de cer? Mă înscriu! De sus se vede mult mai departe... Ar trebui totuşi să aranjăm ceva, din vreme, cu Grigore Leşe ca nu cumva să rămânem şi în raport cu cerul tot pe dinafară...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.