29 August 2009

Aşa arată politica dezbrăcată de masca prefăcătoriei


Iată probabil cea mai bună emisiune din ultimul timp. Interviul este genial. Răspunsurile domnului Cataramă au fost reconfortante şi liniştitoare. Practic m-am liniştit pentru că am înţeles că nu mai există nici o soluţie.


(sursa: http://www.realitatea.net/emisiuni/100prc-_23812_91382.html)

5 comments:

Anonymous said...

Am spus pe blog la Udrea ca dl Catarama a procurat dovada-spusele lui de la nivelul politic pe care l-a avut constituie o dovada- pentru ce cam toti o stim cam de demult.
Numai ca nu e nimic genial. Adevarul nu e genial ci este doar adevarat.Poate doar naivitatea pe care o simula Turcescu era genial.

ion adrian said...

PS Nu este anonymus ci este ion adrian

Bibliotecaru said...

Spuneam de interviu că a fost genial. Introducerea sa în mijlocul contradicţiilor PD-L şi PSD a fost ca un duş rece. Lovitura cu manta în PNL este evidentă.
Din păcate extrem de puţină lume înţelege că Viorel Cataramă a vorbit în favoarea PNL, nici un PNL-ist nu a înţeles exact mesajul şi posibilitatea unui punct de reformă politică care să susţină de fapt varianta unui "altfel de politician".

Anonymous said...

Asa cum l-am inteles eu sper sa-l inteleaga si Basescu.

ion adrian said...

ion adrian Says:

September 2nd, 2009 at 11:25 am
Spune adineaori dl Crin Antonescu: Diversiunea in care joaca acum dnul Catarama il priveste sau cam asa ceva . Esential este cuvantul diversiune si recunoasterea ei de catre liderul actual al PNL…
Eu cred ca tot ce a spus Catarama despre PNL si politica in romania este adevarat si presupun ca nu degeaba avenit el la TV, evident ca este in cadrul unei diversiuni e mine citita dar deocamdata ma abtin de la comentarii suplimentare. Ca Crin a inteles ca este o diversiune este clar dar nu stiu daca i-a descalcit si itele sau poate ca este si el un pion in respectiva diversiune

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.