24 September 2010

Am o soluţie mai bună pentru poliţişti!


O soluţie mai bună decât o astfel de manifestare în care poliţiştii îşi riscă libertatea (văd că poliţiştii sunt ameninţaţi cu puşcăria).

Doamnelor şi domnilor poliţişti,
Există o soluţie mai bună şi perfect legală. Soluţia este să aplicaţi cu conştiinciozitate legea în ce priveşte clasa politică. Staţi cu ochii pe politicieni, staţi cu ochii pe copii de bani gata, fiţi pe fază şi când parchează greşit, şi când trec pe roşu, şi când nu au centură sau vorbesc la telefon, dar mai ales fiţi pe fază când au o afacere dubioasă. Loviţi politicienii acolo unde-i doare, în afacerile care ţin loc de demnitate şi cinste, loviţi politicienii în statutul lor de intangibili, de stăpâni ai ţării. Dacă este să luăm ştirile din presă, România este plină de politicieni care fac afaceri la limita legii. Mergeţi şi aplicaţi legea cu scrupulozitate până la amănunt, reperaţi clanurile mafiote protejate de politicieni, atacaţi tot ce este ilegal şi protejat politic.

Este mult mai simplu să loviţi politica aplicând legea decât să-i siliţi să facă o democraţie funcţională strigând la porţile clădirilor luxoase în care îşi fac “treaba”.

Sunt absolut convins că fiecare poliţist ştie ce se întâmplă în zona lui, cine pila cui este, cine pe cine susţine… Vă îndemn, nu să faceţi grevă, ci să impuneţi legea toţi odată rupând afacerile care fac politica profitabilă, eliberând astfel şi ţara de structurile de interese.

3 comments:

Anonymous said...

Da :) este o idee buna.

Antiignorantu said...

da trezirea ....

Bibliotecaru said...

Rămâne ca şi poliţiştii să aibă destul curaj să se ia cu politica în piept.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.