12 September 2012

Trăiască, dintre toţi, cea mai babană! Obama şi poporul, ţara-americană!


Eu aşa îmi imaginez Statele Unite ale Americii peste 20 de ani.

Şi prin legile româneşti există o prevedere care permite confiscarea unor bunuri în anumite circumstanţe. De exemplu, dacă mergi la furat de porumb şi transporţi porumbul cu căruţa... statul îţi poate confisca căruţa.

Hmmm... Nu ar trebui să fie o surpriză, dar este. Mai ţineţi minte cum domnul Gordon spunea despre România că... mă rog, ştiţi dumneavoastră ce spunea. Iată ce nu prea spune domnul Gordon despre "the Obama administration". Ministerul lor de Justiţie, "Justice Department", au reuşit să ducă confiscarea căruţei cu porumb pe cele mai înalte culmi ale justiţiei. Mai precis se pot face ridicări fără ca cel în cauză să aibă parte de un proces... Mai exact Departamentul Justiţiei a acordat Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF) autoritatea "seize and administratively forfeit property involved in controlled-substance abuses".

Ce credeţi că spune The Washington Times?

Such seizures are common in drug cases, which sometimes can ensnare people who have done nothing wrong. James Lieto found out about civil forfeiture the hard way when the FBI seized $392,000 from his business because the money was being carried by an armored-car firm he had hired that had fallen under a federal investigation. As the Wall Street Journal reported, Mr. Lieto was never accused of any crime, yet he spent thousands in legal fees to get his money back.
(TF's latest gun grab - Washington Times http://www.washingtontimes.com/news/2012/sep/6/atfs-latest-gun-grab/#ixzz26ErQhe8J)


Adică, cineva a transportat ceva cu un mijloc de transport pe care altcineva îl folosise la o infracţiune ce intrase în atenţia FBI. Badabim badabum maşina a fost confiscată cu tot cu bani din ea... Mai rău ca în cazul Becali şi valiza cu milioanele de euro (apropo, nu a fost condamnat... o fi primit valiza înapoi?) :D

Nu veţi crede... dar dacă americanii ar fi fost atenţi la avionul de la firma traficantului de arme... poate că ar fi arestat/confiscat aeronava cu tot cu preşedinte înlăuntrul său şi ne scutea de o grijă (Avionul traficanţilor, plătit de Administraţia Prezidenţială)... Eu glumesc, dar SUA se transformă, uşor-uşor, normativ cu normativ, în cea mai cumplită dictatură. Totul se face "din grija faţă de cetăţean", se tot aud vorbe precum "Lupta împotriva terorismului", "lupta împotriva cartelurilor de droguri", "lupta împotriva nedreptăţii", "lupta pentru democraţie", "lupta pentru pace şi securitate"... treptat însă se simte statul totalitar cum avansează, metru cu metru... şi pentru că lucrurile se întâmplă treptat, milioanele de americani înghit gogoaşă după gogoaşă.


(http://michiganmedicalmarijuana.org/topic/41097-gun-grab-obama-justice-department-ends-due-process/)

Cam atât cu "We The People"...

11 comments:

Robert Horvath said...

@ Sunteti omul providential care va scapa SUA de dictatura. Deocamdata atentia internationala se indreapta
catre Romania . Este socanta o referiré.......in presa germana care descriind gigantica fraudare a votului
considera .....considera ....spatiul mioritic CONDUS DE. DOI GANGSTERI POLITICI !


Robert Horvath said...


Poporul american poate sa va fie recunoscator.
Fixatiile dumneavoastra trebuie sa le trimiteti Ambasadei
SUA din Bucuresti. Fiecare palma data oligarhilor americani este o mangaiere.pentru cei oprimati.
Am crezut ca fixatiile se datoresc unui complex de inferioritate.....si lipsei de femei si bani.
M-am inselat amarnic. Nu este verba de cautarea unui tap
Ispasitor .....ci unui complex de superioritate care se transforma intr-un anti americanism profund.

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Am o întrebare pentru domnia voastră, dar să nu răspundeţi imediat, mai întâi gândiţi cât puteţi de bine şi pe urmă răspunsul.

Să presupunem că suntem în anul 1988 şi un cetăţean american vorbeşte de rău pe Nicolae Ceauşescu şi regimul Ceauşescu, spune el lumii că este dictatură, că Securitatea face "poliţie politică"... şi aşa mai departe. Aţi spune că acel cetăţean american este vinovat de un profund şi evident anti-românism? Da sau Nu.

Katrina said...

Roby,
Postarea Bibliotecarului este dovada clara ca este mai informat ca tine, care traiesti in "buricul" Americii, ( Niuiorc)de unde se da si ora exacta ( Ual strit)....Bibliotecarul este tot atat de anti-american ca Ron Paul sau Oliver Jones sau milioanele de americani care au votat pentru Ron Paul, dar cred ca ar fi prea mult sa'ti cer sa comentezi acest eveniment, pentru ca sunt sigur ca habar nu ai cine'i Ron Paul.....
Povesteste'ne mai bine cum ai comemorat tu, ca "niuiorchez" si cetatean amerikan, 9/11 si daca ai turnat vreun vecin terorist muslim la efbiaisau siaei.....

Katrina said...

Biblio
Un simplu exercitiu de logica si ajungem la "Teoria conspiratiei", cum le place bilderbergilor sa spuna, atunci cand unii pun seriase intrebari despre asazisa globalizare...Micii sateliti, fosti sovietici, au devenit sateliti americani, care servesc de clesti de scos castanele din foc.....Terorism, Al Quaida, traficanti de arme, fratii Basescu......incet, incet, cercul se inchide.....

Bibliotecaru said...

@ Katrina

M-am "ţepuit" de câteva din cauza "politicii care îmi conduce destinele", de atunci mă gândesc în continuu cum să fac ca nici un politician să nu mă mai ia pe nepregătite.

Anonymous said...

Robert Horvath ştii bancul cu sânii?

SÂ NI PUPI ÎN CUR BĂ HORVATE!


PS Mesaj pentru boul bătrân Katrina:

Băi animal cu bască vezi că în ciuda fatului că pedelacii au încercat să mi-o tragă iar la gioale ograda încă există!
:))))))))))

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
ZeV said...

Biblio
Sincer să fiu, mi se fâlfâie de americani, mai ales, că nu intenționez să călătoresc vreodată acolo. În primul rând, nu suport zborurile lungi. ;)
Grav este altceva, acești mafioți ordinari cu patalama,descendenți ai bandiților din Vestul Sălbatic, au contaminat de năravuri dictatoriale și o bună (sau rea ?) parte din Europa.
Bine a spus astăzi Renate Weber: ,,europarlamentarii să nu uite niciodată că sunt în funcții bine de tot remunerate, DATORITĂ VOTULUI CETĂȚENILOR, NU ABSENTEISMULUI".
Am mai retușat puțin mesajul, pe ici pe colo, ca să semene perfect cu ce as fi spus eu. ;)
Mi-au plăcut, desigur și mesajele domnilor Graham Watson și Hannes Svoboda.
Din fericire, poporul român nu este singur în Europa.
Nu acelasi lucru se poate spune despre clica totalitară avându-l în centru-dreapta pe cel mai mare dictator pe care l-a avut , vreodată, națiunea română.
Piei, Satano !
;))

Bibliotecaru said...

Partea frumoasă a zilei de astăzi este revolta parlamentarilor europeni. Iată că astăzi nu au mai fost cuminţi, nu au mai înghiţit ce li s-a dat, şi s-au revoltat. Au făcut-o pe doamna Viviana cu ou şi oţet. Numai Vadim Tudor a fost discordant... nu ştiu ce anume crede el că a câştigat...

Vasile, said...

Biblio,

Reactia europenilor ,face totusi ca maxima "nici o data nu-i tarziu" ,sa devina tardiva!

A poate ca satisfactia personala , daca asta ajuta poporul roman ,atunci DA, atunci sunt de acord !

Eu as fi redat pentru europeni si as fi reamintit pentru acesta sleatha de nenorociti care capuseaza tara , fara nici un discernamant al unui om normal si sanatos psihic, de citiva ani incoace doar doua mesaje al presedintelui Traian Basescu.

Citez din memorie " a vreti referendum atunci ne vom revedea la vot" si "Romani nu va prezentati la Vot" ! Tragicomedie ieftina executata de un papusar sustinut de citiva bezemetici care se cred oameni !

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.