25 September 2008

Discursul preşedintelui văzut de Biroul de preşă al PNL



Discursul preşedintelui este discursul unei politici învechite şi a unui viitor întunecat. Românii doresc soluţii concrete, progrese vizibile şi un viitor optimist.

Discursul preşedintelui este unul lipsit de speranţă, orientat spre trecut, dominat de conflicte, uri şi obsesii personale.

În acest timp, românii sunt tot mai optimişti, mai încrezători în viitor şi în forţele lor. În România guvernată de liberali, părinţii şi bunicii noştri au pensii mai mari. Românii primesc astăzi salarii mai bune decât acum 4 ani. Mesajul preşedintelui este unul de implicare în campania electorală.

Alegerile care se apropie pun problema unei opţiuni fundamentale între idei, programe şi viziuni despre viitorul României. Stânga doreşte să crească impozitele, dreapta propune scăderea impozitelor. Stânga doreşte un guvern mare, ineficient, risipitor, dreapta propune un guvern redus, eficient, responsabil.

România a înregistrat o creştere economică fără precedent în mandatul Guvernului PNL: am dublat salariul mediu, am dublat pensia medie, am obţinut cea mai mare creştere economică din ultimii 70 de ani.

Ştim că mai sunt multe de făcut şi în aceste alegeri românii trebuie să aleagă dacă vom continua pe drumul progresului, alături de un guvern de dreapta PNL, sau ne vom întoarce la politicile falimentare ale trecutului, cu un guvern de stânga PSD.

PNL promovează o Românie mândră şi prosperă!

PNL – pentru o viaţă mai bună!

24 septembrie 2008 Tudor Chiuariu

Purtător de cuvânt PNL

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.