03 September 2012

După ce americanii au inventat urmărirea totală, acum inventează non-comunicarea la cererea guvernului


Statul american are o problemă, în ziua de astăzi nu mai poţi face un abuz în linişte pentru că cineva filmează cu telefonul şi filmuleţul devine viral în 24 de ore.Mult mai multe pe: http://www.infowars.com/apple-granted-patent-to-disable-cameras-according-to-location/

Firma Apple a obţinut o patent legat de posibilitatea de a bloca camerele pe iPhone în anumite locuri. Scopul acestui patent este acela de preveni comunicarea cetăţenilor pe perioada protestelor sau a anumitor evenimente.

Cu alte cuvinte, dacă un partid are ceva de vorbit confidenţial... ca să nu rişte să apară în presă convorbirile confidenţiale... pac, se apasă un buton şi sunt bruiate toate opţiunile de comunicaţie şi înregistrare. Nu-mi este prea clar dacă se influenţează şi instrumentele mai vechi decât iPhone... pentru că s-ar dezvolta imediat un sistem diferit ce permite înregistrarea şi transmisia datelor...

Se spunea mai demult că aceste nouă "minunăţii" ale comunicaţiilor moderne sunt făcute special pentru a intercepta cetăţenii, motiv din care nu se mai poate extrage acumulatorul din telefon. De data aceasta lucrurile par vizibile din avion, nu mai poate fi un semn de întrebare. Personal nu am unul din aceste telefoane inteligente. Mai mult, am telefoanele lângă televizor, aşa că pot să înregistreze domniile lor cât doresc programele TV.

128 comments:

Robert Horvath said...

Bibliotecar
Sunt sincer consternat. Se pare ca singura dumneavoastra preocupare este SUA
Ce vreti sa dovediti cu aceasta propaganda anti americana
zilnica ?
Spuneti ca o faceti din mila fata de poprorul american.
America are bune si rele. A comsemna doar aspectele negativa va pune intr-o lumina nefavorabila.
Sunteti un bigot anti occidental ? Un anarhist ? Un comunist ?
Sunteti impotriva valorilor americane ?
Nu cred....sau nu vreau sa cred.
Realizati ca fara America lumea ar fi pe mana lui Stalin si Hitler iar dumneavoastra a-ti sta la ....coada la zahar. Vreti sa gasiti un tap ispasitor pentru neputinta dumneavoastra ?
Todeauna trebuie gasit un tap ispasitor .....evrei, unguri, negrii, tigani, americani. Treziti-va la realitate si redeveniti un om cu piciarele pe pamant.....in caz contrar sinuciderea poate deveni o solutie viabila. Cineva trebuie sa va spuna adevarul. Deocamdata cu respect.


Oana said...

@Robert
Prin comentul tau ai dovedit ca @bibliotecarul are total dreptate in cele spuse mai sus.

Din america va veni si la noi si tot asa. Curand o sa puna stapanire si pe ganduri. Nu o sa mai ai voie la nimic.
Si mai zice lumea ca pe vremea comunismului a fost rau. Oare ce este acum, e un alt comunism , ascuns sub aura DEMOCRATIEI?

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Aveţi o memorie foarte scurtă... America chiar ne-a lăsat la mâna lui Dej şi Ceauşescu... Vă amintiţi relaţiile grandioase pe care Nicolae Ceauşescu le-a avut cu Statele Unite?

Românii au aşteptat să vină americanii ca să-i salveze de comunism... şi ce să vezi?, americanii au venit ceva mai târziu decât a fost nevoie... să-i salveze ba de Roşia Montana, ba de Roşia Poieni, ba de gazele de şist, ba de grija unor avioane, ba de grija unor soldaţi "prea mulţi" pe câmpul de luptă... Eu am tot văzut străinii aceştia luând din România, dând "pe gratis" nu prea am văzut. Chiar şi ajutoarele umanitare de la început erau venite din partea unor cetăţeni ca mine şi ca dumneavoastră... statele occidentale nu prea au ştiut decât să ne facă handicapaţi şi neputincioşi. Am un motiv să mor de dragul occidentului? Aţi plecat în occident şi v-aţi transformat căci acum sunteţi alături de cei care vandalizează România, acum sunteţi de partea cealaltă a violului. Domnia voastră îmi faceţi morală mie? Personal nu numai că o duc cu mult mai greu decât înainte de a fi "prieteni şi parteneri" cu occidentalii, dar mai ales sunt umilit de aceşti neica nimeni care vin în România să-şi păstreze nivelul de trai. După ce că ne fură, mai sunt şi aroganţi. Şi politicienii noştri, cei care ar trebui să păzească România de rele, ne aruncă în ochi explicaţii de tipul intereselor superioare.

Străinii ăştia, că sunt ruşi, că sunt americani, că sunt europeni... ar trebui să ne arate un minim respect, să ne privească ca pe nişte oameni care contează în lume, acolo unde suntem, pe la mijlocul clasamentelor mondiale...

Robert Horvath said...

Oans. Multumesc pentru atentie.
In postarea mea nu am discutat subiectul. Am atentionat
asupra anti americanismul care ca si rasismul este greu
de tratat .Am calatorit in jurul lumii si cred ca SUA este
o societate libera. Desi favorita mea este Olanda.
La Amsterdam ma simt cu intradevar liber si acasa.
SUA sufera de o boala grava pe care o exporta in jurul
.....asa numita corectitudine politics....care devine o reala
dictatura. Un ex.....cand am sosit la NY politistii erau irlandeji. Frumosi, inalti si blonzi inpuneau respect.
Acum poltstii sunt de toate neamurile si de toate apucaturile. Trebuie sa fie politisti gay, pitci, slabi, grasi,
evrei religious,negrii , spanioli si eschimosi.
Este un dezastru .......
America este o tara haotica.....o tara de nebuna in care sunt puse impreuna toate rasele si obiceiurile inventate
de Dumnezeu. Singurul lucru care tine lucrurile impreuna este LEge

Robert Horvath said...

Erats
Singurul lucru care tine lucrurile unpreuna este LEGEA
Ea este mai respectata decat in alta parte.
Libertatea de expresie si portul armei este asigurata de constitutie si zeci de mii de avocati asteapta sa fie incalcata.

Robert Horvath said...

@ Vreau sa fac o cllarificare. Emigrantul care ajunge in
Canada sau in Europa primeste tot felul de ajutoare sociale, scoala etc. America nu da nimic si daca ramai in
strada.......Este o tara dura.
Atat cat exista comunismul , capitalismul vroia sa mimeze
o fata umana. Acum functioneaza doar pragmatismul
american.
Romanii din tara asteapta ajutor de la cineva.
Unchiul Sam s-a saturat sa mai ajute.....prea a luat suturi multe. In Japonia majoritatea populatiei este pro americana. In Romania invers. Va rog bibliotecare sa explici fenomenul.
Astept cu nerabdare o explicatie.

Vasile, said...

La inceput ,naiv din mine credea aa SUA are nevoie de lectii de la Basescu , dar sunt si aici inaintea noastra.

In Romania se difuzeaza un nou serial american daca nu ma insel cu numele ,Redactia!

Cine cradeti ca a promovat de saptamani acest nou serial...?
Nu va spun sic!

Securismul din Romania , intrigile partidelor , si marele puci impotriva acestui popor de catre o mana de politicieni desantati in frunte cu marele mediator nu este nimic daca comparam cu pupincurismul strategiile anti republicane din serialul respectiv.
Ce este socant si cu ce vine nou acest serial este ca preia o stire recenta din calendar de exemplu nunta Ebei si da serialul ca viu in aceiasi zi deformand adevarul si prezentand faptul ca un adevarar verosimil.Adica nu a fost un eveniment monden cu icre negre aruncate pe pereti si o dasfasurare patriotica a PDLeului si a caselor regale participante
caree au cantat Romanii trec Carpatii!
Culmea este ca dl. Demente ,cineast de meserie, habar nu are de acest nou scenariu!


Robert Horvath said...


Bibliotecaru
Stai pe scaun si asculta cu atentie.
Majoritate romanilor din SUA , cam trei sferturi sunt
anti americani si multi urasc ........
Marx are dreptate. Omul gandeste precum traieste.
Romanasii nostril nu prea se descurca .
Cei care reusesc devin pro americani ....ceilalti
dimpotriva. Dau vina pe evreii, negrii etc.
Multora le este rusine sa faca calea intoarcerii.
Eu am fost 6-7 ani la marginea societatii. Am incercat sa resist tentatiei. Cine avea nevoie de cineasti in America. Dupa multi ani mi-a cazut fisa. M-am hotarat sa ma recalific,,,,terminand o noua facultate ....devenind un important fotograf de moda. Evreii, Japonezii , polonejii englezii, italienii adora America. Este ta lor.
Nu si a romanilor. Cu parere de rau.Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Gradul de satisfacţie socială reprezintă un lucru relativ. Ce înseamnă "a reuşi"? O maşină de 80 de mii de euro, o vilă în cartier rezidenţial de un milion de euro? Care este limita satisfacţiei sociale? Din păcate nu toţi sunt egali, unii sunt mai egali decât ceilalţi. Insatisfacţia socială este legată de măsura în care cineva capătă conştiinţa că este inferior social.

Dincolo de satisfacţia sau insatisfacţia socială, "democraţia" şi "statul poliţienesc dictatorial" au alte criterii decât "bunăstarea" şi "puterea economică". Controlul social exacerbat din partea statului este incompatibil cu democraţia... mai departe nu ştiu ce ar fi de discutat.

Robert Horvath said...

@ Influenta statului este redusa in SUA.
Capitalismul este "inuman" dar din pacate numai libertatea economica poate asigura o reltativa independena
politica Mai mult de 90 la suta fac parte din clasa mijlocie
.

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Şi mie îmi plac americanii. Îmi place rock-ul american, blues-ul şi jazz-ul, ba chiar şi "dixi"... bluegrass, dragostea pentru cultură... îmi plac mulţi actori şi regizori americani, îmi plac mulţi artişti plastici americani, simt o mare preţuire pentru Ronald Reagan. Am o mare preţuire pentru materialele didactice americane, mai ales cele în domeniul colegiilor de tip real.

Eu sunt împotriva oligarhiei care conduce astăzi SUA. Eu unul mă îndoiesc că Japonia are o iubire neţărmuită relativă la conducerea politico-economică a SUA, cred că cei mai mulţi iubesc şi ei ceea ce iubesc şi eu la americani.

Robert Horvath said...

@ Nu ai raspuns la intrebarea mea.
Dece romanii urasc America in timp ce Japonezii o iubesc.
Daca reusesti sa raspunzi .....vei intelege multe.

Robert Horvath said...


@ Spui mereu oligarhie. Din cine este formata ?
Cum functioneaza fortele oculte si care sunt serviciile care
conduc ......
Sunt satul de lozincile mele......dar de ale tale.

Robert Horvath said...

Am sosit in 1977.
Am lucrat in Cincinati cu un coleg de facultate.
El repeta mereu.
" nici americanii nu inteleg fenomenul american "
Fenomenul este prea complex.....si extrem de dinamic.
La un momendat se vorbea de "complexul militaro industrial " Eu personal banuiesc ca nici macar presedintele nu intelege despre ce este vorba......dar tu
sau eu.

Robert Horvath said...

@ Eu nu iubesc pr pe americani. Iubesc doar pe
New York-zi. Diferenta mare.
La fel si cu francezii. Singurul oras pe care al vizitez
este New Orleans.......jazz .....si trabuce pe strada plus
cateva sute de baruri. Nimeni nu munceste.......

Robert Horvath said...

@ Parizienii adora pe cei din New York.
Dar flegmeaza la propriu pe .....americani.
La Paris sunt ca la New York acasa. Am continua
Impresie ca sunt la Bucuresti.

Robert Horvath said...

Tu care le stii pr toate te rog sa explici
Doar 6 la suta din populatie lucreaza in agricultura....
creind un urias surplus .....pentru export.
Statul plateste sume uriase fermierilor ....sa produca
mai putin.

Vasile, said...

Pentru dl. Demente,

Cincinnati pentru tine!

Chiar asa japonezii iubesc America?

Asta-i de bula nu de dement, probabil la un eventual referendum acestia,japonezii, vor vota pentru ca Japonia sa devina un nou stat american. vorba aya doar e la o aruncatura de racheta sau A3 de Alaska!!
Americani tampiti si naivi vor ca creada ca dupa ce japonezii le mancau, nature, maruntaiele soldatilor americani , iar americanii ii frigeau la protap ca pe oi. dupa ce le-au ras japonezilor doua orase pline de batrani si copii nevinovatiaceast popor in care traditia ramane un cult sacru va sterge cu buretele faceste fapte abominabile.

Bibliotecaru said...

Şi ruşii s-au prins, dar şi ei se fac că nu văd...

http://www.youtube.com/watch?v=-YiDIWkc0-Y

Bibliotecaru said...

Şi mai am un argument, documentat:

http://www.naturalnews.com/032670_Fukushima_HAARP.html

Bibliotecaru said...

Cine vrea amănunte de la oameni care se pricep...

http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=203493.0

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Nu uitaţi de ce le fac în continuare americanii cu efectul HAARP. Le-a distrus sistemul energiei atomice cu "mica inundaţie", nici cutremurul nu a ajutat prea mult. Culmea este că japonezii chiar ştiu asta la nivel de lideri politici, dar se fac că nu au observat nimic.

Poate că şi doamna Horvath ar trebui să ştie că atâţia morţi când cu tsunamiul recent sunt pe conştiinţa oligarhiei americane... Eu încă nu am putut uita acele imagini terifiante... şi mai ales acea poartă care a supravieţuit ruinelor din jurul ei.

Robert Horvath said...

@
Armata americana a fost pusa la dispozitia japonezilor. Intradevar japonezii nu vor uita efortul
umanitar.........
Primesc lectii despre SUA si acum despre Japonia.
Multumiri condensate.

Robert Horvath said...


@ Raman la concluzia ca Japonezii sunt natiunea
cea mai pro americana depe pamant.

Robert Horvath said...

REFUZAM AJUTORUL ECONOMIC ROMANESC. SCRISOARE DIN JAPONIA .
Presedintele Romanie
Stimate domnule Traian Basescu

Dupa cum probabil realizati sunt cetatean al Imperiului Nipon. Ma numesc Kiyoko Horvath. Nu demult guvernul Romaniei mi-a ofensat inteligenta anuntand un ajutor economic pentru Japonia ca urmare a calmitatii naturale de proportii greu de imaginat.
Intradevar intr-o tara care repara o autostrada dupa cutremur in sase zile si nu a cunoscut batalii pentru zahar si detergent un asemenea ajutor reprezinta o palma greu
de suportat.
Printr-o Hotărâre de Guvern, publicată în Monitorul Oficial au fost hotărâte sumele alocate pentru această operațiune, anunță mediafax. Cantitatea de apă prevăzută în cadrul acestui sprijin este de 30.000 de litri, în valoare de 50.000 de lei, “exclusiv transportul pe parcursul extern”.Administrația Națională a Rezervelor de Stat va suporta și “ambalare, de transport pe parcurs intern, precum şi alte cheltuieli interne ocazionate de îndeplinirea acestei acţiuni” iar MAE va asigura fondurile pentru transportul apei la Tokio. Pentru această operațiune bugetul MAE a fost suplimentat cu 383.000 de lei.
Va anunt ca poporul japonez nu are nevoie de apa romaneasca si sugerez ca aceasta suma considerabila sa fie intrbuintata pentru cumpararea de banda adeziva pentru repararea trenurilor care strabat teritoriul dumneavoastra. Oricum trenurile noastra zburand cu o viteza mai mare nu pot fi reparate prin aceasta tehnologie de varf.
Sugerez cu toata seriozitatea ca acest ajutor umanitar in care transportul este de opt ori
mai mare decat decat valoarea lui sa fie oprit imediat.
Tinand seama ca armata americana stationata in Japonia ( 47.000 de militari ) ne ajuta conform unui tratat de securitate…. va rog sa nu trimiteti trupe romanesti.
Cu respectul pe care al meritati……si nu mai mult.
Kiyoko Horvath Tokyo Japan

nimrod said...

:)

Biblio,

Sunteti dezarmant uneori si iar va faceti niznai.
Experimentul HAARP e sustinut de 6(sase) grupuri autogene cu motoare Diesel de 3600 de cai putere fiecare. Nu se poate sa nu stiti, sa zicem, cam cata energie se consuma pentru obtinerea fie si a unei singure tevi fara sudura sau ca e nevoide de peste 500 000 de cai putere pentru a misca de colo-colo, prin aer, cateva tone de metal, daca alea n-au aripi.
Chiar credeti ca 6 motoare Diesel pot clatina apa din Pacific? :)
Va recomand sa zicem in contra partida o pagina de net la fel de rupta de realitate,
http://www.space4peace.org/index.htm, unde niste baieti, la fel de porniti contra HAARP, recunosc totusi ca principalele neajunsuri ale experimentului constau in fumul scos de grupurile autogene si de riscul ca gastele salbatice sa se incurce in structura de cabluri si antene. :)

Robert Horvath said...

@ nimrod
Exista doi Bibliotecari.
Unul inteligent ,informat civilizat si celalalt
care incearca cu tot dinadinsul sa socheze si care poate
lasa in urma si fave gelos orice extremist terestru.
Care credeti ca rste cel adevarat ?

vaisamar said...

patentul ala e pentru a bloca filmarea & fotografierea extraterestrilor ce comunica cu slugoiul cand e in transa etnobotanica =))

Robert Horvath said...


IN ATENTIA UNUI BIBLIOTECAR ANTI SUA !

U.S. Military Provides Help in Wake of
9.0 Earthquake in Japan, Tsunami in Pacific
http://www.defense.gov/home/features/2011/0311_japan/

As of March 24, U.S. service members have delivered 1,707,815 gallons of water, 172 tons of food, 10 tons of medical supplies and 34 tons of other relief supplies. DOD personnel are working with Japanese emergency responders to search for bodies, clear airports and roads and deliver humanitarian supplies.
American helicopters have hop-scotched the area delivering supplies, transporting survivors or bringing in personnel.
Sixteen U.S. ships, including the aircraft carrier USS Ronald Reagan, are deployed in support of operations. Marines from the 31st Marine Expeditionary Unit and 3rd Marine Expeditionary Force are involved with the relief effort. Airmen from Misawa, and Kadena air bases also are involved at many levels.

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Ştiţi care este diferenţa dintre putere şi energie?

nimrod said...


:)

Biblio,

Ştiţi foarte bine că nu e nici o diferenţă, poate doar conform teoriei conspiraţiei, câtă vreme grupurile autogene oriunde ar fi ele, servesc printre altele şi, să zicem, la susţinerea autonomiei funcţionale a instalaţiilor de radiolocaţie sau a sălilor de operaţie.
Deci, încă o dată, şi chiar vă rog să nu mi-o luaţi în nume de rău, nu poţi clinti o placă tectonică cu şase motoare Diesel. Vedeţi doar câtă tevatură se face pe seama unor amărâte de centrifuge...

nimrod said...

@Horvath,

:) Important e că nici unul dintre cei doi Bibliotecari nu e vreun fost politruc. Dacă ar fi,n-aş ţine aproape...

Bibliotecaru said...

@ nimrod

La Măgurele se construieşte European Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP), cel mai mare LASER din lume.

El are o putere de 2 x 10PW (1 PW este 10 la puterea a cincisprezecea W, respectiv 1000 de terawatt).

Cam care credeţi că este sursa energetică pentru alimentarea unui LASER de 20 PW?

nimrod said...


:) Biblio,

Dacă laserul de la Măgurele ar prezenta riscul ca, fie şi accidental, să găurească unul dintre cadranele ceasului din turnul Spaski fiţi sigur că nu s-ar instala la noi, iar ruşii ar bate cu pantoful în masă non-stop la Consiliul de Securitate pe chestia asta... Iar dacă tot vorbim de energie, vă invit să vă uitaţi peste efectele exploziilor termonucleare, microscopice în cele din urmă la scara planetei.

Bibliotecaru said...

Sigur... Eu bănuiesc că aţi înţeles dar nu vreţi să recunoaşteţi că aţi înţeles.

ZeV said...

Este imposibil sa nu intervin, pe un subiect care ma preocupă din facultate.
Prin urmare: domnule Biblio, va rog frumos sa nu bateti campii.
:D
,,Managerul proiectului ELI in Romania (Nicolae Zamfir n.r.) a declarat ca "puterea laserului va fi mai mare decat cea a tuturor centralelor nucleare", insa a precizat ca "puterea nu functioneaza continuu, deci pentru o fractiune extrem de mica de secunda este puterea aceasta. Se poate spune ca puterea acestui laser va fi mai mare decat puterea tuturor centralelor din lume. Dar asta nu spune nimic, pentru ca puterea aceasta este concentrata in cateva picosecunde".
Deocamdata atat.
Poate ca in viitorul apropiat, veti acorda ceva mai multa atentiei Romaniei, in detrimentul SUA. Nu de alta, dar sunt foarte curios, cam cate cartițe (agenți acoperiti sau descoperiti) are Traian Basescu infiltrate prin partidele politice ?
De MRU, Melescanu, Neamtu si....Rus, am auzit. Cati or mai fi ...pentru a apara institutiile fundamentale ale statului de drept : CC, CSM, Parchetul general si Serviciile secrete, si , implicit, integritatea firmelor americane de exploatare a resurselor minerale ?
;)
PS
Poporul roman doarme. Dar nici in 1989 nu parea că ar fi treaz.

ZeV said...

...pentru a mentine un fascicul laser de mare putere, la o intesitate maxima, timp de cateva zeci de secunde, este nevoie de o sursa energetica similara Soarelui.
De aceea laserul nu va fi, in urmatoarea suta de ani, o arma redutabila.
Doar Ronald Reagan a visat cai verzi pe pereți, in perioada ,,Razboiului stelelor", probabil dus de nas de un grup de entuziasti care nu stiau cum sa obtina mai multe fonduri pentru cercetare militara, bineinteles, CONEXĂ si...ALTERNATIVA.
:))

ZeV said...

...a sa nu uit, inainte de culcare:
1 picosecunda= 10 la puterea -12 secunde.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Nu aţi fost atent, asta încercam şi eu să-i explic domnului nimrod că puterea şi energia sunt legate de factorul timp. Pot deci exista puteri foarte mari şi energia să rămână în limitele normale în măsura în care timpul este mic.

În cazul LASER-ului nostru, timpul este mai mic de o secundă sau mult mai mic decât o secundă.

ZeV said...

Ba am fost foarte atent si am vrut sa subliniez ca potența tehnologica a omenirii nu trebuie supraestimata, deoarece in Areal 51 sunt foarte putine sanse sa existe extraterestri cu tot cu...stiinta lor de carte. ;)

Robert Horvath said...

O TARA MINUNATA CONDUSA DE CEI CRAI DE LA
RASARIT : VOICULESCU, PONTA, ILIESCU.ANTONESCU.
Zev
@Un Beria pitic
Poporul roman nu doarme. Este iute la minte si intelege totul. O gasca de hoti si pungasi este inlocuita
cu alta. Ultima data au stat au stat acasa 11 milioane
la urmatoarele furturi de voturi vor fi si mai multi.
Boicotul inceput de romanii, ungurii si tiganii din Ardeal va cuprinde tara.
Haicu
Poporul nu doarme ci vegheaza si la timpul potrivit
te va lua de guleras .....
Zev fa pasi
Uriasi.

Robert Horvath said...

Zev
@ Bizon marxist
Esti fara facultate. Vorba militianului....Actele la
control tovarase Zev !
Ca sa fi terminat o facultate trebuia sa termini liceul....macar la seral. Este evident
ca ai fost luat de la muncile pamantului si bagat la
o scoala de partid unde se studia o singura carte.
Capul tau are o viteza de melc...... lasa laserul deoparte.

Robert Horvath said...

Zev
@ Cominterist puriu.
Ronald Reagan " care visa cai pe pereti " este nu numai favoritul meu ci si a bibliotecarului.
Datorita lui poti sa ai acces azi la pasta de dinti si hartie higenica. Nu trebuie
sa te stergi cu ziarul tau favorit Scanteia Tineretului.

Robert Horvath said...


Zev
@ Marx, Enghels, Lenin, Zev
Chiar dacă puciul borfaşilor a sucombat, niciun pucist n-a fost chemat până acum să dea socoteală.
Mirosul de sânge continuă să le aţâţe poftele şi, mai grav, să le ia minţile blogherilor .........de tip Zev

Robert Horvath said...


O LAUREATA A PREMIUL NOBEL PENTRU LITERATURA
ATACA UN BLOGHER ILITERAT !
Ce ne facem însă cu Herta Müller, scriitoarea româno-germană care a primit Premiul Nobel în 2009? Aceasta se adreseaza cucului leninist :
Herta catre Zev (în „Der Spiegel"): „Este fără rușine ceea ce face la București așa-numitul regim social-democrat! De fapt, sunt rămășiţele Partidului Comunist, care vrea să-i protejeze pe cleptocraţii din rândurile sale.

Anonymous said...

Auzi bre Horvath, i-am dat un telefon şi-am întrebat-o dacă o cunoşti.
A spus că habar n-are cine eşti!

PS Dacă nu mă crezi pot să-ţi dovedesc!
A spus că dacă îi mai foloseşti numele te bagă în pizda mă-tii de securist împuţit.
(ea a spus asta, nu eu!)
:))))))))

Robert Horvath said...

@ Mitica
Despre cine vorbesti ? Despre sotia mea sau despre laureata premiului Nobel. Cand si unde am afirmat ca
le cunosc ?

Anonymous said...

Despre Leana lui Corcoduş!
:))))))))

Anonymous said...

Auzi băi Aya, las-o jos că măcăne.
Vezi că duminică am vorbit cu Yukovich şi a spus că pentru câte prostii ai scris despre el când pune mâna pe tine te pârleşte cu lampa de benzină.
:)))))))))

Anonymous said...

De vreo săptămână fiind în vacanţă ca să mă distrez verific tot ce spui!
NUMAI MINCIUNI.
La adresa indicată de tine în NY nici dracu nu te cunoaşte.
:))))))

Văd că vorbeşti de lumea modei.
Am să verific şi asta.
Bibliotecaru întrebând-o pe luluşor poate să-ţi confirme că am ceva cunoştinţe şi prin lumea modei.
Şi nu orice cunoştinţe!
:)))))))
Conoştinţe care au afaceri în NY!
:)))))))

Anonymous said...

Văd că spui chestia asta:

Romanii din tara asteapta ajutor de la cineva.
Unchiul Sam s-a saturat sa mai ajute.....


Băi fraierilor, băgaţi bine la cap ce vă spun:
NOI NU AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU!
VOI AVEŢI NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!
cĂ NU NOI VREM SĂ PUNEM LA VOI RACHETE CI VOI VREŢI SĂ PUNEŢI LA NOI RACHETE!
Deci hai mai încet cu pianu' pe scări că sar coardele din el!
:))))))))

Anonymous said...

Hai să-ţi mai spun ceva:

Soldaţii americani sunt cei mai slabi soldaţi din lume.
- neinstruiţi
- cu o condiţie fizică precară.
- ne-antrenaţi psihologic
- nu ştiu să-şi folosească armamentul din dotare
- indisciplinaţi
nişte pulifrici!
Deci atenţie nu vorbesc de cele 3 unităţi de elită.
:))))))))

Anonymous said...

Şi încă ceva:
Când au să cunoşti un japonez care iubeşte America să-l trimiţi la mine ca să-l împăiez şi să-l expun la Antipa pe post de marţian!
:))))))

Anonymous said...

Şi mai am o nedumerire:

Cum se face că un american cu nu ştiu câte cetăţenii, cu nu ştiu câte firme, cu nu ştiu câţi parai în conturi cu nu ştiu câte limuzine bla-bla-bla, n-are nimic mai bun de făcut toată ziua decât să posteze pe blogu' unui sărac ca Bibliotecaru căruia dacă-i taie cuentu' nea Marean nici bani de lumânări nu are?

Şi mai am o nedumerire:

Voi ăştia americanii care bântuiţi blogosfera României parcă sunteţi toţi traşi la şablon:

Toţi vreţi să ne-învăţaţi democraţie, toţi ştiţi mai bine decât noi românii care trăim aici ce este bine pentru noi şi ce nu este bine pentru noi.
Care cumva v-am rugat noi să faceţi acest lucru?
:)))))))

Anonymous said...

Am văzut că pe undeva te lauzi că tu eşti ăla de ai stârnit scandalul cu poneiul roz.

Şi de aceea vreau să te întreb:

Dacă ai făcut aşa ceva tu îţi dai seama cât rău ai făcut României?

Eu te-aş împuşca pentru chestia asta.
În ceafă!
Dar te-aş împuşca după ce te-ar pârli Yukovici cu lampa de benzină.
:)))))))))

Bibliotecaru said...

Aşa este, aprob pozitiv.

Robert Horvath said...


@ Sunt cunoscut in toata comunitatea romaneasca din
NY . Oricine poate contacta pe Culian redactorul
New York Magazin sau pe parinele Damian si controla
afirmatile mele. Sunt cunoscut si prin scandaluri.....
cel mai important .....Scandalul ICR.
Mitica
......Nici macar securitatea nu are nevoie de un asemenea
"..............

Robert Horvath said...

  @ Mitica
Esti singura persoana pentru care garantez.
Nici securitatea nu poate avea incredere intr-un
dereglat de la marginea ......
Ma intreb daca mamuca ta, care nu are carte ..citeste
ce postezi ? Este mandra de tine ?

Robert Horvath said...

@ Dragii mei patrioti .
Pentu multi securitatea nu inseamna Romania.
Intradevar am organizat un scandal international de pomina.
In Romania nu se cunoaste mai nimic. Serviciile au organizat o cenzura totala. Iar americanii m-au obligat sa
sa tac chtic....din cauza anchetei in desfasurare.
Cer permisiunea sa relatez scandalul ICR de la sursa cea mai sigura . Eu.
Basescu putea fi suspendat pe viata iar Patapievici , organizatorul celei mai expozitii antisemite din istorie
dat pe mana evreilor. Pentru inceput vreau sa remarc ca expozitia a fost vizitate de grupuri de supravietuitori
ai lagarelor de concentrare naziste,
Cu permisiunea dv voi continua.
Numirea unui spion Andrei Marga deschide posibilitatea
unor noi scandaluri. Daca Basescu a scapat pucistii care vor sa deschida un centru de spionaj rusesc la NY
nu cred ca au scapare. Se pare ca scandalul ICR abia acum incepe. Se pare ca conducatorii cei tineri...nu au auzit de mine .....Vor auzi in curand.


Robert Horvath said...

@
LA MIJLOC SUNT 5 MILIARDE DE DOLARI . BANII LUI CEAUSESCU TREBUIE RECUPERATI. EI TREBUIE REDATI ROMANILOR ! AVEM DE AFACE CU CEL MAI MARE FURT DIN ISTORIE !
Atentie
Ceausescu a vandut americanilor cele mai moderne arme
rusesti. Aproape un miliard au fost deposi in banci elvetiene. Banii au fost retrasi de Voiculecu dupa " sinuciderea " fratelui lui ....
Concluziie......Americanii vor acesti bani ....indiarat.

PS. Voiculescu citeste acest blog.......Repet si Repet
si Repet.

Robert Horvath said...

@ Intr-un editorial Voiculescu a scris , va rog contrlolati...
Domnul Horvath m-a dat pe mana interpolului. O sa-l postez in cateva ore. Scapam de varan sau cum il denumeste Le Monde Rasputinul de la Bucuresti....in
curand. Antena 3 va transmite evenimentul direct.


ZeV said...

Domnule Horvath, nu e neovoie sa repeti, noi constatăm si singuri, insistența dumitale.
Argumentul că acest blog este citit de domnul Vociulescu, este extrem de fragil.
De ce , domnul Voiculescu, ar căuta febril și ar citi inepțiile dumitale pe acest blog, când are la dispoziție ditamai (sau bartai, vorba Miticului) blogul ,,Horvath Deva"...sau cum mama dracului s-o fi numind, că eu nu caut fose aseptice în virtual, după chipul și asemănarea turnătorului felixoid și, bineînțeles, al dumitale. ;)
Răspunde, derbedeule și la întrebarea mea și la cele bine țintite ale Miticului !
Aștept, ,,muci în ceai".
Și încă o întrebare bonus: Defineste patru cuvinte:
1. Comunism
2. Totalitarism
3. Dictatură
4. Națiune
PS
Mai bine te vărsa mă-ta la gard, decât să aducă pe lume un avorton care face de rușine, inclusiv, comunitatea țiganilor nomazi. Cel putin, acestia s-au declarat...romani, la recensământ.
;))
Terchea berchea lui peste prăjit.
Americani, luati labele de pe ROMANIA ! Daca nu, mai devreme sau mai tarziu, vom veni cu chinezii peste voi. Deja avangarda finaciară a Chinei, este cu ambele picioare și cu ambele mâini, în marea voastră țară de r....în care doar visați cai verzi pe pereți, promoții la care vă călcați în picioare ca niste babuini coborâți din copaci, șepcuțe și balonașe colorate la fiecare ciclu de alegeri în care tot felul de pagabonți multicolori vă prostesc pe față ziua în amiaza mare.
Vai de capul vostru de impotenți aroganți, politically corecți (,,corecți" pe dracu' ghem)...se va alege praful de voi, când popoarele lumii vor deschide ochii.
;)))

Vasile, said...

Biblio,

Cred ca sunteti din nou in eroare ,cel putitn atunci cind va referiti la familia lui Robert adica la doamna Horvath!

Fac aceasta presupunere pentru ca de obicei aveti un mesaj coerent,clar fara echivoc.

Revenind la subiect si la doamna Horvath ar fi benefic sa clarificati daca este vorba de stanga sau dreapta domnului respectiv?

Ca doar nu o fi bigam adica bidextru!

ZeV said...

Ieri, Presedintele DEMIS al Romaniei, a convocat ambasadorii.
Mă așteptam ca acest individ cu tot mai evidente porniri spre dictat, căruia i s-a șters cu buretele, din dosarul FLOTA, ditamai prejudiciul de peste 300milioane de dolari (la indicatia expresa alui DANIEL MORAR n.r.), SĂ SE ADRESEZE POPORULUI ROMÂN, CĂRUIA SĂ-I CEARĂ SCUZE !
Nici vorbă de asa ceva, bolândul continue să amenințe și să laude statul de drept, compus, în viziunea sa, doar din: Presedintie, CC, CSM, Parchet si Secret Service (româno-american).
Să-ți fie rușine, domnule TRAIAN BĂSESCU ! Și ține minte ce-ți spun: DE PEDEAPSA POPORUL ROMÂN, SI A JUSTITIEI ROMANE, NU VEI SCĂPA, iar din istorie vei iesi cu picioarele inainte. Cu aceleasi picioare cu care ai calcat si ai facut una cu pamantul suveranitatea poporul tau exprimata la Referendum.
Cetatenii nu vor uita umilința, iar la alegeri, raportul de 62/15-18, se va mentine. A treia oara, ....puciul SUSTINUT DIN AFARA nu va reusi.

ZeV said...

Măi prostovane (horvath n.r.), spui că ,,Ceausescu a vandut americanilor cele mai moderne arme" și că ,,americanii vor banii îndărăt" (?!).
Adică cum, p...m...ii, vine asta ? Poporul român rămâne și f....și cu banii luați ?
Nu e normal ca poporul român (si nu americanii) să ceară acesti bani, PENTRU EL ÎNSUȘI, că tot el a fabricat armele vândute americanilor ?
Băi, horvath, tu chiar ai nevastă ? Mira-m-aș.
:D

ZeV said...

..Acum dădui citire întrebării (retorice) a domnului Vasile.
:))))))))

ZeV said...

Unii ne tot vantura articole din presa straina.
Ia sa mai citim un fragment:
,,Cotidianul Salzburger Nachrichten remarcă într-un articol intitulat "Repus în funcţie fără demnitate”, că lupta pentru putere dintre "autoritarul” preşedinte Traian Băsescu şi premierul socialist Victor Ponta a intrat într-o nouă rundă. "România traversează o perioadă dificilă. Traian Băsescu supravieţuieşte referendumului pentru destituire şi îşi reia prerogativele prezidenţiale. Lupta nu se dă pe teme de ideologie sau orientări politice, ci este mai degrabă o confruntare a clanurilor. Băsescu s-a autoproclamat un luptător împotriva corupţiei, dar a abuzat de metode de conducere dictatoriale şi şi-a încălcat repetat competenţele. În folosul său au fost şi serviciile secrete, asupra cărora preşedintele României deţine controlul. Comisia Europeană este deja alarmată şi face un apel repetat ca România să respecte principiile democraţiei şi ale statului de drept”, notează jurnaliştii austrieci care mai amintesc că "România este una dintre cele corupte ţări ale continentului, clasându-se la nivel mondial, într-o tendinţă de retrogradare, pe locul 75, conform unui clasament întocmit de Transparency International”."
COMENTEZ: DUPA 8 ANI DE MANDAT BASESCIAN, DUPA REFORMA MACOVISTA A JUSTITIEI, CU PARCHETUL GENERAL SI CSM INFESTATE DE OAMENII PRESEDINTELUI, TOTUSI, AVEM MCV SI CRITERII SCHENGEN NEPRINCIPALE.
Si mai avem ceva....UN POPOR DEZBINAT !
De ce, Domnule BASESCU ? Cât bine au facut Romaniei, cele 1,5 mandate ale domniei voastre ? AUD ?
LA VOT, NEAMULE ! Nimeni nu poate intimida un popor !

ZeV said...

erata
NEPRINCIPIALE

Robert Horvath said...


Zev
@ Comintern intru eternitate
Ceausescu a vandut ultima tehnologie Ruseasca americanilor. A cumparat de ex de la Gadaffi .....rachete
etc. Banii au fost depusi de CIA intr-un cont secret.
El era stiut doar de fratele......
Voiculescu a ridicat banetul.....Banii din acest cont apartin statului american. Banii erau trimisi in avans.
.......
@ Cazul Voiculescu. El primeste zilnic cate un scurt
mesaj prin acest blog. Apoi este datoria mea sa umilesc
un comunist ......
Din cauza celor ca tine sunt aproape doua milioane de romani in America.

Robert Horvath said...

@ Ceausescu avea zeci de conturi.
Cel putin patru miliarde apartin statului roman.
Din vanzarea evreilor, nemtilor......
Crezi ca Voiculescu a strans sute de milioane valuta forte
din salariu si diurna pentru deplasari.
Se prea poate ca bibliotecarul sa aiba legaturi amicale cu
varanul. ......Foarte multi postaci a lui Felix citesc acest
blog de elita......

ZeV said...

Mă băiatule, prin postările tale, rezultă un singur umilit:
Mascota blogului-robert horvath.
Măcar dacă ne-ai face să râdem, ca să-ți meriți cei câțiva dolari mânțiți de transpirația temerii că te vom găsi și în gaura ta de șarpe pentru a te băga la bulău.
Liniștește-te, noi nu suntem adepții pedepsei cu moarte, chiar pentru înaltă trădare. Dar câteva bice cu ghinturi tot primești la tălpi.
;))
;)

ZeV said...

..ai spus, in fine un adevar:
,,acest
blog de elita......"
Lasă-l așa, nu-l mai murdări cu aberațiile tale de grupa mică de la grădiniță.
;)

ZeV said...

...auzi, are datorie...
Datoria ta este, în primul rând, să plătesti taxe si impozite statului roman, dupa care, poti sa ne vinzi gogosi câtă-i ziulica de mare Din nefericire, desi esti tolerat pe-aci, ca un parazit ordinar ce esti, abuzezi cu nesimtire de bunavoința bibliotecarului.
Iata dovada supremă ca noi credem in democratie, fie ea și cu patină americană.
;)

ZeV said...

Și inca ceva scurt, ca am treaba:
Ce a facut Ceausescu, au distrus japițele cu nume de români, pentru a profita lăcustele capitaliste de pe coclauri străine. Începând cu italianul DeFonseca care ne vindea tenisi prin anii 90 (urmarit de fiscul din țara lui), toti derbedeii planetari amatori de afaceri facile si speculatii gen alba neagra si-au bagat nasul si mainile jegoase in resursele Romaniei, furand tot ce era de furat.
Se pare ca inca mai e ceva de luat cu japca si, nesatulii, nu se vor opri pana nu ne vor lasa cu fundul gol. Tot acest rahat, asortat estetic si placut mirositor cu salata lectiilor despre democratia consolidata data de purtatori de pantofi gauriti ,,marimea" Jeffrey Franks.
Apa de ploaie, vax albina.
Basta, horvath ! C'est fini la comédie. Mai sunt si romani care gandesc in aceasta tara.
;)

Robert Horvath said...

Zev
@ Gulag ambulant
Cea mai notabila realizare a lui Ceausescu a fost aducerea
taranimii la oras. In loc sa creieze proletarul a creiat lumpen proletarul. ......ca tine. Consecintele se vad chiar pe acest blog. Lumpenul devine activist de partid.
Acest personaj caracterizeaza clasa politica fara trecut sau viiitor dar etern.

Robert Horvath said...

zev
@ Eliberator de popoare
O alta realizare este creiarea celei mai largi populatii rome
din Europa si conform statisticelor in cativa ani devenind populatie majoritara........
Eu nu am nimica imotriva tiganilor....am facut si un film despre tiganii americani,,,,,,cu conditia sa nu fie prea multi.

Robert Horvath said...


@ Cele doua categorii impreuna au creiat pe Mitica .....blogherul manelist .......

Vasile, said...

Biblio,

Adevarul este ca nu ma prea descurc...am incercat sa regasesc adresa ptr. fotografii in zadar,daca esti dragut sa o redai o sa incerc sa-ti postez o mica parte din Dali - Agueres insotit de comentariile mele bineinteles.

ZeV said...

Bey, horvat, nu te lua de Mitică_că nu știe de glumă. Dacă-l calci pe bătături, dobitocul nr.2 (după mine) te calcă direct pe scăfârlie. Imaginează-ți cum arată un cap vag umanoid așezat pe beton, după ce trece pe deasupra șenila unui M1-Abrams.
Desigur că nu vom sesiza vreo diferență, comentariile tale rămânând exact la acelasi nivel de târâtoare bidimensională.
:D

Anonymous said...

Robert Horvath observ că ai adus-o-n discuţie pe mama!

Deci ia de vezi că poate vin şi-ţi fut vreo doi pumni în creştet!

Dă-te dracu să te ia de păduche jegos şi mincinos.
Manelistă-i mă-ta poponarule!

:))))))))

Anonymous said...

Biblio te rog lasă comentariul meu aşa cum este!

Robert Horvath said...

Mitica
Spui ca esti in concediu. Concediul vostru tine tot
anul........ Poate gresesc.

ZeV said...

...Fundamental.
In Romania muncim de-adevaratelea, nu manipulam bani si sugem de altii, ca voi, in America. Din născare, țara tututor...aventurierilor omorâtori de indieni. Asa v-ați învățat: PAC-PAC și gata.
:D

ZeV said...

...ți-ar America a dreak. Țară de poponari si fat mani.
;)

ZeV said...

Bă deșteptăciunea planetei Gutenberg...dacă tot vă dați , voi, marii polițai ai lumii, de ce nu vă duceți cu bombardeaua în Siria, lăsând să moară mii de civili nevinovați, în fiecare zi ?
A...în Libia erau mai fraieri și v-ați ascuns în spatele lui Sarko n'așa ?
Stați ca paraziții la plajă în Afganistan și în schimb, băgați la înaintare, în zonele de risc, carne de tun românească.
Păi cum vine asta, mister ? E corect așa, sau...curat murdar, vorba Iancului ?
În schimb, noi ce primim ? Sfaturi și indicații prețioase de la doamna Bill Clinton care, ocupată să nu dea politichia în foc, nu vede ce face bărbat'su în cealaltă cameră...mama voastră de bastarzi ai unchiului Sam.
;)

Vasile, said...

Bei Mitica,

Eu credeam ca dupa accidentul care la CREIAT Robert, dumneata ai sa intelegi si nu o sa-l pedepsesti invreun fel .

A fost greu pentru CREIATOR, sa stranga dupa pereti secretiiler culei seminale si de la caz la caz secretiile glandelor skene si sa creeze si un om!(fara tata fara bunic!)

Robert Horvath said...

Zev
@ Stahanovist cu norma neindeplinita.
Nu am nici o vina pentru exteminarea indienilor
sau detonarea bombei atomice. Am sosit mai tarziu.
Nu fac parte din Administratia Obama fiind republican si de dreapta . Americanii sunt de toate felurile si nu pot fi bagati in aceiasi oala.
Ideia de vina colectiva face parte din arsenalul ideologiilor totalitare ...comunist dau facist. Numai un colhoznic incult poate gandi asa.
Ce legatura am eu cu Siria sau faptul ca tu porti sosete gaurite si nu ao bani de de chibrituri ?........
Aplaud totusi in picioare eforturile
SUA pentru salvarea democratiei in Romania .

Anonymous said...

Auzi băi mitomanule, ia mai duceţi-vă-n pula ursului şi tu şi americanii cu tot cu democraţia voastră!
:)))))))))
Putorilor ce sunteţi!
:)))))))))

Vasile, said...

Dle. Demente,

Revolutia la care dumneata nu ai participat fiind si las si tradator de tara la fel ca si seful dumitale , care dupa propria lui declaratie A MEDITAT IN PERIOADA IN CARE TINERII ERAU UCISI pe stazile oraselor romanesti, el insusi organizator al garzilor patriotice care urmau sa fie inarmate cu bate si trimise la Timisoara,ar trebui sa cunosti un adevar simplu si fundamental , si sa-l intelegi o data pentru totdeauna revolutia a facuto securistii lui Voiculeascu deoarece cei ai lui Basescu au ramas loiali pina dupa impuscarea impuscatului, deci iti repet poate bibilica ta cit nuca va prinde mesajul, in Romania revolutia a fost facuta de securistii lui Voiculescu sprijiniti de rusii lui Gorbaciov ,acela si nu Bush, mai dle.Demente, care i-a atras atentia lui Ceausescu ca trebuie sa faca reforme democratice , adica acel Gorbaciov mult mai luminat si mai democrat decit toate taraturile americane republicanul Bush senior,daca vrei, un spion slab care a dat pe mana islamistilor Iranul cel mai modern stat asiatic din orientul apropriat!

PS.

Securistii lui Voiculescu adica o echipa tare de generali si colonei sub acoperire, directori toti directori prin turism,comert exterior, ambasadori,consuli,sefi de servicii toti cu averi uriase si conturi in strinatate, bunuri de care nu se puteau folosi decit daca il suprimau pe Nicolae C.

Efectiv ,carne de tun,revolutia a fost facuta de mortii revolutiei si de papagali si superpapagali, oameni onesti si cinstiti carora li s-a alaturat o parte din securistii de care aminteam mai sus , si ei oameni luminati care au ocupat de exemplu sediul securitatilor orasenesti si au ars toata noaptea si a doua zi ' "pe alese" dosare!

Si sa nu te mai prind ca mananci rahat pe aici de nici un fel!

Robert Horvath said...


@ Bibliotecaru
Victor Ponta a recunoscut in ultima sa spovedanie live la Antena 3 ca Romania nu poate singura plati pensiile si salariile.
Care model argentinian ? Propaganda de doi bani.

Pentru ca Romania nu poate plati pensii si salarii prin forte proprii, dumneata ar trebui sa te opresti din a vorbi fara control, insultand "la pachet" lideri si institutii din Occident de care viata zilnica a majoritatii romanilor depinde vital.

Ar trebui sa incetezi anti americanismul primitiv obsesiv

Daca FMI si Comisia Europeana opresc finantarea Romaniei, va urma un dezastru economic si social. Pana in prezent, Romania a avut doi mari "avocati": SUA la FMI si Germania la Comisia Europeana, care au asigurat termeni contractuali suportabili pentru Bucuresti. Si exact acesti "avocati" sunt tintele favorite a blogului dumneavoastra.
Nu dumneata sau tarcovnicul Zev veti plati salarile si pensiile romanilor
daca USL va reusi sa izoleze Romania.
Occidentul poate trai fara Romania si nu invers.
Am fost destul de clar bibliotecare ?

Robert Horvath said...

@ Vasile
Mult prea stimate domn .....daca vrei sa comunicam
si sa vorbim de Voiculescu sau orice alt subiect ....
intrabuinteaza un limbaj adecvat.
In caz contrar
dialogheza cu Zev si compania ....

Robert Horvath said...

@ Bibliotecare
O veste proasta de ultima ora. Salarile si pensiile romanilor nu vor fi platite daca Romania se intoarce in zona ruseasca,,,,,,,
Vladimir Putin nu o va face: are alte prioritati, cum ar fi un noul program colosal de reinarmare a Rusiei, menit sa egaleze "performanta" lui Stalin, idolul sau, si a lui Zev.........din anii 1930. Zev vocea ambulanta
a Rusiei da lectii care nu costa nimic. Oricum nu are un sfant in buzunar.

ZeV said...

horvath
Da' democratia lu' mă-ta și lu' tat'tu nu vrei s-o salvezi ?
Ai grijă că, dacă aplauzi stând pe excrescențele curului (centrul universului tău) numite în popor ,,picioare", s-ar putea să primești fix pix în meclă niscaiva roșii stricate și ouă clocite venite, în valuri, valuri, din occidentul salvator al democrației românești pentru a ridica nivelul de trai din România. Nivelul de trai al comercianților , bineînțeles, ca și al acționariatului marilor rețele de magazine cu nume stupide stupide care vând E-uri fără gust ambalate în poleială atrăgătoare.
Îți propun să aplauzi, în picioare, doar la finalul unui film premiat la Cannes al lui Cristi Puiu, sau a altor cineaști români. Repet, ROMÂNI. Ești capabil de asa ceva ? Dacă da, putem dialoga și serios.
;)

ZeV said...

Mă panaramă, dacă nu era Stalin, pe Empire State Building ar flutura și acum zvastiva nazistă.
De-adevăratelea, nu ca în picturile cu căluți roz bombon de la ICR.
;)

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Bănuiesc că vă referiţi la adresa de email... dacă nu, vă rog să fiţi mai specific.

poze_pentru_bibliotecaru@yahoo.com

ZeV said...

..zvastica

ZeV said...

horvath
Bank of America trimite cash cu camionul în Grecia, desi, poporului grec i se falfaie de recomandarile politrucilor si functionarilor euroatlantici.
Tu chiar ne iei de prosti, măi băiete, crezând ca noi punem botu' la vrăjeala cu oprirea finanțării externe a Romaniei ? Orice faliment statal , in zona UE, duce , cu certitudine, la volatilizarea instantanee a miliarde de dolari tipariti de FED FĂRĂ ACOPERIRE. Bani falsi, pentru care mafiotii care conduc occidentul, au nevoie de forta de munca din toate țările încorsetate în regulile altora, nu ale lor. Chipurile, ,,reguli ale....democrației". Toți bandiții cu bani mulți de peste ocean, își închipuie că omul simplu moare de dor după o punguță cu chipsuri super-sărate și îmbibate în grăsimi txice , sau, se uită doar la reclamele TV.
Capitaliștii globalismului mondial, au nevoie de Romania, nu noi de ei. Daca poporul român , ca și alte popoare, ar realiza cat de slab, fals si putred este acest sistem bazat pe bani fără acoperire si iluzii de trai mai bun pe datorie, cu siguranță ca totul s-ar spulbera ca un castel din carti de joc...de pocker cu destinele oamenilor. Mai devreme, sau mai tarziu, predicția lui Roubini, se va îndeplini, totuși.
Crizele ciclice devin tot mai acute, iar după cum se vede, nimeni nu deține secretul vreunui leac miraculos. Nu există asa ceva, pe fondul lăcomiei, maximizării profitului si accentuării inchității și frustrării sociale. Iar...populația lumii, CRESTE CONTINUU, horvath.
,,Creste", inclusiv in Romania, unde, dupa aritmetica de abac a dumitale, a ajuns, deja, la vreo 19,5 milioane de cetateni cu drept de vot.
;)

Robert Horvath said...


Zevov
@ Un Lenin cu cuc.
Sunt doua pareri . Unii vor sa te trimita la mausoleu altii sa te inpaieze si sa te expuna la Antipa.
Eu cred ca locul tau de veci este totusi Piata Rosie.....aproape de tarul tau preferat.......Putin.
Esti disperat. Ma bucur ca te fac sa plangi si
sa latrii la luna. Devii din ce in ce mai incoerent ...
.........ceea ce ma incurajeaza . ...Planul meu a reusit pe deplin.
Se apropie finalul ....
Se pare ca ne vei parasi
in curand ...spre o alta lume....raiul cu adevarat comunist.
Vei sta alaturi de eroi tai
LENIN, STALIN, ILIESCU, BRUCAN
etc..........
Daca Bibliotecaru pleaca
lumea al va regreta. Un intelectual....putin cam sucit.
dar un intelectual. Un tip interesant chiar fascinant.

Pe tine nu te va regreta nimeni.....
.vei disparea
ca un comunist neimpuscat .....
Cu deosebita sinceritate si lipsa de respect.

ZeV said...

...Cand va dori, Bibliotecarul o se ne povesteasca , pe indelete, despre sistemul piramidal de tip PONZI pe care se bazeaza intreaga arhitectura a retelei bancare mondiale...
Acolo merg de fapt, banii imprumutati de greci. De fapt, grecii nu vad nici un cent. Popoarele muncesc , in mare parte, pentru a prelua si compensa toate riscurile pe care bancherii nici nu concep sa si le asume. Politicienii care ne dau , noua lectii de democratie, in realitate, au o singura preocupare. Sa mentina, nestirbita, integritatea si forta acestui sistem financiar privat, fara de care, capitalismul ar face implozie.
;)

ZeV said...

..In fine, in incheiere, doar cateva cuvinte: respectul pastreaza-l pentru nevasta. Dupa un timp, doar...respectul mentine casnicia.
;)

ZeV said...

...ps horvath
Starea de disperare apartine, de regulă, intrușilor.
Cand voi veni să postez, personal, pe blogul Deva ,,si nu mai stiu cum", sau pe oricare alt blog , în afara celui de față, abia atunci te vei putea gandi, eventual, la un simptom (să-i spunem) de ,,disperare", in ceea ce ma priveste.
..Si totusi, există cineva realmente disperat: un anume personaj readus la putere de proptelele din istitutiile corupte ale statului, si nu de cetățenii cu drept de vot.
Stai sa vezi când imunitatea va dispărea...disperarea își va gasi personificarea perfectă.
:D

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Nu sistemul piramidal este problema cea mare a sistemului bancar. Este o problemă, dar nu cea mare... Marea problemă, cea dorită de sistemul bancar, este a datoriilor persoanelor fizice şi, mai ales, datoria suverană a statelor.

Băncile nu se îngrijorează că "au datorii" pentru că băncile de stat pot publica bani.

Haideţi să ne gândim la ceva.

Dacă BNR publică de două ori mai mulţi lei... ce se întâmplă? Este un surplus de lei care merge în inflaţie până la urmă şi leul se devalorizează. Vom constata o devalorizare a leului faţă de euro şi dolar.

Dar dacă şi celelalte bănci publică de două ori mai mulţi dolari şi euro... şi aşa mai departe? Cursurile se echilibrează dar avem de două ori mai mulţi bani pe piaţă ca şi cum valoarea bunurilor din lume se dublează. Aici ar trebui să crească preţurile, la nivel mondial... totuşi nu se întâmplă asta pentru că cea mai mare parte a banilor nu sunt "pe piaţă", ci tezaurizaţi şi implicaţi în "inter-schimb". Iată deci că nici nu trebuie să publici de două ori mai mulţi bani, doar pretinzi că ei există... De aici schema piramidală, băncile se comportă ca şi cum ar avea mult mai mulţi bani decât există efectiv... anume acei "bani de hârtie" care nu au acoperire în nimic. Americanii au făcut asta cu "bani electronici". Asta se face de câteva decenii, nu este o invenţie de moment, şi nu le dă nimeni la bancheri peste degete...

Cu totul altceva este cu datoriile, pentru că datoriile nu mai sunt în bani inventaţi, ci în bani cu valoare efectivă.

Dacă "eu sunt bancă", vin şi vă rog să luaţi un împrumut... cu oferte mult mai avantajoase decât vă imaginaţi, apoi mă asigur că nu puteţi plăti, pentru că vă dau un împrumut prea mare. Iar dacă nu puteţi plăti, noi banca suntem plini de bunăvoinţă, vă acordăm o refinanţare pe termen lung... Şi uite aşa, vă dau împrumut să vă luaţi o plasmă scumpă cu un preţ umflat cu pompa... şi deveniţi sclavul băncii mele toată viaţa, pentru că banca ajunge să vă ia cât trei sau patru televizoare scumpe pentru că vă finanţaţi achiziţia unui televizor.

Iată de ce sistemul bancar nu are nevoie de bani, are nevoie de oameni şi ţări care să fie datori şi care să le plătească dobânzi la dobânzi astfel încât să se înrobească ţări şi popoare.

Bibliotecaru said...

@ ZeV
(continuare)

Deci care ar fi rolul Băncii Mondiale sau Fondului Monetar Naţional?

Aparent ei ar trebui să împrumute România pentru a o ajută relativ la o ţintă de inflaţie acceptabilă. În realitate împrumutul are ca scop inducerea "sfaturilor minunate", cum ar fi închiderea spitalelor, reducerea salariilor şi pensiilor... şi aşa mai departe... De ce? Pentru a face din România o ţară dependentă, o piaţă pentru produsele lor şi pentru a ne transforma într-o naţie de slugi.

România poate în acest moment să fie silită să-şi vândă capitalurile de stat, să-şi vândă accesul la propriile resurse, să primească rachete pe teritoriul românesc care sunt operate exclusiv de o putere străină, nişte radare de putere foarte nocive mediului... Soldaţii români mor în teatre de război, reprezentantul României face sluj în mediul European pe la Consilii... vine câte un domn Gordon care ia hotărârea ca domnul Băsescu să rămână în continuare la Cotroceni.

Toate astea pentru că România are datorii pe care nu le poate plăti. Exact asta a vrut să evite Nicolae Ceauşescu când a forţat plătirea datoriei externe... şi a obţinut, pentru că România, după plata datoriilor, se bucura de o relativă independenţă faţă de marile puteri.

Între timp am pierdut această suveranitate şi am cam căzut în genunchi.

ZeV said...

Exact, Biblio, sistemul bancar capitalist are nevoie de oameni datori si...țări îndatorate. Băncile investesc substanțial în titluri de stat/bonuri de tezaur, sau, certificate de trezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark. De aceea este de neconceput falimentul unui stat. Intregul sistem se prabuseste prin efect de domino.
Este interesant ce spune acum FMI...austeritatea este contraproductiva (!). Prin urmare, sacrificiul poporul roman, in anul de gratie 2010, a fost absolut inutil. Ba chiar, a fost o decizie criminala a basescului, care, se pare, a fost mai catolic decat ,,papa FMI". Pe atunci, nu l-am prea luat in serios pe Dominique Stross-Khan, care, relata intr-un interviu că planul concret de austeritate al Romaniei NU A FOST IMPUS DE FMI. A fost optiunea autoritatilor romane, de fapt, a lui Traian Basescu. Daca CC nu intervenea, acest om ar fi redus si pensiile.
In aceste conditii, este evident ca avem de-a face cu un monstru insetat de putere si complet indiferent la starea natiunii.. Mult mai periculos pentru democratie decat oricare alt politician roman contemporan.
Il regret si eu, sincer, pe Adrian Nastase.Îi cer scuze că l-am votat pe nemernicul Băsescu, cu clica lui cu tot, luat de valul asazisei reforme in justitie. Ce gluma sinistra....
;)

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Băi nărozilor ca să faceţi mişto de Horvath întrebaţi-l ce studii are.
Să spună exact ce facultate, unde şi când a terminat!
:))))))))

Deci repet:

Să spună clar
1. ce facultate a terminat,
2. în ce localitate,
3. în ce an a şi-a luat diploma de absolvire.

Asta ca să nu ne vrăjeasca cu tot felu' de şcoli de duminică!
Hihihi

Robert Horvath said...

....MOTANUL FELIX NU VA PRINDE
CRACIUNUL SUB POM !
Iata ce posteaza cangrena democratiei romane.
Rasputinul de la Bucuresti dupa cim al caracterizeaza Le Monde
"Zilele trecute, de pildă, am descoperit cum un simpatic critic al acestui blog, domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii . Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul"

Faptul ca inspectorii Interpolului sunt la Viena si in curand
vor fi la Bucuresti nu trebuie sa fie un secret pentru nimeni.

Faptul ca ma compara cu Basescu dovedeste ca are doi dusmani de temut.

Voiculescu nu stie un lucru important. Intreprinderea Crescent
din Austria era filata de serviciul american si austriac.
Ultima persoana cu care s-a intalnit Ilie Ceausescu a fost D.V...............inainte de a se "sinucide".
C.I.A a incercat sa salveze viata fratelui lui Ceausescu dar a sosit prea tarziu ....Un grup al seviciului extern roman
condus de Dan Voiculescu tocmai parasea in graba sediul misiunii diplomatice, Carnetul de coduri bancare disparuse din buzunarul ......
Proba vizuala in care apare Dan Voiculescu al va ingropa ....

Am vazut cu ochii mei cum cei doi se plimbau in parcul vienez cu lebede
nemancate.......Robert Horvath said...

INSTITUTUL DE ARTA TEATRALA SI CINEMATOGRAFICA
........ BUCURESTI
Am terminat IATC Bucuresti ...sectia cinematografie.
Am facut filmul de absolvire cu Mircea Daneliuc.
(Actori N.Anestin si Anda Calugareanu)
Am fost coleg cu toti actorii de varf al teatrului romanesc. Fiind insurat cu o colega de la sectie de teatru Mihaela Buta casa era plina de actori ....Malai Mare, Diaconu etc.
Am fost coleg de an cu Victor Niculae editorialist acum la ziarului New York Magazin. Regizorul Timotei Ursu
un alt coleg locuieste la New York.
Simplu....Dati un telefon regizorului Mircea Daneliuc sau
contactat pe Culian red NY.Mgazin si cereti informatii.
Deschideti pentru informatii suplimentare
http://devagallery.com/

http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html

Robert Horvath said...

La NY am absolvit
FASHION INSTITUTE OF TECHNOLOGY
State University of New York
sectia Video si Fotografie de moda unde am
fost coleg cu Kiyoko....actuala mea.....

Robert Horvath said...


CONTACT PERSONAL LA NEW YORK
Studioul meu poate fi vizitat de orice persoana
interesata cu un telefon prealabil.
Numele actual al companiei mele este

DEVARTES FILM INTERNATIONAL
TEL 212 463 8O 74

159 W 25 th Street|....New York .NY 10001
Floor 1004
pentru studiourile din Tokyo si Osaka
cotactati Devartes Studio

Robert Horvath said...


Bibliotecar

press europ

Dacă în România se încalcă regulile atît de brutal şi UE nu va putea face nimic, mîine s-ar putea ca în… să zicem… Slovacia să apară un tip care crede că poporul doreşte ca el să fie şef pe viaţă, poimîine un colonel Dogaru lituanian s-ar putea trezi că Dumnezeu i-a ordonat să preia conducerea. Cum ar fi o UE cu nişte Belarusuri la masă?"

Robert Horvath said...


BIBL
Le Monde
"Varanul" prevestise lovitura
Omul care a orchestrat spectacolul care se desfăşoară pe scena politică românească este Dan Voiculescu, un fost ofiţer superior al Securităţii, poliţia politică a fostului regim comunist. Poreclit "varanul", din cauza unei asemănări cu marea şopârlă, acesta a beneficiat de două mandate de senator şi averea sa este estimată la peste 1,5 miliarde de euro. Patron al unui imperiu mass-media [inclusiv al cotidianului Jurnalul Naţional], acesta anunţase deja pe 1 mai planul de acţiune pentru destituirea preşedintelui Băsescu, urmat strict de primul ministru socialist Victor Ponta.

Dar "varanul" şi marionetele sale sus-puse au subestimat reacţia instituţiilor europene.

Robert Horvath said...


Bibliotecar
Fara sa fiu de acord cu dumneavoastra vreau sa
va felicit pentru postarea dumneavostra .....la obiect
Bine documentat .
Cred ca si altii sunt de acord ci mine. Si ei spera
sa redeveniti un adevarat.....bibliotecar.

Robert Horvath said...


Bibliotecar
Faceti o afirmatie scurta dar extrem de grava.
Spuneti ca scandalul ICR creiat si intretinut de mine
a adus prejudicii Romaniei. Este exact invers.
Va rog sa va explicati . Sa nu ne jucam cu vorbele....

Anonymous said...

La NY nu te cunoaşte nimeni la acea adresă!
Am mai spus asta!
De ce o coteşti şi nu precizezi anul absovirii?
:)))))))))

Anonymous said...

Eşti evreu?

Robert Horvath said...

Mitica
Esti tigan ?

Robert Horvath said...

@ Mitica cel mic.....

Am lucrat la
Buftea, Alexandru Sahia si dupa absolvirea facultatii
....Televiziunea Romana sectia Tineret.
Fac parte dintr-o alta lume din care tu nu ai acces.
Probabil ca canti manele prin vreun oras de provincie
sau plimbi....intr-o mahala....
Nu te mai obosii.
Ma cunoscut un intreg Bucuresti sub numele de
Robby Horvath ....sef de promotie a boiemei locale. Gata am terminat....neam prost si obraznic


Anonymous said...

Păi io de ce nu te-am cunoscut bă jâdane?
De ce mă faci neam-prost?
EU M-AM LUAT DE MĂ-TA SAU TU TE-AI LUAT DE MAMA?
Ia spune ma turnător împuţit!
Din ce lume faci tu parte măh ratatule?
Unde ai fost şef de promoţie mă fomistule futu-ţi faţa ta de gibon mincinos?
ÎN PARCUL OPEREI CA MONICA MACOVEI-GHERGHESCU?
Spune mă escrocule în ce an ai absolvit facultatea?
:))))))))

Anonymous said...

Deci repet băi homosexual bătrân:

SPUNE ÎN CE AN AI TERMINAT FACULTATEA ÎN ROMÂNIA!

:)))))))

Anonymous said...

BĂ ESCROCULE ÎŢI ATRAG ATENŢIA CĂ A TERMINA O FACULTATE INSEAMNĂ A OBŢINE O DIPLOMĂ DE ABSOLVIRE!

Ca să n-avem vorbe!
:))))))))

Vasile, said...

Biblio,

Cred ca un mesaj nu a putut intra din cauza marimii!
Am sa 9incerc sa-l fragmentez oricum va rog sa-mi confrimati daca ati primit prima parte.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Nu am nimic în spam...

De obicei, când nu încape din cauza mărimii, mesajul nu se şterge, rămâne în caseta de comentariu. În acest caz eu îl copiez pe tot, ca să fie în siguranţă, apoi îl tai în două sau trei...

Dacă este pierdut, mi-e teamă că nu am de unde să-l recuperez, rămâne pierdut.

Bibliotecaru said...

Asta dacă vă referiţi la mesajul de pe blog, căci acum mă gândesc că aţi putea vorbi despre email... pe care încă nu l-am verificat.

Vasile, said...

Da, e vorba de e-mail!

Bibliotecaru said...

Nici pe email nu e nimic.

Bibliotecaru said...

Dar dacă există o încercare de trimitere... poate îl aveţi, în copie, în Sent sau Draft...

Vasile, said...

Biblio,


Va trebuie izlaz mare , aveti peste 120 megaoi de descarcat pe pasune!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.