07 September 2012

L-am auzit pe domnul Putin spunând ceva extrem de inteligent


... domnul Putin se întreba retoric... că ce certitudine are că Statele Unite nu vor avea un alt preşedinte care să aibă alte gânduri cu Scutul Anti-Rachetă?

Cât de subtil este domnul Putin!, nu spune că nu are încredere în Statele Unite ale Americii sau că nu are încredere în NATO, dimpotrivă, domnia sa spune că are încredere (hihihi!) dar că nu ştie dacă va putea avea încredere şi în cei ce vor veni şi încă nu-i cunoaşte.

Iată nişte ştiri de la Vocea Rusiei (că tot ne-a recomandat domnul preşedinte acest site) care arată un piculeţ reacţia Rusiei la adresa scutului anti-rachetă.
Traian Băsescu - ”pionul” balcanic al intereselor euroatlantice

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_06/87410277/)

Rusia poate juca rolul cheie în asigurarea echilibrului energetic al Asiei şi Pacificului

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_07/87498021/)

Rusia intenţionează să producă amfibii Be-103 în China

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_07/87541130/)

Rusia va răspunde la scutul antirachetă american din Asia

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_07/87541868/)

Submarinul invizibil

(http://romanian.ruvr.ru/2012_08_15/85138257/)

În 2018, Rusia va crea o rachetă intercontinentală nouă

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_03/87040773/)

Rusia va crea drone cu structură modulară

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_03/87009380/)

„Russkie Vitiazi” şi „Striji” şi-au demonstrat măiestria

(http://romanian.ruvr.ru/2012_08_24/86096340/)

Arsenalul armatei ruse va fi completat cu cele mai moderne arme

(http://romanian.ruvr.ru/2012_08_22/85842881/)

O variantă perfecţionată a torpilei „Şkval”

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_07/87518010/)
Ce face SUA? Mişto ieftin...
Departamentul de Stat al SUA a salutat zborul lui Putin cu stolul de cocori

(http://romanian.ruvr.ru/2012_09_07/87512035/)

35 comments:

ZeV said...

Hmmm....am gasit acest spatiu încă linistit, dar recunosc ca m-am distrat copios la tema anterioară, urmarind chițcăiala stridentă și penibilă a unui Ratatouille surogat și gloabalizat intrat în ghearele lui Thomas O'Malley.
Nu, nu am gresit...,,gloabalizat" este perfect corect.
:)
Referitor la Obama, stimate Biblio vă contrazic, nu pentru că paiața afroamericană are contracandidați de râsul curcilor, ci, pentru că este susținut de cel mai puternic politician al lumii: Vladimir Putin.
;)
CITEZ:
,,Romney a ieşit la atac şi l-a criticat pe Obama pentru “flexibilitatea” pe care o arată faţă de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.
“I-a abandonat pe prietenii noştri din Polonia întorcând spatele angajamentelor noastre în materie de apărare antirachetă, dar este prompt în a-i oferi preşedintelui rus Putin flexibilitatea pe care acesta o doreşte, după alegerile” prezidenţiale, a declarat Mitt Romney în faţa delegaţilor republicani reuniţi la Tampa, în Florida.
“În timpul administraţiei mele, prietenii noştri vor vedea ceva mai multă loialitate, iar Putin va vedea ceva mai puţină flexibilitate şi mai multă fermitate”, a adăugat el.
Romney a făcut referire mai ales la un incident cu un microfon deschis produs la Seul, la sfârşitul lui martie, între preşedintele Obama şi omologul său rus din perioada respectivă Dmitri Medvedev, în timpul căruia presa l-a auzit pe Obama explicându-i lui Medvedev că va putea fi mai flexibil pe tema scutului antirachetă după viitoarele alegeri prezidenţiale din Statele Unite."
COMENTEZ:
Teoretic, după marea demolare reușită de un președinte providential, recte, Ronald Reagan, s-ar spune că în lume a rămas o singură superputere.
Este foarte adevărat, însă se impune precizarea că aceasta se sprijină pe patru picioare de lut și unul de babuin. ;)
Rusia a rămas doar o...putere. Dar una credibilă, pentru că are o ,,vână" zdravănă la Kremlin.
:D

ZeV said...

..După ce Băsescu va pleca pe ,,lacul rusesc" la bordul bricului Mircea, Romania va trebuie să se (re)orienteze spre piețele tradiționale. Viitorul aparține deținătorilor de resurse și nu birocraților europeni care, în afară de vorbe, directive și indicații prețioase, nu produc decât praf în ochii românilor. De fapt, o ,,ceață", prin care noi să nu vedem când ni se fură până și cureaua de la pantaloni.
Nu mai vorbesc de americanii analfabeți, grasi, puturosi si aroganti, fără nici o legătură cu tinerii curajoși care au nimicit diviziile imperiale în insulele Pacificului.
De aceea America, mai devreme sau mai tarziu, va deveni noua mare colonie a Asiei. Așa e roata prieteni...nu știe multă carte.
;))

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Stimate domn,
După margine mulţi Romney comentează. Interesul este o legătură cât mai puternică între SUA şi Rusia, numai nebunii cultivă dezacordul între cei doi coloşi.

Eu nu cred că viaţa noastră este aşa de uşoară încât Obama să facă "blat" cu Putin. Dimpotrivă, cred că în timp ce în faţa se liniştesc, prin spate pregătesc măciuca de lovire în cap. Şmecheria este că în timp ce NATO este o slugă a USA (aparent a existat un moment al Franţei... dar s-a dus rapid) Rusia îşi tratează partenerii, China de exemplu, pe picior de egalitate... asta pentru că pericolul unei agresiuni americane este real atât pentru Rusia cât şi pentru ceilalţi.

Recunosc că mie îmi este frică de Statele Unite de foarte mult timp. Din nefericire, şi cele mai negre previziuni relative la SUA s-au adeverit cu prisosinţă.

ZeV said...

Iulia Motoc se revarsă pe blogul personal, exact în stilul deșănțat al stimabilei Udrea, sau al rivalei ei de moarte nenaturală, Vass.
Am crezut ca Iulia Motoc va fi excepția care întărește regula. Nu, nu pe aceea a bărbaților.
Ce spune ilustra blondină de la Curtea Constitutională ?
Că....Parlamentul României, după întoarcerea ,,triumfală" a băsescului cu bricheta olimpică (și cuburile de gheață n.r.) la Cotroceni, ar fi trebuit dizolvat, in interesul..coabitării.
Dragă fătucă, dacă citești si blogurile de elită, bagă la tărtăcuță următoarele: să admitem că așa s-ar întâmpla...desigur că, fără Parlament nu se poate, desi, voi judecatorii, credeti, probabil, că banii de salarii și pensii vă plouă direct în gât din conturile lui Barroso și Merkel si nu din buzunarul poporului român suveran.
Deci, repet, după dizolvare, se vor produce alegeri, pentru un nou Parlament. Ce ar urma, blondo ? O ..coabitare ? Află ,,păr buclat" că, virgulă, ,,coabitarea" nu este totuna cu ,,coitus".
Poate se apropie, vag, de ,,coitus întreruptus".
:D

ZeV said...

Domnule Bibliotecar, nu vă supărați, dar, pentru că tocmai am finalizat un pahar de bere, permiteți-mi următoarele cuvinte:
Bateți câmpii, stimate coleg. ;)
Nota: nu in sens imperativ, ci, in sensul unei actiuni in desfasurare.
:D
America si Rusia au facut blat (intre ele n.r.) in intreaga istorie a secolului 20 si, in continuare, in prima parte a actualului secol.
America si Rusia s-au inteles la Yalta, America si Rusia s-au inteles in perioada razboiului rece sa se inarmeze reciproc pentru a se apara de terte forte, America si Rusia se inteleg perfect si in prezent, ba chiar o fac direct prin cabinetul cancelarului german. ;)
Triada functioneste ca la carte, iar noi ne temem si/sau ne facem iluzii, cand in relatia cu America,cand in cea cu Rusia.
Pe ambele tari le doare fix pix de Romania. Ambele state, respecta doar liderii puternici, chiar daca conduc țări mai puțin dotate de la mama natură.
Unul dintre acesti ,,lideri" este poporul grec suveran. De aceea Bank of America transporta dolari cash in saci aburcati in camioane spre Grecia.
;)

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Aduceţi-vă aminte de o secvenţă:

SECVENŢA CÂND CIOARA AFRO L-A RUGAT PE MEDVEDEV CA SĂ-I TRANSMITĂ LUI PUTIN SĂ-L PĂSUIASCĂ DEOARECE INTRĂ ÎN ALEGERI.

În mod evident Medvedev i-a transmis lu' tata Ţaru' chestia asta.

Bun şi acum hai să vedem cum judecă tata Ţaru':

Băi nene, în România există un popă.
Ce-i drept răspopit, dar dement.
Popa toată ziua înjură cioara de la Casa Albă şi-i spune lu' Băsescu că ar cam fi bine ca România să intre în relaţii mai apropiate cu Rusia deoarece America pe zi ce trece se topeşte.
Dacă Obama este dat jos şi vine vreun republican din ăla dur care nu se ţine de vrăjeli şi de alergat curcani, în mod sigur popa se suceşte şi iar ţipă cum a ţipat de când la fătat mă-sa:
HAI AMERICA!
În concluzie, hai mai bine să lăsăm cioara afro la Casa Albă, popa dementu' o să continue s-o-njure, şi să ţipe la marinar ca să se apropie de ruşi, iar nouă ruşilor ne convine ca America să devină o umbră rahitică şi debilă a vulturului ce-a fost o dată.

Deci?
Ce dracu o tot suciţi atâta?
Cioara afro va trebui să rămână la Casa Albă!
ŞI VA FI AJUTATĂ ÎN ACET SENS!


PS Băăăăăăăă Hovathe, dă mă escrocule numărul de telefon ca să te sun!
Să-ţi demonstrez că eşti un mincinos de joasă speţă şi că acum nu eşti în America!
Hai să te văd!
Ai curaj?
:)))))))))

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Să sperăm că aveţi dreptate şi este "Blat".

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

Trimiterile astea rasiste nu vă fac cinste... :(

Robert Horvath said...

Dumneavoastra propuneti un interviu cu Manea.
Opiniile mele in legatura .....sunt comlect opuse.
Sova a vorbit despre Inexistenta progromului de la Iasi
El mi poate fi negat. Antonescu era pe front si auzind
de el a ordonat sa se faca ordine
postez un video unic. El a fost filmat Tendentios iar
introducerea......o monciuna.
Postez un video. Pentru prima data cineva spune adevarul direct si in fata reprezentantilor a celei mai mati minciuni din istorie.
http://video.google.com/videoplay?docid=-3001110215792007342
ROMANII NU I-AU TRIMIS PE EVREI LA HOLOCAUST CI I-AU SALVAT DE LA HOLOCAUST
Intradevar depe teritoriul actual al Romaniei nu a plecat nici-un tren spre lagarele de concentrare hitleriste.
Bunatatea sau mai precis omenia romaneasca a creiat posibilitatea de a salva pe evrei dela holocaust.
Acest lucru se datoreste pozitiei intransigente a maresalului Antonescu.
Eu nu sunt negationist nici exagerationistn.
Ma intereseaza doar adevarul istoric.
Romanii au creiat un moment unic in istorie. O tara ocupata de trupele germane salveaza un alt popor. Romanii trebue sa fie mandrii si sa spuna copiilor ce au infaptuit mai vechii lor.
Pozitia mea este intarita de luare de pozitie a presedintelui Israelului care a multumit romanilor pentru salvarea evreilor fapt care a permis creiarea Israelului.
“Nu vom uita niciodata ca, in perioada cea mai intunecata a istoriei – perioada nazista, Romania a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit in Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, in acelasi timp, nu si-au uitat iubirea pentru Romania, si-au pastrat cultura romaneasca.

Robert Horvath said...

ATENTIE
CATEVA OBSERVATII CARE FAC SA EXPLODEZE


STATISTICILE INDUSTRIEI HOLOCAUSTULUI !

- IN BASARABIA SI BUCOVINA TOTI TINERII SI BARBATII EVREI VALIZI AU FOST INCADRATI IN ARMATA ROSIE !


- TOATA BURGHEZIA SI NEGUSTORII EVREI AU FOST DEPORTATI DE BOLSEVICI IN SIBERIA !


- O MARE PARTE DIN POPULATIA EVREIASCA A FUGIT IN INTERORUL RUSIEI DE FRICA NEMTILOR !


- CEA MAI MARE PARTE A POPULATIEI DISPARUTE AU MURIT DE TIFOS SI DE ALTE BOLI .
ACESTE MALADII AU ATACAT SI PE OSTASII ROMANI ......

Robert Horvath said...

Traducerea video

TRADUCEREA VIDEO :
Istorie cu jumătăţi de măsură la Institutul Cultural Român din New York
În data de 20 martie 2008 a avut loc, la Institutul Cultural Român din New York, un eveniment dedicat special Holocaustului din România din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. La această manifestare a participat şi o delegaţie din România, remarcându-se prezenţa d-lui general Mihai Ionescu, directorul Muzeului Holocaustului din Bucureşti. Adevărul istoric a fost prezentat unilateral şi subiectiv, Redau mai jos intervenţia mea de la acest eveniment. Cuvintele sunt traduse din limba engleză, deoarece la ICR din New York este încă interzisă folosirea limbii române!



Doamnelor şi Domnilor,


Deoarece v-aţi referit în expunerea Dvs. la necesitatea ca generaţiile viitoare să afle adevărul despre tragedia Holocaustului şi pentru că astăzi copiii învaţă la şcoală că românii sunt vinovaţi de genocid, aş vrea ca ei să afle şi faptul că românii au fost aceia care au salvat întreaga populaţie evreiască de pe teritoriul actual al României. Asistăm la un fapt poate unic în istoria celui de al Doilea Război Mondial, anume acela că un om s-a opus presiunii germane, salvând mai mult de jumătate milion de oameni de la pieire. Acest miracol românesc se datorează în primul rând poziţiei intransigente şi plină de curaj a mareşalului Ion Antonescu. În al doilea rând, mai trebuie ţinut cont şi de caracterul specific al societăţii româneşti din perioada respectivă. Mă refer aici la Ion Brătianu, Iuliu Maniu, la partidele istorice, la Regina Elena, la Dr. Lupu, la Patriarhul Nicodim, la Mitropolitul Bălan, la întreaga Biserică Ortodoxă Română şi la mulţi alţii care au pus umărul la salvarea evreilor. Cred însă că factorul principal îl reprezintă mentalitatea, psihologia şi omenia românilor.

Robert Horvath said...

TRADUCERE VIDEO partea doua

Care sunt faptele istorice? După începerea războiului, se desfăşoară foarte rapid operaţiunile militare în Basarabia şi Bucovina de Nord, unde este masacrată populaţia evreiască şi unde forţele româneşti cooperează cu cele ale germanilor. În curând, în spatele frontului, apar comandourile germane specializate în operaţii de "curăţire" şi, paralel, încep deportări de familii întregi din populaţia evreiască, dincolo de Nistru, în Transnistria. Pentru mine, moartea chiar şi numai a unui singur om nevinovat reprezintă o tragedie, dar trebuie să iau în consideraţie şi statistica. Pentru că subiectul este foarte controversat, las la aprecierea audienţei să deducă adevărul - din diferite surse. Una dintre ele ar fi "Enciclopedia Iudaică", o lucrare de referinţă, în care se menţionează cifra de 40.000 de morţi, plasând România pe locul 10, ca vinovăţie, în timp ce raportul Dvs., al Comisiei, se referă la 420.000 de victime, România ajungând pe locul 2, imediat după Germania. Ţinând seama de paritatea populaţiei, România devine, nici mai mult, nici mai puţin, prima "Killing-machine" din istoria celui de al Doilea Război Mondial!


În aritmetica Comisiei se adaugă şi Ardealul de Nord, acolo unde populaţia evreiască a fost decimată, numai că, atunci,Ardealul de Nord se afla sub controlul maghiar. Dumneavoastră mai treceţi cu vederea şi alte fapte: că toţi bărbaţii evrei în putere au fost încadraţi în Armata Roşie, că o mare parte din populaţie a fugit în interiorul Rusiei şi că foarte mulţi evrei au murit de moarte naturală sau de boli contagioase (tifos), de care a suferit întreaga populaţie, inclusiv Armata Română. Responsabilitatea Guvernului României în aceste evenimente este mare, dar nu este greu să fie separată de responsabilitatea germanilor.


Mă voi ocupa în continuare de momentul crucial, anul 1942, care este şters cu buretele sau distorsionat ca semnificaţie istorică. Mihai Antonescu, Ministrul de Externe, se întâlneşte cu Hitler, în acea toamnă, şi îi comunică hotărârea de a nu-i preda pe evreii din Regatul României. Vreau să vă mai amintesc, domnule general Mihai Ionescu, două documente semnificative, pe care sper şi cred că le cunoaşteţi: la o săptămâna de la această întâlnire istorică, Ion Antonescu declară, într-o şedinţă a Consiliului de Miniştri: "Nu voi face jocul rasist al germanilor şi îi voi slava pe toţi evreii mei"; după alte două săptămâni, la o altă şedinţă a Consiliului de Miniştri, Ion Antonescu declara: "Eu mi-am dat cuvântul să asigur viaţa şi libertatea evreilor şi mă voi ţine de cuvânt". Toamna lui 1942 pecetluieşte pentru totdeauna salvarea unei întregi populaţii de la moarte, condamnată la "soluţia finală" de către Hitler.

Robert Horvath said...

partea treia

Mă voi referi acum la Raportul Comisiei Holocaustului, lucrare unde o reală tragedie este folosită pentru anumite interese politice. În 2002, Guvernul României, bazându-se pe documentele Arhivei Naţionale şi în conjuncţie cu toate documentele primite de la Muzeul Holocaustului din Washington, DC, decretează, fără echivoc, că pe teritoriul României nu a avut loc Holocaustul. La mai puţin de doi ani, însă, Guvernul României îşi schimbă poziţia, înfiinţând o Comisie care, bazându-se pe exact aceleaşi documente, decretează că în România a avut loc un genocid de proporţii inimaginabile. Comentariile sunt de prisos!


Vreau să mai spun asistenţei că Raportul Wiesel de cercetare a crimelor Holocaustului reprezintă un atac fără precedent la adresa demnităţii românilor. În concluzia raportului se spune: "Românii sunt vinovaţi de genocid, chiar dacă în anumite regiuni au supravieţuit evrei". Înainte de a intra în fondul problemei, doresc să mai remarc că "anumite regiuni" reprezintă, de fapt, România de bază, România esenţială, adică în actualele ei graniţe. Raportul aruncă o vină colectivă, acuzând de genocid întreaga populaţie românească. Această idee de vină colectivă aparţine ideologiei fasciste şi/sau comuniste, aruncând vina - reală sau imaginară -câtorva asupra unei întregi colectivităţi naţionale, rasiale sau sociale. Iar o vină colectivă nu are ce căuta în discursul unei democraţii! Se merge atât de departe încât se spune că majoritatea populaţiei româneşti a sprijinit Holacaustul!


Mă întreb: oare cum a fost posibil aşa ceva, când faptele din Bucovina şi Basarabia au fost foarte puţin cunoscute de populaţie. Eu personal am plecat la 32 de ani din România şi nu am auzit niciodată despre aceste evenimente. România este prezentată în acest material ca o ţară fascizată şi complet rasistă. Aş vrea să-i amintesc domnului general şi cercetător istoric faptul că fascismul a fost lichidat în România cu ocazia rebeliunii legionare. Fragmentul care m-a intrigat profund este următorul: "Holocausul îşi are rădăcini adânci în istoria şi cultura română"! Această constatare aduce un atac frontal Istoriei României şi nu scapă de această decapitare niciun om politic, niciun partid istoric, niciun moment al istoriei şi nici al monarhiei. Deci, Istoria României este prezentată de Comisie în primul rând ca o istorie a antisemitismului.

Robert Horvath said...

partea 4

Acelaşi tratament i se aplică însă şi Culturii Româneşti. Nu scapă de "atenţia" noii inchiziţii nicio personalitate culturală, de la Alecsandri, Eminescu, Kogălniceanu, Hajdeu, Slavici etc., iar în epoca modernă nu scapă nici Emil Cioran, Noica, Mircea Eliade. Aşadar, în opinia Comisiei, Cultura Românească nu este importantă prin valenţele sale universale, ci numai prin caracterul ei rasist şi antisemit. Cu alte cuvinte, Mihai Eminescu şi ceilalţi piloni ai Culturii Româneşti sunt, nici mai mult, nici mai puţin, vinovaţi pentru cauzarea Holocaustului. Cruciţi-vă, doamnelor şi domnilor, cruciţi-vă, domnule general!.


Concluzia acestei Comisii a dat o undă verde unei adevărate "vânători de vrăjitoare", având ca victimă cultura şi limba naţională. Atenţia este în primul rând îndreptată asupra lui Mihai Eminescu şi a lui Mircea Eliade, fiind orchestrată din birourile preşedintelui Institutului Cultural Român (ICR), d-l Horia Roman Patapievici. Având la dispoziţie un buget de câteva milioane de dolari, având sub control edituri şi reviste culturale, el şi ciracii săi au pornit un atac delirant îndreptat împotriva a tot ce este românesc. D-l Patapievici spune în clar: "Eminescu, ca poet naţional, şi întreaga cultură naţională nu-şi au locul sub zodia internaţionalismului". Sau: "Dacă vreţi să intraţi în Europa, trebuie să vă debarasaţi de Eminescu".

Dacă nu credeţi, mă voi referi la seara dedicată "Luceafărului poeziei româneşti", desfăşurată la Consulatul General al României din New York şi boicotată de Institutul Cultural Român New York, condus de d-na Corina Şuteu, ai cărui angajaţi nu au avut decât curiozitatea de "a băga capul" la acest eveniment care a durat 6 sau 7 ore. Această manifestare a avut loc prin bunăvoinţa Consulului General al României la New York, d-l Pietro Lucian Pavoni, căruia trebuie să-i exprimăm sinceră gratitudine. Nu pot să nu adaug faptul că nu mi se permite (de doi ani!) să particip la activităţile ICR New York, deoarece am cerut să se vorbească şi româneşte la manifestările organizate de Institut (pentru participarea din această seară, a trebuit să mi se dea o derogare specială de la Washington!).


Vreau să mai adresez câteva cuvinte doamnelor şi domnilor din spatele meu, care strigă, cu înverşunare, să nu fiu lăsat să mai vorbesc şi să fiu dat afară! Dacă Dvs. mai sunteţi azi în viaţă, aceasta i se datorează mareşalului Ion Antonescu şi - în primul rând - omeniei românilor. Este greu pentru mine să înţeleg cum mulţi români acceptă orice compromis, inclusiv acest raport degradant. La fel, nu pot să înţeleg cum mulţi evrei, în loc să fie recunoscători şi să le arate gratitudine celor care le-au salvat viaţa, stau şi aşteaptă să le mai dea încă o palmă. Un adevăr spus doar pe jumătate seamănă cu o minciună. Pe fundalul unei tragedii adevărate, asistăm aici la un atac fără precedent la adresa Istoriei şi Culturii Româneşti. Dacă vrem să ne recâştigăm demnitatea, trebuie să spunem adevărul întreg. Vă mulţumesc pentru răbdarea şi atenţia Dumneavoastră.


Robert Horvath cineast New York

Robert Horvath said...

NEAMUL ROMANESC
EDITORIOAL

Gestul admirabil al lui Robert Horvath

Am citit, cu reala bucurie si uimire, extraordinarul mesaj al dlui Robert Horvath. Cred ca sunt rare asemenea dovezi de curaj, dar mai ales de patriotism de 24 de carate, printre cei care in prezent au alte rosturi, departe de tara de bastina. Lipsesc aproape cu desavarsire si in randul clasei politice romanesti, inclusiv al celei ce isi asuma rolul de tribuni.
Este mare nevoie de astfel de gesturi pentru a mai stavili demersurile denigratoare si demolatoare la adresa acestei tari, a istoriei si valorilor ei. Proferarea insistenta de falsuri si neadevaruri nu este deloc intamplatoare si nici dezinteresata. Umilirea poporului roman si desconsiderarea trecutului national fac parte dintr-un plan diabolic aservit propagandei revizioniste inca prezenta in multe metropole occidentale..........
...........................
..............

Anonymous said...

Horvath nu mai orăcăi precum o broască râioasă!
Răspunde la întrebarea pe care ţi-am pus-o:

ÎN CE AN AI OBŢINUT DIPLOMA DE ABSOLVIRE?

Ce tot o freci cu colegi, colege şi alte prietenii?
Eu nu am contestat faptul că ai fost coleg cu cutare, că ai fost prieten cu cutare sau că l-ai cunoscut pe cutare!
În fond şi la urma urmei şi femeia de serviciu dintr-un minister este colegă cu ministrul!

Eu afirm că tu nu eşti absolvent al vreunei instituţii de învăţământ superior!
Eşti doar un ghierţoi de rahat!
Un mincinos ordinar!
Un escroc notoriu!

Nu înţeleg cât de complicat poate fi să te duci la dosarul cu acte personale, să scoţi diploma, să te uiţi ce scrie pe ea şi să spui:

AM ABSOLVIT ÎN ANUL CUTARE!

Eu, precum am mai spus, verific şi spun:

- Da dom'le Horvath are dreptae!

sau spun:

- Horvath este o scursură umană care minte cu neruşinare!

:)))))))))
Eu ţi-am spus de prima dată:
AI MARE GRIJĂ HORVATH CĂ EU DACĂ PUN O ÎNTREBARE NU O PUN CA SĂ MĂ AFLU ÎN TREABĂ!
:)))))))))

În concluzie, vorba lungă sărăcia omului. Hai să trecem la fapte:

ÎN CE AN AI OBŢINUT DIPLOMA DE ABSOLVIRE?

:)))))))))

PS Dacă nu găseşti diploma de facultate vezi poate găseşti hotărârea judecătoarească prin care ai fost condamnat şi ne spui şi nouă:

PENTRU CE INFRACŢIUNI AI FOST CONDAMNAT PE TERITORIUL ROMÂNIEI DUPĂ ANUL 1989?

ATENŢIE!
Deci nu mă refer la condamnările de dinaintea lui '89!
Nu de alta dar în mod sigur vei spune că înainte de '89 ai fost condamnat deoarece erai mare disident mare!
Hihihihahahahuhuhu

Anonymous said...

Hahaha şi mă rog de ce sunt rasist?
Deoarece Obama este o cioară afro care necisteşte vulturul american?
O cioară afro care habar nu are unde este România pe hartă?
O cioară afro care şi-a trimis aici în scursurile?
Hoarda de homosexuali?
:)))))))))
Hahaha, nu m-ai crezut când am spus că soldaţii americani sunt nişte muhaiele?
Neinstruiţi!
Nepregătiţi fizic!
Nepregătiţi psihic!
Necunoscători ai armamentului din dotare!
Laşi!
Fricoşi!
În marea lor majoritate homălăi!
Hahaha!

Uită-te la acest Horvath care nu este american dar a frecat-o şi el p-acolo fără de sens şi fără de rost luându-le obiceiurile!
Priveşte-l cât de găunos este!
Cum minte cu neruşinare fără să-i tresalte o tastă!
Un individ care şi-a creat un CV fals pe net (exact ca Monica Macovei Gherghescu) şi acum uzează de el.
Un incult!
Fără studii universitare!
Cum poate să-mi explice mie cineva că terminând o facultate uită anul în care a absolvit!
Bleahhhhhhhh
:)))))))))
Jigodiile astea împuţite sunt învăţate să trăiască în minciună şi din minciună!
:)))))))))
Horvate dă mă numărul de telefon să te sun ca să-ţi dovedesc că nu eşti în America!
Hihihi
:)))))))))
Biblio hai pa, gat m-am plictisit!
Mă găseşti la mine.
:)))))))))
Văd că te interesează Barosso!
Hai să-ţi spun despre el:
Ţigan!
Libidinos!
Îngălat!
Băgat în toate învârtelile şi ingineriile financiare care se fac în PE!
În PE nu se face nici-o afacere dacă nu i se face şi lui parte.
PE-ul este una dintre cele mai corupte instituţii!
Cândeşte logic:
Ce parlamentari am trimis noi acolo?
Ce valoare au?
:)))))))))
Şi celelalte ţări au trimis exact acelaşi tip de parlamentari!
:)))))))))
În loc de PE ar trebui să se numească PS!
PARLAMENTUL SINECURIŞTILOR!
:)))))))))
Gata pa.
Nu mai dau pe aici nu de alta dar n-am chef să citesc bazaconiile lui Horvat cu care îţi va garnisi blogu!
:)))))))))
Îţi repet:
Deoarece vede că nimeni nu-l ia în seama şi traficul lui este aproape nul, el incepe să paraziteze diverse ogrăzi!
:)))))))))

Robert Horvath said...

@Bibliotecaru
La cateva zile serviciile sau ICR-ul au deschis vreo
8 blogiuri paralele. Se postau diferite enormitati
in numele meu.
Eu apaream in fotografie cu diferite persoane pe
care nu le cunosteam sau.........
Cea mai interesanta este poza mea
cu Badin.

http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html

Cateva ziare si bloguri au pus sub semnul intrebarii existenta mea fizica. A fost nevoie de un comunicat oficial ICR ca sa clarifice lucrurie.
Am facut doua vizite in Romania dupa 89
Prima data am venit la Invitatia Presedintelui Iliescu. Am venit
cu plan Economic Japonez ....Un fel de plan Marshal
La intalnirea de la Cotroceno au participat Ciurel primarul capitalel, Bujor Sion asistentul presedintelui si jumate de guvern. Neagu sef Agerpres. Intalnirea a fost arajata de Dragos Munteanu ambasadorul Romaniei in SUA.
Am venit insotit de Ambasadorul Japoniei si sotia mea Kiyoko Horvath Mentionez ca in acel an varul ei primar era Directorul Bursei dela Tokyo.
A doua vizita a fost privata.....Insotit de familia mea am facut un tur al
Transilvaniei.

Robert Horvath said...

Erata
Neagu Udroiu director Agerpres


Robert Horvath said...


@ Planul Marshal Japonez a fost respins.
Rezultatele sunt evidente.Sper sa pot intr-o zi
sa apar in fata parlamentului si sa-l acuz pe
Iliescu de subminarea economoei nationale.
Tramentul medical al acestui personaj trebuie continuat la spitalul Rahova.....

Robert Horvath said...


Deosebire intre Zev si mine
@ Domnule Bibliotecar, nu vă supărați, dar, pentru că tocmai am finalizat un pahar de bere, permiteți-mi următoarele cuvinte:
Bateți câmpii, stimate coleg.........
EU POSTEZ SI BEAU DUPA....ZEV POSTEAZA INAINTE
.........REZULTATE EVIDENTE !

Robert Horvath said...

Bibliotecarul
Ne eu am calitatea de a da sfaturi. Dar blogul
ar trebui sa aiba cateva reguluii.
Ele ar trebui postate in stanga blogului
De ex ....Libertrea de expresie, Intrebuintarea unui
limbaj civiliizat, neacceptare rasismului etc
Se pare ca lucrurile au iesit.....

Vasile, said...

Dl. Demente,

Una dintre regulile globului sau blogului ar fi reintoarcerea la origini, a mitomanilor, jegurilor de orice fel pot fi ele.
Dumneata ar fi bine sa incerci acest exercitiu poate iti iese dupa scnenariul filmului dumneavoastra "Mama m-am reintors la tine!"

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Păi de ce credeţi că am spus că ar fi bun un astfel de interviu cu domnul Manea? Tocmai pentru că aveţi păreri distincte. Ar ieşi ceva incitant.

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Şi credeţi că dacă pun reguli va ţine cineva seama de ele?

ZeV said...

horvath
Regulile le stabilesc romanii de pe blog. Fluturii de noapte intrati pe fereastra deschisa, atrasi de lumina, nu fac reguli. Ei dispar, spre dimineata, pentru a nu li se vedea aripile anemice si urat colorate din dotare.
Pana la urma, daca insiști sa fii nesimtit, și să-ți etalezi hoitul fetid pe acest blog, vom folosi pliciul, daca altfel nu se poate.
Intoarce-te in purgatoriul din care ai venit, NEINVITAT DE NIMENI, jeg analfabet cu carcasă umanoida. Fă-o pană nu te facem de tot r.... de nici dracu' nu te va mai primi prin alte curti, fie ele si subterane sau..subersive.
;)
PS
..Si nu mai murdări, pârlitule, prin copy paste, blogul, cu cearceafuri pe care nu le citește nimeni despre ICR, NY, holacaust, căluți roz, poze și...cai verzi pe pereți.
Noi trăim în aceste momente un holocaust aplicat asupra a 8,5 milioane de români.
Restul, e băzăiala incosistentă de fond, exalată de mercenari fără știință de carte, origini și repere, obscuri și ratați, pentru care si un gonț în cap este prea scump.
Se pare că ne-am pricopsit și noi cu unul.
Dacă vrei să-ți aruncăm o ciosvârtă de la masă, băgându-te, cât de cât în seamă, oferă răspunsurile cerute de Mitic. Dar atenție, să fie credibile. Aici minciunea rămâne repede fără oxigen. ;)
După aceea, vom mai vedea.
;)

vaisamar said...

zev esti cumva rahatul ala antisemit sova ? ca numai gunoiul ala minimaliza holocaustul cum o faci tu comparand chinul evreilor cu 8.5 milioane de hartiute votate
hai sictir antisemit jegos

Robert Horvath said...

@ Bibliotecarul
Ei nu dialogheaza. Refuza sa fie invinsi.

Robert Horvath said...


@ Enciclopedia iudaica : 20.OOO de victime
Industria : 200.000
S-a pus un zero in plus.

Robert Horvath said...

@ Eu nu sunt nici negationist nici exagerationist...
Dar cunosc adevarul istoric...am studiat problema un an de zile.....pentru un film despre actul de la 23 August care a fost facut de Rege cu serviciul American OSS.......
Am avut o lunga corespondenta cu regele Mihai.
El a spus Adevarul la radio ....dar nimeni nu a avut
curajul sa-l bage in seama. Voi posta un text incredibil al Regelui.....

ZeV said...

vaisamar
Nu te băga în seamă ! N-am nimic cu tine.
Doar, STF.
;)

ZeV said...

horvath
Vrem probe ca esti mai mult decât:
COPIL DE MINGI, VAGABOND, CERȘETOR, IMPOSTOR, INFRACTOR, TRĂDĂTOR DE ȚARĂ si MINCINOS !
Până acum ,,ai produs" doar dejecții prin copy paste.

ZeV said...

Le cer scuze romanilor că, Iașul meu, a putut ejecta în politichie o nouă scursură a noii mișcări de extremă dreaptă: MRU. O clonă grotescă a lui Traian Băsescu.
Pentru acest imbeciloid tocilar, îmbibat cu macovism, nu contează NUMĂRUL cetățenilor, ci, CALITATEA acestora. Cu alte cuvine, un vot al unui român de luxe, face cât 5 de români care nu știu altceva decât să muncească ca fraierii pentru buzunarele clanurilor Băsescu, Udrea-Cocoș, Videanu, Musteam noilor dreptaci și multinaționalele germano-americane care cred că România este un pahar de suc. Adică, în pământul căreia poți să-ți împlântezi, la discreție, bețigașul de supt.
Ți-ai dracu' de trădători disprețuitori de popor !
La toamnă, o veți lua în freză, de-o să vă zboare fulgii, penele și sursele de sevă în toate cele patru zări, nemernicilor.
Nu veți putea aresta 60% din populația Romaniei !
..Si încă ceva...jegul Barroso care se simte mândru că a călcat în picioare voința exprimată democratic de un popor suveran, va fi măturat din funcție, după viitoarele europarlamentare.
Sper că se vor găsi suficienți români inteligenți care să dea în judecată, la Curtea de justiție de la Haga, pe această marionetă a marii finanțe mondiale, plătit de pomană din banii contribuabililor europeni.

Vasile, said...

Pentru cel de al doilea Dement dementul de sinecura,

Sova un copil obraznic de PSD , a scapat mucii in fasole prin abordarea cinstita a istoriei.

Asa este atunci cind politicieni slabi ca Iliescu,Nastase,Basescu,Constantinescu ,Roman au transformat aceasta tara intr-o colonie financiara evreiasca!

In holocaustul facut de romani asupra evreilor peste 90% din evrei deportati in Transnistria ,
au ocolit Auschwitul , Birkenaul, Dachaul..... si dupa suferinte de netagaduit s-au intors totusi pe jos sau cu vagonul inapoi la casele lor din Bucuresti, Constanta,Timisoara si Iasi, si nu au ajuns cenusa asa cum se vorbeste de catre o entitate etnica care ne-a obligat sa trecem pe sub furcile caudine in loc sa ne pupe-n cur sa i-am salvat de la o moarte sigura!Falsuri si iar falsuri , propriile cifre al Centrului de Monitorizare antixzemita se spune ca 340000 de evrei si-au gasit moartea in timpul lui Antonescu (peste l/2 din evreii neromanizati),dar acelasi centru arunca la gunoi 40000 de presupuse victime anuntind la alt capitol ca cifra reale "...peste 300000", eu intreb care este cifra reala totusi deoarece din Romania dupa faimoasa "eliberare" de la 23 August , au emigrat in Israel si alte state peste 400000 de evrei???
Deci nu prea iese socoteala ..ce holocaust a fost insa in Romania cind inca in vremea lui Antonescu o parte din evrei se plimbau liber prin Bucuresti ,iar o alta parte erau amestecati neromanizati in patura din sate???
Revin, citi romani au pierit de mana evreilor asta ar ramane un alt subiect , sa-l intrebam pe dl/tovarasi si tovarasele, Tismaneanu, Voss, sau sa-i reamintim pe Pauker
Ella Diamantestein,
Ilca Melinescu ,
Carol Lustig,
Ana Toma (Ana Grossman) Pantelimon Bondarenco,, Avram I. Bunaciu (Abraham Gutman) – * Leonte Răutu (Lev Oigenstein) – * Ghizela Vass - * Leopold Filderman - .
Heinrich Kreidl - secretar geneneral în Ministerul Lucrărilor.
* Jean Coller - şef la Direcţia de Cadre (1945-1950).
* Walter Roman (Erno Neulander) – * Silviu Brucan (Saul Bruckner) – * Leonte Tismăneanu (Leon Tismineţki),
* Alexandru Nicholschi (Boris Grünberg) – * George Silviu (Gersch Golinger) –* Teohari Georgescu (Burah Tescovici) – * Moises Haupt -* Ştrul Mauriciu - * Bondarenco Pantelimon (Pantiuşa) – oz.
* Fuchs (Fux) Iani -* Feller Moritz toti direct sau indirect responsabili pentru moartea a peste 400000 romani!

Sincer cred ca daca s-ar socotii invers ,numarul romanilor ucisi de evrei in Basarabia am face descoperiri macabre.

Dar find vorba de un popor pasnic , antirazboinic , poporul care la dat pe Hristos , bineinteles ca vorbele mele pot fi simple vorbe in vant, evrei nu au omorat nu au ars,si in comportamerntul lor angelic raman poporul ales!
Ar mai fi intrebarea cu raspuns(uri) DE CE?
Ba cretinule daca in Romania ar fi fost vre-un holocaust Radu F Alexandru,Tismaneanu Voss nu ar fi existat, si sa nu imi spui ca nepoata nu stiu cui Strull are ea stiinta ca un strabunic de al domniei sale de prin Botoseni sau Iesi a disparut in timpul celui de al doilea razboi mondial, ca iti precizez ca romanii au dat mai multi morti !

Nu sunt antisemit , respect acest popor care a trecut si a ramas unit prin negura istoriei, dar nu accept termenul de holocaust indiferent ce vor spune evreii tradatori de neam din aceasta tara!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.