10 September 2012

După ce Macovei-Neamţu a lovit în Elena Udrea, acum lovitura se îndreaptă spre gruparea concurentă (la inima prezidenţială) a lui MeReU


Să vedem un pic de evoluţie...
USL e nepăsător la acest subiect. Pe de altă parte, Dreapta are un electorat informat, exigent şi inteligent. Cum vei putea explica faptul că ieri erai la PSD (eventual ministru) sau PRM iar acum vrei să reformezi dreapta?

Coaliţia Dreptei are o Comisie de integritate formată din oameni care nu vor candida la alegerile parlamentare (din partea Noii Republici dl doctor Ioan Greceanu).

Mai mulţi simpatizanţi ai Noii Republici m-au întrebat dacă va exista interdicţia de a candida pentru cei care, în ultimele şase luni, au trecut de la un partid al coaliţiei la altul, tot al coaliţiei.

Comisia de Integritate condusă de Monica Macovei va oferi un răspuns. Dumneavoastră ce credeţi?
(http://www.nouarepublica.ro/noua-republica-a-combatut-mereu-traseismul-doctrinar/)
Nu mă miră, şi PDL se pare care are nişte "guri" care spun acelaşi lucru. Legătura nu poate fi decât conducerea Comisiei de Integritate, doamna Monica Macovei.

Dar nu se termină aici, tinerelul Neamţu îi dă un baltag în creştetul capului tocmai preşedintelui Băsescu...
După asasinarea lui Nicolae Ceauşescu în 25 decembrie 1989, spiritul tiranic al dictatorului s-a incubat în sufletul multora dintre liderii României post-comuniste. Baronul este rezultatul acestei metamorfoze psiho-politice.

Mitul infailibilității (născut la Scornicești) s-a transportat în fiecare reședință de județ a ţării. Baronul tranziţiei este, de fapt, o figură atavică a fostului prim-secretar de partid. Există totuşi o diferenţă majoră: principiul rotației cadrelor și atotputernicia centralismului comunist făcea din orice prim-secretar o pradă ușoară a Cabinetului 2. Astăzi, puterea din teritoriu împarte prada cu centrul, folosind eventual umbrela europeană a subsidiarității. S-a ridicat comunitatea locală? Am câştigat noi, cetăţenii de rând? Nu, s-a îmbogăţit doar clanul baronial şi minoritatea dependentă de simulacrul „asistenţei sociale”.

Poată dacă legea lustraţiei şi Punctul 8 de la Timişoara s-ar fi aplicat în primăvara anului 1990, baronul autohton şi-ar fi amânat apariţia. După Revoluţie, societatea noastră civilă a avut prea puţin timp de coagulare. Intelectualii au abandonat ambiţiile politice ale unor asociaţii sau grupuri din ţări precum Polonia, Cehia sau Unguria. Concetăţenii noștri erau prea sărăci pentru a asuma vigilența civică. Nevoia de supravieţuire materială a întârziat naşterea unor instituţii de supraveghere a Statului de tip watch-dog. Pe fondul acestei absențe, baroniada a înflorit.
(http://mihailneamtu.ro/baronul-tranzitiei-si-romania-neo-feudala/)
Bre Mihail încă copil, păi se poate să nu ştiţi că acel Punct 8 de la Timişoara ar fi făcut din domnul Băsescu muncitor necalificat prin port. Cum să mai ajungă subsecretarul de stat din Guvernul României din 1989 preşedinte al României? Of of măi măi... Mai spune domnul Neamţu...
Ca odinioară şefii de colhozuri îngrămădiţi la averile chiaburilor, baronii s-au înfipt fără sfială în ciolanul puterii. Abuzurile au curs lanţ. Neclarităţile legislative au servit cauza îmbogăţirii rapide. S-a brevetat sportul căpuşării întreprinderilor de Stat prin adormirea atentă a Justiţiei. Renta politică a baronului se obține în preajma monopolului economic.Întreprinderile din domeniul energiei sau al transporturilor (CFR, bunăoară) s-au dovedit vaci bune de muls. În schimbul acestei parazitări bugetare, baronii au strâns migălos voturi la fiecare patru ani, descurajând participarea oamenilor vrednici la viaţa cetăţii. Efectul rentelor politice obţinute cu blagoslovenia centrului? Sufocarea lentă dar sigură a economiei de piaţă. Distrugerea competiţiei prin privilegiile acordate clientelei electorale.

Baronul nu crede în democrație participativă sau reprezentativă, ci doar în rețeaua invizibilă de pile, relații și cunoștințe (vechiul PCR). Într-o organizaţie baronală, deciziile informale contează mai mult decât procedurile transparente. Totul se bazează pe frică, șantaj şi mituire a intereselor. Baronul nu are aspiraţii la posteritatea istorică. El nu cere încredere, ci doar obedienţă. Promovarea subalternilor se face în funcție de gradul de servilitate. De aici şi proasta calitate umană a acoliților, dar şi întrăinarea oamenilor instruiţi în raport cu viaţa internă a partidelor. Trei milioane de români au părăsit ţara în ultimii zece ani. Câţi dintre baronii politicii româneşti au făcut-o?
(http://mihailneamtu.ro/baronul-tranzitiei-si-romania-neo-feudala/)
L-aţi nenorocit pe preşedinte, domnul Neamţu Macovei... Deci vorbiţi nu numai despre CFR, acolo unde domnul Băsescu a tot fost ministerul transporturilor o grămadă de timp, dar mai vorbiţi şi despre energie... I-aţi băgat mortul în casa prezidențială Băsescu? Doamna Macovei v-a dictat textul?

Dar mai spune încă...
Baronul e o făptură post-ideologică. Nu are credințe, idealuri sau viziuni generoase. Baronul posedă o memorie scurtă, practică nonșalant traseismul și se poziționează, aşa cum spunea Bogdan Naumovici, doar de-a dreapta sau de-a stânga bugetului public.

Lipsit de virtuţi nobile, baronul n-are nevoie de carismă. El își extrage puterea din exploatarea fără milă a propriei feude - județul, municipiul ori comuna înţărcată cu ajutorul prietenilor de partid. Banii obţinuţi de exploatarea deconcentratelor sunt folosiţi apoi pentru cumpărarea de locuri influente în Guvern, Parlament, Procuratură sau alte instituții ale statutului. Din aceleaşi sume sunt plătiţi activiștii de partid, puii congelați sau jurnaliştii docili. Cu aceleași mijloace se cumpără găleți și voturi. Aşa cum spune un faimos dicton englezesc, in democracy it’s your vote that counts; in feudalism it’s your count that votes.
(http://mihailneamtu.ro/baronul-tranzitiei-si-romania-neo-feudala/)
Se mai răzgândesc şi alţii în politică, dar toată lumea ştie că domnul Băsescu este campion, se răzgândeşte chiar înainte să gândească. "Numai boul e consecvent" este primitiva instrucţiune băsistă, şi domnul Băsescu este preşedinte...


(http://acru.ro/smurd-arafat-geoana/)

Dacă luaţi amprentele de pe toporul din capul celui constănţean, s-ar putea să identificaţi pe cel nemţean (dar nu merchelean) şi pe cel macovean (şi european).

61 comments:

ZeV said...

..O scurta revenire la o tema anterioara, pentru prostacul horvath:
Ai scris urmatoarele:
,,Scandalul eliberarii teroristilor"...
De care scandal vorbesti, mă, boulean multinațional ? ... singurul scandal vehiculat de instituții și de presă este legat de DEȚINEREA DE TERORISTI, IN MOD ILEGAL, în avioane ale CIA staționate pe aeroporturi românesti, precum și în locații secrete din capitala României. Nu a fost niciodată vorba de ELIBERARE de teroristi. Daca ar fi asa, UE ar acorda o mare bila alba Romaniei.
;)
CITEZ (11.07.2012 n.r.):
,,Parlamentul European a cerut mai multor tari membre ale Uniunii Europene, printre care si Romania, sa investigheze daca pe teritoriul lor au existat inchisori sau facilitati in care CIA a avut in secret detinuti inchisi.
Intr-un raport adoptat de Comitetul Liberatilor Civile, marti, europarlamentarii au cerut Romaniei, Lituaniei si Poloniei sa investigheze existenta unor posibile inchisori secrete ale CIA, pe teritoriile lor, in primii ani ai secoului XXI, informeaza site-ul Europarl.europa.eu.
Parlamentul European a adus din nou in lumina abuzurile serioase asupra drepturilor oamenilor, de catre CIA, si a emis o mustrare catre acele state membre ale UE care sunt complice ale acestor abuzuri", se arata in raport"
COMENTEZ:
Ce naiba mai e de comentat ?
..Doar o constatare/întrebare retorică : Cum de a fost posibilă apariția pe lume a unui asemenea prostovan ?
:D

ZeV said...

nimrod
Nici mama lui Rice nu va mai sari la gatui iranienilor.
Doar belicosii de apartament sau...tematorii de drobul de sare mai cred in interventionismul american.
Dvs aveti idee cate mii de miliarde s-au topit in Irak si Afganistan, cu singurul rezultat palpabil, amplificarea instabilitatii si numarului de cetateni ucisi de bombele artizanale ale teroristilor ?
Ca sa nu mai spun de faptul ca, inca nimeni nu raspunde la modul serios de ...negasirea armelor de distrugere in masa.
Daca ar fi avut vointa si motivatia sa o faca, America s-ar fi implicat de mult in Siria, unde mor zilnic zeci, poate sute de persoane. Dar, dupa cum se vede , nu o face.
America a amanat la ,,mustață" scadența unei crize sistemice si e constienta ca nu-si mai poate permite sa chletuiasca, aiurea, alte mii de miliarde. Plus recrudescența riscurilor in intreaga lume si sentimentul sporit de insecuritate al americanilor. Dupa Patriot Act, nu se mai poate ridica stacheta terorii interne, fara ca intreg sistemul sa se cutremure din temelii ai poate, chiar sa se prabuseasca ca un castel din carti de...pocker.
;)
America este o superputere doar...in virtutea inertiei. Era interventionismului american, fara consecinte insurmontabile, este la crepuscul.

ZeV said...

Biblio
Din prima mi-ati servit ocazia unei replici:
,,Dreapta are un electorat informat, exigent şi inteligent."
O fi asa, nu va contrazic, domnule Bibliotecar.
Numai că, electoratul de care faceti vorbire, nu este foarte prietenos...cu democratia.
Intelighenția ÎN SINE, nu prea are mare valoare...dacă nu produce efecte benefice celorlalți. ATENȚIE: nu mă refer la ...clientelă.
;)

ZeV said...

...Suntem in septembrie 2012, domnule Bibliotecar.
Bandiții dreptei, care au furat dreptul romanilor de a decide prin vot, fara ca nimeni sa raspunda pentru INCITATREA LA BOICOT (un fapt extraordinar de grav), se frăsuie, se tatonează și își caută fiecare un loc cât mai stabil în strâmtul vhicol băsist ruginit, sau, cel puțin,, la remorcă".
Să fie sănătoși, aceste lichele vor primi, oricum, un vot de blam, de la cel puțin 7,5 milioane de români.
Aud acum că procurorii fac pe autoritatea electorală și...numără.
Din câte știu, procurorii instrumenează dosare NOMINALE , pe care le pune la dispozitia justitiei. Evident că, nemaifiind timp suficient până la alegeri, vro continua...în altă viață. Că în asta li se va tăia macaroana morarului si puiuțelor de codru des. :)
Sincer, totul devine simplu și amuzant, dacă ai luat deja o decizie definitivă și irevocabilă si doar frunzărești canalele TV. Eu am luat-o din iunie 2012: PDL IN OPOZITIE, CEL PUTIN 4 ANI.
;)

ZeV said...

erata
INCITAREA
vehicol băsist
instrumentează
pe care le pun la dispoziția
vor continua
și puiuței de codru...
;))

nimrod said...


:) Biblio,

Scrieţi:"Bre Mihail încă copil, păi se poate să nu ştiţi că acel Punct 8 de la Timişoara ar fi făcut din domnul Băsescu muncitor necalificat prin port."
Atenţie că, vorba lui CTP, vi se zăresc cizmele de comisar politic pe sub masă! Ce legătură este între accesul la viaţa politică (care ar fi trebuit într-adevăr limitat, după 1989, după metoda denazificării) şi profesia cuiva? Gândiţi, văd, răzbunător, ca băieţii ăia din popor care l-au trimis pe mai vârstnicul meu prieten Mureş Axente (Dumnezeu să-l odihnească) grăjdar într-un sat din nordul Moldovei numai pentru că fusese în misiune diplomatică la Londra, avea doctoratul la Sorbona şi stătuse un timp în gazdă, la Paris, la Marta Bibescu.
Asta ca să se aşeze ei la masă, antemergătorii cu origine sănătoasă ai lui "mihaeladragosteamea". :)

nimrod said...


ZeV,

Eu nu ştiu ce rău v-au făcut americanii, aşa că mă abţin să extind comentariul. Mie mi-au făcut doar bine. L-au bătut pe Hitler înainte ca Antonescu să-l poată trimite şi pe tata pe front, au câştigat Războiul Rece şi pot şi eu să văd Occidentul civilizat, l-au angajat pe Cornel Chiriac la Free Europe de puteam să ascult şi eu nişte muzică mai bună dar mai ales au trimis în România, pe la mijlocul anilor '60, parcă, o stivă de reviste "Transporturile în SUA" dintre care una a ajuns şi la mine şi a fost suficient ca de atunci tot aparatul de propagandă al neisprăviţilor ălora de comunişti cu două clase să vorbească la mine ca la pereţi, până în ultima lor clipă. :)))

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Domnul Băsescu ar fi fost căpitan de vas într-o Românie fără vase (doar cu veselă).

Propunem ca legea electorală să interzică pentru primele trei legislaturi consecutive dreptul la candidatură, pe orice listă, al foştilor activişti comunişti şi al foştilor ofiţeri de Securitate. Prezenţa lor în viaţa politică a ţării este principala sursă a tensiunilor şi suspiciunilor care framântă astăzi societatea românească. Până la stabilizarea situaţiei şi reconcilierea naţională, absenţa lor din viaţa publică este absolut necesară. Cerem, de asemenea, ca în legea electorală să se treacă un paragraf special care să interzică foştilor activişti comunişti candidatura la funcţia de preşedinte al ţării. Preşedintele României trebuie sa fie unul dintre simbolurile despărţirii noastre de comunism. A fi fost membru de partid nu este o vină. Ştim cu toţii în ce măsură era condiţionată viaţa individului, de la realizarea profesională până la primirea unei locuinţe, de carnetul roşu şi ce consecinţe grave atrăgea predarea lui. Activiştii au fost însă acei oameni care şi-au abandonat profesiile pentru a sluji partidul comunist şi a beneficia de privilegiile materiale deosebite oferite de acesta. Un om care a făcut o asemenea alegere nu prezintă garanţiile morale pe care trebuie să le ofere un Preşedinte.

Cam asta spunea Punctul 8 de la Timişoara, dacă nu mă înşel.

Sigur, am mai exagerat şi eu... un pic.

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Credibilitatea cizmelor mele de comisar politic se naşte din faptul că nu sunt membru de partid. :D Din exemplu cu Mureş Axente, eu nu am fost la Sorbona... poate domnul Băsescu.

Anonymous said...

http://youtu.be/E6-wU1oYw7w

ZeV said...

nimrod
De unde ați tras concluzia că americanii mi-au făcut, mie personal, vreu rău ?
Poate că vă referiți...la instituții americane. Din această perspectivă, cred că înșiși americanii se simt agresați, umiliți, sau nedreptățiți, mult mai mult chiar decât mine, sau, domnul....Bibliotecar. ;))
Nu eu am iesit pe Fifth Avenue pentru a protesta față de prezența trupelor americane în Irak, nu eu mi-am instalat un cort în preajma simbolurilor marii finanțe mondiale, în anul de grație 2011.
Nici nu mai vorbesc de cetățenii țărilor arabe, care, nu sunt convins că se numără printre marii simpatizanți ai unchiului Sam.
:)
Cât despre înfrângerea lui Hitler, vă atrag cu mult respect atenția că ea s-a produs, DUPĂ ce sute de mii de soldați români au ajuns la Stalingrad și nu ÎNAINTE. ;)
Din fericire, tata s-a ales doar cu un deget degerat (la -40 grade C) în stepa calmucă și cu două răni: una la mână și una la picior. Asta nu l-a împiedicat să ajungă în munții Tatra și apoi, acasă, că altfel, nu existam ca să postez acest răspuns pentru dvs.
:D

ZeV said...

...acuma dacă stăm și ne mai gândim puțintel, americanii nu au făcut, nici rău , nici bine.
Nu au făcut, de fapt, nimic. Mai bine de 60 de ani.
:)))
De ceva timp , e adevărat, și-au amintit de România, ca fiind o bună platformă pentru amplasarea unui scut (chipurile) de protecție.
Sincer să fiu, dacă ar fi donat întregii populații a României câte o cutie cu prezervative (cel puțin, made in China n.r.) , ar fi contribuit decisiv la diminuarea impactului ,,bolii secolului" pe plaiul mioritic.
:))

ZeV said...

..în fine, veți spune, domnule nimrod, că nu au putut. Sau că Stalin trebuia mulțumit, de către aliați, la Yalta.
Rezultatul ? Evreii rusi au venit peste noi, călare pe tancurile Red Army, românii au plecat în scop turistic prin Siberia, Nicolae Ceaușescu a fost primit la Casa Alba (ca un adevărat sef de stat român), americanii în tandem cu rușii l-au plantat pe Iliescu la Cotroceni o perioadă suficientă de ,,coacere" a succesorului (actualul Prezident), iar în final, doar pentru că spunem ce gândim, eu și domnul Biblio suntem automat....,,bolșevici".
Măi să fie...cât va mai dura până când acest cuvânt va dispărea din vocabular spre a fi înlocuit cu....argumente ?
:)))

nimrod said...


:)

ZeV, am mari rezerve că nişte lecturi din Mircea Dogaru sau Pavel Coruţ sau alţii ca ei şi-ai lor mi-ar clinti punctul de vedere, inclusiv în privinţa americanilor dar şi a motivelor pentru care zeci de mii de tineri români au fost trimişi să moară la Cotul Donului,complet aiurea. Aş zice că dimpotrivă, mai ales dacă mă gândesc la MD. :)))

Robert Horvath said...

4
Pentru vei care se indoiesc ca Romania este centrul european al terorismului international ca exista zeci de
celule Al QUEDA si companii afiliate......... Traficul de droguri, alcohol este transformat in bani pentru teroristi voi posta in curand doua comunicate.....una naucitoare a guvernului SUA care declara Bucurestiul
ca ROMANIA CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA si una Dicot .....
Dar sa ne reintoarcem la rachetele Romanesti care au doborat pe campurile de lupta un larg numar de helicoptere americane si a ucis 126 de soldati si piloti americani. Transferul de rachete pentru taliban, sau organizatia terorista columbiana FARC este documentat de
declaratiile directorului adjunct Vasilescu catre autoritatile
judiciare americane si mentionata in scrisoarea acestuia catre EU .
Pentru sceptici
Deschideti celebrul Economist "
His business link with Romanian Governement in periode 1996-1999 was colonel Gigel BRATILOVEANU/ ROMTEHNICA.
http://www.romtehnica.com.ro/
http://www.romarm.ro/
When his business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost hundred flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc. Now Mr. Bratiloveanu is in charge like comercial representative of Romanian Ambassy at Moskaw.
ATENTIE MARITA :
He gave to V. Bout the memory stick with the price of Romanian surface-to-air missile systems for FARC guerrilas.
http://moscova.mae.ro/index.php?lang=ro&id=13510

Robert Horvath said...

PONTA SI ANTIONESCU PRIETENI DE NADEJDE Al TERORISMULUI
INTERNATIONAL !
Domnul Vasile
@ dement.
Felicitari. Pentru a prabusi mistoul Bibliotecar care ma
intreaba " daca Monica Macovei este in lista teroristilor
eliberati de autoritatile Romane.... la ordinul pucistilor
Dumneavoastra afirmati :
" Dar ce sa spun , Ponta si Antonescu au ordonat CSMului, Justitiei incluzind si CSJ ,Serviciilor dar si procuraturii sa-i elibereze pentru buna purtare." Pentru a clarifica ca va referiti al
o celula extrem de periculoasa Al Queda......
Va rog postati unul din documentele oficiale romanesti.....pentru linistire gazdei sceptice.....
Chiar si un dement ca domnia dumneavoastra a inteles adevarul.

Robert Horvath said...


Zev
@ ilegalist lasat in legalitate

cititi tovarase documentele Dicot si nu ce apare sau nu
in presa infiltrate de srvicii. O sa va ajut in aceasta directie. Dementul Vasile a citit si el despre eliberararea
unei grupari arabe de catre Ponta siAntonesci.
Rugat-l sa va ajute.....
Cititi tovarase si documente MAE.....
2000 DE CETATENI ARABI ( TERORISTI ) DEPORTATI IN ULTIMUL AN !

Robert Horvath said...




SENZATIONAL si TERMINAL :
Teroristii eliberati de Ponta si Antonescu au fost arestati in Franta.....acum cateva minute am fost anuntat de consulatil Frantei la NY.

Robert Horvath said...

MEMORIUL ROBERT HORVATH REMIS CATRE FBI !
ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !

DENUNT IMPOTRIVA PRESEDINTELUI INTERIMAR ANTONESCU SI PRIMULUI MINISTRU PONTA.
GRUPURI TERORISTE IN ROMANIA !

R O M Â N I A NESECRET
MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti
Nr. 89.779 din 21.8.2012
Ex. nr. 1.
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
ŞI RELAŢII CU PUBLICUL
C ă t r e ,
Domnul HORVATH ROBERT
kirostudio@yahoo.com
Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare.
Cu stimă,
DIRECTOR,
Comisar şef de poliţie
PANTILIE ION
Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5
Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana.ro

ZeV said...

nimrod
Sincer, n-am apucat sa citesc cartile de succesuri al distinsilor domni Mircea Dogaru sau Pavel Coruţ si din acest motiv, nu-mi fac iluzii ca va pot clinti punctul de vedere.
De fapt, nici nu-mi doresc acest lucru, pentru că altfel, ar fi suficient sa scriu in Notepad, nu pe blog.
:)
Cat despre tinerii morti la Cotul Donului, cred ca problema, din perspectivă istoriografică, e nițel cam prea complicată și probabil plictisitoare pentru vajnicii ,,politicieni" virtuali care bântuie, inclusiv acest blog.
;)
Mi-aș permite doar o nuanțare...în 1940, cea mai mare parte a Armatei Române avea o motivație...mă gândesc că actualii tineri morți pe teatrele de operațiuni ale NATO, au și ei un obiectiv...dar trebuie să recunosc că până și pentru mine e mult prea subtil.
Desigur, deoarece money n-au miros.
:D

Robert Horvath said...


PONTA SI ANTONESCU IN ATENTIA FBI !

MEMORIU CATRE FBI
 CER OFICIAL EXTRADAREA LUIPONTA SI ANTONESCU CATRE SUA....CONFORM LEGISLATIEI SUA SI TRATATULUI DE EXTRADARE AMARICAN- ROMAN .
subiect
ELIBERAREA UNUEI CELULE AL QUEDA IN ROMANIA

FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004
Assistant Director in Charge
Janice K. Fedarcyk
Special Agents in Charge Gregory A. Fowler
Stimata doamna
Romania condusa de .............a centrul mondial de sprijin al terorismului international. Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta . Trimet atentiei dumneavoastra documentele acestui caz de o gravitate iesita din comun. Sper ca cei vinovati in special .......Antonescu.....Ponta sa fie extradati catre Statele Unite si sa suporte rigorile legislatiei americane, Fac acest lucru in calitate de cetatean american si ziarist de investigatii specializat in terorism si comert ilegal de arme...............

..........
P.S.
IN CURSUL ACESTEI ZILE AM AVUT O AUDIENTA PENTRU A EXPLICA MATERIALUL SI DOCUMENTELE PREZENTATE . AU PARTICIPAT URMATORII
Speciali Agents in Charge Grigory Fowler si Mary Galigan. Cu alte cuvinte dosarul cetateanilor Ponta si Antonescu i roman a fost deschis oficial deschis.

ZeV said...

Vedeti, domnule Vasile daca dati atentie mucosului ?
Se ține ca râia de dvs.
:))
Hai totusi sa va ofer cateva informatii, in caz ca simtiti nevoia sa-i raspundeti:
,,Opt persoane din Orientul Mijlociu au fost prinse în România sub suspiciunea că ar fi încercat să creeze o structură de migraţie ilegală şi pentru că aveau contacte cu organizaţii teroriste internationale, potrivit România TV. Suspecţii de terorism vor fi cel mai probabil declaraţi indezirabili şi expulzaţi din ţară.
Cei opt încercau să sprijine organizaţii teroriste internaţionale. Ei au fost filaţi şi ascultaţi de Serviciile Române de Informaţii. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti îi va declara indezirabili pe o perioadă de 15 ani dacă vor fi găsiţi vinovaţi de astfel de acţiuni.
Aceştia doreau să instituie o structură de migraţie ilegală care să devină punct de tranzit pentru alţi terorişti din afară. Astfel de cereri de expulzare pe motiv de securitate nu sunt foarte frecvente în România.
Suspecţii se află acum în custodia autorităţilor române. Ei vor rămâne sub supraveghere până la finalizarea anchetei. Aceştia vor primi un paşaport valabil pentru o perioadă foarte scurtă, 10 zile, pentru a părăsi ţara, şi vor fi urcaţi în avion sub supravegherea autorităţilor.
“Serviciul de Informaţii Externe a avut putere să ia imediat măsurile necesare. Cred că acest lucru (prinderea persoanelor, n.r.) s-a întâmplat în urma unei colaborări între statele europene şi nu numai, deoarece terorismul este o problemă mondială”, a declarat Costin Georgescu, fost director al SIE, la România TV.
Georgescu a mai explicat că nu doar România, ci întreaga Europa este un “popas” pentru terorişti. “Noi am reuşit să ne apărăm bine ţara şi populaţia şi nu am avut incidente precum cel din Bulgaria. Avem un sistem bun de luptă împotriva terorismului”, a mai spus fostul director al SIE."

Robert Horvath said...

Zev
@ Copilui si nepotul lui Nichita Hrusciov
A-ti postat un document vechi si totusi relevant.
Teroristii nu sunt neutralizati.....Dupa o masa copiosa
la un restaurant.... li se pune sub nas o hartie sa declare pe cuvant de onoare,,,, ca nu se vor intoarce in Romania timp de 15 ani.
Ei se intorc in cateva saptamani....si sunt invitati di nou la o masa copioasa.

ZeV said...

Hai sa-i dau, totusi un bobârnac, nătărăului:
Bey, horvath, ai mâzgâlit următoarea formulare:
,,MEMORIU CATRE FBI
 CER OFICIAL EXTRADAREA LUIPONTA SI ANTONESCU CATRE SUA"
Bă băiete...eu am crezut, până acum, că ai fost scăpat în cap de la cel mult 1-2 metri. Se pare că m-am înșelat.
Păi cum vine asta ? D-ta parcă reprezentai Romania în SUA, nu SUA în România. Sau, așa e normal în lumea jegului apatrid din America ?
N-aș crede că românii care MUNCESC în SUA se prostituează în asemenea hal pe bloguri. Ia, mă, o pastilă de putut, dacă tot nu porți nimic sub fustă.
;)

ZeV said...

ps
...am vrut sa scriu SU(l)A în România, dar se supără Biblio, asa că nu mai scriu..
:))))

Robert Horvath said...

S.O.S

PRINTRE CEI ELIBERATI SE AFLA SI MESAGERUL LUI
BEN LADEN PENTRU EUROPA

IN CURAND VOI POSTA UN DOCUMENT NAUCITOR
PE ACEASTA TEMA. NEREGRETATUL BEN LADEN....
IN ROMANIA !

ZeV said...

horvath
Sa stii (daca inca n-ai aflat) ca tu nu esti chiar prost de tot.
Dar lasa naibii visichiul ieftin.
Ia exemplul Miticului si treci pe Chivas.
;)

Robert Horvath said...

Zev
@ CRAVATA DE PIONER BUNA DE STERS LA FUND !
In cazul in care voi trage apa nu veti rezista jetului
....in fel de tunami local .....
Va voi simtii lipsa pe acest blog.
Pe cine sa ingrop zilnic si etern cu mistoul meu necrutator si neiertator.
PS
Cu riscul de a ma repeta.
"Comunistii morti sunt frumiosi"

ZeV said...

..dar testamentul când îl publici ?
Sa vedem și noi cui lasi atâtea informatii bombă care stau, mai, mai, să dărâme lumea. Adică, să o umple de ,,vânturi".
;))

Anonymous said...

Biblio ai cuvântul meu de onoare că dacă mai publici vreun comentariu de-al lu' Horvath nu mai avem ce discuta.

Ieri acest biet bolnav psihic ne anunţa că Ponta şi Antonsecu astăzi vor fi arestati si duşi legaţi în America.
Astăzi nu mai sunt arestati dar suntem anunţaţi că nu ştiu ce mare anchetă s-a deschis.


Gândeşte-te bine la ce-am spus.
Eu nu cred că este benefică pentru imaginea acestei ogrăzi respectarea libertăţii de postare a acestui biet bolnav psihic.

Ata ete.
Părerea mea ete că a fost depăşit pragul de sus şi lucrurile au luat-o razna.

O zi bună.

ZeV said...

..M-ai dat gata, horvath cu mistoul tau.
Sunt deja mort. De râs.
:)))

Robert Horvath said...

Zev
@ Slitul deschis al tovarasului Andropov cu probleme
de prostata.

Ponta si Antonescu nu reprezinta Romania. Ei reprezinta doar un partid coministoid provenit....
din capisonul rosu al bunicutei rosii.....Iliescu si din fularul de matase a puscariasului Nastase.

Robert Horvath said...


@ Comunistii trebuie striviti de mici ....chiar daca au ajuns la pensie.

ZeV said...

..ca sa tragi apa, trebuie sa îți plătesti utilitătile.
Cu ce plătesti, mă, dacă tu n-ai muncit nici măcar o zi în toată viața ta de ,,lula lula si azi am frecat...." ?
:)

Anonymous said...

Acesta este un fals ordinar!
Este o inventie a unei minti bolnave!
Dacă tu eşti de acord ca din ograda ta să faci un nou Exploziv News este alegerea ta!


-----------------
R O M Â N I A NESECRET
MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti
Nr. 89.779 din 21.8.2012
Ex. nr. 1.
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
ŞI RELAŢII CU PUBLICUL
C ă t r e ,
Domnul HORVATH ROBERT
kirostudio@yahoo.com
Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare.
Cu stimă,
DIRECTOR,
Comisar şef de poliţie
PANTILIE ION
Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5
Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana.ro

ZeV said...

..Eu nu discut de Ponta si de Antonescu, in acest moment, ci de un personaj mult mai important:
horvath.
;)
Pentru Yoko Ono, evident (sau cum o mai chema pe nevastă-ta)

ZeV said...

gata, ca am treaba.
Te las , o repriza, si pe ,,mana" Miticului.
;)

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

Domnia voastră mi-aţi cerut să ridic moderarea. Domnia sa nu înţelege să se tempereze, nici alţi comentatori... acum daţi vina tot pe mine? Credeţi că mie îmi este uşor să citesc aceste veşnice "războaie" cu nimeni?

Oare eu nu mi-aş fi dorit nişte comentarii pertinente relativ la ceea ce postez eu?

Asta este, ce pot face?

Robert Horvath said...

Zev
@ FSN AMBULANT !

Am auzit aceaste lozincI de trista amintire :
NOI MUNCIM.... NOI NU GANDIM !
sai NOI NU NE VINDEM TARA!

Aceste obsesii sunt demne de mineriadele mereu organizate .....in viitor .

Robert Horvath said...

Zev
Ma confundati cu un musician englez.
El este renumit pentru gloantele primite in NY .....
Repet
Un comunist mort este un mort frumos.....
.....chiar ingropat sub frunzele.....toamnei care se
asterne......

Robert Horvath said...

@ Baiatul servitoarei este disperat.
Te asigur ca gazda acestui blog intelectual nu va
accepta propunerile dumneavoastra .
Locul dumneavoastra este Canalul.....A nu se confunda
cu Canalul Volga -Don ...acesta este rezervat.....

Robert Horvath said...

Cu pian si servitoare ........
@ Oare nu realizezi ca Bibliotecarul nu este manelist.
El face parte din elita. Coleg de ganduri cu Cioran si
Eliade.....el uraste lumea proasta si mahalaua.
Intre Mozart ....si Adi minune. El prefera pe primul.
Daca nu crezi intreaba-l si trage concluziile necesare.


Anonymous said...

Horvath, deoarece văd că în nesimţirea ta continui să-mi jigneşti mama, oriunde te întâlnesc, pe stradă, pe la un eveniment, bla-bla-bla, te pălmuiesc cum l-a pălmuit zurliul de Bichir pe Patachievici la lansarea de carte şi după aceea scot pula şi mă piş pe tine.
Ţine minte ce ţi-am spus acum!
:)))))))))

Robert Horvath said...

@ Mitica de bordura
Nu ti-am jignit niciodata mama,
Am intrbat doar " Mamuca ta citeste postarile tale
pe blog ? Este mandra de tine ?
Eu ma refer la manelist.....nu la mama manelistului.
Sunt convins ca a incercat sa te trimeta la ....scoala.
Nu cred ca te-a invatat sa injuri si devii grobian....daca cunosti termenul.

ZeV said...

..Cu acid sulfuric, Miticule, că sucul american, cu secretul bine păzit, pe care-l bea zilnic, are acelsi gust si miros asa că, strici orzul pe gâște.
;)

ZeV said...

..Te înjură ? Ai noroc că (încă) nu ești în fața plutonului de execuție. MINCINOS ȘI TRĂDĂTOR OBRAZNIC CE EȘTI.
:)

ZeV said...

Băi, golane, când ai să înțelegi legile fizicii si bazele electrotehnicii, astfel încât să pricepi cum funcționează un osciloscop Texas Instruments sau o tabletă Apple, si sa mai dai si examene pentru asta, atunci sa-l intrebi pe Mitic de scoala.
S-a intors lumea cu curul in sus, de au ajuns toti analfabetii si escrocii nomazi sa-i invete carte pe romani.
Băiete, ai de la mine un 10+ la tupeu. Fac cinste una mare. Pricepi tu....
;)

Robert Horvath said...

@ Golanas
Eu traiesc intr-un oras dur......pe nume New York.
Studiaza cu atentie si politete fata mea.
Sunt Boss....nu glumesc...nu am timp de glume.
Trimit o fotografie......
http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html

Eu plec .....acum spre Hudson care este la colt de strads un rau mare care se varsa in oceane. Poate te "atentionez" din nou cand ma intorc de plaja.
Pe imprejur lume necajita si turisti saraci. Studiaza cartier Chelsea....
300 de galerii de arta.....cartierul cluburilor de noapte...etc etc

Robert Horvath said...


Zew
Corcodel siberian
Am fost pe vremea lui Ceausescu. Scrisoarea lui Carter
a venit in timp. A-ti doresc un pluton de executie bine organizat la Targoviste....sau in alt oras de provincie

ZeV said...

“Atotştiutorul” Barroso A GREȘIT: Bulgaria anunță AMÂNAREA planurilor de aderare
,,După ce președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat că Bulgaria îndeplineşte criteriile necesare pentru aderarea la Spaţiul Schengen, ministrul bulgar de Finanțe, Simeon Djankov, a anunţat că țara sa îşi amână planurile de aderare din cauza deteriorării condiţiilor economice şi a incertitudinilor legate de perspectivele Uniunii Europene.
“În prezent, nu văd niciun avantaj legat de intrarea în zona euro, numai costuri. Este prea riscant pentru noi şi, de asemenea, nu sunt clare regulile şi cum vor deveni ele într-un an sau doi”, a declarat Djankov, citat de Novinite."
COMENTEZ:
Bravo, bulgari ! Daca va fi vreodata sa parasesc Romania, vin la voi ! Noi nu avem castraveți. Doar roșii și portocale stricate.
;)

ZeV said...

Hai sa va mai spun una, inainte de noapte buna:
Stiti de ce a plecat Prigoana din PDL ?
,,partidul e prea mic pentru atatea gunoaie".
COMENTEZ: N-am spus-o eu. ;)
PS
Ce (mai) faceti doamnă Elena Udrea în PDL ? Și PNL, are femei frumoase și elegante. Ele nu sunt exclusiviste. În fond , din PNL ați plecat la Cotroceni, noi nu uităm.
;)
Noapte bună

Katrina said...

Roby Horvath spune
"Pe cine sa ingrop zilnic si etern cu mistoul meu necrutator si neiertator"
In sfarsit, pot muri linistit, dupa citirea acestei fraze....exemplul cel mai bun al narcisismului romanesc, chiar daca'i ungur (parat)..
Roby, din cate am inteles, esti boss de blog la "Niu Iorc", oras foarte prosper, cu mii de locuri de munca, create de Obama si "Ual Strit"....si nu in ultimul rand de patronii FED..... A propos, ce faci tu ca sa combati "za muslims", dujmanii democratiei americane ? Ai auzit macar de Ron Paul, sau pe la voi, Ron este si el un terorist ?

Katrine said...

@ Miticu' Popescu..
Sa nu'mi zici porkule ca pisica ti'a sters blogu' ca nu tine.....Esti un basist ca toti ceilalti, sau esti monitorizat ca lulu....

Vasile, said...

Zev,

Bulgaru nu-i Georgescu si nici Ponta sa o ia in fund de la Barosso dar in acelasi timp precum ciinele sa se incovoaie si pupa-n cur pe violator!

Rusinos, mizerabil PM tot asa de mizerabil ca si Boc
,MRU etc!

Katrina said...

http://www.cotidianul.ro/agentii-lui-basescu-se-plang-ca-au-fost-demascati-193826/

Katrina said...

ZeV & All,
Nu uitati un lucru important : " Josefina de Plescoi" este un "brand" care'mi apartine, pe care 'l puteti folosi fara sa platiti "royalties".....

Katrina said...

@ vasile (votkalakil) si Markuszika

Nu'i destul ca am vandut Flota, acum vindem si Portu' ?
http://www.cotidianul.ro/batalia-de-1-miliard-de-euro-vindem-portul-constanta-ca-sa-intram-in-schengen-193840/

Vasile, said...

Katerinko,

Pentru un ghertoi esti mereu surprinzator, beat sau drogat ai momentele unui bolnav de lues.
In urma cu patru , cinci sase ani te catarai pe garduri si pereti intr-un pupincurism desantat , o patima pe care doar o catea in calduri o putea dezvolta pentru o personalitate politica indoielnica moral, sau poate imoralitatea era aceea care te apropria!

Operatiunea de privatizare a portului este o operatiune care a mers in paralel intre o oferta
puternuica americana si una olandeza in care excelenta sa Matthijs van Bonzelambasadorul Olandei s-a implicat direct.
Balanta inclina in favoarea Olandei se pare ,dar nu pentru ca Olanda este Nederland ci pentru ca SUA si-a dat acceptul de principiu ca micuta tara sa-si creeze o noua colonie!
Negocierile au fost facute de 2-ul de la APC Blanaru Vasile in urma cu doi ani deci intro alta guvernare , poti sa-i spui asta si tampitului care a scris articolul respectiv.
Noua conducere "cea buna" a APCeului a blocat privatizarea la ordin politic bineinteles, si una peste alta noua conducere , nu este mai buna decit ultima sau penultima sau antipenultima, ba din contra din ce in ce mai proasta!
Ce sa spun , portul Rotterdam ca de el este vorba , ar putea aduce ceva infrastructura dar unde, toate sectoarele portului sunt de mult privatizate ,iar portul in sine ,institutia a ramas un incasator de redevente, bune pentru olandezi!
Da s-ar putea ca intrarea Roterdamului pe acest canal , fara sa aduca ceva bun, cred ca ar falimenta peste 80% din firmele actuale care produc servicii si asigura un echilibru economic cetatenilor Constantei.
Este clar romanii vor fi mai saraci iar olandezii vor pasi in indiile de vest!


Vasile, said...

Katerinko.

Faptul ca nu prea le ai cu ganditul este reliefat si de fraza citez Nu'i destul ca am vandut Flota, acum vindem si Portu' ?"

Inchei citatul.

A vinde presupune a instarina o marfa contra unei sume!Din vanzarea flotei s-a nascut un paradox ,s--au instrinat niste obiecte plutitoare cu valoare, nu s-a incasat nici un ban , dar in acelasi timp nu s-a produs nici un prejudiciu!
Exprimarea corecta ar fi fost "nu-i destul ca am instrainat flota ,fara bani dar si fara prejudicii asa ca ar fi corect ca sa procedam la fel si cu portul Constata"

Katrina said...

Vasile
Exista totusi o mare diferenta intre a nu se produce si a nu se constata un prejudiciu......intelegi ce vreau sa spun ?

Vasile, said...

Katerinco,

Adica daca a fost si nu mai este inseamna ca nu s-a produs,sau faptul ca a fost si s-a produs o mare frauda este totusi un adevar de netagaduit?

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.