30 April 2011

Domnul Traian Băsescu a rămas fără un mogul de serviciu


Dacă domnul Elan Schwartzenberg ajunge patronul Realitatea TV... cine mai umflă pânzele victimizării PDL în frunte cu domnul preşedinte Traian Băsescu. Fără un mogul "de serviciu" la Realitatea TV, care să-l oprime mediatic, PDL-ul nu mai poate da vina pe manipulare. Ceva se va schimba în comunicarea politic-popor? Mă îndoiesc. PDL şi Traian Băsescu au la îndemână astăzi foarte multe canale TV prin care se pot exprima, năravul însă se schimbă mai greu.

http://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2009/10/online/elan.jpg
(sursa foto: http://www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/stiri-calde/elan-schwartzenberg-la-qa-despre-criza-politica-care-afecteaza-afacerile-55609.html)

Întrebarea pe care mi-o adresez eu este cât anume au costat acele 92% din acţiuni? Domnul Schwartzenberg deţine o avere estimata la 50 de milioane de euro... este o avere îndeajuns de mare pentru a prelua realitatea (pentru că aceşti bani nu sunt bani lichizi ci, majoritatea dintre ei, blocaţi în capital)? Numai "problemele" identificate de ANAF la controlul Realităţii TV sunt de milioane de lei. Este interesant de urmărit ce se va întâmpla mai departe

3 comments:

ADRIAN said...

Si eu mai ntrebam acelasi lucru in raport cu valoarea actiunilor si a trustului ... mai ales ca omul de afaceri cu pricina se arata in alte interviuri foarte foarte precaut chiar reticent fata de unele investitii ce ar parea mai sigure in contextul crizei.

Ma mai intrebam si cum de sunteti atat de prompt in a-mi face vizite cand nu ma regasesc in blogroll ? :)) Indiferent de raspuns, multumesc pentru ca nu va limitati la vizite ci mai si comentati ceea ce multi dintre cei pe care ii cunosc personal nu o fac!

Bibliotecaru said...

RĂSPUNS: Intru destul de des. :D

ADRIAN said...

Bine dar eu nu postez atat de des :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.