19 July 2011

Cel mai mare prieten al Chinei


Domnul Boc primeşte o medalie chinezească. Noi ştim că domnia sa este unul dintre cei care ştiu să unească, comercial, conceptul de ură, dispreţ şi comunism în aceiaşi propoziţie... chinezii ştiu însă şi un alt adevăr despre marele om de stat.


(http://webtv.realitatea.net/actual/premierul-a-participat-la-lansarea-unui-proiect-de-investitii-de-100-milioane-de-euro)


(http://webtv.realitatea.net/actual/boc-in-vizita-la-chinatown-in-afumati)

Şi pentru că tot sunt la modă perlele de la Bacalaureat şi Examenul de titularizare...

"Sunt convins ca Chinatown va fi un punct de atractie turistica si pentru romani si pentru europeni, si toti cei care iubim stilul de viata chinezesc, produsele chinezesti si modalitatea de petrecere a timpului liber, toti vor gasi aici un prilej extraordinar de petrecere a timpului liber si de cumparaturi", a completat Emil Boc.
(http://epochtimes-romania.com/news/2011/07/boc-romanii-nu-mai-trebuie-sa-mearga-la-new-york-pentru-a-vedea-chinatown-il-au-pe-cel-din-afumati---118796)

He he he hihihi hîhîhî hohoho huhuhu hahaha!

6 comments:

Vasile, said...

Pai ce nu o mertia?

Ca participant direct intr-o masura direct proportionala cu fizicul si dl. Boc a participat si participa la bunastarea chinezilor!

Marian din...Berceni said...

La cat C...t mananca Boc[ parca si numele-i predestinat ] ce mai conteaza o prostie in plus sau in minus.Ce-i rau e ca nu se gandeste nimeni daca ar fi cazul sa acceptam sprijinul chinezilor , sprijinul material , pentru a incerca sa scoata tara asta nenorocita din prapastia in care au bagat-o.Chinatown...o fi bun sa-l vizitezi ca turist...nu stiu insa cat de benefic va fi pentru Romania.De fapt avem unul...complexul Europa. Acolo sunt mai multi chinezi decat in Beijing si nu intodeauna oameni de prima mana...de calitate !

Bibliotecaru said...

ChinaTown ar trebui să fie o zonă de lucruri care nu se găsesc în magazine, cum ar fi plante medicinale, ceaiuri, condimente, haine tradiţionale, săbii... toate acele lucruri prea ciudate pentru a fi importate de angro sau hipermarket. Peste asta, tradiţionalele stabilimente unde poţi mânca ceva ciudat sau bea un ceai ca în China de acum 500 de ani.

Din ce s-a văzut la TV, acolo e o zonă de tip Europa ceva mai civilizată. O să vedem ce va fi la final.

Voi scrie mai rar un timp, pentru că nu prea mai "scule" de net.

N. Raducanu said...

Cel mai mare prieten al Chinei este fostul Secretar de Stat al USA Henry Kissinger, care recent a publicat o carte intitulata China, in care relateaza despre cele 12 calatorii ale sale in China, prima dintre ele impreuna cu presedintele Nixon, si convingerea lui ca aceasta tara de 1,3 miliarde de locuitori este indispensabila pentru pacea mondiala si pentru economia americana.

Bibliotecaru said...

Eu aş adăuga şi India.

Vasile, said...

Gheorghe,

Zisei dar se duse ashtray,adresa e-mail pls!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.