05 July 2011

Cum să faci dintr-un Audi un Trabant pe care apoi să-l vinzi ca un Ferrari


Pare imposibil... O misiune la fel de imposibilă o are domnul Boc. Domnul Boc a luat o ţară aflată la momentul celei mai mari creşteri economice, a adus-o în pragul celei mai proaste situaţii din istoria modernă şi o vinde, celor care întreabă, drept o Românie cu mediu economic stabil şi atractiv.

Emil Boc:
"Guvernul pe care îl reprezint depune toate eforturile pentru asigurarea unui mediu economic stabil, atractiv, pentru ceea ce înseamnă mediul de afaceri. La fel ca majoritatea statelor UE, şi ţara noastră a fost afectată de criză, dar datele ne arată că recesiunea s-a încheiat şi ne îndreptăm către ieşirea din criza economică. Chiar astăzi am primit o veste bună, România dobândind statutul de investment grade, ceea ce confirmă corectitudinea măsurilor pe care le-am luat în ultimii doi ani şi asigură un traseu sănătos din punct de vedere economic al României"
(http://www.mediafax.ro/economic/boc-guvernul-depune-toate-eforturile-pentru-a-asigura-un-mediu-economic-stabil-si-atractiv-8438546/)

http://www.toonpool.com/user/9032/files/emil_boc_1046535.jpg
(sursa foto: http://www.toonpool.com/cartoons/Emil%20Boc_104653)

Domnul Boc este primul bacalaureat al ţări... Bachalariatus, respectiv bacca laurea, adică baie de lauri. Visul domnului Boc, atunci când doarme cu gândul la o Românie binecuvântată la o baie de lauri, alături de domnia sa, cred că este foarte aproape de următorul clip...


(http://www.220.ro/reclame/O-Viata-Mai-Curata/ImyUWBbrN3/)

Ce se întâmplă când visul încetează pentru că somnul este spulberat de firul scurt dintre Palatele Cotroceni şi Victoria... Asta deja se vede cu ochiul liber.

5 comments:

Vasile, said...

Biblio,

In mod logic poti face din Audi si un Trabant in mod invers din Trabant un Audi ..niciodata!

Bibliotecaru said...

Păi nu aţi înţeles...
1. Se aduce o maşină Audi la nivelul unui Trabant
2. Se vinde la nivelul unui Ferrari (fără o altă transformare de la stadiul Trabant)

Vasile, said...

Glumeam , sau fara glume?

Bibliotecaru said...

Păi da, dar gluma practic spune că România nu va mai putea aspira niciodată la mai bine, numai la mai rău.

Vasile, said...

Ei ,atunci nu mai e de gluma !

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.