30 June 2012

Ha ha ha


Ştirea asta este parcă un banc subtil de a cărui poantă nu se prind decât cei cu mintea destupată...
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/9798610/3/vasile-balga-victor-ciupuliga.jpg?width=400
(Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)
Blaga a fost întrebat dacă preşedintele Băsescu l-a sunat pentru a-l felicita pentru alegerea în funcţia de preşedinte al PDL.

"Nu am primit până acum niciun telefon de la preşedintele Traian Băsescu, probabil că e ocupat în această perioadă", a spus Blaga.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/9799980/1/traian-basescu-declaratii-andreea-alexandru.jpg?width=400
(Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Vasile Blaga a fost ales preşedintele PDL în cadrul Convenţiei Extraordinare de sâmbătă, cu 1197 de voturi "pentru" şi 28 de voturi "împotrivă". El a fost singurul candidat la şefia partidului.
(http://www.mediafax.ro/politic/blaga-nu-am-primit-niciun-telefon-de-la-presedintele-basescu-probabil-e-ocupat-in-perioada-aceasta-9799980)
Domnule Blaga, staţi liniştit, telefoanele vor veni foarte repede. Astăzi a fost ziua diversităţii şi a candidaţilor unici... dar de mâine, negreşit.

6 comments:

Robert Horvath said...

INTOARCEREA LUI BASESCU PE UN CAL ALB !
Pronostic politic

un Putin mioritic
Nimeni nu se asociaza cu cei care au pierdut partida.
Basescu incearca sa fuga de Blaga si de acest partid
pe cale de disparitie. El va fi mai tarziu sau mai devreme suspendat si va deveniipeste noapte liderul
opozitiei. Va folosi din plin memoria selectiva a maselor populare si nemultumirea lor fata de USL care da facut de........ Va aparea pe un cal alb ca salvatorul
natiei de pericolul cominist si de moguli.
Voculecu nu va fi folosit ca pretext fiind in puscarie sau cu un glont in cap. Voi avea grija sa-i procur din New York gloantele. Nu va avea nevoie de fular.

Robert Horvath said...

Erata
Am vrut sa spun si sa subliniez ca USL se va face de...
rahat .

Robert Horvath said...

Erata
Am realizat la 4 am ca am scris ca Voculecu a-si va trage un glont sau mai multe in cap. Numele lui real este
Voiculescu si are porecla de Felix Djerjinski creatorul
securitatii staliniste.

ZeV said...

Domnule Horvath
Domnia vaostra vorbeste de o prezumtiva ,,nemultumire a maselor" fata de USL.
Dvs, utilizati rationamente prea sofisticate pentru noi, muritorii de rand. Va asigur ca sunt, cu atat mai absconse si impenetrabile pentru ,,masele populare", care, inteleg foarte bine aritmetica elementară. Cand li se ia, si-o bagă. Cand li se dă, si-o scot si si-o bagă din nou, tot in cei ce le-au luat. Dacă domnia voastră vă imaginati ca memoria romanului neaos este scurtă, veti avea o mare surpriza sa constatati, la toamnă, un procent pentru PDL cu una cifră, in loc de două.
Românul, poate că nu este doctor docent honoris cauza. Dar are memorie și simț practic.
Sansa PDL nu este sa se mențină in trena prezidentială, care nu duce nicaieri, ci, sa-si caute, in sfarsit, ecartamentul propriu.
Și încă ceva...dacă pe român îl toci la cap cu neologisme gen ,,plagiat", după ce a fost disprețuit și luat la mișto din 2008 încoace, efectul bumerangului este ca și garantat. Stați să vedeți și/sau citiți concluziile auditării ministerelor care au cheltuit în draci, dar au absorbit fonduri europene doar cât să umple buzunarele unora.
Sincer, eu as fi foarte multumit dacă PDL va reuși să (re)intre în Parlament, după alegerile din toamnă/iarnă, pentru a avea, totuși, o opoziție.
Cât despre regele ,,Lear" Băsescu, va trebui să dea un regat pentru un cal...de orice culoare. ;)
Poate nimerește un cal înaripat să se disipe în cele patru zări, pentru vecie și să ne lase.
Promit că-l voi trece în pomelnicul duminical.
;)

Vasile, said...

Hahaha , inteleptii de vorba cu un tampit!


PS.
Zev nici o sansa, e dus!

ZeV said...

Surpinzător de bun discursul lui Victor Ponta, susținut în Parlamentul României. Un discurs concentrat, argumentat și demn, al unui premier al guvernului României.
Prin contrast, liderii PDL, inclusiv Vasile Blaga, un om , de regulă, echilibrat și măsurat, se comportă ca niște veritabili politruci, panicați că-și pot pierde ,,jucăriile", prin intermediul cărora, încearcă cu disperare să controleze (încă) instituții fundamentale ale statului de drept. Deși au primit un șpiț în dos de la electorat, pedeliștii nu au înțeles nimic din lecția administrată de cetățeni, nu s-au ,,luminat" că trebuie să respecte regulile jocului democratic și, ÎN PRIMUL RÂND, să renunțe șa aroganța și la sfidarea cu care tratează poporul român, definit de către unii deontologi cu apelativul ,,gloată" și/sau ,,prostime".
Pedeliștii subminează guvernul României, cel abilitat de lege să implementeze măsuri ce privesc viața românului și stabilitatea națiunii. Pedeliștii se comportă exact ca ectoplasmele celor care , subit, își pierd viața în accidente...rămân suspendați între lumea reală și lumea de dincolo nu nerealizând...că sunt morți și îngropați.
Pentru a opri jihadul declanșat de PDL, guvernul, Parlamentul și partidele care au primit girul popular, au OBLIGAȚIA să acționeze, în baza mandatului primit de la cetățeni.
Tactica iresponsabilă de pârjolire trebuie să înceteze, iar cine ridică sabia împotriva poporului român, trebuie să priceapă că își va pierde propriul cap.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.