19 August 2012

Domnule Fuia, sunt cu ochii pe domnia voastră


Recunosc că nu am o părere foarte bună despre domnul Fuia, numai că ştirea aceasta mă interesează în asemenea măsură încât pot trece peste asta. De foarte mult timp insist pe lângă partidele politice, în special pe lângă PNŢ şi PC care tradiţional au o implicare agrariană, să dezvolte o puternică secţiune agrariană a partidului. După cum se vede nu am avut succes prea mare. Sigur, PC are ministrul agriculturii, numai că deşi acest ministru este preşedintele PC, doctrinar nu se vede nici un fel de preocupare specială la PC pentru agricultori. Iată de ce mă bucură o şansă în plus prin domnul Fuia:
Deputatul PDL Stelian Fuia a demisionat din partid, urmând să lanseze, cu susţinere din partea unor fermieri, o ''platformă agrariană'', cu care să se prezinte la alegerile parlamentare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din apropierea fostului ministru al agriculturii.

Potrivit surselor, Fuia nu a demisionat pentru ca ar exista probleme în PDL, ci pentru că ''vine un moment în care fiecare merge pe drumul lui''.

Fuia va lansa, în perioada următoare, ''la sugestia şi cu sprijinul fermierilor'', o ''platformă agrariană'' care se ve prezenta în alegeri, au precizat sursele.

Fuia este deputat, ales în Colegiul 4, şi a fost preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a PDL.
(http://www.mediafax.ro/politic/stelian-fuia-demisioneaza-din-pdl-el-vrea-sa-lanseze-o-platforma-agrariana-surse-9959610)
Eu sper că domnia sa va începe cu un site în care să-şi prezinte proiectul politic... că tare aş vrea să-l citesc.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.