30 August 2012

Opoziţia


13 comments:

Robert Horvath said...

USL DIN NOU DE UNDE A PORNIT ....
Opozitia va fi in curand formata din USL. Deocamdata
10 % cadere. Continuind in acest ritm victorios nu vom
avea surprize la alegeri....ci certitudini.
Se pregateste o noua lovitura de stat....
Dan Voiculescu: O noua suspendare a președintelui Băsescu - posibilă și legitimă. Cel mai bun moment, sfârșitul lui octombrie, începutul lui noiembrie.
Aceleasi dorinti....acelasi rezultat ....plus arestarea
motanului cangrenat al democratiei romanesti.

Robert Horvath said...

CUM L-AM CUNOSCUT SI AM DEVENIT "COLEG" CU BASESCU !

@Bibliotecarul
Dupa cum am mai spus am terminat doua facultati cu diploma si o scoala de corectie fara. Ultima mi-a deschis calea spre lumea interlopa. Unii afirma ca nu am parasit-o nici azi...
Am fost printre altele un liber intreprinzator sau mai pe romaneste un bisnitar. Unii din cei mari....Calitati deosebite, limbii straine si sute de carti interzise citite....etc
Legatura mea principala era capitanul Basescu.
Tandemul a functionat perfect. Datorita noua si altora tineretul roman se inbraca cu jeans si toale straine.
Unghiul meu de vedere este poate interesant si inedit dar din pacate....nu te intereseaza. Vroiam sa-ti acord un fel de intaitate dar din pacate,,,,,cenzura ti-e draga ca si patria...sau chiar mai mult.
Pacat.......

Robert Horvath said...

CLARIFICARE ...................
Vasile
Am plecat in SUA direct din ancheta securitatii. Presedintele SUA Carter mi-a salvat viata in ultimul moment. Am fost acuzat pe drept de trimitera unui material filmat in care Ceausescu vorbea de bomba atomica romaneasca. Despre cazul meu a aparut o carte
in SUA.....DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII scis de
Victor Nicolae. Pana la oprirea de catre servicii....cartea
a fost serializata in New York Magazin.
De cazul meu s-a ocupat direct Ceausescu. Am avut cu el o lunga convorbire la vila de la Snagov. Se stia ca am trimis caseta serviciului francez....dar nu si ce continea.
Timp de un an si ceva ancheta trebuia sa raspunda la aceasta intrebare.
Putem dialoga numai in cazul in care intrebuintezi un limbaj civilizat. Atacul la subiect si polemica este bine venita.

ZeV said...

Horvath Robert
Ma intreb, retoric, din ce bani se va asigura traiul decent, conform standardelor occidentale, a celor 8,5 milioane de coautori ai ,,loviturii de stat" din 29 iulie 2012, care vor infunda puscariile patriei, în ,,vizunea" dvs apocaliptică (de coșmar n.r.) ?
Are ,,balta" unchiului Sam suficient ,,pește" ? Daca da, nu ar fi mai util pentru parteneriatul strategic ca America sa ne asigure o sursă (mai) ieftină de petrol si gaze, în locul vorbelor sterile și indicațiilor...prețioase ? ;)
Realist vorbind, cred ca solutia economică ar consta in amenajarea unui apartament prezidential la Jilava, decat sa-ti asumi hrana zilnică si vestimentatia dungată pentru milioanele de ,,infractori" români a căror vină constă în ,,violentarea" institutiilor statului prin vot democratic. ;)
Apropo, America datorează și în prezent scuze poporului român pentru abandonul României în brațele lui Iosif Visarionovici Stalin. Scuze și...vize. Măcar atât, având în vedere că suntem pe axa scutului antirachetă, România dovedindu-se mai catolică decât...Polonia. La ce bun, domnule Horvath ? Este România în mai multă siguranță, sau a devenit, dimpotrivă , o zonă potențială de risc ? Cu ce preț, stimate coleg ? Un preț mai mare la...petrol și gaze ne ,,încălzește" mai eficient ?
Ați spus si domnia voastră, conștient sau nu, un mare adevăr:
,,acest blog (este) populat de oameni inteligenti si cultivati".
Stiti cum se traduce aceasta intr-un cuvânt ? Dați-mi voie să vă spun eu: nemanipulabili.

ZeV said...

..Si inca ceva, stimate...mai lasati filmele cu James Bond. In curand, nu veti mai deosebi realitatea de fictiune.
Epoca spionajului de conjuctura a apus, din pacate pentru mercenari de duzină ca dumneata.
Un singur lucru cred, sincer, din ce debitati cu inaltă productivitate: ca ati fost un biet și amărât bișnițar și spălaător de vase (WC n.r.).
Poate că tocmai de aceea, v-ați converti la budism cu 38 de butoane ritualice.
;)
Nu-i nimic, aici nu se practica discriminarea pe criterii ,,profesionale".
;)

ZeV said...

Constat că până și PRO TV ne descrie cu lux de amănunte , în stil cancanist, cu ce se va îmbrăca, unde va dansa și ce va pune pe masă beizadeaua prezidențială cu prilejul nunții anului..dar ce spun eu?.. a secolului 21.
Vor curge paraii și euroii, fără număr, fără număr...Are ,,balta" unchiului Sam pește, mai ceva decât ,,lacul rusesc", mai (puțin) cunoscut sub numele de ,,Marea Neagră". ;)
Contribuie aceste știri la calmarea spiritelor miticilor care mărșăluiesc în jurul palatului Cotroceni?
Vorba unui fost amic: ,,trăim, vedem"... ;)

ZeV said...

Domnul Traian Băsescu ne-a invadat, intr-o anume perioadă, cu marele si singurul său proiect de politică externă numit
"Securitate sporită in regiunea Marii Negre - oportunitati, initiative si instrumente" , pentru care, a cerut, din nou, votul românilor. Si-a dat seama că axa Bucuresti-Londra-Washington trece, inevitabil, si prin...Marea Neagră.
De altfel, Traian Basescu a anuntat in mai multe randuri ca securitatea Marii Negre este de o importanta strategica capitala, atat pentru Romania dar si pentru NATO.
COMENTEZ:
Au trecut de atunci vreo trei ani. Intre timp, s-a trecut la implementarea proiectului, prin concesionarea unui numar semnificativ de hectare la DEVESELU.
;)

ZeV said...

nimrod
,,Volgă neagră" ?? Interesant... ;)
Se pare că...dracul nu era chiar atât de negru.
:D

Robert Horvath said...

UMBRA TATUCULUI STALIN LA COZIA !
Zev
Va informez ca SUA este o tara in curs de desvotare care va fi primita in curand in NATO. Americanii se descurca si ei spaland vase.
Se pare ca Romania s-a intors la comunism fara sa fi plecat vreodata din el.
Unul din activistii de partid
s-a aciuit pe blogul unui bibliotecar cu barba.
Concluzie definitiva.
Am fugit de comunism si nu mai vreau sa aud de el sau de dumneavoastra,..........sau de otrava bolsevica care o revarsati fara intrerupere.
Gata.....
Cazul este inchis.
Am tras apa.....prea pute de marxism leninism si socialim stintific in varianta ceausista

ZeV said...

PS
Bine că ați spus ,,cazul este închis" și nu.....gazul. Asta ar mai lipsi.
Советский Союз живых !
;)))

nimrod said...


ZeV,

:) Dimpotrivă, maşina la scară era o metodă sigură de a fi ţinut sub observaţie, câtă vreme nu erai "cu grupul". Pe de altă parte însă oriunde aveam o problemă era suficient să spun "ciornaia Volga" şi totul se punea în mişcare ca după o parolă corectă. A fost o experienţă scumpă, deşi nu de excepţie, dar interesantă. Mai rău era cu avioanele Aeroflotului că pe rutele interne picau ca muştele, câte unul la două-trei zile, da' măcar m-au lăsat să-mi aleg zborurile şi tipurile de avioane şi am scăpat doar cu o dublă ratare a aterizării pe Kiev, la sfârşit.

ZeV said...

nimrod
Pe atunci, flota Aeroflot era una de elita. Am zburat cu Tupolev 144 la Moscova si IL-62 la Berlin. Excelente, calatoriile, in deplina siguranta, iar serviciile, impecabile.
Standardele s-au dat peste cap dupa prabusirea URSS.
Dvs vorbiti de..supraveghere, adică, de funie în casa spânzuratului ? ;)
Nu uitati că, cel putin unii dintre noi, trăim in țara tuturor posibilităților, în care, mai intai se interceptează, dupa care se acorda mandatul.
Vezi cazul Patriciu versus SRI.
;)

ZeV said...

....scuze, tupolev 154. As fi vrut eu sa zbor cu TU-144.
:D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.