04 August 2012

Traian Băsescu ne învaţă dansul laşităţii


Te dădeai mare cocoş
Dar acum semeni a moş...

Ne spuneai că ai o misie
Dar ai frică de demisie.

Pentru preşedintele suspendat Traian Băsescu, cel mai laş preşedinte al României de până la acest moment, ofer dedicaţia cu dansul găinuşei fricoase şi mesajul "Măi ameninţătorule!".

Subsidiar acestui scurt pasaj
Băsescu, preşedintele cel laş



Chiar de sub fustele lui Macovei te-oi aşeza
De ce ţie frică, măi Traiane, tot nu vei scăpa.

Auzi ce i-a trecut prin minte
Că de-i suspendat nu este preşedinte...

Cât crezi că ăst popor va tolera
Să nu-ţi depui în clar demisia?

68 comments:

vaisamar said...

este evident ca nu iti creste libidoul daca pica Basescu =))

ZeV said...

Hopa...vaisamar isi doreste o partida de sex in trei.
Subscriu, cu o singura conditie...sa detii doi cromozomi de acelasi fel si sa nu treci de 40de ani si 65 kg.
Si inca ceva...sa nu ai prejudecati clasiciste.
;))

ZeV said...

...Evident ca mi-as dori sa fii cel putin, Andreea Paul Vass.
;)

ZeV said...

Biblio
De ceva timp stau si ma intreb, cum dreak de am putut vota , eu insumi, un asemenea derbedeu cu maniere invatate prin porturi , dar totodata, las, ostil democratiei participative si instabil psihic ?
Sincer, incep sa cred in vraji.
;)

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Dacă Traian Băsescu ar fi stat liniştit, probabil că procedura de suspendare nu s-ar fi lansat, domnia sa însă a început, imediat după ce domnul Ponta a ajuns premier, cu... "fitiluri", cu plagiate, cu incompatibilităţi, s-a luat şi de miniştri, a început să ameninţe... practic a forţat USL-ul să meargă spre suspendare.

Problema mea este că această ţară este ţăndări din cauza unui singur om cu un comportament arogant şi imoral. Nu vi se pare anormal ca o ţară să sufere pe seama dezvoltării unui cult al personalităţii? Nici nu contează cine are dreptate în ecuaţie punctual, fără Traian Băsescu situaţia fierberii naţionale s-ar dezamorsa imediat. Pretextul că îl graţiază pe Adrian Năstase sau că USL-ul îl va "salva" de puşcărie pe Dan Voiculescu... sunt hilare. Cu ce împiedică instituţional preşedintele României actul de justiţie a lui Dan Voiculescu sau altor "puşcăriabili"? Graţierea în sine este un act de clemenţă şi nu unul de natură juridică, nu exonerează fapta. Dar cum să intervină preşedintele în procese?

Minciuna tot acoperă faptul că Traian Băsescu nu doreşte să nu mai fie preşedinte, fie pentru că-i place, fie ca o ambiţie, fie că-i este frică de procese... deci de pierderea imunităţii. Toată ţara este în fierbere pentru faptul că Traian Băsescu nu vrea să-şi de demisia, aşa cum ar fi normal în orice ţară civilizată.

Culmea este că PDL-ul continuă să-i ia apărarea, cât se poate de aberant din moment ce Traian Băsescu este vectorul care i-a condus în afara istoriei, pentru că fiecare zi care trece produce o scădere a procentelor PDL şi cu cât mai isterici sunt activiştii PDL, cu atât procentele scad mai repede. Nu numai PDL şi-a pierdut orice credibilitate, dar şi MRU, Neamţu, Papahagi, Pavelescu cu tot cu PNŢ... toţi cei din sectorul "albă ca zăpada".

Traian Băsescu poate să demonstreze ce doreşte despre USL de pe margine, după ce-şi dă demisia, aşa cum o face şi Emil Constantinescu or Ion Iliescu când cineva le vâră un microfon sub nas. Este evident că numai laşitatea îl împiedică pe domnul Băsescu să-şi dea demisia.

Eu deja cred că domnul Băsescu trebuie să facă închisoare numai şi numai pentru ce a făcut în ultimii ani din România. Dincolo de alte probleme precum Flota, vânzarea de armament, apartamentul din Mihăileanu şi ce va mai fi... domnul Băsescu trebuie să plătească cu multă închisoare învrăjbirea poporului român, valurile de propagandă, poliţia politică... şi aşa mai departe.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Nu ştiu care este cazul domniei voastre, dar eu l-am votat în 2004 şi l-am reconfirmat în 2007 doar pentru că-mi era frică de o eventuală dictatură a domnului Năstase. În 2008 am votat cu domnul Cernea, dar în turul al doilea am votat cu domnul Geoană de frica dictaturii domnul Băsescu.

vaisamar said...

si parerea mea este ca tu ar trebui sa mergi la balaceanca o perioada, dar asta nu inseamna si ca am dreptate.

vrajelile tale cu amenintarile nu tin atata timp cat turnatorul dan voiculescu a amenintat suspendarea in wc-ul propriu cu 60 de zile in urma.

probabil nu ai sesizat ca rahatul sef din wc i se adresa cu apelativul "profesor".

tu poti sa continui cu teoria chibritului cat vrei fiind evident ca Basescu este o scuza pentru esecul tau personal.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Diferenţa este că cetăţeanul Bibliotecaru nu influenţează viaţa a milioane de români, eu influenţez cel mult viaţa dumneavoastră în măsura în care citiţi acest blog.

Dan Voiculescu şi-a dat demisia. Poate că domnia sa manipulează opinia publică prin Antene, poate că manipulează viaţa politică printr-o anumită influenţă în rândul politicienilor români... dar acesta este un joc în limitele normalităţii, domnia sa nu mai poate face un abuz de funcţie pentru că nu mai are o funcţie publică.

Problema apare în momentul în care cineva se foloseşte de instituţiile statului să-şi impună voinţa în pofida cetăţenilor români. Pentru că nu puteţi nega faptul că instituţiile statului nu sunt, în mod evident, în slujba poporului, ci folosesc politicienilor. Nu numai că trăim prost din cauza abuzului în funcţie, dar suntem la un pas să ne luăm gâtul unii altora.

Fără Traian Băsescu domnia voastră nu mi-aţi fi spus niciodată că trebuie să merg la Bălăceanca o perioadă, sunteţi conştient de asta?

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Cât despre eşecul meu "personal", el este de dinainte de a fi preşedinte Traian Băsescu, niciodată nu l-aş învinui pe domnul Băsescu de eşecul meu... cel mult de acutizarea lui din cauza căderii economiei, dar nu voi face nici asta.

vaisamar said...

si-a dat demisia sa scape de puscarie, dar tu esti prea chior sa iti dai seama.

1. turnatorul anunta miercuri demisia
2. guvernul preia MO
3. joi se publica demisia in MO
4. vineri turnatorul cere ICCJ la ultimul termen in baza MO sa constate ca nu mai are competenta de al judeca.
5. Procesul este reluat de la inceput la Tribunalul Bucuresti.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Domnule vaisamar,
"Şi-a dat demisia ca să scape de puşcărie" nu are nici o legătură cu cine este preşedintele României.

Eu spuneam că o dată ce dl. Voiculescu şi-a dat demisia EL NU POATE SĂ ABUZEZE DE FUNCŢIA DE SENATOR, a devenit un cetăţean particular, ca şi mine, poate ca şi dumneavoastră, mai bogat, "mai cu influenţă", dar fără nici o funcţie în stat... E treaba lui ce face, doar nu aţi avea pretenţia să se condamne singur numai pentru a fi mai uşor organelor de anchetă şi sistemului judecătoresc. Ca majoritatea celor acuzaţi de ceva, dl. Voiculescu face orice să nu fie condamnat, nu e nimic ciudat în asta. Sigur, se poate discuta din punctul de vedere al demnităţii, al moralei... dar nu este anormal.

Ciudat este că domnul Băsescu se foloseşte de poziţia domniei sale de parcă ar fi pe moşia sa, de parcă toţi ceilalţi trebuie să-l slujească. Cum să ceară preşedintele (pentru că a subliniat că o cere ca preşedinte) unor cetăţeni să nu privească la un anumit post de televiziune? Cum să ameninţe preşedintele că "lucrurile se vor termina într-o celulă"? Cum să ameninţe preşedintele un chestor spunându-i că nu a învăţat nimic din cazul Năstase? Şi asta numai într-o singură cuvântare.

Nu se poate să nu realizaţi că astfel de lucruri sunt anormale, puternic anormale.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Cât despre "guvernul preia MO", ce anume puteţi reproşa, până acum, Monitorului Oficial? Ce anume s-a schimbat în activitatea lui?

ZeV said...

Nu stie, domnule Biblio...asta nu scrie pe fițuică.
;)
Nu-l mai ,,injurati" pe domnul (?) vaisamar cu argumente logice. Incercati sa va faceti inteles la nivelui lui. Care este acest nivel ? Nu stiu, poate aveti domnia voastra vreo lupă la îndemână.
;)

vaisamar said...

la fel cum cacarau si tonta au o problema cu evz si b1 , chiar ieri tonta ne informa ca b1 face cursul euro =)))

si apropo de MO unde e publicata decizia CCR

http://www.ccr.ro/default.aspx?page=press/2012/27iunie

ZeV said...

Nu, domnule Biblio...inceputul sfarsitului domnului Basescu a inceput atunci cand a intrat ca un dement pe un post de televiziune, pentru a se certa cu Raed Arafat, un profesionist asa cum domnul presedinte nu va fi niciodata.
Daca ar fi fost un profesionist adevărat, domnul Basescu nu ar fi repetat experimentul Philadelphia.
;)
A doua mare eroare a comis-o atunci când a terfelit demnitatea domnului MRU, în Parlamentul României, vorbind de reîntregirea salariilor, în contradiametralopus cu varianta de reducere a CAS propusă de premier. Nu-i bai, cu acest prilej am aflat că domnul MRU nu are personalitate proprie si a dat semnalul ca este o biată clonă nereușită și obedientă a băsescului.
Spun asta cu regret, despre un olimpic negruțist de-al meu care nu a învățat, de fapt, nimic.

vaisamar said...

poti sa imi explici slugoiule de ce la wc vorbeste un rahat peste discursul lui Basescu ?

ZeV said...

vaisamar
Cine este chior, mah derbedeu portocalici (sau, după sex, vagaboandă portocalie) ?
Mai precis, cine este supranumit ,,Chiorul" ? Bibliotecarul ?
;)
ReBiblio
Nu mai încercați, vă rog, să faceți educație celor cu lobotomie generată de flacăra violet.
Lăsați golanul (golanca) să ej..ectezr tot. Probabil este agent dublu, cu prioritate al USL.
;)

ZeV said...

Ce mai poate spune in plus circarul Traian Basescu ?
Cand va vorbi despre propria-i demisie, sa-mi dati va rog de ...stire, ca sa deschid televizorul.
;)

vaisamar said...

cel mai bun exemplu de buda publica care promoveaza dejectii prin omisiune
orice ar mai spune rahaturile invitate in buda numai conteaza din moment ce discursul nu a fost transmis

ZeV said...

..Realizati domnule Biblio ca acest maimutoi cu nickul de vaisamar este agent USL ?
Creste ratingul A3.
Eu, ca un om normal ce sunt, privesc la Olimpiada.
:))

vaisamar said...

e timpul pentru o plangere pentru incalcarea Constitutiei :

Art.31/4
Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.

ZeV said...

vaisamar
Pentru incalcarea Constitutiei nu se fac plangeri penale. In prealabil, fa o sesizare la Avocatul Poporului pentru eventuala incalcare a dreptului tau la informare, care, la randu-i, sa sesizeze Curtea Constitutionala.
Se cunoaste, vaisamar ca nu ai acces la informatie, prin urmare, nu mai pierde timpul.
;)

vaisamar said...

saptama viitoare vedem cine a avut dreptate, juristii lucreaza deja =)))
oare blogul asta intra sub incidenta articolului?

ZeV said...

Ai cui juristi, vaisamar ?
Cei cu gradul de competenta similar cu al absolventei de Cantemir, recte, doamna Elena Udrea (creatura băsesciană care a pierdut toate procesele RAPPS) sau, constitutionalistul de KKO, numit Emil Boc Poc ?
Vai și amar de capul vostru, măh portocalici impotenți.
Dacă erați potenți, derbedeilor, v-ați fi confruntat vot la vot, ca adevarati gladiatori ce va pretindeti deocamdata doar virtual, în arena democrației, cu restul de 8,5 milioane de cetateni, in loc sa urmati sfatul Lasului Sef al natiunii si sa beliți știuletele pentru flocinele în fața televizorului, cu ochii bulbucați la Antene.
Desigur, ma baiatule (sau măi, fetițo), este cu mult mai comod să stai într-un scaun anonim și să te războiești cu un om eminamente pașnic, cunoscut sub numele de ..Bibliotecaru, n'așa, ectoplasmo ?
;)

ZeV said...

Cum e cu CASS aplicat pensionarilor in mod abuziv si neconstitutional ?
Credeti ca daca v-ati facut de ras la locale, gata, e suficient si lumea a uitat ? Nu, stimabililor, va trebuie 4(patru) ani de penitență, cel puțin, ca să vă vină mintea la cap cu cenusa pusa din abundență deasupra. Trebuie să începeți prin a vă respecta alegatorii, in special, si cetatenii romani, in general, CERANDU-VA, PUBLIC, SCUZE.
Ati fasait, golanilor, nu mai pacaliti pe nimeni. Incercati, barem, sa invatati a inota singuri.
Colacul Titanicului basescian nu va poate sustine pe toti.
Vai de c....vostru de nevertebrati dezgustatori...sau degustatori ?...cu 4 cuburi de gheață.
;)

vaisamar said...

vam lasat sa castigati prin neprezentare si voi tot ati pierdut =)))

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Domnule vaisamar,
Comunicatul de presă spune că Judecătorii CCR au luat o decizie. Pentru ca decizia CCR să ajungă în monitorul oficial ea trebuie să fie redactată şi motivată. Asta durează şi câteva zile, uneori chiar foarte mult, pentru că motivarea şi redactarea nu se face neapărat în ordinea cronologică a prezentării deciziilor.

Dacă veţi citi acest post...

http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012/07/acum-ca-trecut-referendumul.html

... cred că veţi lămuri cum stă treaba.

Bibliotecaru said...

@ ZeV Ceea ce nu înţeleg la domnul vaisamar este de ce nu vorbeşte normal.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Domnul Băsescu spunea că nu mai este preşedinte. De ce ar mai fi important atunci ce crede domnia sa?

Nu poţi să ai umilinţă prefăcută când cineva îţi cere demisia şi să consideri că nu ţi-o poţi da, şi imediat după aceea să poţi cere cuiva să nu se uite la Antene sau să ai pretenţii să te urmărească lumea pe Antena 3.

Apropo, dacă preşedintele v-a cerut să nu vă uitaţi la Antene, ce aţi căutat acolo?

Şi încă ceva, instituţional preşedintele este în slujba poporului. De ce credeţi că domnul Băsescu tot aruncă cu ordine de parcă ar fi stăpânul României?

Mai mult, de fiecare dată domnul preşedinte a avut o reacţie relativ la ceilalţi de parcă ar trebui să fie recunoscători că i-a pus în nu ştiu ce funcţie... Vi se pare normal din partea preşedintelui României? Nu vă deranjează în calitatea dumneavoastră de cetăţean? Domnia sa nu mă jigneşte numai pe mine sau pe USL-işti sau pe cei 7,5 milioane care au votat demiterea, domnia sa vă jigneşte şi pe domnia voastră, vă consideră executant, un fel de slugă din moment ce vă porunceşte.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Nu există "plângere pentru încălcarea Constituţiei". Simpla încălcare a Constituţiei nu aduce decât sancţiuni constituţionale (de natura sancţiunilor politice).

Aici nu este vorba despre încălcarea Constituţiei ci de încălcarea Legii audiovizualului.

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Da, sigur că da. Vă rog să-mi faceţi plângere Constituţioanlă că nu am informat corect. :D

vaisamar said...

facem plangere penala sau denunt anonim si pe urma e treaba procurorului =))

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Nu mi-aş spus dacă v-aţi lămurit cu decizia CCR...

Cât despre plângerea penală, nu se poate face anonim. Ştiţi de ce? Pentru că dacă nu este întemeiată există infracţiunea de denunţ calomnios...

Capitolul II
INFRACŢIUNI CARE ÎMPIEDICĂ ÎNFĂPTUIREA JUSTIŢIEI
Art. 259
Denunţarea calomnioasă
Învinuirea mincinoasă făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de către o anume persoană, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în sprijinul unei învinuiri nedrepte, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Dacă cel care a săvârşit fapta declară mai înainte de punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de persoana în contra căreia s-a făcut denunţul sau plângerea, ori împotriva căreia s-au produs probele, că denunţul, plângerea sau probele sunt mincinoase, pedeapsa se reduce potrivit art. 76.
(http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-259-cpen)


Asta este destul de bine, pentru că se lasă şi cu despăgubiri... :D Abia aştept că domniile voastre să mă întreţineţi tot restul vieţii. :D Poate aşa să-mi împlinesc visul să mă mut într-un orăşel medieval în Germania... Dacă vreţi să-mi fiţi sponsori, de ce nu. :D

vaisamar said...

pa daca esti asa sigur ca o sa castigi de ce tot postezi lucruri irelevante =)))

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Mi-aţi dat un link către decizia CCR, eu v-am dat un link care explica ce şi cum, respectiv:

http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012/07/acum-ca-trecut-referendumul.html

... şi acum vă întrebam dacă v-aţi lămurit nedumerirea?

Anonymous said...

Bă aia cu caprele, tu-ţi caprele-n orificii, tu nu te potoleşti derbedoaico?
:))))))))))

ZeV said...

Biblio
Lasa fata in pace, sa poata rezista o portie de posta romana si pe ,,mana" miticului..
;)

ZeV said...

,,am vrut sa spun ,,vâna".
;)
dex: vână 2) pop. (la om și la unele animale) Țesut cărnos contractil care asigură mișcarea corpului și a organelor lui;

ZeV said...

I-auzi ce scrie fetița noastră cea de toate zilele:
,,daca esti asa sigur ca o sa castigi "
Ce să câștige, măh, Biblio ?
Cea mai mare victorie a lui ar fi să te facă să pricepi cum stă treaba cu politchia românească in contextul standardelor democratice occidentale.
Din păcate, și eu cred că va pierde.
:)

ZeV said...

biblio
Acum citii...nu cred ca aveti dreptate, intreband de ce vaisamar nu vorbeste normal.
In primul rand, nu are grade proprii de libertate, pentru ca transcrie o sarcina de partid.
Poate ca in timpul liber, de ce nu ? totul este posibil.
;))

ZeV said...

Dădui din greseală pe un post de stiri si, ce credti că auzii ?
Pe domnul Traian Basescu sugerand ca s-ar putea ca...masa electorala sa fie inca si mai mare, cu vreo 300.000 de oameni (!).
Stau si ma intreb, daca nu cumva are o lista de la partenerii chinezi de afaceri ai domnului Mircea Basescu de prin angrourile bucurestene, sau portul Constanta.
Cu 2-3 familii de galbenei, stabilite in Romania cine stie, poate ca are dreptate domn Presedinte.
;)

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Păi da, că au descoperit că nu le dă în calcul cu listele permanente. Cifra aceia de cvorum este evident fără cei care nu au domiciliu în România. Aşa că domnul Băsescu a făcut o mică manevră "matematică" ca să le iasă la număr. Eu cel puţin aşa cred. Iată, domnul Băsescu ştie nu numai cu Constituţia, cu legile, cu moralitatea, cu toate acele lucruri pe care ni le-a predat ca un profesor ce este, acum este specialist şi în statistică, matematici speciale... şi alte alea.

Cei 300 de mii ar putea fi cei din diaspora veniţi în concediu, or ar putea fi oameni precum Elodia... cine ştie de ce, că nu ne-a spus, e din categoria acelor secrete (pentru că totul pare ceva de tipul "Ştiu eu ce spun, fraierilor, că sunt informat... mergeţi pe mâna mea. Fiecare numără ce are de numărat dar rezultatul dă cum stabilim aici, la sediul de campanie.").

Anonymous said...

Derbedoaico gata?
Ai dispărut?

Dacă mai apari îi spun lu' ZeV cine eşti!
:))))))))

ZeV said...

???
;)))

ZeV said...

Am urmarit pe TVR, cu cateva minute mai devreme, o ceremonie de premiere in velodromul olimpic din Londra. Team-ul Marii Britanii a castigat o finala, iar in sala, toata lumea canta Hey Jude cu Paul McCartney in rol de amifitrion si dirijor, pe care focalizau toate televiziunile.
Minunat cadrul, minunata atmosfera, sincera bucuria simpla a tuturor spectatorilor, parca uniti monolitic (sau megalitic) in cuget si in simtiri. Mi-am amintit, cu o doza de emotie, de Florian Pitis, pe care l-am prins in viata la hotelul Forum din Costinesti, prin 2006, sau 2007, unde canta folkul de altadata, seara de seara, eu nefacand decat efortul de a sta pe balcon.
Avem nevoie de u o cura de sportivitate, fair play si olimpism, la care putea avea acces printr-o simpla tastare a telecomenzii.
Cred ca asa nu se mai poate, a venit timpul sa ne scuturam de ura si adversitatea incrancenata in care colcaim si sa iesim din groapa comuna in deversam propriul venin. Deja, lichidul fetid si toxic ne-a ajuns la barbie.
Mai ramane ca cineva sa aseze lespedea deasupra.
Bravos, natiune ! Cred ca inaintasii sunt printre noi, gesticuland cu putere, dar din pacate, nu avem abilitatea de a-i vedea. Trist...foarte trist.
Ma intorc la Olimpiada. A nu se confunda cu Olimpul.

ZeV said...

...cred ca prin 2005..uneori, memoria imi (mai) joaca feste.

Robert Horvath said...

O veste proasta pentru domnul motan. Nu Felix motanul ci Felix Edmundovich Dzerzhinsky .Amandoi generali.

IN CADRUL SERVICIULUI EXTERN ROMAN ACTIONEAZA FILIERA SIRIANA SI
IN TRECUT CEA LIBIANA ! DAN VOICULESCU FINANTATOR , COLABORATOR
SI CORDINATOR !!!


Dan Voiculescu
Servicile americane si israeliene se ocupa intens de acest personaj.

Pe langa furtul banilor lui Ceausescu acest individ , extrem de periculos aflat de mult in atentia serviciilor occidentale pentru colaborare si sustinere financiara a terorismului international.
Crescent firma unde a fost director DV a fost o intreprindere mixta condusa de serviciul extern si teroristii palestian .
Cu alte cuvinte o intreprinderea privata a lui Ceausescu si prietenul lui de arme Arafat.
Voiculescu in trecut si astazi este financiarul asa numitului departament arab.
ADEVARATUL SEF AL SIE - este Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa teroristului Omar Hayssam, se ocupa de comertul de tractoare din Romania si deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. El este defapt seful departamentului arab din Serviciul de Externe, armata secreta a lui Basescu
IN DECURSUL 2011 AU FOST TRANSFERATE SUME IMPORTANTE URMATOARELOR ORGANIZATII CARE ACTIVEAZA DESCHIS IN ROMANIA.• Hamas • Hezbollah • Fratii Musulmani • Partidul Eliberarii Islamice • Frontul Democrat pentru Eliberarea Palestinei • Frontul pentru Eliberarea Palestinei • Al Fatah • Al Saika
INTELEGERE SECRETA INTRE GUVERNUL ROMAN SI TERORISMUL INTERNATIONAL !
IN SCHIMBUL SPRIJINULUI FINANCIAR SI LOGISTIC ---TERORISTII NU ACTIONEAZA SAU ORGANIZEAZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIEI.
Legatura se face prin Constantin Rotaru, omul care a fost, pana nu demult, numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României, a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Dan Voiculescu, ambii, punand la cale refacerea serviciului in formula Ceausescu.
Pentru a intelege caderea lui Ungureanu si in viitor a lui Voiculescu trebuie sa ne intoarcem cateva luni in urma. Dupa primele salve ale razboiului civil serviciile occidentale au realizat ca servicile dictatotului Gadafi sunt o continuare a serviciului roman extern De la consilieri la anchetatori sunt toti arabi.... buni vorbitori de romana. Astazi realizeaza acelasi lucru despre serviciului sirian.
SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN CONFLICT DESCHIS CU SERVICIILE OCCIDENTALE SI ISRAELIENA. RAZBOIUL ESTE DESCHIS ....CASTIGATORII SUNT CUNOSCUTI DINAINTE !

Anonymous said...

Băi Horvat, tu şi cu Fica parcă sunteţi făcuţi de aceeaşi mamă şi tată vă este Prichici.

Faptul că Rotaru (acum general R cu patru stele) a făcut şi a dres nu te poate autoriza pe tine un profanul Ixulescu să emiţi asemene bazaconii:

"SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN CONFLICT DESCHIS CU SERVICIILE OCCIDENTALE SI ISRAELIENA. RAZBOIUL ESTE DESCHIS
....CASTIGATORII SUNT CUNOSCUTI DINAINTE !"

:)))))))))))

Robert Horvath said...

Stimate Mitica
Tin sa te dezamagesc. Reprezint de 20 de ani media
Japoneza. in SUA. Orice ziarist de investigatii are conectii cu colegi jurnalisti su chiar surse in cadrul serviciilor. Acum mai multi ani am lucrat la un scenariu de film
DESPRE ACTUL DE LA 23 AUGUST CARE A FIST FACUT
DE REGELE MIHAI SI OSS AMERICAN.
Pentru a face filmul am luat contact cu asociatia pensionarilor serviciului american. Trebuia sa vin cu martorii evenimentelor la Bucuresti care impreuna cu
Regele trebuiai sa.....
Mi-am facut prieteni de o viata cu " old boys " cei care au creiat.....Cu alte cuvinte informarile si dezinformarile
vin din surse.
De si independent sunt " umblat prin de astea " .
Pentru trimiterea unui material filmat despre Ceausescu vorbind despre bomba atomica serviciului francez ....O scrisoare a presedintelui SUA carter mi-a salvat viata. Am legaturi cu servicile francez, american, japonez etc etc
Oricum nu trebuie sa va bazati pe informatiile mele
sunt. Serviciile sunt ca informatiile meteorologice.
50 % corecte.

Robert Horvath said...

Mitica
Despre cazul mei s-a scris o carte ....DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII scrisa de Victor Nicolae.
el a aparut serializat in New York Magazin pana a fost
oprit de servicii.
Rolul meu este de-a sparge cenzura si a afla unele
adevaruri.
Va asigur cu tot respectul ca problema Romaniei este Voiculescu.....
o cangrena pentru democratia romaneasca.

Anonymous said...

Degeaba scăpă de cangrena Voiculescu, dacă rămânem cu ciuma Macovei!

Voiculescu pe mine ca cetăţean al României nu m-a deranjat!
Răzbelul lui cu Băsescu mă lasă rece.

PE MINE MĂ DERANJEAZĂ CĂ VOI AMERICANI FOLOSIND O HAITĂ DE SLUGI CONDUSE DE MONICA MACOVEI GHERGHESCU VREŢI S-O PUNEŢI DE-O POLIŢIE POLITICĂ ELIOTNESSISTĂ AICI ÎN ROMÂNIA!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ BECHTELUL NE-A TRAS ŢEAPĂ!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ AŢI DISTRUS JUGOSLAVIA!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ DIN CAUZA AMERICII ROMÂNIA S-A STRICAT LA MAŢE CU LUMEA ARABĂ ŞI NE PUTEM TREZI ORICÂND C-O RACHETĂ-N CAP!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ AMBASA-DURUL AMERICAN ÎŞI CAM BAGĂ NASUL PRIN OALELE CARE NU-I FIERB!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ NU POT A MĂ DUCE ÎN AMERICA CA S-O VĂD ŞI IO PE DAMA CU FĂCLIA-N MÂNĂ FĂRĂ SĂ STAU LA COADĂ LA VIZE!

BLA-BLA-BLA, MĂ DERANJEAZĂ MULTE.

Pricipişi matale cum stă treaba?
Deocamdată America în afară de Bechtell, în afară de-o turmă de maimuţe cu creierul spălat în laboratoarele CIA (de-al de Tismăneanu, Mungiu ....Macovei & CO) şi nişte broşuri despre drepturile homălăilor, nu prea ne-a trimis nimic.

Părerea mea este că America întâi de toate ar trebui să huşuiască cioara neputincioasă din alba casă (nu de alta dar este contrastul prea mare) şi după aia mai vorbim.
Deocamdată, după câte îmi aduc io bine aminte, cioara s-a milogit de Medvedev ca să se ducă să vorbească cu Putin pentru a-i mai da o păsuire.
Ori asta cam îmi sună a neputinţă.

PS dacă tot spui că ai trecere la americani roagă-i să-i spună lu' dom' ambasa-dur s-o lase mai moale cu afacerile prin România.
Nu de alta dar eu stiu că aici a fost trimis să fie ambasador nu afacerist!
Poate greşesc!
Dar dacă nu greşesc?
Îmi aduc bine aminte sau nu?
;)

Anonymous said...

Apropo de:
"Stimate Mitica
Tin sa te dezamagesc...."

Fii liniştit că nu ai cum să mă dezamăgeşti.
Dac-aş fi vreunul din ăla care înghite pe nemestecate tot ce i se pune-n faţă cu speranţa că se va sătura poate puteai să mă dezamăgeşti.
Nefiind însă hulpav nu trăiesc cu speranţe deci nu am cum să am dezamăgiri!
:))))))))))

Părerea mea că genul de jurnalistică şi bloggereală tip Exposiv News (fata lu' X după ce şi-a tras-o cu calul lui Z a fătat trei arici cu câte-o bombă-n cur) a cam început să plictisească.
Nu ştiu dacă mă înţelegi ce spun!
Dacă nu înţelegi pot să-ţi aduc la cunoştinţi că vestitul CanCan care era cumpărat în draci a întrerupt printul.
Apare doar On Line.
Deci lumea nu-l cumpără deoarece este sătulă de ştiri bombă de genul:
SERVICIUL ROMAN EXTERN A INTRAT IN CONFLICT DESCHIS CU SERVICIILE OCCIDENTALE SI ISRAELIENA.
:))))))

Vasile, said...

Un tembel spune ceva de libidou, confundind termenul cu partenerul sau dorinta de incesc cu propriai gura!
Eu cred sincer ca romanilor le va creste speranta de dreptate sociala!

Si pentru ca tipul este tembel ,doresc sa nuantez ca am folosit substantivul speranta, si certitudine!

Eliminarea lui Basescu daca se poate din viata politica nu inseamna ca inlocuitorii vor fi in mod sigur mai buni , inlocuirea lui Traian inseamna un act de drepate , un remake ceausescu o realizare a poporului, inlocuirea unui averist mincinos populist,fanfaron razbunator un pericol cert pentru democratie cu ceace a ramas mereu ca factor pozitiv romanilor , speranta!

Vasile, said...

Miticul are din nou dreptate,

Eu spuneam si reiteram un lucru cert ca Voiculescu a prelua cinstit sau necinstit ,asa cum a facut la un nivel mai mic sau mai mare toti romanii dupa Ceausescu, o mica afacere a lui Ceausescu si nu a dezmembrato ,falimentato, precum flota romana sau o mare parte a industriei romanesti.

Ca a fost securist e lucru cert , dar vorba miticului pe mine nu ma deranjat, ci din contra a PRODUS,locuri de munca, taxe la stat, societati de binefacere , mas media care uite se lupta cu tot ce este mai rau in aceasta tara!

Este adevarat ca Voiculescu deranjeaza , deranjeaza tare pe toti basistii, si personal si pe mine atunci cind se produce la TV
ca mafalda !

Robert Horvath said...

@ Mitica Popescu
Stimate domn
Cateva clarificari. Poate sunt subiectiv. Pentru unii
America reprezinta o ultima speranta a omenirii pentru altii este politistul globului. Probabil ca ambele puncte de vedere sunt adevarate. America reprezinta
un experiment unic atat uman cat si social.
Stereotipurile aruncate .....raman fara raspuns.
America este plina de dinamism si realitatea ei este variabila. Exrema ei buna stare creiaza invidie. Este atitudinea omului sarac fata de cel bogat.
Politica SUA fata de Romania ....Am cerut printr-o scrisoare deschisa demisia lui Ghitenstein . Atitudinra sa creiaza anti americanism si alimenteza anti semitismul.
Ultimele interventii reprezinta pozitia oficiala dela Obama in jos in legatura cu lovitura de stat .
Repet Basescu nu trebuie suspendat....ci impuscat
dupa un proces legal.
Dar nu pot fi de acord cu lovitura de gratie data democratiei. Un presedinte de tara poate fu suspendat decat dupa o ancheta parlamentara ...etc.

Voiculescu a furat banii lui Ceausescu ....cam 4-5 miliarde de dolari. Cea mai mare frauda financiara din istorie.....sau crezi ca a facut averea din salariu ..si bani de diurna.
Te anunt din surse foarte precise ca Ceausescu nu a fost impuscat sarac ci imvers.
Si acum atentie :
Ceausescu a vandut ultimele arme rusesti ......americanilor . S-a mers atat de departe incat a cumparat ultimele sisteme de rachete dela Gaddafi. Totul s-a facut intre CIA si Marin Ceausescu la Viena.
Acesta detinea conturile din bancile elvetiene. Jumatate din bani erau pentru fanilia Ceausescu. Marin a fost " sinucis " de Voiculescu care se afla in capitala austriaca . Americanii au incercat sa-i salveze viata fratelui
dar au ajuns prea tarziu.....Echipa DEA si-a facut treaba. Dupa doua zile
banii americanilor au fost retrasi....
Inchei cu un pariu.....In cateva luni prea bunul motan va avra catuse.
Miltumesc pentru atentie.
PS Cine a auzit in America de Monica Macovei ? Ma faceti sa zambesc

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Am o întrebare grea pentru domnia voastră, care nu ţine de România.

Este adevărat că sunt voci, şi deloc puţine, în Statele Unite ale Americii care spun despre preşedintele Barack Obama că ar fi un dictator (cu argumente ale dictaturii)? Întreb pentru că pe internet nu prea reiese acest lucru, deşi informaţiile mele...

Robert Horvath said...

UN MARE SECRET AMERICAN.
SUA este o supraputere. Ea are interese strategice.
Posibila destabilizare a situatiei din Balcani ingrijoreaza. Romania pare sa devina in curand neguvernabila. Golul de putere ....devine o problema
majora a administratiei Obama. Solutiile sunt putine.
Influenta marita a Rusiei este un alt motiv de ingrijoreze. Obama a semnat un document secret
care este cunoscut de toata lumea . El se intituleaza
" Stabilizarea situatiei din Romania ".
Noul servici secret al armatei americane prevede o posibila preluare a puterii de catre armata....
Eu personal ma indoiesc de aceasta posibilitate....deocamdata.

Robert Horvath said...

Bibliotecarul
Intrebarea dumneavoastra ma ia prin surprindere.
Desi republican am votat pentru Obama. Am considerat ca un presedinte negru repara nedreptatile istoriei. Practic este un element pentru linistirea
conflictelor rasiale si sociale.
Obama este un presedinte centrist. Fapt care inerveaza
la culme extrema stanga .....care si-a pus sperantele in el. Desi sunt impotriva emigratiei ilegale oarecum sprijinira de presedinte....voi vota din nou pentru el.
Dupa parerea mea America nu poate accepta o dictatura. Capitalismul si traditia democratiei sunt a doua natura a americanilor. De altfel rolul statului
este marginal comparat cu statele europene.
Citesc zilnic presa. Sunt abonat la un canal francez
si unul japonez.
Obama in ajun de alegeri este considerat ca un presedinte slab, nehotarat....departe de tendinte dictatoriale....vezi Nixon.
Multumesc pentru atentie.

Vasile, said...

Ce confirmari de tamp mai apar pe forum la Bibliotecar:

"SUA este o supraputere. Ea are interese strategice !"

Asta-i blasfemie sa nu stiti voi ca SUA este o supraputere si ca ....!


alta si mai glumeata;"Obama a semnat un document secret
care este cunoscut de toata lumea . El se intituleaza
" Stabilizarea situatiei din Romania ".

Adica ce nu explica tampul este faptul ca de fapt Obama este fratele lui Polichinelle, iar secretele marii puteri sunt la indemana tampitilor!!

Si in sfirsit gogomania gugumanului , de fapt tot un secret "in Romania puterea urmeasza a fi preluata de catre armata"!!!!!!

Adica intradevar curat murdar coane Guguman, lovitura de stat a la conu Leonida Traian Basescu pe bune!

Zev,
Preluati peiorativ invataturile preluate de marinari prin experienta lor pe mare facind o grava eroare privind manierele "corsarilor"!

As dori sa va reamintiti de corsari si de manierele aceloa care au descoperit lumea!!!!

Spanioli,portughezi,italieni, englezi,francezi ,olandezi au ajuns sa fie inobilati de regi si regine !Cercetatori ca Nansen, Admunsen au fost marinari si apoi....Caspar Friedrich, Aivazouvski , au fost marinari,la noi la fel putini dintre romanii care au pazut marea in ulei si acuarele nu au imbratisat si marinaria , Comandorul Ovidiu Ionescu,vorbind de poeti si scriitori..fara numar..ei mai putini echivaleni ai lui Traian cu citeva exceptii si acolo.. Petru cel Mare a fost inainte de toate si un marinar desavarsit si nu este unicul! Scriitori mari ai lumii, pictori,oameni de stiinta au fost mai intii niste derbedei de marinari!

Ca si pe la altii si romanii au avut mari comandati de nave, nu in sensul comunist a lui Basescu "hairup! draga si iubita tovarase Elena Ceausescu am adus pentru petrochimia romaneasca cu 1000 tone mai mult de titei decit la ultimul voiaj"

La dl. Traian Basescu este o trasatura de caracter care nu-l putea face un Cartareascu , un Dinescu, dansul putea fi medic,inginer ,profesor,sau actor , ca oricare alt roman , dar ar fi avut
acelasi comportament fata de colegi fata de societate,minciuna,arivismul,populismul, obstrusivitatea nu le-a dobindit dupa mare! Ar fi fost insa o schimbarea daca ar fi fost profesor de engleza , sper ca ar fi stiut cel putin engleza si atunci l-ar fi intrecut la acest capitol pe Iliescu!

ZeV said...

Domnule Horvath
Cu exceptia domniei voastre, noi, cei care ne exprimam ganduri si....idei in acest spatiu virtual, traim in Romania.
Prin urmare, ne intereseaza, IN PRIMUL RAND, ce se intampla in aceasta tara. Ceee ce se intamppla in America, este strict problema ..americanilor. Eu personal, nu voi avea niciodata pretentia de a avea un cuvant de spus in problemele interne ale Americii. Daca il vor pe maimutoiul afro-american, sau pe un bogatan alb cu moftul de a face si desface oriunde vor muschii lui, îi priveste doar pe americani, strict si nemijlocit.
Dar daca individul de la Casa Alba isi baga nasul si prin ungherul de lume mumit Romania, direct sau prin intermediul ambasadorului, are din partea maea un sut direct in meclă.
Dar mai ales, ne dorim ca NOI, CETEATENII, sa ne decidem soarta si nu altfel, decat prin EXERCITAREA DREPTULUI DE A VOTA.
Abraham Lincoln spunea ca ,,votul este mai puternic decat un glont".
SUFRAGIUL UNIVERSAL a construit si mentine America pe aceleasi principii constitutionale, pe care, dumneata, domnule HORVATH, ti-ai propus in mod insistent SA O DECREDIBILIZEZI implicand-o diversionist in malversatiuni opuse spiritului democratiei, de ca si cum milioane de cetateni nu sunt altceva decat o imensa turma de animale multinationale.
Prin urmare, acceptiune ca ceea ce se intampla in Romania este o lovitura de stat, nu reprzinta altceva decat strigatul de lebada al unor oameni dezradacinati care tin mortis sa ne traga de maneca atentie cu balivernele lor de jurnalisti si fosti securisti ratati, pe care, lumea serioasa a mapamondului, la vedere sau mai putina vedere, nu-i mai baga de mult in seama.
In concluzie, domnule Horvath...acest blog nu este o bresa a slabiciunii pentru manipulatori. Acest blog, ESTE IMUN LA MANIPULARE.
;)
JOS BASESCU, domnule Horvath !
JOS pedeapsa cu moartea, domnule Horvath !
Suntem in EUROPA, domnule Horvath!
Basescu trebuie sa plece, evident, EXCLUSIV prin luarea in considerare a VOTULUI CETATENILOR si, eventual, sa fie judecat de romani SI NUMAI DE ROMANI in acord cu principiile statului de drept !
Europa si America nu cred in ...neparticipare si boicot.
Europa si America nu cred in amenintare, santaj si obstructionarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor.
Si implicit, nu (mai)cred in lacrimile de crocodil ale basescului.
;)
PS
Cine este domnul Voiculescu ? ;)
Dar dumneata, domnule Horvath, cine naiba mai esti ? Au trecut, totusi, 22 de ani de la lovilutie. Mai vedeti-va si de pensie, nepoti, stranepoti, etc....presupunand ca vreo institutie a statului roman va mai acorda acest drept. Pe noi mai lasati-ne cu prostiile bune de ighitit la gura semineului american de Ziua Recunostintei si la Craciun, sau Hanuka.
De fapt, domnule Horvath, ca sa fiu foarte sincer, nu cele de mai sus sunt intrebarile si preocuparile mele/noastre fundamentale. Cel putin , pana pe 12 septembrie 2012.
;)

Robert Horvath said...

Cu toata parerea de rau......toate evenimentele cruciale
din istoria Romaniei s-au datorat factorilor externi.
Voi aminti alianta cu HItler, Yalta, Caderea comunismului,
Revolutia 89, intrarea in NATO si in EU.
Chiar si creiarea institutilor democratice s-a facut sub presiunea externa. Romania a fost si va fi o tara la rascruce de culturi aflata intre mari puteri.
Apropierea de Rusia este un element definitoriu.
Romania are de ales intre civilizatia europeana si cea
slava. Ideia cu independenta nationala si neamestecul in
trburele interne......a fost ciripita de Ceausescu si astazi
reluata de noslgicii national comunismului.
Din fericire romanii vor civilizatie si nu independenta cu cozi la zahar si detergenti.
Iz

Robert Horvath said...

@ Vasile
Voi fi clar chiar daca supar. Romania are o mare importanta
strategica. SUA va sprijini pe oricine care asigura aceasta
cordonata si nu pune in pericol stabilitatea regionala.
America este o natiune pragmatica si odata cu caderea comunismului o doare exact in cot de Romania.
O alta componenta este infiltrarea ruseasca in armata si servicii asigurata de Marga , Ponta etc.
Va asigur ca in a ceste zile se duce departe de ochiul lumii o lupta la baioneta intre serviciul rus si cel american special in armata romana. Istoria se repeta.......

Robert Horvath said...

DIASPORA REPREZINTA ROMANIA !
Stati pe scaune domnilor nationalisti cu pieptul umflat de
mandrie patriotica si rezultate stralucite.
Veti primi o palma grea si definitiva. Nu veti mai scoate nici
un piuit impotriva celor din afara granitilor.
O palma pentru cei fara curaj sa-si ia soarta in propria mana
si vor astepta eterna pomana ..?.....
ABSOLUT TOATE VALORILE CU CARE SE MANDRESTE
ROMANIA SUNT PARTE A DIASPOREI ROMANE!
DACA RAMANEAU ACASA RAMANEAU NISTE NIMENI ! AMINTESC : ENESCU, BRANCUSI, ELIADE, CIORAN, PALADE, EUGEN IONESCU, CELIBIDACHE
ETC........ETC..........ETC

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Deci spuneţi că în SUA nimeni nu-l consideră pe domnul Obama drept dictator? Am înţeles eu bine?

Anonymous said...

Hmmmmmm, mă amuz copios atunci când eu îi torn unuia adevăr în pahar şi el încearcă să-mi umple farfuria cu lozoinci gândindu-se că poate-poate mă voi năpusti hulpav şi le voi hali pe nemestecate.

Eu îi torn în pahar domnului Horvat adevăruri (ce-i drept cam amare:

PE MINE MĂ DERANJEAZĂ CĂ VOI AMERICANI FOLOSIND O HAITĂ DE SLUGI CONDUSE DE MONICA MACOVEI GHERGHESCU VREŢI S-O PUNEŢI DE-O POLIŢIE POLITICĂ ELIOTNESSISTĂ AICI ÎN ROMÂNIA!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ BECHTELUL NE-A TRAS ŢEAPĂ!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ AŢI DISTRUS JUGOSLAVIA!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ DIN CAUZA AMERICII ROMÂNIA S-A STRICAT LA MAŢE CU LUMEA ARABĂ ŞI NE PUTEM TREZI ORICÂND C-O RACHETĂ-N CAP!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ AMBASA-DURUL AMERICAN ÎŞI CAM BAGĂ NASUL PRIN OALELE CARE NU-I FIERB!

MĂ DERANJEAZĂ CĂ NU POT A MĂ DUCE ÎN AMERICA CA S-O VĂD ŞI IO PE DAMA CU FĂCLIA-N MÂNĂ FĂRĂ SĂ STAU LA COADĂ LA VIZE!

şi monseur Horvath îmi vâră sub nas farfuria plină vârf cu lozinci:

- America a făcut şi a dres, Voiculescu a furat banii lui Ceauşescu,
- Marin a fost sinucis de Voiculescu,
- Să-l împuşcăm şi pe Băsescu,
şi ca tot talmeş-balmeşu' să aibă moţ:
- Monica Macovei Gherghescu e cunoscută în America.

Hahahahaha, parcă suntem în filmele cu proşti.
Mda.

Bună dimineaţa la toată lumea!

PS Dom' Horvath plăteşte bine Prichici?
:))))))))))

ZeV said...

Domnule Horvath
Logica domniei voastre, stimate coleg de peste mari si tari, este, vorba lui nea Iancu, sublimă, dar lipseste cu desavarsire.
Apropo, nea Iancu si-a trait viata in interior, de aceea perceptia marelui artist este cea corecta. Din afara, vezi, sa spunem , intregul, dar iti scapa esentele. Noi, cei din tara, stim bine ca intre imagine si realitate est o diferenta, chiar daca cetatenii americani inca mai cred in basme de adormit constiintele. ;)
Dar, sa revenim, domnule Horvath, la cestiune...dumneata spui fara nori pe cer, că, ,,America este o natiune pragmatica si odata cu caderea comunismului o doare exact in cot de Romania."
Rezultă o intrebare legitimă:
Unde ar trebui să ne doară, pe noi, românii, de America ?
Realizați răspunsul corect ? ;)
Doi la mână...dumneata ne torni o lozincă_care pute al dreak:
,,DIASPORA REPREZINTA ROMANIA !"
Urmare a acestei tâmpițenii de proporții planetare, îți dedic un vers:
DUMNEATA SI DIASPORA
IA DUCEȚI-VĂ-N.....MEA.
;)

Bibliotecaru said...

De ce vă certaţi pe probleme mici, lipsite de sens, când sunt atâtea problema mari...

Vasile, said...

Domnule Robert H., ar fi timpul sa va maturizati!

Lupta la baioneta se desfasoara in saloanele Casei Albe sau in Kremlin, la o cafeluta sau la o votca ati inteles?

Restul baioneta si altele se desfasoara pe al cimp de lupta ,acapararea si subjugarea aconomiilor tarilor mai mici, piete de desfacere...ce dracu e mai mult decit simplu , si un copil ar intelege!

PS.
Apropo de copii.Acum citeva zile calatoream cu LH pe undeva prin Germania,impreuna cu nepotul meu .
La urcare stewardesa il intreba citi ani are, Vlad raspunde nu nosalanta , "i'm 5 years old"!

"So nice" raspunde stewardesa si ii da o carticica , pe care constatam mai tarziu ca scrie intro bulina (5 Years ).
Carticica era de fapt un fel de probleme logice , un fel de puzzle care continea si sudoku!
Acum nu ca am un nepot tampit preum colegul dar din toate probeleme expuse a rezolva doar doua. de sudoku ce sa mai spun pina i-am explicat ce si cum a aterizat avionul!
NB.In avion Vladut a incheghat un dialog cu un alt neamt in virsta de de vreo 12-13.
A scos cutia dde bubble gum si ia dat si neamtului sa se serveasca!!!!!!Neamtul a multumit , iar Vladut care nu reusea sa priceapa SUDOKU, ia raspuns "you are always well come", fapt care la facut pe tatal neamtului sa exclame ..Ohhooo!
Le-am dat brosura si parintilor ....si i-a cam dat pe spate!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.