07 January 2013

Opaaaaa... începe răsturnarea paradigmei


În timp ce noi stăteam cu sarmala în gât gândind că e mai mult orez în ea decât carne de guiţător, iată că forţele oculte ale universului euro-asian nu dorm ameţite de şpriţ.

EU-RUSSIA SUMMIT (Brussels, 20/21 December 2012)

Ei bine, aici la summit s-au întâmplat lucruri. Mai ţineţi minte cum domnul Bossescu perora că... mă scuzaţi, reiau... Mai ţineţi minte cum domnul Băsescu perora că noii veniţi pe la Palatul Parlamentul şi pe la Palatul Victoria vor duce România spre estul rusesc în timp "ceilalţi", pe care domnia sa îi susţine, reprezintă europenismul şi mersul angajat al României pe drumul vestic american şi al NATO?

Iată că Consiliul European (cacofonia intenţionată), cel la care domnul Traian Băsescu a ţinut neapărat să se ducă şi să nu-l lase pe domnul Ponta, a deschis larg ochii către Rusia. Baza legală a relaţiei dintre Uniunea Europeană şi Rusia este un Partnership and Cooperation Agreement (PCA) care a intrat în vigoare în data de 1 decembrie 1997 şi a avut o durată iniţială de 10 ani, prelungită automat dincolo de 2007.

Ei bine... liderii Uniunii Europenii şi ai Rusiei s-au întâlnit la Bruxelles în perioada 20-21 în cadrul celui de al 30-lea Summit UE-Rusia. În remarcile concluzive le summit-ul, domnul Herman Van Rompuy, prin voia Domnului preşedintele Consiliului European, a făcut repetate referiri la progresele spre atingerea "guvernanţei" (un termen iubit europenismului) de tip global (iarăşi un termen iubit de europenism)... cu trimitere directă la guvernarea mondială...
By working together, the EU and Russia can make a decisive contribution to global governance and regional conflict resolution, to global economic governance in the G 8 and G 20, and to a broad range of international and regional issues. I would like to congratulate President Putin for taking over the presidency of G 20.
Numai că aici îşi bagă coada şi Grupul de la Bilderberg.

Mai multe pe...
Bilderberg-picked EU Leader Van Rompuy Calls for Global Governance With Russia
Written by William F. Jasper


Şi acum ştirea românească...

„Lucrând împreună, Uniunea Europeană și Rusia vor aduce o contribuție decisivă la guvernanța mondială și la rezolvarea conflictelor regionale, la guvernanța economică globală în cadrul G8 și G20, și în soluționarea unui întreg spectru de probleme ivite la nivel regional și internațional. Aș dori să îl felicit pe președintele Vladimir Putin, care va prelua președinția G20!”, a spus Van Rompuy în timpul Summit-ului UE-Rusia, ținut la Bruxelles, potrivit ziuanews.

Termenul de „guvernanță globală” a înlocuit, în limbajul elitelor politice aflate la putere, termenul de “guvern global. Este mai vag și are un impact mai mic asupra auditoriului. Jacques Attali, fost consilier al președintelui francez Nicolas Sarkozy, a recunoscut, de altfel, că este doar un eufemism pentru „guvernul mondial” și că, potrivit strategiilor de moment, Van Rompuy i-a dat lui Putin „ce e al Cezarului”.

Ideea unei guvernări mondiale îi surâde președintelui Consiliului European, încă din 2009, când a preluat șefia CE în cadrul UE, la propunerea Grupului Bilderberg și a Comisiei Trilaterale. „2009 este primul an al guvernării mondiale, cu instaurarea G20 în plină criză financiară”, spunea, în urmă cu patru ani, Rompuy.

Visul măreț al trioului Merkel, Barroso, Rompuy este de a transforma blocul comunitar într-un Superstat UE, unde ideea de națiune este anihilată prin conceptul de federalizare și regionalizare. Cei trei invocă o Europă progresistă și „o Uniune mai puternică”.

Pentru a domina mai eficient planeta, statele cele mai bogate s-au gândit că mai au nevoie de un instrument. Așa a luat naștere, în 1999, G20. Reunește economiile dezvoltate și marile economii emergente, adică 19 state, inclusiv Rusia, plus UE.

În paralel, o altă organizație ocultă, Consiliul pentru Relații Externe (The Council on Foreign Relations, CFR), asociată la Bilderberg, a organizat, la finele anului, o masă rotundă, în cadrul așa-numitului Consiliu al Consiliilor, în care tema dezbaterilor a fost „Provocări pentru un guvern global în 2013″. Cea mai recentă conferință a Consiliului Consiliilor s-a desfășurat la Moscova, între 12 și 13 decembrie, unde s-a discutat despre „Rusia, Europa și viitorul Guvernării Globale”. Cele patru mari teme principale, așa cum reiese chiar de pe site-ul CFR, au fost „Preluarea de către Rusia a președinției G20″, „Criza din zona Euro și economia mondială”, „Siria și funcționarea Consiliului de Securitate al ONU”, „Cybersecuritatea și reformele instituționale”.

Consiliul numără peste 4.000 de membri – foști președinți americani, ex-secretari ai Departamentului de Stat, senatori, strategi militari sau oameni de afaceri. Din board-ul de conducere fac parte fostul șef al Trezoreriei americane și, totodată, fost președinte al Goldman Sachs, Robert Rubin, foștii secretari de stat Madeleine Albright și Colin Powell, precum și ziariștii Tom Brokaw și Fareed Zakaria. Foștii secretari de stat Henry Kissinger, George Shultz și James Baker sunt membri pe viață, la fel ca Hillary Clinton și soțul acesteia, Bill Clinton, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, șeful televiziunii Fox News, Roger Ailes, magnatul media Rupert Murdoch, vicepreședintele Joe Biden și foștii președinți George H.W. Bush și Jimmy Carter.

(http://www.dcnews.ro/2013/01/ue-si-rusia-pun-la-cale-guvernarea-mondiala/)

Închideţi ochii şi imaginaţi-vă o bucătărie mică şi înghesuită cu o masă cu muşama pe care stau nişte fursecuri "de casă" rămase de la Crăciun.

- Auzi vecină, câte boabe de orez pui într-o sarma?
- Păi doar nu stai să le numeri...
- Ce să fac cât timp mă uit la telenovela indiană?... Chiar aşa, ai văzut ce a dracului e baba, deloc nu-l lasă pe Matev în pace, vrea să-l despartă de Achira baborniţa.
- Auzi vecină, dar de ce nu iese Băsescu să spună că merge Europa spre Rusia... Nu spunea el că ne apără de ruşi mergând spre americani?
- Eeeeei, probabil că oricum nu va băga nimeni de seamă... de asta ne arde nouă?
- Hai că plec, începe serialul turcesc de pe Canal...

10 comments:

Robert Horvath said...

  BARBA CONSPIRATIEI MONDIALE !
Cand speram sa-ti muti barba de sus mai putin de la
stanga si sa iesi de sub umbra motanului cangrenat
al democratiei romanesti,capul tau s-a umplut de idei conspirationiste din nou....guvern mondial si alte baliverne intrebuintate periculoase ....sub un limbaj adecvat de un austriac
sub nume de Adolf . El avea mustata in loc de barba
si era un geniu....al raului. Tu nu esti un geniu ...doar rau si complexat. El urla despre guvernul mondial .....evreiesc. Tu al numesti doat ....guvern mondial. Tu nu ai raspunderi
sau vina....todeuna de vina sunt altii. Altii sunt de vina ca publici postari lungi si subiecte neinteresante.
 Pentru tine lumina vine de la rasarit ....sau de la Voiculescu pe care nu-l vei vizita la parnate pentru ca nu-ti va oferi deacolo nimic.
Te asteapta vremuri grele si in curand demonstratii de strada impotriva lui Ponta si aliatii lui.... securistii maghiari bagati la guvernare.
Nu este inca timpul sa inchizi blogul....el se va inchide singur atat cat are un singur cititor....propria persoana.
Ceilalti te parasesc unul dupa altul ....cei care au crezut ca esti un blogher inteligent si cu barba....i realizand ca ai numai barba si par ...intre picioare. Nimic mai mult.

Robert Horvath said...

PS
Varanul la puscarie va avea si el un blog adecvat
situatiei ca si colega Nastase....INTALNIRE CU DAN VOICULESCU LA PUSCARIE .

http://devanewyork.blogspot.com/2012/12/intalnire-cu-dan-voiculescula-puscarie.html

Robert Horvath said...

PENTRU UN BARBOS INTERESAT DE JUSTITIE SI DREPTATE !
O intrbare usoara pentru un supra intelectual cu
barba. Esti interesat de raspunsul Interpolului in lefatura cu cel mai important furt din istorie...la denuntul meu ? Intr 4-6
miliarde dolari americani ? Banii lui Ceausescu astazi
Banii lui Voiculescu . Sau banii poporului roman nu sunt banii tai. Sau speri ca sa ....
Nu-ti lega soarta blogului de un viitor puscarias.
Astept fara de speranta un raspuns adecvat.

Robert Horvath said...

Erata
Esti interesat de raspunsul Interpolului in lefatura cu cel mai important furt din istorie...la denuntul meu ?
A se citi in loc de LEFATURA ....LE FUTURA.
Sau mai exact.....

Robert Horvath said...


O ALTA INTRBARE AI AUZIT DE CONSILIERUL PREMIERULUI ROMANIEI ....AGENT ROMAN, UNGUR SI
RUS ? TE ASIGUR CA VEI AFLA IN CURAND....

Robert Horvath said...

VORBA LUI LENIN
Pericolul resovietizarii fostului spatiu sovietic ingrijoreaza ....pe cine trebuie. Vrajeala bibliotecarului
a-si are sorgintea Ilesciena via Ponta ,Marga, Roman si toata agentura KGB din Romania....
Lenin spunea de" imbecilii necesari"ceduc. Bineinteles nu ma refer la Bibliotecarul nostru.

Vasile, said...

Tampitul si Varanul,

Barosso-i KGBbist
E chiar barosul smuls din secera si ciocanul comunist

Tampitul ar vrea varanul coleg cu Adrian
Desi serviciile l-au dat frate cu Traian !


Scurcircuitat in logica si gand
normalul si moralul ofensand

isi afiseza zilnic fara rost
prostia care-i este adapost

flasenta comunista transferata
la fel ca vladimir sau ca Train o alta data

Isi joaca rolul sau de sinecura
si umfla vorba ca altceva in gura

S-a gasit frate cu alta secatura
fii nemernici dati de dictatura

Cind n-ai nimic de ne esti frate
nu mai manca rahat pe nerasuflate

Mai lasa textul dictat de ai tai patroni
Da-te de-o parte si zi ,pardon

gindeste clar si pentru tara
si nu o mai da mereu,mereu in bara!

Varanul si-a turnat cenusa-n cap
Nu a sters tot si nu e nepatat

Dar daca poti spune compensare
Voiculescu ofera plus valoare

Pe cind Traian si liota contrara
non valoare!

Eu nu te intreb de ce fara valoare
esti inca platit de securisti in continuare

Eu doar iti cer la maruntisul de onoare
Sa incerci sa stai si tu drept... in picioare!






Robert Horvath said...

@ Vasile
Poiezia dovedeste o surprinzatoare lipsa de talent. Se refera la gazda noastra comuna ?

Vasile, said...

Lovit crunt de efectul de memorie ,dintro acumulare de celule in lobii frontali,au produs
scurcircuitul care-l tine departe de amiocul Robert de lumea celor normali.
Nu te obosi sa gandesti Robert poezia este de fapt un pamflet!
Orice asemanare cu dumneata este doar o pura intamplare,cum tot asa este si rima!

Marian Nicolae said...

@ Robert Horvath,

Banuiesc ca esti kazar dupa nume si afla ca da, Hitler NU a gresit spunand ca Oculta Evreica Kazara Mondiala cauta sa obtina controlul Omenirii.

Hitler a gresit in abordarea problemei de mai sus si in deschiderea frontului impotriva URSS...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.