31 August 2012

Titlul şi subtitlul


Titlul: RUSSIA CHARGES U.S. CAUSED EARTHQUAKE IN AFGHANISTAN LAST SUNDAY BY "INTENSIVELY" USING OUR "SUPER-WEAPONS"

Subtitlu: Is Russia referring to our "HAARP" technology? If we are using HAARP to create earthquakes in Afghanistan against the Muslim terrorists, did we also cause the earthquake in the Philippines, which occurred in the same province in which we are fighting the Muslim terrorists?
The New World Order is coming! Are you ready? Once you understand what this New World Order really is, and how it is being gradually implemented, you will be able to see it progressing in your daily news!!


Restul articolului: http://www.cuttingedge.org/news/n1624.cfm

Sigur, interesant în context este nu această ştire, respectiv că ruşii sunt conştienţi că americanii cam "dau cu haarpul"... ci faptul că această ştire, deşi are mii de locuri unde putea fi găsită în urmă cu câteva zile, avea chiar tendinţa de a deveni viral... a fost ştearsă cu grijă de cam peste tot. În acel link, la ora la care scriu, încă se regăseşte informaţia, mai puţin, desigur, link-ul http://library.northernlight.com/ care nu este accesibil (Problem loading page). Nu e prima dată când americanii perie informaţia de pe net, chiar foarte des nu mai pot găsi cu google informaţia pe care altădată o găsisem foarte uşor. Uneori dispare informaţia de pe motorul de căutare, alteori paginile web dispar cu totul.

Cum spuneam, SUA ar trebui revizuită în memoria noastră pentru că nu mai este deloc ce a fost odată.

173 comments:

Robert Horvath said...

@ Politici filtrate de iraţiune !


Bibliotecarul
Intrebuintezi aceleasi surse demne de incredere.....
Nimeni nu te poate oprii din avantul desantat.
Teorii conspirationiste amestecate... cu anarhism
politic.

Robert Horvath said...

Zevev
@Paznic de noapte la un colhoz desfintat

Pentru a absolvi o scoala este necesar..... sa te inscrii la ea. Poti sa divulgi totusi ce scoala ai absolvit ?
......

Robert Horvath said...


Blogul devine intradevar interesant. Tu publici editoriale anti americane iar leninistul impaiat publica articole pro rusesti . Ode metroului moscovit , imnuri adresate lui Putin si chiar informatii despre seful partidului comunist rus. Combinatia este terifianta pentru noua ordine mondiala si serviciile secrete care
conduc planeta si...... chiar mai mult.
Pe cand articole anti americane si anti germane si ante barosiniene in alfabetul chirilic....pentru a da un avant
pan slavismului modern mioritic ?

Robert Horvath said...

O INFORMATIE BINEVENITA......PUCIUL DIN ROMANIA IN ATENTIA SERVICIULUI AMERICAN !
Bibliotecarul
. Serviciul
care se ocupa de lovitura de stat din Romania si sprijinitorii ei se numeste Department of State, Intelligence and Research
The Department of State (DOS) handles intelligence analysis, policy, and coordination of intelligence activities in support of diplomacy. They provide a wide range of intelligence support to the Secretary of State and other policymakers, ambassadors, special negotiators, country directors and desk officers. The DOS is the Secretary of State’s principal adviser on all intelligence matters.

Vasile, said...

Ce sa faca si ei, americanii ii cutremura pe afgani,iranieni si chinezi,indienii ii cutremura pe packistanezi, japonezii si filipinezii se cutremura singuri,
doar romanii stau stalpi nemiscati in fata cutremuratorului Traian!

Robert Horvath said...

@Vasile
Se pare ca favoritul dumneastra Marga a fost spionul
securitatii in Germania. Va retrageti simpatia si propunerea de sef la ICR ?

Vasile, said...

Robert,

asa cum ti-am mai spus esti candid "politici filtrate de ratiune" este cel mai corect si adevarat termen potrivit pentru bazaconiile "fara ratiune" pe care le debitezi!


Biblio,
dupa sfatul pretios a colegului candid , revin si eu cu cel mai fierbinte subiect pentru romani! Nunta Ebbei!

Toata mas media lanseaza ideea ca nunta va fi cu DAR!!!! Exprimat altfel nunta va fi cu DAR??????
Cunostem ca obiceiul stramosesc incerca sa aduca printr-un aport minimal un ajutor noului cuplu, incepind cu doua pogoane de pamant de la parinti , tingiri si oale de gatit de la invitati.
Mai tirziu au aparut si sumele de bani, era mai comod.Imi amintesc ca am fost la Roman la o nunta a unei verisoare.Pe vremea aia darul mergea in jur de 2000, de lei vechi
un salariu si ceva, strabunica verisoarei mele ,era si ea la masa a scos dintr-un colt de batista inodata o hartie de 25 de lei ,asta era darul cel mare dupa vremea ei!
Vai mie sa-l cred vreo clipa pe Traian Basescu vre-un suflet princiar care sa anunte ca Nunta va fi fara dar,ar fi fost o alta pacaleala , cel putin asa este sincer , Ebba baga la ciorap cel putin un milion de euro (nu ma intrebati de unde stiu valoarea medie a darului) ,intrebare va plati impozit or ba, va plati doar asa de ochii lumii sau deloc??????

Vasile, said...

Robert,

Ce nu intelegi dumneata in general si in mod particular daca vrei despre dl. Marga este ca daca ar fi fost spion-turnator Marga ar fi fost in slujba lui Traian Basescu!
Elementar Watson.
Si inca ceva logic , bineinteles peste putina dumitale putere.Daca a fost si a rezistat santajului aparatului funest al lui Traian Basescu este si mai mare si mai demn de simpatia celor care mai gandesc bineinteles!!!!

Si inca ceva eu il stimez intrun fel pe Marga nu pentru ca este si politician ci pentru faptul ca este , daca pentru dumneata inseamna ceva si "profesor universitar"!!!!!

ZeV said...

Candid
Asa este, ..Comunistii lui gh.dej si ai anei pauker nu ar fi cstigat nicicand alegerile", fara presisunea si imixtiunea grosolana a bolsevicilor și cazacilor lui Stalin.
Dar este la fel de adevarat că Traian Basescu nu s-ar fi intors la Cotroceni, în veci și-n pururi, decat cel mult ca simplu chelner, dacă, reprezentanții de ,,marcă" ai popularilor europeni nu și-ar fi băgat nasurile și picioarele în problemele interne ale poporului român suveran, impunând în mod artificial, arbitrar și nedemocratic un cvorum inexistent în statele civilizate și dezavuat de Comisia de la Veneția, doar pentru a-și apăra ,,calul troian" din România. De altfel, un partener extrem de comod și permeabil pentru marea finanță (jdaucă n.r.) internațională cu FMI dept și stâng vârf de lance.
Devine limpede acum că și MCV, sau criteriile Schengen, sunt dedicații speciale pentru România, urmarea a malversațiunilor câtorva trădători de țară, în frunte cu jegul suprem cunoscut sub numele de Monica Macovei Gherghescu, fostă adeptă MISA si la fel de cunoscătoare în secretele dozării cuburilor de gheață ca și mentorul ei..spiritual. Scuze, pentru că am jignit cuvântul ,,spiritual".
Buna diminteata la toata lumea !
...vorba unui fost amic.
:D

ZeV said...

Horvath
Mă băiete, îți fac o sugestie: transcrie-ți toate comentariile în limba engleză, sau, japoneză.
Nu de alta, dar dacă Eminescu ar putea citi ce scrie (cu piciorele n.r.)un asazis român, disprețuitor visceral de românism, mereu ascuns sub pulpana declarațiilor amenințătoare ale unor jurnalisti, spioni, mercenari și sforari străini de duzină ostili poporului român, s-ar răsuci în mormânt, și-ar scoate craniul din copârșeu și ți-ar zbura, cu un impuls perpendicular în gură, măsele de...minte în toate cele patru zări ale planetei.
Eu, fiind un democrat convins, nu voi face asa ceva...cu exceptia cazului in care ne vom intalni, vreodata, face tu face.
;)
ps
Tehnica am invatat-o urmarind comportamentul polițailor americani corpolenti si plini ochi cu hot dogs, dar ale căror capete, mâini și picioare, încă au un grad suficient de mobilitate. Că miezul din scăfârlii funcționează doar la apăsarea butonului roșu, este o altă problemă, pe care nu o comentez acum.
;)

ZeV said...

Vasile
Nunta mezinei pline de succesuri este binevenită în această epocă de tranziție spre democratia autentică post băsesciană.
Încă un eveniment similar( cu fiica cea mare n.r.) și PDL nu mai intră în parlamentul României.
;)

Robert Horvath said...

Zev
@ lebada rosie.
Datele nu au fost trimise de Macovei. Ci de serviciul secret
al Dep de stat. Agenti rusi si americani sunt infiltrati la toate
nivelele . Lupta se duce pe viata si moarte.
Cu toata parere de rau.......jocurile au fost pecetluite
de un presedinte negru. care a batut in masa spunand:
Nu vreau un Milosevici la Buciuresti.
Puciul a fost inabusit.....urmeaza puscaria. Te agiti degeaba

Robert Horvath said...

Zev
@ Leninist inpaiat.
La Antena 3 Ponta a recunoscut indirect ......amenintarea
doamnei Clinton. Scrisoarea a fost trimisa de presedintele
SUA. Gata utecist batran.....dute in fundul curtii si mimeaza
ca tragi apa.

ZeV said...

Horvath
Mai scuteste-ne cu spionii tai din filmele de desene animate, cel putin in weekend.
Noi, nu ne agitam, ci...doar votam. ;)
Cei care se agita, sunt jdaucii americani, sprijiniti de tradatori romani, care se tem ca isi vor pierde influenta in sud-estul Europei.
Sper ca viitorul guvern al Romaniei sa promoveze ferm relatiile economice si comerciale cu singura zona care mai produce bunuri materiale: ASIA.
Ceilalti, manipuleaza bani,trag sfori si calca popoare in picioarele lor jegoase cu pantofi gauriti made in FMI. A...sa nu uit....(mai) fac ceva precum lacustele: sug tot din lumea a treia (inclusiv cupru, aur, diamante, petrol si gaze n.r.) si pleaca mai departe. In curand, vor avea nevoie si de planeta Marte, dar... din pacte, vor da acolo nas in nas cu chinezi cata frunza si iarba.
:D

ZeV said...

Apropo, pana si maria sa lutherana, doamna Merkel a descoperit ca are nevoie de o Inalta Poarta : Beijing.
Deh, ,,money, money, money", sa traiasca...ca sa traiasca si grecii si germanii, in casa comuna a zonei euro...n'asa, stimabile ? ...mai stii cum suna celebra melodie interpretata de ABBA ?
:)

ZeV said...

..Mister Stein, daca tot va curg mucii citind blogul Bibliotecarului, luati aminte la felul in care se exprima lustragiul domniei voastre, (ne)cunoscut sub un nume de bozgor: ,,presedinte negru".
Trimiteti, domnule ambasador, in vagauna cu tatami (in care doar tasteaza, neputand sta in picioare) Secret Service, NSA, CIA, FBI, cu un calus la indemana.
Fara catuse, ca e prea bleg si neputincios ca sa opuna rezistenta.
:D

ZeV said...

..Doaman Clinton ar faca mai bine sa-si supravegeze sotul, mare amator de ..Monici.
Ce se intampla, frate, ,,Monica" este un nume fatidic in aceasta lume tulbure ? Oriunde intorci capul la dreapta sau capul la stanga, dai de un posterior sau...o cavitate bucală de Monică.
:))))

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Normal că va fi cu dar, că uite aşa se justifică brusc o avere de câteva milioane de euro.

Vasile, said...

Zev,

I se spune , din "folk or" "Scam Man"!

Biblio,

Asa ce va nu se face chiar daca doreste sa-si justifice milioanele. Nunta cu DAR la Presedintele Romaniei?????

Este tot un fel de spaga prin care contrubuitorii fideli il vor spagui pe presedinte!

Eu am fost la asemenea doua evenimente unde s-a interzis invitatiilor sa dea DARul de nunta!

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Nu uitaţi că în lipsa darului ar trebui să justifice banii cu care plătesc "Petrecerea".

ZeV said...

Biblio & Vasile
Astept cu interes , in cursul zile de maine, comentariile dvs referitoare la ,,nunta secolului".
Sunt curiso dacă Mircea Băsescu aduce la masă și părinții finului său. ;)
Astazi, prefer sa finalizez anumite treburi gospodaresti, dupa care voi vizona un film premiat la Cannes.
Nu pot privi in farfuriile imbuibatilor portocalii, meniurile sofisticate imposibil de pronuntat in limba roman, fara sa mi se aplece. Vreau sa-mi mentin apetitul in plenitudine maxima, pentru a nu-mi dezamagi sotia care, tocami prepara dovlexi si ardei umpluti si o ciorba de gaina primita de la țară.
Moaamă, abia astept...urați-mi ,,Poftă bună".
:D :D

ZeV said...

Vasile
Retineti va rog, si cele spuse de mine: Chiar daca Marx si Engels n-ar fi existat, cu siguranta ar fi fost inventati.
Lenin, A FOST, ORICUM, un terorist, dar fara explozia mamaligii populare pe fondul greselilor fundamentale ale regimului țarist, culminând cu implicarea în primul război mondial (fără o miză semnificativă pentru Rusia n.r.), Lenin ar fi ramas, la randu-i, un simplu..filozof.
:D
PS
George W. Bush a fost presedintele care a facut ce trebuia facut si ar fi facut oricare alt presedinte, in locul lui.
Cu exceptia afemeiatului Bill Clinton, prea ocupat cu alte ,,chestiuni arzatoare", care, a reactionat la primul avertisment marca Bin Laden via turnurile gemene, expediind vreo cateva Tomahawk in Afganistan.
Fleoșc ! A facut, bineinteles, r....talibanilor praf. Asta i-a incurajat ...sa continue, dar oalele s-au spart in capul bietului George.
Iar acum vine femeia lui Clinton si ne dă , nouă, românilor lecții de democratie.
Marș la cratiță, muiere ! Si pune camere video in dormitorul matrimonial.
:D
;))

Robert Horvath said...


Zev
@lumpen proletar
Totusi ce scoli ai ocolit .?
Confunzi romanismul cu comunismul ceausist.
Solutie pe lunga durata ......Ulianov
Sa se vada peste veacuri cum arata un colhoznic
mioritic care a ocolit scoala si cei 7 ani de acasa.

Anonymous said...

Vreau sa-mi mentin apetitul in plenitudine maxima, pentru a nu-mi dezamagi sotia care, tocami prepara dovlexi si ardei umpluti si o ciorba de gaina primita de la țară.
Moaamă, abia astept...urați-mi ,,Poftă bună".

Nesimţitu' dracului!
Îmbuibă-te de unu' singur!
:))))))))

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Îmi pare rău că vă dezamăgesc, nu am nici cel mai mic interes faţă de nuntă, doar am fost dezamăgit că nimeni nu este interesat de faptul că această nuntă a dat afară două viitoare familii care închiriaseră în interior, pe bani, palatul... ca ei să facă nunta pe peluză, gratis. Dincolo de asta, oricum îmi pare un fel de afacere "de familie" menită să justifice nişte bani.

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

Mâncaţi mult şi scump... Eu doar 150 grame ficăţei de pui cu usturoi. :D

ZeV said...

Miticule
Daca eram in Bucuresti, erai invitatul meu...așa, ca intre foști amici.
:D

ZeV said...

Biblio
Ficățeii conțin colesterol.
Doar cei din soia tratată prin inginerie genetică de jdaucii americani care dirijeaza ce, cât și...când mănâncă omenirea (incluisv din.. esența ei umană n.r.) spre beneficiul buzunarelor fără fund din dotarea sforarilor , repet, doar cei din soia unchiului Sam, vi-i recomand.
:)))

ZeV said...

Horvath
Fiind weekend, hai sa-ti spun si dumitale: ,,Poftă bună".
One momment please, nu te impacienta frate, că nu sunt atât de rău.
Mă refeream, strict, la blidul zilnic de orez si păhăruțul de sake.
;))
La mine, Miticul, nu are ce căuta fara o damigeană de Chivas si o găleată de cuburi din gheață.
:D

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Colesterolul este rău când se depune, altfel nu e foarte rău la gust... :D Pe de altă parte, ficăţeii conţin mai mult coenzima Q10 decât conţine soia (desigur, nu uleiul de soia ci chiar soia)... De fapt numai inima de porc are mai mult Q10 decât ficăţeii...

vaisamar said...

asteam cu sufletul la gura ca slugoiul sa ne dezvaluie ca lumea e condusa de extraterestri si el e singurul care a intrat in comunicare cu acestia cand era in transa etnobotanica =))))

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Deci pentru asta erau cuburile de gheaţă din frigider... :D Eu le puneam în apa de la chiuvetă, ca să estompeze rugina...

Robert Horvath said...


Domnule Zev
@ intelectual fara intelect
Aici la NY un oras mare si important este doar 7 am
Nu stiu la tine....... la Moscova cat este ceasul,
Vei spune ca domiciliezi in Romania.....Nu conteaza
Cu gandul si sufletul esti in Rusia mama.....si tatuc.
Ma refeream ......la cel cu mustata.

Robert Horvath said...

Bibliotecar
Intrebare. Nu stiu daca ai urmarit interviul lui Ponta
de vineri la Antena3.....
Dece cand doamna Clinton a trimis un mesaj de amenintare....primul ministru a facut pipi in pantaloni.?
Cum explicati cum o fosta mare putere ....vai de capul ei ....dupa parerea dumneavoastra ...creiaza un inpact atat de dramatic pentru seful guvernului cu fata si minte de copil ?

ZeV said...

vaisamar
Nu inteleg de ce îl persiflezi pe domnul Bibliotecar, depășit cu mult, la capitolul ,,Teoria conspiratiei (era sa scriu constipației :) )" de milioane de americani.
De la -Roswell UFO incident -încoace, a aparut o adevarata industrie conspiraționistă menită a distrage atentia de la adevaratele malversațiuni (în traducere neaoșă: matrapazlâcuri) cu banii contribuabilului american pe care le întreprind oameni cât se poate de tereștri ...recte, politrucii, funcționarii și toată cohorta lor de spioni, anti-spioni, turmători și mercenari de la Uașintăn (și împrejurimi, adică...restul lumii), care întinează, în fiecare zi, memoria celor 56 de semnatari ai Declarației de Independență.
Biblio are dreptate: America, nu numai că nu (mai) este un model de democrație, ci, a devenit un antimodel. Îmi pare rău, dar atatete.
;)
Atenție, asta nu înseamnă că , în mod implicit, ar trebui să ne întoarcem moacele către răsărit. Această eroare o fac doar trădătorii și aventurierii spălători de vase, care cred că, virgulă, cu mintea lor puțină, România are musai nevoie de o Poartă de tip ,,portal" care duce univoc în...Eden. Duce pe dracu' ghem ! ;)
Eu spun cu totul altceva: să ne întoarcem ,,privirea" către noi înșine și, să devenim mai atenți la ideile, atitudinile, nevoile și sentimentele conaționalilor noștri.
Altfel, vacarmul dintre surzi va continua la infinit, iar merkelii, barrosii, nevestele de clintoni , steinii, speculanții soroșiști, etc, vor jubila frecându-și mulțumiți mâinile rotunde, evident, cu sprijinul bandiților antiromâni din Noua Dreaptă+....(cine alta ?) Monica Macovei Gherghescu. ;)
Ce vom freca noi, în contrapartidă ?
Caută în dicționar o definiție pentru ,,carici".
:D

ZeV said...

Horvath
Spre deosebire de altii, Ponta isi cunoaste limitele si a dovedit, in ultimele doua luni, moderatie si diplomatie. Il felicit fara nici o rezerva.
Dupa ce in Romania, oamenii care isi respecta cetatenii vor detine intreaga putere, te asigur ca vor stii sa-i replice, corespunzator si gradual, doamnei Bill Clinton. Nu asa cum am facut-o eu, dar pe fond, cam tot pe-aproape. Poate ca in engleza suna mai bine.
:D :D

ZeV said...

...Gata, ma duc la masă..Horvath, vezi ca se arde orezul !
:D :D

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Aveţi grijă că deja americanii v-au luat la ochi pentru că scrieţi pe blogul meu. S-ar putea să vă pună în la îndoială jurământul de credinţă şi să primiţi o vizită de la USCIS? :D

Anonymous said...

Până să vină USCIS-ul, decapităm mafia lui Macovei de la justiţie trimiţându-i la plimbare pe Morar şi Kovesi şi apoi trimitem o dubă ca să-l salte pe Horvath!
Capul de acuzare va fi:
TRĂDARE DE ŢARĂ DACĂ ESTE CETĂŢEAN ROMÂN!
sau
SPIONAJ DACĂ NU ESTE CETĂŢEAN ROMÂN!
Oricum îi dăm bulău pe viaţă.

:))))))))

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

A zis că este cetăţean japonez şi american, prin urmare nu mai poate fi şi cetăţean român, că americanii nu admit triplă cetăţenie.

Nu cred că pentru treaba cu spionajul îi dau drumul americanii... dar...

Dar la treaba cu imigraţia cred că nu este o problemă... Se vede de la o poştă că este anti-american de vreme ce stă şi citeşte blogul meu despre care el însuşi a afirmat că este anti-american. Cu alte cuvinte domnia sa este subversiv pentru statul american şi ar trebui expulzat.

Robert Horvath said...

UN BARBOS IN ATENTIA AMERICANA !

Bibliotecarul
La Dep de Stat al SUA exista un departament romanesc. Aproape fiecare tara......
Rolul Romanian Desk este sa informeze si sa analizeze
situatia politica din tara. Impreuna cu serviciul de spionaj al departamentului de stat Desk-ul creiaza dosare zilnice la dispozitia factorilor superiori.
De ex vizita lui Gordon a necesitat un efort specila si la zi. El a sosit la Bucuresti cu informatii detaliate si analize pertinente.
Desk-ul ....citeste aproape totul ce apare in media Romaneasca si internationala. Nici blogurile importante nu scapa atentiei. Ei tin legatura cu cetateni americani in special ziaristi care cunosc sau au conectii in Romania.
Eu sunt creiatorul marelui scandal ICR New York prin chemarea politiei americane la galeria respectiva.
http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
Galeria Romania avand acoperire diplomatica a fost nevoie de aprobarea Departamentului de Stat.

Vinerea am avut o lunga
discutie..... in legatura cu numirea unui agent rus si fost spion al securitatii externe Marga ca Presedinte al ICR.
In acest fel ICR New York devine un centreu de sponaj anti SUA.
La sfarsitul discutiei .....am fost rugat sa trimet urari de bine
Bibliotecarului nu si a lui........

Robert Horvath said...

Zev
@Ciuroitor de colhoznice paroase pe piciore
Dece cand pucistii vor avea puterea absoluta.... vor arata
fermitate fata de occident si primul ministru nu va face pipi in pantaloni la un mesaj american ?
Oricum ei au un imens sprijin popular si se bucura chiar de sprijinul ta consecvent.

Robert Horvath said...


@
Nu citesc blogul tau. Ma uit doar la titlu.
Fiecare editorial este o varianta care exprima anti americanismul unui individ complexat cu idei putine
dar fixe. Ordinea mondiala, forte oculte, servicii care conduc lumea si au o agenda indreptata impotriva
demnitatii si suveranitatii spatiului mioritic.
Ajutat de un cetatean sovietic chiar dupa disolutia URSS.....blogul capata o culoare desuchiat rosie si verde. Ma agat de blogul tau pentru a trimete mesaje infricosatoare motanului cu fata de sobolan pe nume Felix. Apoi ma intalnesc zilnic cu acest ilegalist etern
Motanul trebuie deratizat iar ulianistul trimes inapoi
la colhoz....

Robert Horvath said...

Mitica Popescu
@ Nume si personaj caragialesc
Daca geniul ar invia acum ....in plin mijloc de
democratie balcanica....ar cumpara un pistol si s-ar sinucide ....dezgustat . Nu inainta de a-ti trimite si tie
personaj tipic ....... un glont in cap si un picior in fundul larg de mitica etern.

Robert Horvath said...

@ Sunt cetatean roman cu domiciliul foarte in strainatate. Nu am participat la vot si la lovituta de stat
pro ruseasca. Nu cunosc ca tine legile emigratiei SUA.
Am tripla cetatenie. In Romania intru cu pasaportul american. Este o tara in care ma simt acasa si in deplina siguranta....fiind urmarit 24 de ore.

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Ştiam că nu sunteţi atent... SUA nu acceptă triplă cetăţenie... Dacă nu înţelegeţi... vă spun mai pe silabe...

Ex pul za re!

Robert Horvath said...

@
Sa nu te....grija de mine !
Romania are vocatie auropeana si dupa inabusirea
puciului ....se cade sa faci impreuna cu tovarasul Zev
o vizita la ambasada Rusiei. Scopul : Azil politic

Robert Horvath said...

Vesti proaste pentru copilasi cu barba si fara
Blogherita Roxana Iordache ....o focoasa uselista..
cere guvernului ponta. Pe cand prea distinsul bibliotecar ?

Robert Horvath said...

Erata
cere
DEMISIA GUVERNULUI PONTA

Robert Horvath said...

FURIA MASELOR IMPOTRIVA USL !


Citesc cutremurat pe blogul Roxania
CU TONTA ÎN FRUNTE, USL, VICTORII MULTE! PSD, VESELIE DE COABITARE. CRIN S-A LĂSAT LUCRAT. FĂRĂ CHIRURGIE, BĂSIŞTII REVIN PE MÂNA USL.
.........Deocamdată spun doar că acum îmi e clară trădarea lui Ponta faţă de Crin şi PNL,

"Fanfaronul Ponta ne anunţă, de fapt, revenirea băsiştilor la guvernare. Nici nu-i greu, unii sunt chiar în USL. Cu acte."
ATENTIE MARITA :
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt ca să se manifeste şi contra USL toată furia populară revărsată prin huiduieli şi strigăte de DEMISIE adresate lui Băsescu

Robert Horvath said...


Bibliotecaru
Libertatea presei din Romania este atacata si in pericol de a fi subminata de interesele unor politicieni, jurnalistii fiind tinta acuzatiilor din partea oficialilor guvernamentali scrie The Economist.

Jurnalistii Der Spiegel, El Pais, Deutsche Welle, CNN, The Economist, Le Monde, USA Today sau France 24 sunt acuzati ca ar fi agenti sub acoperire care lucreaza impotriva intereselor Romaniei, platiti de presedintele Traian Basescu pentru a dezinforma opinia publica din strainatate, arata The Economist.

Pe plan local asistam la acelasi atac furibund la...... adresa mea. Purtatorul de cuvant este un nostalgic comunist un reprezentant ceausist. Atacurile sunt incurajate de gazda un anti occidental de nadejde.
Constient sau nu blogul se aliniaza grupilui intact condus de o cangrena a democratiei romanesti Dan Voiculescu.

Robert Horvath said...

Zev
@ Un Lenin in miniatura
Ai dedic bancul meu preferat.........

„In 1977, la Moscova are loc un concurs pentru cel mai bun ceas cu cuc.

Premiul al treilea revine ceasului al carui cuc spune din ora in ora «Lenin, Lenin».

Premiul al doilea se acorda ceasului al carui cuc striga «Lenin traieste, Lenin traieste».

In fine, premiul intai rasplateste un ceas din care Lenin insusi iese din ora in ora si face «Cu-cu, cu-cu».”


Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Să cer eu cuiva să facă ceva?

Cine mă ascultă pe mine?

Nu v-am spus eu să terminaţi cu comentariile prosteşti? Aţi încheiat? Nicidecum... Veniţi din oră în oră şi strigaţi... Cucu, sunt cucu!... probabil ca să ne ucideţi prin plictiseala comentariilor. Păi dacă nici domnia voastră nu mă ascultaţi, cine să mă asculte?

Vasile, said...

Si mai ..oule ceva si de nunta si de masa cum a mers masa, cit au decartat cei peste 300 de milionari invitati si probleme d'astea , adica economice si de coruptie mascata ,ca masele observ au inceput si la biserica sa strige jos Basescu in loc de jos Ponta,Ini dai seama ce onorat a fost Preafericitul care a investit in biserica doar pentru a aceasta nunta civeva sute de mii de euro,preotul vostru secusirist din New York nu a facut si el o slujba in tandem?

Cineva spune ca socru mic a numarat personal darul si ca nu a fost un milion euro ci doua!

Trasfugi securisti si securisti locali uniti-va!
Cum dreacu va mai rabda pamantul dupa ce ati distrus o natie si ati aduso in pragul rabdarii?

Robert Horvath said...

@ Cu tot respectul.
Credeti ca comentarile interminabile ale mausoleului ambulant leninist sunt mai interesante ? Sau poate editoriaele anti americane pot interesa pe cineva cu exceptia unor refulati politiici si bineinteles sexuali.
Ce va uneste in afara de ura impotriva unui bataus de port
ales presedinte.......
Am pretentii mai mari de la un intelectual subtire.....care pretinde de la altii......dar care....vrea doar sa epateze sau
sa faca jocul unei nulitati absolute. Sau mult sub acest nivel

Robert Horvath said...


@ Problema este nu cine a colaborat cu securitatea cine
nu a colaborat. Eu nu am cunoscut niciunul acasa sau in
Diaspora. Sunt satul de vrajeala obosita.
Vor trece o generatie doua......sau poate niciodata.

Anonymous said...

http://emilthor.wordpress.com/2008/10/01/badin-un-biet-om-uitat-in-%E2%80%9Cspatele-usilor-inchise%E2%80%9D-ale-salonului-%E2%80%A6/

:)))))))

Anonymous said...

Horvath!

TU ŞI CU BĂDIN SUNTEŢI DOI SECURIŞTI! DOI TRĂDĂTORI AI ŢĂRII NERUŞINAŢI ŞI NESIMŢIŢI CA ŞI SCROAFA MONICA MACOVEI GHERGHESCU!

:)))))))

Anonymous said...

JOS OBAMA!
JOS LESBI VIVI!
JOS POPO BAROSSO!
JOS TÂRFA MONICA MACOVEI!
:))))))))

Anonymous said...

JOS GHEARELE DE PE JUSTIŢIE TRAIAN BĂSESCU!

ZeV said...

Horvath
Daca esti sătul, LASĂ-NE! ;)
Dacă mai găsesc vreo urmă de muci când mă întorc de la Sfânta Liturghie, scot din debara bartai spray-ul de șobolani.
Așa că, bagă bine la tărtăcuță, omule de paie în perpetuă căutare de creier țara afroamericanului bicisnic OZ.
Guzgan urât, la scaunul electric cu tine, pentru înaltă trădare a poporului român ! La rând, după Băsescu și Macovei !
:D

ZeV said...

erata
..în țara

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Eu am avut o rugăminte la domnia voastră, să vă exprimaţi respectuos (cu un minim respect al civilizaţiei) şi interesant. Ţineţi însă la o băşcălie care nu face altceva decât să enerveze pe toată lumea. Recunosc că eu nici nu vă mai citesc în momentul în care observ că începeţi cu miştoul şi balivernele. Nu pot să pricep ce bucurie aveţi în a face asta. Fiţi normal şi s-ar putea să aveţi surpriza ca şi ceilalţi să fie normali la adresa domniei voastre.

Bibliotecaru said...

@ Miticul Popescu

Acelaşi Ioan T Morar care făcea o campanie deşănţată asupra ecologiei pe care o va face Resursele lui Gabriele pe la Roşia Montana? Nu mai servesc astfel de "adevăruri".

Robert Horvath said...

Nu pot raspunde la atacuri furiunde decat cu arma ironiei
sau a mistoului. Cum poti raspunde la un neam prost
sau unui lumpen netrecut prin scoala ? Sa intrebuintezi armele lui ....sau sa-l faci sa planga. Crede-ti ca tutarul Zev nu inerveaza ? Am avut un dialog inteligent cu persoane
Inteligente. Fiecare editorial de al tau este lung ca un act sexual care nu se mai termina. Nu sezizezi ca internetul
cere o cominicare scurta si ls obiect. Confunzi lungimea
cu calitatea. Vrei sa fii invingator folosind mereu avantajul
terenului. Te asigur ca inervezi pe toata lumea. Pe mine in mod special. Recunoaste evidenta. Te rogi de mine sa nu te distrug cu mistoul meu necrutator. Nu tine .
Sunt fara mila fata de cei care nu au siimtul umorului si nu tin la misto. Romanii vor ramane in veci mistocari....
Ei au dat culturii universale pe Caragiale, Ionescu, Tzara si pe mine.

Robert Horvath said...

@ Cum poti sa tratezi un personaj care vorbeste de dictatura si moare de mila poporului american.
Cum poti sa vorbesti serios cu un barbos care pe tonul
cel mai serios afirma ca SUA este condusa de serviciile secrete ?
Singura arms este mistoul.......

Robert Horvath said...

@ Romsnia va cunoaste.in curand o noua revolutie
sociala. Elitele sus ....lumea proasta jos.
Prea sa mutat mahalaua in centrul orasului si pe bloguri.
Putina monarhie si curatenie nu strica.

Anonymous said...

Da-da sa va vezi ce revoluţie o să fie băi Horvat.
EU O SĂ VĂ STRIVESC CU ŞENILELE TANCULUI PE TOŢI TRĂDĂTORII DE ŢARĂ ŞI CARE MAI MAI SCĂPAŢI O SĂ VĂ GĂUREASCĂ MITRALIORUL MEU GHIŢĂ!
Asta revoluţie o să fie!
:)))))))

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Scuzaţi că vă spun pe de-a dreptul. Nu-i frumos dar cred că cineva trebuie să vă trezească.

Ironia şi miştoul nici nu jigneşte, nici nu urâţeşte. Dumneavoastră nu faceţi nici un fel de ironie aici, mestecaţi nişte materii fetide care put a nesimţire.

Ironia se naşte dintr-un spirit fin, conservator cu umorul, poate uşor perfid dar niciodată interesat de câştig... Nu foarte multă lume este capabilă de o ironie de calitate. Ceea ce faceţi domnia voastră este un fel de vidanjă care umple în loc să golească, se revarsă, murdăreşte spiritul, îmbâcsește atmosfera, provoacă greaţă. Caragiale formează un personaj, Mitică, care are arta miştoului dâmboviţean... Acolo da, este altceva. Ceea ce scrieţi domnia voastră însă este nu numai inutil şi lipsit de relevanţă, dar fără obiect intelectual, absurd, provoacă starea de anomalie intelectuală sau chiar anomie intelectuală. Nu ştiu cum vă reiese dvs. din asta că faceţi ceva important...

Dincolo de gluma de orice fel, cred că ar trebui să vă gândiţi serios la ce doriţi de la viaţă, sunteţi prea bătrân ca să vă ţineţi de prostii şi puţoieli de clasă primară. Evoluaţi.

Anonymous said...

Citate despre Robert Horvath:

1. Eheee … Da ! Am murit de ris cind am vazut primele manifestari ale bietului tacanit Robert Horvath , intrat in decompensare severa , odata cu expozitia ICR – Poneiul nazist .
Dupa ce l-au folosit pe bietul om , trupetii lui Felix – cu Badin , spionul dandana in frunte, acum nu mai stiu cum sa scape de nebun !!!......


2. Asadar , Badin recunoaste ca Horvath este un personaj real , de la care a pornit toata actiunea ICR . Iar ca sa demonstrez cit de penibil este aceast gherillos libidinos , care-l apara cu sirg pe Badin , am gasit in memoria netului , chiar daca si-a sters postarile mai vechi de luna Septembrie ......


3. Nimic nu-i lipseste lui Badin din paginile blogului , nici macar textul la care facea referire gherilosul nostru idiot sau trompetista viorista , AICI si in care-l injura ca un nebun spurcat pe ITM !
Astfel , bietul nebun Andrei Badin , inconjurat de liota peribila de tucalari , flautiste si limbrici , unii mari altii mai mici , merge tot inainte : MEREU IN SPATELE USILOR INCHISE DAR ….. SI A FERESTRELOR CU GRATII !

4. Robert Horvath exista, a fost interzis accesul lui in ICR, intr-o vreme. l-am cunoscut pe nebun la o seara literara , cind a facut spume. la propriu!......

5. Si-l cunosc pe bietul nebun si multi oameni seriosi , din comunitatea romanilor de peste balta .. toti fug de el , fiind cunoscut cu grave probleme psihice .. Noroc ca l-a ridicat din boala Badin , acest dobitoc al trustului Intact......


:))))))))))

Bibliotecaru said...

Nu existenţa domniei sale mă preocupă ci modalitatea pe care domnia sa a ales-o pentru a se exprima.

Anonymous said...

Hahaha mare nărod eşti!
Şi mă rog de ce te-ar interesa modul unei otrepe securiste?
Acest individ asta este:

O OTREAPĂ SECURISTĂ!
UN TRĂDĂTOR DE ŢARĂ CARE ACUM CA ŞI BĂDIN S-A PUS ÎN SLUJBA LUI BĂSESCU!

:))))))))

Anonymous said...

Nici măcar nu-i român otreapa asta securistă!

Robert Horvath said...

@ Textul e bine ticluit. Ai talent si ceva creier. Intradevar
nu prea mult. In rest aceiasi boala nationala,......a formelor
fara fond,

Robert Horvath said...

Mitica
Singura mea legatura cu securitatea este ancheta ei.
Recomand o carte scrisa despre mine Daca treci prin camera mortii scrisa de Victor Nicolae. De cazul meu
s-a ocupat Ceausescu personal. Am fost chiar invitatul sau
la Snagov.......
Cu permisia gazdei as putea posta cateva fragmente ....serializate in NY Magazin. Cand voi face o vizita in Romania pentru premiera ultimului meu film Sper sa nu te
Intalnesc. In cazul tau scuzele nu sunt acceptate.

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Horvath dacă aş fi Bibliotecaru' sau dobitocu' de ZeV poate ai reuşi să mă păcăleşti!
Dar eu fiind cine sunt şi ştiind ce hram poartă Bădin nu ai cum să mă păcăleşti!
Tocmai de aceea ţi-am tras-o cu Bădin!
SUNTEŢŞI DOUĂ OTREPE!

Şi încă ceva:
NU VĂ MAI DAŢI ATÂTA SPIONI ŞI OFIŢERI DE SECURITATE CĂ NU ŢINE VRĂJEALA LA MINE (am spus mai sus că nu sunt Bibliotecaru şi nici dobitocul de Zev)!
NU CONFUNDAŢI STATUTUL DE OFIŢER AL SECURITĂŢII, SIE, SRI SAU MAI ŞTIU EU CE SERVICIU CU STATUTUL DE TURNĂTOR ÎMPUŢIT ŞI FĂRĂ CARACTER!

Unul ca mine n-ar face niciodată greşeala ca într-un raport să menţioneze prostiile voastre!
:))))))))))

PS Observi că eşti şi tare în bascheţi!
Că vezi Doamne vii în România şi bla-bla-bla!

FIX PULA!
MI-O BELEŞTI CU DOUĂ DEGETE!
DAR UŞUREL CA SĂ NU MĂ DOARĂ CĂ DACĂ MĂ DOARE TE BAT DE TE DAMBLAGESC!
Pricipişi măi dusule cu pluta?
:)))))))))

ZeV said...

HORVATH
De la biserică am trecut pe la complexul PALAS, prin urmare, am dat timp suficient capului dumitale, desprins de trup, sa-si (re)gasească...rostul. ;)
Din păcate, în bălării te-am lăsat, în bălării te regăsesc. :)
Amice, pentru cu nu sunt chiar atât de cinic, îți propun o intervenție la Înalta Poartă numită Miticul Popescu. Respectiv, să-ți înlesnească o întâlnire cu vindecătoarea universală cunoscută sub numele de ,,latifundiara LULU".
Dar, ATENȚIE LA MINE ! Sunt necesari, a fi urmați, următorii pașii (stepi), exact în ordinea algoritmică de mai jos:
1. Te ridici în picioare de pe tronul suveran cu 38 de butoane ;
2. Bagi pe foc metrul cub de maculatură euro-atlantică care îți ține de urât, pe tron, 23 de ore din 24, plină ochi (maculatura n.r.) cu articole scrise în România.
:)
3. Faci câteva genoflexiuni pentru a-ți dezmorți fesele din dotare;
4. Iei primul avion spre Paris;
5. Odată ajuns la destinație, o cauți pe LULU, ținând în mână, recomandarea miticului (ATENȚE, deocamdată, nu altceva !) ;)
NOTĂ: Ca să o găsești, dacă nu apare la aeroport, ține cont că stimabila LULU, nefiind dusă, din copilărie, la biserică și necunoscând suficient de bine limba franceză, a confundat Notre Dame cu Moulin Rouge.
A intrat și acolo a rămas, sine die, deoarece diavolul zâmbește mult mai telegenic si convingător decât îngerul. ;)
6. A priori, îți recomand un UPDATE al diplomatului personal cu o doză proaspătă de medicamente de putut de la marmacie;
7. Depinde de tine. :))))
MENȚIUNE SPECIALĂ: Dacă nu respecți indicația de la punctul 6, riști să primești un impuls suficient pentru a intersecta și da cu capul în fuzelajul unui Airbus A380 situat la altitudinea de croazieră între Paris-Tokio. ;)
PS
Mai bine....stai acasă. Pe tron, stimate ,,rege". Cel mai rău lucru care se poate întâmpla, nu poate fi dacât să se oprească apa.
:D

Anonymous said...

Horvath când vei citi ce ţi-am scris ia ceva de calmare ca să nu-ţi pocnească vreo venă cerebeliană!
:))))))))

Dac n-ai ceva de calmare ia două de cal mic sau de afro-american că-s bune şi alea!
:))))))))

Robert Horvath said...

Am scris zeci de articole si postari impotriva lui Badin.
Intradevar un securist notoriu.

Robert Horvath said...

@ Se pare ca incurajati de gazda dumnezeu le-a luat
Mintile. Distractie mare. Crime anti Robertiene si pedeapsa

Robert Horvath said...

@ Mitica
Si servicile romanesti incearca sa dovedeasca o legatura cu uratania de Badin. Toata lumea a inteles
facatura.....
http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html
De la distanta va dati plin de curaj .....
Priviti cu atentie fotografie si veti realiza din
ce organizatie fac parte. Fara comentarii .....

Robert Horvath said...

Zev
@ intelectual fara intelect
Atacul impotriva toaletelor si tehnologiei japoneze
continua din fund de curte.
テヴォイデカツセ 
 ラル !!!!!  

ZeV said...

..Daca printre cititorii acestui blog se afla oameni care lucrează la spitalele de Napoleoni, îi rog să purceadă neîntârziat la efectuarea unui apel de seară riguros.
Bag seama ca un pacient periculos (pentru el insusi n.r.) a evadat.
:D

ZeV said...

Tehnologia în sine este benefică civilizației.
Dependența de tehnologie constituie, însă, o mare problemă, pentru că poate conduce la dizolvarea esenței umane, lăsând pe fața pământului doar o carcasă fetidă cu rol de umbrelă de soare/ploaie, de unică folosință, pe care o poate întrebuința, de voie, orice no name, inclusiv, Phil Gordon. ;)

Robert Horvath said...


Zev
@ Lumpen proletar si agricol
O lectura ajutatoare pentru un nationalist de bordura
http://opencube.ro/tara-mea-de-glorii-tara-mea-de-dor/

Robert Horvath said...


Zev
@ Cuc leninist
Am citit spre disperarea bibliotecarului ,un articol
despre planul de transfera trupul lui Vladimir Ilici
din Mausoleul din Piata Rosie ....in pamantul rusesc
.......desi avea o origine evreiasca. In cazul in care Mausoleul ramane gol am propus autoritatilor competente ca locul de glorie sa fie preluat pentru cateva luni sau chiar pentru o ora de trupurile comunistilor cu rang superior in partid sau in ....
Un loc ar trebui rezervat ilegalistului Zev un tovaras de nadejde cu origine sanatoasa , fara studii superiore sau de alta natura,

Robert Horvath said...

This May Be The Last Year To See Lenin's Tomb
by Melanie Renzulli (RSS feed) on Jun 15th 2012 at 11:00AM
This May Be The Last Year To See Lenin's Tomb
Zev @ Cuc leninist
Lenin's Tomb, the place in Moscow where the father of the Communist Revolution lies embalmed, waxen and puffy behind glass, is endangered. As Russians move further away from Communism, a majority – 56 percent – thinks that Lenin should be buried. Members of the administration of Vladimir Putin, who was just elected to a third term as President of Russia, have also voiced concerns about the aging tourist attraction.

ZeV said...

Horvath
Nu ma intereseaza chipul din ceara al lui Lenin. Eu sunt un admirator al lui Vladimir Putin. Cand Putin se incrunta, in peretii Casei Albe apar microfisuri. Ele se acumuleaza, in timp. ;)
Trezeste-te, baiete, la realitate.
:)

vaisamar said...

nici nu e de mirare ca se crapa pereti, la cat se screme sa invinga botoxu =))))

Robert Horvath said...


Zev
@ Kremlin ambulant
Pacat ca refuzi mausoleul. Fiecare comunist mort este
frumos.

Anonymous said...

Scris pe 30 August 2008 de Cristi

Urmaream de-acum doar de departe ce se mai intampla cu scandalul iscat de expozitia de la ICRNY. Dar individul care sta de fapt la originea declansarii disproportionate a zizaniei, acel Robert Horvath, “cineast” roman din New York, incearca sa ma spameze la greu. Cu mesaje kilometrice de propaganda gen Romania Mare, in care urla (cu litere cat roata carului) ca expozitia e a lui Al-Queda (!?!) si nimeni nu-l lasa sa vorbeasca.

Am impresia ca pana si Badin&Comp s-au saturat de aiuritul acesta, singurul care, la New York, a aruncat de fapt o palma zdravana in obrazul Romaniei. Fiindca el e cel care a chemat de fapt politia, si-apoi tot el se ruga “patriotic” de trecatorii consternati sa nu-si faca o impresie nasoala despre tara noastra.

Fara gestul murdar si total perfid al acestui individ, expozitia aceea din extravagantul New York ar fi fost doar una ca multe altele. Indiferent de gustul indoielnic al unor exponate, de divagatiile cu “arta stradala” si reprezentativitatea pentru Romania, de degenerarea conflictului spre incercarile de linsare a lui Patapievici si Cristian Neagoe de mai tarziu, tinerii aceia nu au cules acolo – din cate stiu – decat aprecieri si laude. Din partea unui public avizat, desigur, dar care nu s-a manifestat prin primitivismul, balcanismul si ferocitatea de la noi.

Demagogul acesta lamentabil, cu numele atat de “romanesc” de “Robert Horvath“, se ia de numele arabesc al unuia din expozanti, pentru a-si impune mesajul cu “Al Queda”. Iar in mesajul lui kilometric, se face iar aparatorul poporului evreu, dupa ce-si varsase deja clabucii pe zvastica de pe buca de ponei.

Ca sa va faceti o idee despre discursurile la antipozi ale acestui specimen, iata-l acum pe acest Robert Horvath negand in prealabil holocaustul din Romania, la o intrunire din acelasi ICRNY. Daca aveti rabdare, dupa mai bine de 3 minute de polologhie neinteligibila, urmariti interventia decenta a doamnei mai in varsta si murmurele aprobatoare ale celor din jur, care se-ntreaba de ce individul acesta fara scrupule n-a fost deja invitat de multa vreme sa paraseasca sala. Ecce Robert Horvath, demagogul ce “apara” obrazul Romaniei:


:))))))))))

vaisamar said...

robert pe zev il impaiem si il expunem in comuniune cu girafa de la antipa =))

Anonymous said...

Tot scandalul ICR n-a începu acum, când cu urgenţa lui Ponta, ci acum câţiva ani, când Robert Horvath-Deva, un artist (?) român din New York ignorat de mai toată lumea fiindcă, îi lipseau, evident, câteva doage, a descoperit un ponei roz. Preluat rapid de o revistă obscură a românilor newyorkezi, de blogul naţionalist al lui Roncea şi de eternul Iosif Bubble, scandalul a ajuns la Antena 3, această televiziune creată ca să-l fută-n gură pe Băsescu non-stop.

http://www.slowforward.ro/2012/08/un-nebun-arunca-o-piatra-altii-o.html

ZeV said...

...microfisuri si...microfilme.
Cine stie ce se mai întamplă in intimitatea institutiei de un alb imaculat ?
La urma urmei, sindromul ,,Monica" nu este rezervat...doar rasei albe.
:D

ZeV said...

vaisamar
Te-ai trezit, fetițo ?
Uite, îți recomand un film, pe care tocmai l-am terminat de vizionat. Se numeste Bel Ami (prod. 2012 n.r.).
Îl vei vedea pe George Duroy, precursorul domnilor Mustea și (mai ales) Syda.
Nimic nou sub soarele portocaliu, dragă vaisamar.
;)
Dar mai bine citeste-l pe Guy de Maupassant, cel care a ilustrat perfect panarama pariziană a anului 1890.

ZeV said...

Miticule
Prin fragmentele de mai sus, nu faci altceva decat sa confirmi ca diaspora romaneasca din America, cu cateva exceptii notabile (adica cei care realmente muncesc), este infestată de scursuri si jeguri umane care si-au tradat tara pentru un pumn de gologani găuriți.
Din păcate pentru ei, ratații nu mai primesc nici un cent de la vreun serviciu serios.
Trebuie să aducă rezultate, mai întâi. Vreo doi-trei spioni rusi de pe blogul bibliotecarului.
:)))

Anonymous said...

Nope!
Prin ceea ce postez atrag atenţia că Horvath este dus cu pluta şi nu trebuie băgat in seama.
El "trăieşte" pe acest blog deoarece voi nărozilor observaţi că "există"!
Dacă nu l-aţi observa "ar muri".
:)))))))
Cât despre pitica blondă cu curul mare (ATENŢIE! NU ESTE CINE CREZI TU CĂ ESTE) deocamdată las-o aşa că merge aşa!
:)))))))

Robert Horvath said...

@ Fara comentarii. Un apologet al anti romanului
Patapievici face comentarii la obiect.
Am adunat cam o suta de aricole de acest gen.
Mi-am indeplinit un vis de tinerete organizand un atac al
fortelor americane impotriva securitatii romanesti.
Imaginati cladirea de 22 de etaje la miez de noapte atacata
frontal de un detasament special ......
Sunt mandru si daca spionul rosu Marga va fi numit sef la
ICR voi organiza noi vizite in miez de noapte......
Promit .......

Robert Horvath said...

Zev
@ Colhoznic cu galosul gaurit.
Este cazul sa te lovesc direct. Ca cineast sau fotograf
castig intre 2000 si 5000 $$$$$ pe zi. Sotia mea cam tot
pe atata. Nu am nevoie de maruntisul nici unui sevici....

Robert Horvath said...


Studioul meu de film din NY poate fi vizitat de oricine cu
un telefon prealabil . Un etaj intreg.....
Adresa pe Devagallery@com

Robert Horvath said...

@ Vaisamar
Spuneti cu intelepciune :
"robert pe zev il impaiem si il expunem"
....Nu trebuie totusi sa ne grabim. Trebuie lasat sa-si expuna
"opera complecta" pe acest blog. Dialectica marxista
trebuie complectata si inbunatatita la nevoie.

ZeV said...

Bibliotecaru
Conform OG 30/2011, De la 1 ianuarie 2012, cetatenii straini care lucreaza in Romania vor fi obligati, potrivit prevederilor din Codul fiscal, sa plateasca impozit statului roman pentru veniturile obtinute (atat din Romania cat si n.r.) din afara tarii.
In acelasi timp:
Romanii care lucreaza in strainatate platesc ACOLO taxe si impozite. Mai mult,conform unor reglementari recente, românii care muncesc în Italia,vor plăti Guvernului de la Roma (si)un impozit pentru proprietăţile deţinute în România.
Taxa va reprezenta 0,76% din valoarea proprietăţii declarate, iar măsura se va aplica şi în cazul proprietăţilor care nu produc venituri.
IN ACESTE CONDITII:
Va supun spre analiza urmatoarea posibilitate:
Cetatenii romani care lucreaza in strainatate, VOTEAZA la alegerile organizate de autoritatile statului de rezidenta, iar cetatenii strini care lucreaza in Romania, VOTEAZA, similar, in Romania.
Oricum, aventurierii puturosi spalatori de vase nu se deranjeaza la vot niciodata, parcurgand pentru asta, eventual, sute de kilometri, spre putinele sectii de votare organizate in strainatate.
Doar pe timpul domnului Baconschi s-a produs o...minune divină, la Paris, intre orele 19-21, la care nici măcar babornița lesbi Viviane Reding nu a avut nimic de comentat.
:D

Robert Horvath said...

BIBLIOTECARUL
Se incearca aceiasi smecherie tipica......a comunistului
primitiv,.......
La fiecare "alegere" in clarirea de 22 de etaje a securitatii romane....descrise in cartea Orizonturi Rosii
scrisa de Pacepa, se organizeza o sectie de votare si de furat voturi. De fiecare m-am prezentat cu pasaportul
romanesc si am votat. In Romania nu exista decat un singur fel de pasaport si acesta nu mentioneaza ...domicilul in tara sau in strainatate. Cetatenii unei democratii pot calatorii si a schimba o gramada de rezidente dupa plac.
Toti cetatenii romani au aceleasi drepturi si indatoriri constitutionale.
O noua incercare de a creia din romanii din strainatate cetateni de categoria doua nu tine decat in capul unui...........
...............................................................................Eu am aceleasi drepturi
cu un cetatean inpaiat sau nu. Inpozitele nu au nici o tangenta cu dreptul de vot.

Robert Horvath said...

ZEV
@ Sinucigas cu sanse de reusita!
Intr-o democratie toti cetatenii au drepturi egale.
Un spalator de vase dispretuit ....are acelasi drepturi
ca un presedinte.....Amandoi fac puscaria daca incalca
legea.

Anonymous said...

Este cazul sa te lovesc direct. Ca cineast sau fotograf
castig intre 2000 si 5000 $$$$$ pe zi. Sotia mea cam tot
pe atata. Nu am nevoie de maruntisul nici unui sevici....

Hahahaha 2000-5000 pe zi şi singura ta preocupare preocupare este să-l înjuri toată ziua pe săracul ăsta de Bibiblio?
Păi la 2000-5000 îi făceam pensie lunară lu' Biblio 1000 si-i spuneam:
- Băi Biblio îţi dau 1000 de dolari lunar dar mă laşi să te înjur cum vreu eu!
:))))))))))))

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Robert Horvath said...

Mitica
America este o meritocratie . Un "camerman" la nivelul
meu este platit la aceasta cota. Unii cineasti sa fotografi cunoscuti de moda castiga mult mai mult.
Adevarul este ca nu lucrez in fiecare zi si competitia.....
Noi facem parte din sindicatul cineastilor si castigul
zilnic poate fi controlat de oricine.
Cheltuielile unui studio independent de film sunt enorme. Chiria unui etaj in Manhathan poate atinge usor....30.ooo $ .
Nu mai vorbesc de salariati si echipamenti.
Un studio de locuit (unde incape un pat si o masa) micut in cartierul unde locuiesc este in jur
de 3.000 $. Deci daca pui impreuna cheltuielile si castigul nu ramai cu prea mult. Nu stiu daca esti interesat de aceste date.....dar este cazul sa fac putina lumina.


Robert Horvath said...

PE URMELE LUI FELIX MOTANUL !

@ Repet ....Toate cele afirmate de mine sunt controlabile. Studioul meu este la 5-7 minite
de celebrul ICR New York. Iar acesta este la colt
de strada cu cladirea ONU. M-am gandit sa fac un
program TV transmis din New York. Problema este
infiltrarea de catre.....Din pacate nu pot sa fac un
program singur. Kiyoko sotia mea nu este interesata
de politica mioritica iar motanul meu negru de fel.
Atentia mea este un alt motan urat si cu mutra de sobolan pe nume Felix. Acesta a ciordit vreo 4 miliarde de dolari americani. In cazul in care banii lui Ceauscu sunt dati inapoi....consider misiunea mea incheiata si inchid pravalia. Sper sa nu dureze prea mult....

Robert Horvath said...

Zev
@ Tanchist sovietic fara tanc
Visul tau de independenta se implineste pas cu
pas datorita conducatorilor preferati. In curand
vei calatorii cu viza in occidentul aflat in putrefactie.
Citeste si viseaza cu ochii deschisi .....
Bulgarii ne vor saluta, curând, din Schengen
În doar două luni, şansele României de a adera la spaţiul Schengen în următoarea perioadă au fost total compromise. Mai mult: după ce ani la rând România a fost cu cel puţin un pas înaintea Bulgariei în îndeplinirea condiţiilor de aderare, acum se prefigurează decuplarea Bulgariei de România şi izolarea pe termen nelimit...

Candid said...

@Bibliotecaru,
Ce parere ai de ce care promit ceva si nu se mai tin de cuvant? Iti dau 3 exemple, dar sunt mai multe desigur, doar ca acestea sunt mai recemte:
1) Crin a declarat in ziua de 6 iulie ca daca Basescu nu va fi demis de catre electorat, el se va retrage definitiv din viata politica....
2)gigi becali a declarat, de asemenea, ca daca Basescu nu va fi demis la referendum, el va emigra, fara sa mentiomneze unde...
3) Colega dvs de idei si blog, theodora marinescu l-a imitat pe becali, spunand ca si ea va emigra daca Basescu nu va fi demis la referendum, precizand si tara unde va merge(Cuba), pe motiv ca acolo isi va putea trata obsesiile
Acum, cand referendumul a esuat pe bune, nici unul din cei trei nu vor sa mai auda de promisiunile facute.
Ce a spus crin, se stie, fiindca a anuntat public motivul.
Oare, Theodora in ce faza se afla cu cererea de emigrare?

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Părerea mea este că votul nu trebuie condiţionat de taxe şi impozite.

Sunt două tipuri de voturi, un tip de vot care se naşte din reşedinţa votantului şi un tip de vot care se naşte din naţionalitatea votantului.

Dacă un român locuieşte în străinătate, nu văd de ce şi-ar vota primarul sau parlamentarul din România (respectiv votează parlamentarul din circumscripţiile diasporei). În concluzie nu are ce căuta pe listele electorale permanente naţionale. Însă pentru referendum, preşedinte, parlamentari europeni... contează numai naţionalitatea, poate să voteze de oriunde este, deci ar trebuie să existe pe o listă electorală permanentă cu cei din afara ţării.

Problema cvorumului nu trebuie legată de lipsa votului în străinătate. Problema a fost următoarea:

1. Legea nu s-a respectat şi nu s-au făcut liste electorale permanente naţionale şi liste electorale permanente cu cei din afara ţării.
2. Legea nu s-a respectat pentru că listele electorale permanente naţionale au conţinut pe cei plecaţi, pe cei morţi şi pe cei care nu aveau, dintr-un motiv sau altul, voie să voteze.

Necazul este că, post-factum, în loc să se sancţioneze pe cei care au încălcat legea, inclusiv pe cei din Autoritatea Electorală Permanentă care a stat cu deştu'n gură în loc să facă şi ei listele cu cei din extern, problema s-a fixat pe CCR. Acest lucru înseamnă că pe viitor iar o să avem probleme şi la votul pentru parlament.

Bibliotecaru said...

@ Candid

Ceilalţi doi nu sunt în poziţia de a promite ceva cetăţenilor... Crin însă trebuia să se retragă din politică, fără doar şi poate.

Eu am spus că mă rad în cap şi m-am ras.

Bibliotecaru said...

PS.
Cu siguranţă că dacă aş fi în poziţia să pot emigra... nu aş ezita, aş pleca imediat şi din străinătate aş face tot ce este posibil, nu pentru îndepărtarea domnului Băsescu, ci pentru normalizarea României. În momentul normalizării, m-aş fi întors.

Asterisc said...

@Bibliotecaru
Lista electorală permanentă este o denumire nefericită, care generează confuzii și contradicții. Problema este să vedem la ce folosește o listă electorală.
În primul rînd, o listă electorală este o aproximare a alegătorilor dintr-o secție de votare. Ea ușurează procesul de votare, prin aceea că datele despre votant sunt înscrise deja într-un tabel. Dar, dacă votantul nu este găsit pe listă, el se înscrie pe o listă suplimentară, ceea ce necesită un timp mai îndelungat pentru înscrierea datelor în noul tabel.
În mod normal, ar trebui să existe liste electorale prealabile (nu permanente, căci ele sunt modificabile, în funcție de domiciliu, împlinirea vîrstei, deces etc). Așa stînd lucrurile, listele prealabile trebuie alcătuite de cei care pot face acest lucru cel mai corect posibil. În țară, această sarcină a fost dată primăriilor. Dar în afară, cui poate da statul român sarcini? Nu poate da sarcini primăriilor din străninătate! Ar putea da sarcină ambasadelor și consulatelor. Dar, au aceste instituții posibilitatea să știe care sunt români din țara respectivă? Cred că nu. O soluție ar fi ca românii cu drept de vot din străinătate să se înscrie singuri pe liste la ambasade pe baza documentelor necesare. Iar acest lucru trebuie făcut cu un număr de zile înainte de desfășurarea alegerilor sau a referendumului.
La alegerile locale, parlamentare și europarlamenare nu contează exactitatea listelor, decît ca informație auxiliară, de apreciere a prezenței la vot. Problema exactității a apărut acum, la referendum, și asta din cauza prezenței apropiate sau în jurul a 50%. Dacă veneau la vot 5-6 milioane de cetățeni sau dacă veneau 10-11 milioane, nu mai era nicio discuție! E vina legiuitorului și a organizatorului că n-a prevăzut o situație de o prezență în jurul a 50%, deci de luare a măsurilor ca situația listelor să fie clară, atît ca mod de definire, cît și ca exactitate!

Candid said...

@Bibliotecaru,

Bine, bine, dar cei doi(becali si theodora)si-au luat angajamente unilaterale publice iar, daca avem in vedere chiar o minima cerinta de moralitate, tot ar trebui sa-i intrebam cum ramane cu promisiunea neonorata..
Sunt sigur ca daca as intreba-o, de exemplu, pe Theodora in ces stadiu se afla cu emigrarea, mi-ar cenzura mesajul(adica nu ar aparea pe blog), in loc sa-mi raspunda sau sa gaseasca vreo explicatie privind imprejurarile in care a luat acea decizie, anuntata pe blog...
Eu, de exemplu, n-as avea "curajul" sa anunt public(si blogul e un mijloc de publicitate, nu?)ca o sa fac cutare lucru daca nu se intampla cutare eveniment. E o problema de credibilitate pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o avem in vedere, indiferent de pozitia sociala sau apartenenta la clubul VIP-urilor.Cel putin , asta e parerea mea, indiferent daca suntem candidati la presedintie, patroni-oieri europarlamentari sau simple gazde de bloguri. Nu am dreptate?

Asterisc said...

@Bibliotecaru
Crin Antonescu a făcut un fel de pariu! El n-avea niciun motiv real de a se retrage din politică, căci referendumul nu era pentru demiterea lui, ci pentru demiterea lui Traian Băsescu. Practic, Traian Băsescu a fost demis de cetățeni. Crin Antonescu nu trebuia să facă un pariu cu o miză așa de mare! Putea să zică și el că se rade în cap și acum probabil că era ras! Nu trebuie să comparăm miza unui ras cu cea a ieșirii din politică. E limpede că omul a exagerat, vrînd să braveze pe mîna altuia!
Nu-i folosește nimănui, dintre cetățenii români care au votat, ieșirea din politică a lui Crin Antonescu. Cu atît mai mult cu cît a fost un boicot, neluat în calcul la punerea acelui pariu.
Nu-i țin partea lui Crin. Vreau doar să explic faptul că nu calitatea sa de politician a fost pusă în discuție la referendum.

Bibliotecaru said...

@ Asterisc

Listele electorale permanente reprezinte o bază de dată întreţinută permanent, în fiecare zi, pe măsură ce cineva se mută, moare, îşi pierde drepturile electorale, sau şi le recapătă... şi aşa mai departe.

Liste electorale (deci nu cele permanente) reprezintă listele electorale permanente la un moment dat, respectiv cele transmise pentru a se ţine alegerile.

Dacă analizaţi un pic, statul ar trebui să aibă, în fiecare moment, sub control această listă electorală permanentă pe teritoriul României.

Statul ştie când cineva se mută (schimbă cardul de identitate sau face unul de flotant), ştie când cineva se naşte, ştie când cineva moare, ştie chiar şi când cineva obţine reşedinţă în străinătate (prin ambasade)... Toate aceste informaţii există în bazele de date, pentru că se fac acte. Este evident că la mijloc există o rea voinţă.

Bibliotecaru said...

@ Asterisc

Dacă domnul Antonescu făcea un pariu, trebuia să se ducă la o casă de pariuri şi nu la tribuna Parlamentului.

Bibliotecaru said...

@ Asterisc

PS.
Eu unul mă bazam pe faptul că voi scăpa măcar de unul, or de Băsescu, or de Crin... Acum am rămas cu amândoi pe cap.

Candid said...

@Bibliotecaru,

In mesajul anterior ar fi trebuit sa te contrazic in legatura cu ce ai spus despre becali. Initial, mi-am zis ca ai dreptate, dar apoi, realizand cat de mediatizat este, indiferent ce perle scoate pe gura, mi-am spus ca lucrurile stau nitel altfel.
Despre becali nu poti spune ca nu face parte din categoria celor care nu pot promite ceva cetatenilor....
Ai uitat ca este candidat la presedintie de vreo cativa ani buni?
Ca nu are sanse este cu totul altceva.

Asterisc said...

@Candid
Trebuie să vedem problemele în funcție de greutatea lor. Pe oameni nu-i afectează dacă un bloger emigrează sau nu, deci aceasta nu este o problemă cu greutate. Cîți nu spun că dacă ... și dacă... ei sunt Papa de la Roma?! Să privim moralitatea celor care au o influență majoră asupra vieții oamenilor, nu a comentatorilor de pe bloguri. Și nu cu privire la vorbe spuse la necaz!

Bibliotecaru said...

@ Candid

Ceea ce fac pe bloguri sau la televiziuni oamenii... nu e problema mea ca cetăţean. Domnul Crin Antonescu era însă în plenul lucrărilor Parlamentului României, a rămas pe stenogramă.

Vasile, said...

Biblio ma faceti sa rad, amar doar tot ras e!

Crin a "prezidat" legat de miini si de picioare conform protocolului citeva zile , dumneata si altii care l-ati ales pe Traian sau altii care inca in mai sustin cu nitica onoare ar fi trebuit sa aplicati codul de onoare japonez de citeva ori pina va reusea operatia.

Acum dupa principiul securistilor din sistem va legati de Antonescu , caruia nu i s-a dat prilejul de catre cei ca dumneata ,de catre preacinstitii europeni sa fie cu adevarat presedintele moderator al tuturor romanilor.

Vorba tampitului de Badea "nu-i inteleg veselia lui Ponta ?" Eu nu l-am vazut inca vesel pe Antonescu.

Si inca o data fiti mai rezonabil in aprecierile unui posibil viitor presedinte si axati-va corect si la obiect pe putere pe de o parte guvernul USList iar de cealalta parte contrarevolutionarii europeni anti romani condusi de serviciile romane secrete!

Bibliotecaru said...

@ Candid

Păi şi a promis că se retrage în calitate de candidat la preşedinţie? Era o promisiune electorală? Hai să fim serioşi.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Eu nu mă leg de Crin Antonescu. Deja spun de ani de zile că este un om politic extraordinar de slab. L-am pus eu să spună acele cuvinte în plenul parlamentului? L-a pus cineva pe Băsescu să spună că-şi dă demisia în 5 minute în 2007? I-a mâncat în zonele hemoroidale, treaba lor...

Asterisc said...

@Bibliotecaru
Dv îmi dați definiția actuală - pe care o știu - și eu tocmai am spus că nu mi se pare bună acea definiție. Spuneți mereu că statul ar trebui! Dar se vede bine că între ar trebui și a fi este o mare diferență! O diferență explicabilă, căci statul de care vorbiți nu este un robot care să facă treaba după cum a fost programat. Statul este alcătuit din instituții, iar instituțiile din oameni reali. Oamenii lucrează mai bine sau mai puțin bine. Oricît de informatizat ar fi un sistem, dacă X nu transmite informația că un cetățean a murit, Y operatorul n-o tastează din lene sau delăsare ș.a.m.d. înseamnă că idealul dv. de a avea liste corecte la orice secundă se duce naiba. Iar dacă cetățeanul Z pleacă în Italia pentru 5-6 ani și nu spune statului, de unde să știe statul ca să opereze în liste la zi?
Eu vorbesc despre soluții concrete, bazate pe realitate, realitate care nu este ideală, nu despre cum ar trebui să fie dacă ar fi totul ideal.

Bibliotecaru said...

"Drumurile mele şi ale dumneavoastră, domnule preşedinte Băsescu, oriunde v-aţi afla, se cam despart. Veţi fi sau nu suspendat astăzi, veţi fi sau nu demis de verdictul poporului român, ne cam despărţim. Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică."
(http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=7147&idm=5&idl=1)

Uite că nu s-au despărţit.

Asterisc said...

@Bibliotecaru
"Dacă domnul Antonescu făcea un pariu, trebuia să se ducă la o casă de pariuri şi nu la tribuna Parlamentului".

Eu credeam că discutăm serios! În viața dv ați făcut pariuri doar la casa de pariuri? Parcă mai sus ați spus că ați făcut pariu aici pe blog!

Asterisc said...

@Bibliotecaru
Ați reprodus mai sus ce a zis Crin Antonescu. Pe mine acea frază m-a lăsat indiferent. Știți cum am considerat-o eu? Ca să fiu mai explicit, am considerat-o ca lăudăroșenia iepurașului din pădure, din celebrele bancuri. Eu n-am luat-o niciodată în serios, pentru că noi la referendum n-am arbitrat un meci Antonescu-Băsescu, ci un meci Popor-Băsescu.

Bibliotecaru said...

@ Asterisc

Definirea este făcută de lege. O definiţie nu poate fi bună sau rea, este pur şi simplu o definiţie. Puteţi spune însă că o lege este bună sau rea, asta este altă discuţie.

"Statul este alcătuit din instituții", corect, "iar instituțiile din oameni reali", greşit.

Organizaţiile sunt alcătuite din oameni, instituţiile sunt de fapt sisteme coerente de principii, normative, cutume... şi aşa mai departe. Sistemul instituţional românesc are în centrul său Constituţia.

Sigur că da, organigrama unei instituţii este populată cu oameni, dar instituţia şi funcţionarea instituţiilor este determinată de normative şi nu de cei care ocupă respectiva organigramă. Pot fi de acord cu dumneavoastră, oamenii pot distruge litera şi spiritul legii... ceea ce se şi întâmplă în România. Soluţia nu este însă modificarea legii, pentru că cine încalcă legea actuală o va face şi cu noua lege, ci impunerea legi cu argumente general obligatorii, respectiv pedepsirea celor care încalcă legea şi impunerea respectării legii.

Bibliotecaru said...

@ Asterisc

Atât cât am muncit în viaţa mea, am fost absolut serios relativ la munca mea indiferent ce anume am muncit. Pentru mine ar fi de neconceput dacă aş întârzia la lucrările parlamentului, dacă aş lipsi nemotivat, dacă aş vota fără să ştiu ce anume să votez, dacă nu aş fi preocupat, în cel mai înalt grad, de activitatea în comisie... Plus că în nici un caz nu aş încălca înţelesul instituţional Parlamentar şi nici imperativul constituţional astfel încât să votez cum spune partidul şi nu cum îmi spune conştiinţa şi mandatul de parlamentar.

Cu siguranţă că nu aş face miştocăreli de la pupitrul Parlamentului României.

Stimate domn,
Ar trebui să înţelegeţi că, teoretic cel puţin, ceea ce spune un politician la tribuna parlamentului ar trebui să fie numai adevăruri irefutabile, nu pamflete, nu pariuri, nu ciondăneli, nu imprecaţii, nu injurii... Pe timpuri, acum o sută de ani, discursul politic avea o valoare fundamentată şi, nu de puţine ori, lumea discuta luni de zile câte un discurs de ministru sau de şef politic care apărea pe prima pagină a ziarelor drept un lucru de maximă importantă pentru ţară. Astăzi politicienii nici nu mai spun mare lucru, nu mai contează decât emfaza şi aplombul... Dacă aş avea resurse, tare aş începe transcrierea celor mai importante discursuri apărute în Monitorul Oficial pe la începutul parlamentarismului românesc. Aşa s-ar putea face o comparaţie între "unde am fost" şi "unde am ajuns".

Candid said...

@Asterisc,

Da, ai dreptate. Insa mai e o problema: indiferent care e statutul nostru(politicieni, proprietari de bloguri sau simpli participanti)nu e corect sa faci promisiuni pe care sa nu le onorezi. Becali a declarat si in 2009 ca daca Basescu este reales va emigra. Ca n-a emigrat se stie, dar nici macar nu si-a cerut scuze de la noi fiindca n-a emigrat. Eu, personal, m-as fi bucurat sa scapam de o astfel de nulitate. Acum cu ocazia acestui "recensamant al manipulatilor" din 29 iulie, iar a venit cu aceeasi poveste. Interesant e ca ziarul care i-a publicat declaratia, a omis sa mentioneze ca n-are rost sa-l bagam in seama, fiindca vorbeste gura fara el.
Apoi, chestia cu promiiunile blogerilor este importanta la nivelul nostru: bibliotecaru spune ca el s-a ras in cap. Deci, a promis doar ceea ce stia ca poate face. Sa spui ca emigrezi, doar de dragul de a impresiona cititorii de pe blog, nu mi se pare in regula, atata vreme cat dupa consumarea evenimentului, refuzi sa mai discuti despre acea promisiune. This is the question: Responsibility for their declaration.
Nu ma pot face ca ploua dupa ce am scris, negru pe alb, ca emigrez, fara sa-mi fi cerut cineva sa-mi iau vreun angajament. Asta da indicii pretioase despre respectiva persoana.....

Vasile, said...

Biblio,

Orice polemica pe aceasta tema ar atrage hiene in nici un caz vulturi decit poate plesuvi!

Romania a avut un mare rege mare provenit dintr-un print aparent mediocru!

America a avut presedinti mari din oameni mediocri, doar noi si rusiii am avut noroc de presedinti alesi dintre oameni providentiali.

De unde sti dumneata ca Antonescu va fi un presedinte slab atata timp cit l-ai ales presedinte pe Basescu dat fiind calitatile sale
deosebite.

Candid said...

@Bibliotecaru,
In 2009, jiji promis ca emigreaza daca Basescu va fi reales, in 2012 a spus din nou ca emigreaza daca Basescu nu va fi demis la referendum. Deci, cuvantul lui este egal cu zero, adica tot cam pe acolo pe unde este si sansa lui de a ajunge presedinte.
Eu as vrea sa remarc aici altceva: ati vazut sau ati auzit ca imediat dupa momentul in care Antonescu a facut celebra promisiune, Basescu i-a intins hartia sa-si inregistreze declaratia. De ce n-a avut curajul chiulangiul sa semneze in alb? De atunci se putea trage comncluzia ca gestul lui crin era unul demagogic, ipocrit sau cum vrei sa-l definesti. Antonescu nu este un politician slab, cum ai spus tu, ci unul foarte foarte foarte slab: activitatea lui de parlamentar este nula, s-a facut remarcat doar prin niste filipice la adresa presedintelui. Asta este mult prea putin pentru cineva care aspira sa ajunga titular la Cotroceni. Daca tot vorbim de altfel de politicieni decat Basescu. Iar daca ne referim la declaratiile lui referitoare la oficialii straini(UE, SUA)putem spune, fara teama de a gresi, ca a fost catastrofal.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Eu nu am votat niciodată pe domnul Băsescu pentru calităţile sale de politician, eu am ales între domnul Năstase şi domnul Băsescu pentru că domnul Năstase era în acel moment într-o conjunctură ce conduce, în mod evident, la un stat prea autoritar, respectiv Adrian Năstase ar fi fost în acel contest ceea ce este Traian Băsescu acum. Dacă ar trebui să aleg mâine între Adrian Năstase şi Traian Băsescu, după ce ambii au trecut prin experienţele din 2004 încoace... cu siguranţă că aş vota Adrian Năstase care, ca politician, între timp a învăţat câteva lecţii.

ZeV said...

Horvath
Spui că venitul net abia ți-ajunge de-un degetar și-o papiotă de ață ca să-ți coase nevasta pantalonii rupți în cur și, lunar, de-o nouă tastatură de calculator. ;)
Păi decât așa, nenicule, mai bine întoarce-te în România, unde, îți ofer un post de muncitor necalificat la firma mea, cazare gratuită în cămin de nefamilisti (oricum, un spațiu mai mare decât cutiile japoneze în care se intră pe coate și genunchi) și diurnă 50 lei/zi.
Fără bătaie de cap, fără securitii lui pește prășit pe urmele tale, etc, etc.
În weekend, pot să-ți asigur o undiță, un cârlig și...ape tulburi, cât țara de mare. ,,Momeala" te priveste. Daca ,,pestii" sunt mai prosti decat tine, ai ce păpa duminica. Dacă nu, te papă ei pe tine.
:D

ZeV said...

erata
,,securiștii"
Trebuia corectat, că se supără de-îndat.
;)

ZeV said...

Amice Horvath, tu chiar esti scapat in cap la nastere ?
Nu te supara, dar bati campii, intocmai ca si țiganii, borfașii si...aventurierii dornici sa facă filme, carora li se falfaie de criteriile Schengen precum panzele bricului Mircea aflat in croaziera pe ,,lacul rusesc". ;)
Eu personal NU calatoresc in occident, prefer Istambulul (+împrejurimile) si excusiile organizare la Mormantul Sfant si Muntele Athos prin Mitrololia Moldovei si Bucovinei. ;)
Apropo, ce nevoie au de Schengen cele n'șpe milioane de căpșunari care parazitează listele electorale permanente ? Aud ?
Dacă aș fi în locul domnului Ponta, i-aș spune domnului Barroso și doamnei Vivianne Reding: Stimati co-europeni, luati domniile voastre ,,criteriile impuse artificial și supradimensionat României" și băgați-vă-le-n c.... ;)
Adevărul este, stimabile, că tot aces praf în ochi destinat prezumatei prostimi, numit Schengen, este o simplă problemă internă a Olandei, Finlandei și a altor câtorva țări, în care cetățenii s-au săturat de imigranți și vagabonzi cu multiplă cetățenie care umblă brambura de colo colo. Politicienii din acele state nu incită la boicot si sunt sensibili la starea de spirit a populatiei, mai ales, după cazul Breivik.
;)
Locul românilor este în România, fie ei, români sau țigani.
Ar trebui să luăm exemplul ungurilor din Covasna și Harghita, dintre care, unii, nu au ajuns nici măcar la Bucuresti, sau la Constanța.
Bravo lor, că știu ce își doresc.
:D

ZeV said...

CANDID
Matale nu ti-ai baut cafeaua...
Basescu A FOST demis de catre electorat.
Urmează (pe 09 decembrie 2012 n.r.)la rând PDL si noii dreptaci de conjunctură, după care, votul din 29 iulie 2012 va trebui, in fine, validat.
:D

Vasile, said...

Zev,

Dumneata puteai sa-l intrebi pe domnul Demente , citi si cit dintre capsunari platest minumul de impozit , acolo sau aici ?

Eu pot insa sa-l intreb pe domnul Demente ce contributii aduc ei ,diaspora, ce fel de contributii si cum se gasesc acestea oficial sau neoficial inregistrate de statul roman, in asa fel incit ei sa isi permita sa aibe chiar porcului de a guita,al soarecelui de a chitai sau al pestelui de a tace, la vreo decizie a majoritatii luate de acest popor?
Cine le da dreptul acestor falsi patrioti care au fugit din Romania dupa 1990,majoritatea fosti turnatori speriati de revolta populara sau altii dupa ciinii cu covrigi in coada unii dintre ei traind abject dar dupa parerea dansilor mai b9ine, altii simpli spalatori de bude si asta numai datorita faptului ca vestul are mai multe grupuri sanitare decit noi!

Candid said...

@ZeV,

Tu ti-ai baut, probabil, cafeaua dar vad ca tot nu te ajuta cu nimic sa inveti ceva simplu, de nivel de clasa III-a: 46,24% < 50% plus 1
Deci, pot sa-ti spun fara dubii:
Te inseli profund amice. Cei care au votat normal, plus cei care au votat multiplu,plus voturile adunate ilegal de urnele mobile, plus cei care au indesat cu totptanul buletine in urne in mod fraudulos, tot nu au reusit sa stranga voturile prevazute de cvorum. Nu poti trece peste aceasta realitate decat daca te cheama vosganian, ghise and co. sau sunteti cazuti din Luna. Si vad ca desi a trecut mai bine de o luna de la "recensamantul prostilor", inca nu v-ati revenit din hipnoza indusa de politrucii de la lanterna rosie A3.
Cvorumul nu a fost atins. La revedere!

ZeV said...

Bibliotecaru
In momentul in care veti emigra si veti incerca DE ACOLO sa faceti ordine si sa dati lectii in/catre Romania, repet, din acel moment, veti deveni inamicul meu numarul unu.
Spun cele de mai sus, la modul cel mai serios cu putinta.
Ma terminati , fratilor, cu aberatia emigrarii. Daca nu puteti face ceva din interior, cum veti putea face ceva din afara ?
Cel mult, puteti trimite euro in Romania, asa cum, deja se intampla.
Dvs, domnule Bibliotecar, ce veti face, pentru a castiga un surplus de moneda forte transferabil tarii de origine ? Poate ca acolo comentariile de pe bloguri se platesc mai bine? Sincer, nu cred.
;)
Sau, poate ca veti suplimenta si intari amestecul in oala altuia, cu degetul ridicat (sa nu se friga n.r.) , al doamnei Vivi Reding sau al domnului Barroso ?
;)

Vasile, said...

Biblio,


Deci candid si naiv dumneata in necunostita totala l-ai votat pe acela care a adus , prin pierderea efectiva a flotei un prejudiciu mai mic de cca 1/2 miliard in locul aceluia care era banuit ca si-a tras un paraindarat de 2 miliarde dolari?

Gandind despre dumneavoastra ca un om logic , acum chiar ca nu va inteleg logica, la unul era evident un fapt ca de trei sau patru ori ministru al transportului flota a disparut in perioada respectiva , la celalalt custode al unui mic muzeu, ati putut crede ca a facut o investitie de 2 miliarde care chiar si ilegala
era o chestie pozitiva, tipul adusese ceva in tara si nu distrusese pina la extintie un bun national!

Faceti parte din acea categorie nesecurista a romanilor pe care eu nu ii inteleg.

Vasile, said...

Asterix si dumneata ai singe si ochi albastri de militian,

Antonescu a plecat de la prmizele unui vot care va fi ne boicotat de unul ca dumneata de markel , perkel sau CC??????

Antonescu a mers pe firul legii , si legea fara interpretari securiste il arata pe Traian DEMIS!

Poporul domnule securist nu exista fara conducatori si daca Antonescu a fost slab , asta inseamna ca a respectat legea!
De cealalta parte Traian este puternic pentru ca nu respecta nici o lege nici pe cea a lui Dumnezeu.

Istoria uita jerfa ciracilor care l-au urmat de Horia ,Closca si Crisan, istoria mentioneaza doar ca Horia si Closca au fost jertifi impreuna cu un 100 de razvratiti!

ZeV said...

Candid
Subiectul nu este cvorumul, oricum, un barem impus in mod arbitrar Romaniei pe fondul unor liste electorale dubioase si al unui apel nedemocratic la boicot.
Ma intreb, cu ce tupeu si cu ce argumente va veni, acum, PDL, sa ne ceara votul ?
Traim, vedem.. ;)
Pe de alta parte, partitura fraudei electorale o aud din 2004 incoace, incepand cu domnul Traian Basescu si continuând cu ,,camionul" plin ochi de buletine fraudate vehiculat de PSD in 2009. Nici PDL nu se dovedeste mai original, desi, procurorii Macovei, au fost, au intimidat, iar apoi, ca la o comanda unica, s-au facut nevazuti. ;)
Băiatule, fii atent la mine: DOAR JUSTIȚIA, prin sentință/e definitivă/e va stabili dacă și cât de extinsă a fost prezumtiva fraudă.
Doar politicienii impotenți invocă fraude masive, sau, în ultimul timp, incită la boicot.
Se pare că întreaga clasă politică are o problemă cu cetățenii. Fie se tem de ei, fie țin morțiș să-i manipuleze.
Pe 09 decembrie 2012, nu va mai funcționa nici un scenariu de acest gen, iar de cetățenii CU DREPT DE VOT, nu va mai scăpa numeni.
;)

Bibliotecaru said...

@ Vasile,
Nu în necunoştinţă, atunci soluţia a fost bine aleasă. În primul mandat domnul Băsescu a fost mai benefic decât Adrian Năstase. În al doilea mandat domnul Băsescu a devenit toxic. Părerea mea. Dacă domnul Băsescu nu obţinea al doilea mandat, cel în care nu l-am votat, astăzi nu mai aveam această discuţie, nu-i aşa?

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Eu nu am spus că vreau să emigrez, nu am spus nici că pot să emigrez... Românii de astăzi (că nu are săraca Românie nici o vină) nu-mi dau altă şansă decât la sinucidere. Poate nu astăzi, poate nici mâine, dar curând... vor apărea câteva postări pe care le-am programat în avans şi nimeni nu va ştii că nu mai sunt...

Robert Horvath said...


Zev
@ Colhoznic mioritoc
Romania ar putea in ritmul actual sa ajunga la nivelul
lui Ceausescu in 2020. Mai mult de 90 % din produsele agricole sunt importate . Raportul dintre cei vare muncesc productiv si ceilalti subventionati de stat este 1 la 5, Salarile si pensile sunt platite din din imprumutul extern. Majoritatea fortei de munca si a creierului intelectual si tehnologic a plecat peste granite.
Romania traieste prin economia subterana care depasesste se pare 57 %,
ROMANIA TRAIESTE PRIN BANII TRIMISI DIN STRAINATATE.........FARA DIASPORA .....ROMANIA AR
DISPAREA. ACESTI OAMENI LA ORA ACTUALA TRIMET BANI SI....... MAINE IDEI . EI AI O CONSTIINTA
SOCIALA SI O ATITUDINE FATA DE MUNCA DIFERITA.
EI REPREZINTA SCHIMBAREA SI VIITORUL ROMANIEI !

Robert Horvath said...


@ Aceasta clica este de o imbecilitate feroce,
Pe langa toata elita politica a occidentului acum si-au pus in cap ziaristii din toata lumea. Toate organizatiile
de ziaristi fierb si pregatesc detronarea......
Jurnalistii Der Spiegel, El Pais, Deutsche Welle, CNN, The Economist, Le Monde, USA Today sau France 24 sunt acuzati ca ar fi agenti sub acoperire care lucreaza impotriva intereselor Romaniei, platiti de presedintele Traian Basescu pentru a dezinforma opinia publica din strainatate, arata The Economist.



Organizatia Jurnalisti fara Frontiere a condamnat climatul de intimidare care s-a dezvoltat in Romania si indreptat impotriva jurnalistilor. De asemenea, a facut apel la statele membre ale Uniunii Europene sa ia act de "paranoia si de folosirea retoricii pline de ura la adresa jurnalistilor".
Filiala Asociatiei Presei Internationale din Romania a cerut autoritatilor de la Bucuresti sa "asigure o atitudine civilizata si responsabila fata de ziaristii care lucreaza in mediul international".
La sfarsit de saptamana am vizitat ca de obicei impreuna cu sotia mea Clubul Presei Straine din New York. Nu pot descrie atmosfera dar precis pot intrevedea consecintele. Ziaristii din intraga lume sunt uniti impotriva " pucistilor " de la Bucuresti.
Este fatal si irenediabil.

Robert Horvath said...

ERATA
ZIARISTII DIN INTRAGA LUME SUNT UNITI IMPOTRIVA "PUCISTILOR " DE LA BUCURESTI. ESTE FATAL SI IREMEDIABIL !!!!!!!

Robert Horvath said...


A INCEPUT DEMOLAREA ........
PRESA MONDIALA IESE LA ATAC !

Le Monde: Dan Voiculescu - Rasputin de Bucuresti


Dan Voiculescu, poreclit "varanul", a fost creierul din umbra al suspendarii presedintelui roman Traian Basescu.

"Rasputin de Bucuresti" a fost scos din minti de operatiunea "maini curate" declansata de presedinte impotriva coruptiei care cangreneaza tara, operatiune care risca sa ii destabilizeze imperiul, scrie Le Monde

Vasile, said...

Ei asta da gandire logica , in primul mandat Basescu a fost mai benefic de cit Adrian Nastase...care de fapt nu a fost???????????????????????

Sau poate doriti sa comparam primul mandat al dl. Presedinte Basescu cu cei patru ani de prim ministeriat al lui Nastase....plin de furciuni care a dus tara indiscutabil indiferent de ce doresti dumneata si portocalii sa comentezi in zona euro.
Dl. fa niste diferente Nastase nu poate fi comparat pentru ca nu a fost Presedinte,si cred ca furaciunile ar fi continuat cu el la comanda dar in nici un caz nu s-ar fi ajuns la faradelegile din primul mandat al lui Traian!!!
Si apoi dumneata uiti un lucru foarte important pina la sciziunea din ADA , guvernul a fost condus de Tariceanu nu de Traian Basescu
asa cum s-a intamplat dupa!!!!!
Hai domnule chiar asa doar nu esti pe patinuar sa aluneci pe propria dumitale logica si de ce nu constiinta!
Dumneata nu obsearvi probabil ca ai alunecat totusi pe mesajul dl. Demente!
Eu v-am spus clar si daca doriti o ploemica raspundeti-mi clar , ideea de alegere a lui Traian s-a conturat anticipat votului acordat pe criteriul performantei celor doi candidati ,unul cu o dauna vizibila din economia romaneasca de cca 500 milioane dolari lucru cert de inexistenta flotei si celalalt din presupusa agoniseala a doua miliarde de euro?
Si daca nu a fost aceasta performanta probabil a cantarit mai mult performanta de primar al Capitalei decit aceea de prim ministru, sau poate cine stie a fpost ceva sentimental ca unul a creat numai baieti iar celalalt numai fete, vorbim de copii legitimi bineintele, sau ca primul si-a uzurpat propriul sef pe cind cel de al doilea nu, trebuie sa fi fost ceva in logica dumitale precum si a celorlati alegatori ai lui Traian de atunci dar si de acum.

Robert Horvath said...

Bibliotecaru
Gestul de a te sinucide este personal,
Echivaleaza totusi cu o infrangere.
Nu vreau si nu pot sa influenzez asemenea decizii.
Totusi sper sa te gandesti la cei din jur, la cei apropiati
in primul rand Zev. El ar suferii si nu este exclus sa asistam la
o dubla sinucidere.
Lasand gluma la o parte sper sa te gandesti doar la o sinucidere...... politica.

Robert Horvath said...

Zev
@ Urmasul lui Petru cel mare
Stiu ca esti un caz special. Un intelectual fara intelect. Totusi crezi ca uratica de Monica Macovei neatragatoare si cu sanii atrasi in jos gravitational, poate atrage in jurul ei intreaga lume politica a apusului si intreaga medie mondiala. Te asigur.... cuc leninist ....ca nici CIA cu toate ramificattiile ei nu poate pune pe picioare asemenea masina de propaganda anti USL.

ZeV said...

Bibio
Iar vorbiti prostii, apropo de sinucidere...mai bine, reveniti la moderare si postati mai des.
Blogul a devebit o cloacă greu mirositoare, parazitată de tot felul de politruci cu tema precisa (cea de a vă submina, cu orice preț, credibilitatea n.r.), cu nimic deosebit de blogurile oamenilor politici.
Eu unul m-am saturat de acest razboi penibil româno-român, care ne face mai slabi si extrem de vulnerabili la amesteceul oricărui trepădus neica nimeni de prin asazisa lume libera si democratica, fie el jurnalist, birocrat , sau politician de mâna a n-a.
Decât asa țară de rahat, mai bine...colonie. Măcar dacă ne-ar da de mâncare mai ieftin și combustibil ceva mai accesibil. Poate are Băsescu vreo solutie, pe care, chiar dacă n-a găsit-o vreo 8 ani, o scoate din joben în al 13-lea și al 14-lea ceas, sau, o câștigă la pocker cu grupul Bilderberg. ;)
Pana una alta mă autosuspend, temporar, ca m-am săturat.

Robert Horvath said...

Zev
@ Cititor de lozinci de stanga
Fiecare din noi ar vrea sa se intoarca acasa.
Dar casa este cum am mai spus ocupata......atat la propriu cat si la figurat.
Apoi locul este bantuit de
coministi nostalgici si doritori, ca tine..... de ceausism.
Daca ma intorc si se intoarce comunismul , care de altfel nu a plecat niciodata ? Trebuie sa emigrez din nou ?
Apoi romanii ai trateaza urat pe cei care reusesc in strainatate ....Vezi Zamfir, Andrei Serban si bineinteles
eu.
i

Robert Horvath said...

Zev
@ pitulice ceausista
Tu si cu cel cu nume de floare nu o sa va retrageti niciodata.....decat cu un sut ajutator in fund si intre picioare.

nimrod said...

Biblio,

:)

1.Scrieţi :"Românii de astăzi (că nu are săraca Românie nici o vină) nu-mi dau altă şansă decât la sinucidere."
Până să-mi ridice Ponta cetăţenia şi dreptul la vot (ca şi român plătit de putredul Occident) pot să vă întreb de ce daţi pisica pe noi ăştilalţi?

2.Un bun remediu ca să vă iasă sinuciderea din cap e să vedeţi din când în când moartea cu ochii. Vă recomand un zbor cu avionul, o plimbare dus-întors cu telecabina, o plimbare pe barajul de la Vidraru şi, nu în ultimul rând, dacă vă lasă băieţii şi rezistaţi, o vizită la o morgă, la o autopsie în curs şi vă garantez eu că o să vi se reactiveze instinctul de conservare şi o să fiţi ca nou.

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Vă pot răspunde... dar nu o să vă răspund.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Eu v-am spus punctul meu de vedere. Dacă domnia voastră ştiţi mai bine decât mine punctul meu de vedere, ce rost ar avea să discut cu domnia voastră în contradictoriu...?

Anonymous said...

Ropert Horvath este Zapa?

Anonymous said...

Da.
Cheamă-l pe Ghiţă ca să facă mişto de el!
:))))))))

Anonymous said...

nimrod?

Anonymous said...

Nimrod este curva aia de vaisiamar!
:))))))))

Anonymous said...

Biblio cred că a venit timpul să faci mişto de turma pedelacă.
Moderează comentariile şi nu da drumul la niciun comentariu pedelist!
:))))))))))

Robert Horvath said...

Zev
@ Cititor de lozinci de stanga
Fiecare din noi ar vrea sa se intoarca acasa.
Dar casa este cum am mai spus ocupata......atat la propriu cat si la figurat.
Apoi locul este bantuit de
coministi nostalgici si doritori, ca tine..... de ceausism.
Daca ma intorc si se intoarce comunismul , care de altfel nu a plecat niciodata ? Trebuie sa emigrez din nou ?
Apoi romanii ai trateaza urat pe cei care reusesc in strainatate ....Vezi Zamfir, Andrei Serban si bineinteles
eu.
i

Robert Horvath said...


Bibliotecaru
Stiu ca motanul Felix Dzerzhinsky citeste blogul tau.
De aceia al anunt tandru ca se lustruiesc catusele.
Serviciul american vorbeste un miliard de dolari
au fost depusi in strainatate . Deci banii lui ceausescu fac cale intoarsa spre bancile elvetiene. Greseala mare.
In loc sa stea linistit la Corbeanca s-a gandit cangranatul sa organizeze un puci. In curand pucistul
sef va face puscaria spune cel mai important ziat francez. Iata cateva fragmente
Le Monde: Dan Voiculescu - Rasputin de Bucuresti !
"Scenariul a fost aproape perfect", continua autorul articolului publicat de Le Monde, reamintind ca foaia de parcurs in vederea suspendarii lui Traian Basescu a fost anuntata chiar de Dan Voiculescu la postul sau de televiziune, Antena 1.

....Asa cum fusese anuntat de bogatul om de afaceri Dan Voiculescu, un referendum a fost organizat de guvernul de stanga provenit din vechiul aparat comunist in vederea inlaturarii sefului de stat.

Sesizand pericolul, Dan Voiculescu a declansat ostilitatile impotriva presedintelui, cu scopul clar de a-si salva averea si influenta castigate in aproape doua decenii.



Personaj emblematic al fostelor retele ale Securitatii, sinistra politie politica a regimului comunist, Dan Voiculescu si-a reconvertit afacerile dupa caderea dictatorului Nicolae Ceausescu, el fiind un fin cunoscator al mecanismelor financiare ale tarii......

O justitie care ar putea acum sa se intoarca impotriva Varanului si a activitatii sale, conchide autorul articolului din Le Monde.

Bibliotecaru said...

:D Dacă domnul Voiculescu citeşte blogul meu, poate că ar trebui să rup bilete... :D

Robert Horvath said...


Bibliotecaru
Nu am inteles .....Varanul este sponsorul dumneavoastra. ? Va este teama de consecinte
pentru postarile mele ?

Bibliotecaru said...

Trebuia să înţelegeţi că nu spuneţi decât tâmpenii... Am spus-o de-a dreptul dacă altfel nu înţelegeţi.

Vasile, said...

Biblio,

Orice punct de vedere are o logica doar nu ma faceti acum sa cred ca ati procedat la fel ca dl. Demente,fara nici o logica.


Si apropo de moderarea pe care o solicita colegii , mai de graba ar fi nevoie , ca la mai toate casele serioase, sa solicitati cite un certificat medical , sau cazier!

Adica una este sa fi un nebun simpatic si alta este sa fi un schizofrenic !

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.