16 January 2013

Mircea Badea se pare că şi-a îndeplinit un vis ajungând un fel de Armand Assante


Ştim cu toţii că domnul Mircea Badea, în tinereţea sa televizionistică, făcea exerciţii de auto-hipnoză zicând "Sunt Armand Assante! Sunt Armand Assante!".

Eu cred că deja domnia sa şi-a depăşit de mult timp mentorul actor. De ce spun asta? Pentru că domnul Mircea Bade a stat cu palmele goale şi pieptul dezvelit şi s-a împotrivit milioanelor de europeni care doreau ca România să ajungă în Spaţiul Schengen. Mircea Badea depăşeşte astfel nu numai pe Armand Assante, dar şi pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damm şi alţii ca ei... la un loc. Că altfel nu-mi explic cum s-a putut împotrivi atâtor milioane de oameni... fără măcar a face un şpagat pe două scaune... în stil Bruce Lee.

Nu credeţi? Nu eu fac afirmaţia ci un înalt oficial al României. Ia uite ştire de ştire:

Șeful Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, este supărat pe Mircea Badea. Supărarea este atât de mare încât a generat un proces civil de amploare. Mircea Badea este acuzat că l-a defăimat prin jigniri precum “omuleț din capul căruia încolțește grâul”, “giumbix”, „onanist”, „penibil și slugă băsistă” sau „ochelărică”. 
Mircea Badea, acuzat de șeful ANI că a împiedicat aderarea la Schengen
Pentru a-și susține cauza șeful ANI, zis „Horică integritate mică“, a atașat CV-ul dosarului de acuzare. În textul explicativ al cererii, potrivit Jurnalul, apar precizării surprinzătoare. Una este ideea potrivit căreia Mircea Badea, prin ironiile lui, a generat o poziție vulnerabilă atât pentru reclamant, cât și pentru instituția pe care acesta o conduce, în procesul de aderare al României la Spaţiul Schengen.
Mircea Badea a comentat acuzațiile. El a precizat că nu l-a făcut niciodată “onanist” pe seful ANI. În schimb, i-a spus că e “ANI-st, adică lucrează la ANI”. Badea a comentat și apelativul “giumbix”. A spus că termenul nu există în dicționar, deci este deschis la libera interpretare. El a precizat că apelativul “giumbix” reflectă simpatia ce i-o poartă șefului ANI. Mircea Badea a adăugat că ironia nu este încă ilegală în România, iar “dacă de Dumnezeu mai poți să zici nasoale”, Agenția Națională de Integritate ar fi dincolo de Divinitate, deci intangibilă.
(http://www.dcnews.ro/2013/01/mircea-badea-acuzat-de-seful-ani-ca-a-impiedicat-aderarea-la-schengen/)

Domnule Horia Georgescu, eu vă propun să-l provocaţi pe domnul Mircea Badea la 12 repreze de K1 să-i scoateţi giumbix-ul din vocabular. :D Nu vă lăsaţi, arătaţi acestui om ce bărbat este în domnia voastră. Răzbunaţi pe toţi cei care au fost numiţi ochelarişti (şi eu printre ei). Cum e posibil să fi stat în calea aspiraţiei României şi românilor de a intra în Spaţiul ăsta Schengen. Eu îmi şi imaginez întâmplarea...

- Următorul!
- Bună ziua!
- Bună ziua, ce doriţi?
- Ştiţi, noi vrem să băgăm România în Schengen, ce acte trebuie să prezentăm?
- Să verific în baza de date... România... România... aaaaa, în nici un caz...
- Păi care este problema?
- Nu aţi văzut că domnul Badea Mircea i-a adresat domul Georgescu Horea "nume" denigrante. Iată, scrie aici, "omuleț din capul căruia încolțește grâul", "giumbix", "onanist" (sau "anist"), "penibil și slugă băsistă" sau "ochelărică". Păi vă dăm drumul în Schengen şi pe urmă ne trezim dă domnul Badea câte un "giumbix" nu ştiu ce înalţi demnitari ai UE... În nici un caz... Rezolvaţi problema!


Ce rezolvă un proces civil? Domnul Georgescu trebuie să dovedească pierderile de natură patrimonială pe care le-a avut în urma celor spuse de domnul Badea... Oare cum ar putea să dovedească asta? Va fi un proces ca atâtea altele lăsat în coadă de peşte. Aceşti oameni ar trebui să ştie legile mai bine ca mine. Şi totuşi...

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.