24 January 2013

Nea Crin, chiar credeţi că veţi convinge pe cineva?


Să crezi ce spune Crin, e un chin!

Domnul Antonescu spune că ar vrea să se revină la mandatul de patru ani, dar numai dacă nu este domnia sa preşedinte. Sau ceva cam aşa. Poate am eu faţă de prost, dar nici chiar aşa.

Ştire, că mă enervez, fac scandal şi dau afară (vorba unui profesor de-al meu):
Liderul PNL Crin Antonescu a susţinut, miercuri, la Iaşi, că personal nu susţine ideea renunţării la mandatul şefului statului de cinci ani, opinie similară cu a lui Victor Ponta, precizând că recuplarea alegerilor prezidenţiale cu cele parlamentare favorizează partidele cu candidaţi puternici.
Păi nu le cuplaţi, puneţi alegerile necuplate, în anul ce urmează localelor şi parlamentarelor... să avem balamucul perfect.
Antonescu a fost întrebat dacă susţine ideea ca mandatul prezidenţial să fie redus, la modificarea Constituţiei, de la cinci ani la patru ani.

"Cinci ani mie îmi par lungi, parcă e mult cinci ani, pe de altă parte, revenirea la patru ani ar însemna din nou conjugarea alegerilor parlamentare cu cele prezidenţiale", a explicat preşedintele PNL.

El a menţionat că în cadrul discuţiilor cu preşedintele PSD, Victor Ponta, acesta a pledat pentru menţinerea mandatului de cinci ani.
Mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-nu-doreste-renuntarea-la-mandatul-de-5-ani-pentru-presedinte-10519244

Ba eu cred, domnule Crin Antonescu, că aveţi mari speranţe să câştigaţi nişte alegeri prezidenţiale şi doriţi un mandat baban. Nu vă faceţi însă griji, trebuie să aveţi contra-candidaţi foarte, foarte slabi pentru ca să ieşiţi învingător într-o cursă cu cineva le prezidenţiale, de atâta timp nu aţi făcut nici un pas, măcar unul, pentru a vă ridica un pic în ochii cetăţenilor. Nu-i bine domnul Antonescu, sau reuşiţi să vă schimbaţi radical în următoarele luni, sau lăsaţi un candidat PNL mult mai bine pregătit decât domnia voastră. Poate o doamnă, să fie o premieră... O doamnă tânără a PNL-ului care să aibă pregătire şi decenţă.

Cum spune Mircea Badea, nu mai pot cu căpuţu.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.