02 February 2013

Atacul justiţiei asupra presei


Ştiu, este greu crezut că raportul europenilor e pe alocuri şi viceversa...

Ia uitaţi aici atac al presei asupra justiţiei. Vă ţineţi bine, că e un atac murdar-murdar.
Judecătorul Curții Constituționale, Iulia Motoc, continuă războiul pe Facebook cu  trustul Intact. Într-o postare pe contul de Facebook, Iulia Motoc cere multinaționalelor să nu mai dea publicitate trustului Intact.

Iulia Motoc:  Multinaţionalele să nu mai dea publicitate trustului Intact

“Firmele multinationale care incalca drepturile omului sunt boicotate, in sensul ca nu se cumpara produse de la cei care utilizeaza copii ca forta de munca. Daca un trust de presa violeaza drepturile omului, ar trebui sa nu i se ofera publicitate si audienta”, scrie judecătoarea pe Facebook.
 Judecătoarea continua cu declaraţiile şi spune că “Trustul ” Intact” are un loc in istorie, cea a nerespectarii flagrante a drepturilor omului. In zece, douazeci de ani, se vor face documentare despre acest trust, poate la fel de bune ca si “Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”.
(http://www.dcnews.ro/2013/02/iulia-motoc-multinationalelor-sa-nu-mai-dea-publicitate-trustului-intact/)
Cine a scris domnule acest atac murdar asupra unui judecător? Păi unde a spus doamna judecător să nu mai dea multinaţionale reclamă. Nu aţi înţeles nimic. A spus să nu mai dea nimeni reclamă, ca la multinaţionale. Era un par-exemplu... Huoooo! Să fie biciuit de UE...

- Dăm na-na la popoul presei... Mama lor de presă...

(http://stiristiristiri.blogspot.ro/2011/03/wikileaks-despre-romania-basescu-le.html)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.