07 February 2013

Reclamă la betmeni


Sunt convins că ţineţi minte reclama următoare...



Recunosc că nu am înţeles pe deplin această reclamă până ce nu am citit următoarea ştire...
Tokes consideră că în prezent, Guvernul de două treimi a lui Victor Ponta repetă campania pe care a derulat-o regimul Iliescu la început, în 1990.”Ponta şi echipa lui cântă după partitura unora ca Iliescu şi Dan Voiculescu, un disonant. În 1990 la Târgu Mureş, a fost regizat în mod diabolic pentru a servi restauraţiei Securităţii. Acest conflict interetnic sângeros a fost precedat de o serie de declaraţii antimaghiare. Iar declaraţiile de ură şi comentariile pe care le auzim zilele acestea – în special la televizor – sunt copiate, parcă, cuvânt cu cuvânt din acea perioadă. Parcă s-ar fi întors timpul înapoi în România”, spune europarlamentarul, potrivit Laszlo Tokes.

”Cu toţii, cetăţenii români şi maghiari ai acestei ţări plătim preţul transferului de putere comunistă; e destul dacă ne gândim la averea naţională risipită, la anii în care am ratat integrarea în UE, la societatea noastră adusă în faliment. Românii care i-au adus la puterea de două treimi pe Victor Ponta şi pe tovarăşii lui nu asta vor. Sunt convins că nu doar noi, dar nici ei nu îşi doresc un nou .

Foştii prefecţi din Secuime Mircea Duşa şi Codrin Munteanu – potrivit vocaţiei lor – să apere patria de străini, de adevăraţii inamici, nu de noi, şi să înceteze cu instigarea iresponsabilă. Îl somez pe prim-ministrul Victor Ponta, fiind conştient de responsabilitatea pe care o are, să pună capăt acestei surescitate campanii antimaghiare, xenofobe”, a continuat Laszlo Tokes.

Potrivit europarlamentarului, folosirea simbolurilor naționale nu sunt încălcate atunci când secuii folosesc simboluri naționale, ci, dimpotrivă, tara se îmbogățește devenind multicoloră.

”Bucureştiul ar trebui să înţeleagă odată: România devine mai puternică, în situaţia în care comunităţile ei îşi pot decide propria soartă, având în vedere că diferitele forme de autonomie nu ar fi doar în avantajul nostru, al maghiarilor, ci în avantajul întregii ţări. Să nu ne scoată din Europa! Cu atât mai mult cu cât, din experienţa de până acum, românii aleg Europa şi preferă să îşi părăsească patria. România este ţara noastră, a tuturor: a românilor şi a maghiarilor, în egală măsură”, a mai spus Laszlo Tokes.
(http://www.dcnews.ro/2013/02/tokes-ponta-sa-puna-capat-campaniei-xenofobe-si-antimaghiare/)


Obsesii reprimate... aleargă părinţele, că politica nu e pentru preoţi. Steaua României ar trebui să vă apese rău când spuneţi astfel de cuvinte.

(http://www.cotidianul.ro/guvernul-republicii-ungare-valideaza-szekelyfold-a-haz-a-lui-tokes-laszlo-147896/)

Update cu întâlnirea dintre Traian Băsescu şi premierul Ungariei în timp ce la Bucureşti oamenii strigă împotriva ambasadorului Ungariei:




(http://www.dcnews.ro/2013/02/imagini-incredibile-cu-basescu-si-premierul-ungariei-in-plin-scandal-al-steagurilor-secuiesti/)

Eu mă aşteptam ca Traian Băsescu să-i spună ceva de papucii mamei domniei sale, în stil caracteristic... dar se pare că domnul Băsescu nu prea e stresat de ce se întâmplă în ţară. Abia aştept nişte băsişti să-i ia apărarea.

11 comments:

ZeV said...

Domnule premier al României

Îmi pare rău, domnule prim ministru, dar nu cred că vă cunoaşteţi cetăţenii.
Dvs credeţi că lumea v-a votat, în speranţa că în două săptămâni veţi crea 1.000.000 locuri de muncă ?
Asta o spune Vass/Paul.
Dvs credeţi că lumea v-a votat, în speranţa că mâine, se va inaugura autostrada lui peşte prăjit din Transilvania ?
Asta o spun Boagiu şi Udrea.
Dvs credeţi că lumea v-a votat, în speranţa că preţurile la energie vor scădea, în loc să crească, în urma liberalizarii ?
Desigur, asta o spune..Videanu (!)
Dvs credeţi că lumea v-a votat, pentru a ...privatiza cu ,,succes" tot ce a mai rămas important în producţie şi energie ?
Asta o spune...FMI. Lumea nu crede în poveşti, nu crede că cineva, din afară, nu mai poate de soarta şi binele României. Noi ştim că este o utopie să credem că este în interes naţional.
Dvs credeţi că lumea v-a votat, ca să întoarceţi spatele propriului ministru al justiţiei ?
Asta o spune Monica Macovei.
Dvs credeţi că lumea v-a votat, ca să....semnaţi un pact de coabitare ?
Asta o spune Barroso.
Dvs credeţi că lumea v-a votat ca ulterior, să permiteţi subminarea USL ?
Asta o spune, dar mai mult..o face, Traian Băsescu.
Nu, domnule Ponta, lumea v-a votat ca să drenaţi aerul irespirabil din această ţară şi pentru un strop în plus de respect şi demnitate naţională !
Lumea v-a votat, ca să faceţi Constituţie !
Lumea v-a votat, ca să vă dea toate pârghiile necesare ca să scăpaţi ţara de Băsescu !
Cu permisiunea dvs vă reamintesc ce am spus, într-un comment anterior:
1. O MAJORITATE CONFORTABILĂ ESTE MAI MULT O POVARĂ DECÂT UN ATU !
2. NU VEŢI AVEA NICI O SCUZĂ !
Românul nu trăieşte doar pentru a mânca şi a sta la televizor. Chiar îşi doreşte să fie respectat , atât de către instituţiile româneşti, cât şi de către străini.
Nu uitaţi un lucru : UE are mai multă nevoie de România, decât România de UE.
Având în vedere cele de mai spus, vă somez, în calitate de cetăţean suveran, să încetaţi cu ploconeala la porţi străine şi la poarta Cotrocenilor, redaţi Parlamentului statutul şi demnitatea prevăzute în Constituţie, încetaţi să mai priviţi spre preşedinte atunci când aveţi de luat o decizie, returnaţi la Cotroceni legea statutului parlamentarilor în forma pe care instituţia supremă în stat o consideră corectă şi în acord cu prevederile constituţionale.
Nu puteţi să fiţi demn şi puternic ?
Ura şi la gară ! Oricum, nu voi mai vota niciodată monstruozitatea băsisto - pedelacă, dar nici dvs nu veţi mai vedea votul meu, decât atunci când îmi voi vedea ceafa, dacă, nu faceţi ce trebuie pentru MINTEA şi SUFLETUL oamenilor şi nu pentru STOMAC.
Nu suntem animalele lui Orwell !

Anonymous said...




,ISTERII DIMBOVITENE'

Da isterii,isteriile care ne deranjeza pe noi cei din interiorul arcului carpatin ,romani ca si miticimea habauca,inconstienta,cu fibra romaneasca mult prea corcita cu cea a neamurilor venite din indepartata asie si care a trimis puhoaie de neamuri,care n-au adus nimik bun peste fibra noastra.
Imi aduc aminte cum se rugau ticalosii mitici prin 1943-44 in perioada in care americanii bombardau cimpurile petrolifere,ce credeti ce spuneau??????????

,du-i doamne la ploiesti"
Ati auzit bine????????DU-I DOAMNE LA PLOIESTI..........
Mi-aduc aminte ca anul trecut prin primavara,unul de-si spune DIACONU EUSEBIU,pretindea nici mai mult nici mai putin sa-i lasam pe ei bucurestenii sa-si aleaga idiotii din fruntea lor,desi el bietul e un amarit de gazar venetic,care se pare a scapat de RUGA MITICILOR DIN ANII 40 ,si a scapat de bombardeaua americana.

Ieri am vazut o solidaritate uimitoare a intelectualilor transilvaneni,a presei si televiziunile din transilvania a oamenilor de rind care cu miinie,si suparare spuneau la unison-MITICILOR USELISTI INCETATI ISTERIA,RUSINE SA VA FIE,ca din nou scoateti din debarale FANTOMELE CARE POT DECLANSA CONFLICTE INTERETNICE-RUSINE SA VA FIE TRADATORILOR............
La unison au reactionat alaturi de romanii transilvaneni si maghiarimea,care cu mult bun simt si echilibru,le-au aratat ,OBRAZUL NEMERNICILOR MITICI uselisti,care in loc de PIINE,SI BUNASTARE VOR SA DEA POPORULUI SINGE...........

RUSINE MITICILOR TRADATORI SI USELISTI,RUSINE....................


ANTICOMUNISTUL NERO

Bibliotecaru said...

@ ANTICOMUNISTUL NERO

Din '40 până astăzi sunt cam 70 de ani. Asta înseamnă că aveţi minim 80 de ani, altfel cum să vă amintiţi ce spuneau miticii în anii 40. Venerabile! :D Sigur nu minţiţi când spuneţi că aveţi astfel de amintiri?

ZeV said...

Nero
Măh derbedule, îţi reamintesc că aici nu eşti pe tarlaua lu' tat'tu, sau pe un teren de fotbal american.
Dacă ai ceva de spus la chestiune, eşti liber să-ţi etalezi ideile specifice, până-ţi termini rezerva de muci.
Tu chiar nu eşti în stare să scremi altceva decât atacuri la colegi ?
Ia-l la palme pe Ponta cât te ţin balamalele ....
....dă-i vreo două şi din partea mea, pentru semnarea acordului de aşazisă ,,coabitare".
;)

ZeV said...

derbedeu
golan, haimana, vagabond, (pop. și fam.) teleleu, (reg.) hârbar, hârbareț, ulițar, (Mold. și Transilv.) ulițarnic, (Transilv. și Ban.) vandralău, vandraș, vandroc, vandrocaș, (prin Transilv.) verbuncaș, (înv., în Transilv.) budușlău, lichea.

ZeV said...

Băi Nero, îţi pun o întrebare perpendiculară:
Pe câte instituţii ale statului amplasATE în Muntenia şi Moldova s-au arborat steagurile secuimii ?
:D
Dacă nu sunteţi în stare să redaţi, singuri, demnitatea românilor din Ardeal, venim noi, peste voi.
Şi-aşa PIB-ul vostru este creat de moldoveni şi munteni.
..Ţi-ai....de puturoşi cu coada sus, pe care orice Janos îl calcă în picioare (elnyom).
Numai palavrele sunt de capu' vostru.
;)))

ZeV said...

..Până acum, doar Băsescu vă vizitează prin secuime...ce spui ? ...are acolo o vilă de protocol RAPPS, care este, încă, teritoriu românesc ?
Las' că-l lăsăm noi fără ea.
Nu-l plătim doar să frece lula printre maghiari şi berci mondiali.
:D

Z said...

Nu te grăbi să tastezi prostii, stropite cu tone de muci, ci, RĂSPUNDE MAI ÎNTÂI LA ÎNTREBARE !
:D

ZeV said...

Băi ardelene, eu vă spun să vă luaţi de pa acum gaura dintre Carpaţi şi să plecaţi cu tot cu ea mai spre vest. Orcium, acesta este planul pe termen lung al maghiarimii din Europa...un Ardeal autonom în cadrul unei federaţii maghiare, cu capitala la Cluj.
Noi, miticii şi moldovenii nu vă reţinem.
Dar să nu vreţi acces la litoral, că vă fsparg. Aveti Balatonul.
;))

Anonymous said...



PT PRIMUL MINISTRU-VICTOR PONTA

Dle Victor PONTA,IN CE MA PRIVESTE va informez ca nu sunteti pt mine PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI.
Legimitatea dv. in ce vma priveste este nula de drept.
U.S.L. a fost votata de 22% din votantii statului nroman,ca atare dv nu ,REPREZENTATI O MAJORITATE A VOTANTILOR DIN ACEASATA TARA.
Dv ii reprezentati pe BUGETARII,ASISTATII SOCIALI SI PENSIONARII DIN MOLDOVA SI TARA ROMANEASCA,votanti captivi,care au fost obisnuiti sa supravietuiasca din pomenile statului roman,din haiducia ordinara practicata de cite ori PSD SI PNL ajunge la putere,exercitind un adevarat jaf asupra mediului privat.
O atesta bugetul de stat pt anul 2013,o adevarata catrastofa financiara,care duce la pauperizarea acestei tari
Avind in vedere ca nu ati beneficiat de votul,meu nici dv. din U.S.L. urmare a faptului ca prin acest buget,urmariti distrugerea mediului de afaceri din Rom. si implicit a relatiilor din societatea rom,va cer sa va da-ti demisia si sa va retrageti din politica,inainte de a fi acuzat de tradare a intereselor nationale.
U.S.L-asa cum a spus min. IOAN RUS,asa cum mai nou spune min. muncii MARIANA CIMPEANU,este o organizatie infractionala,care prin complicitatea altor 4 milioane de infractori care v-au votat,a acaparat statul Roman cu intentia clara de a-l pradui,si de a-l impinge spre dezastru.
Sper ca un minimum de patriotism sa mai aveti,astfel incit,demisia dv sa fie publica in cel mai scurt timp.
Legimitatea unui plagiator este inexistenta,fara a mai pune la scoteala votul a zeci de parlamentari U.S.L CERTATI CU LEGEA ,INCULPATI,PT ACTE DE CORUPTIE,lucru care face ca ROMANIA SA FIE TRATATA CU LIPSA DE RESPECT DE EUROPA AMERICA,situatie care aduce dupa sine mari prejudicii economice si de imagine romanilor.


ANTICOMUNISTUL NERO

Bibliotecaru said...

@ ANTICOMUNISTUL NERO

Şi domnul Boc, cel legitim, de câţi nromâni a fost votat? :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.