02 February 2013

Se anunţă vremuri grele pentru Germania


Doamna Germaniei este ameninţată în propria ţară.

Ştire:
Un islamist german ameninţă să o asasineze pe cancelarul Angela Merkel, într-o înregistrare video postată pe internet, în care susţine că Berlinul va fi ţinta unui atac terorist în vară, a relatat sâmbătă canalul de televiziune NDTV, cu referire la publicaţia Die Welt.

Într-o înregistrate video de trei minute, individul care se prezintă sub numele Abu Azzam şi care, se presupune, că ar fi un salafit radical, plecat anul trecut în Egipt, avertizează că Europa ar trebui să se pregătească de schimbări.

'În urmă a rămas ,,Primăvara arabă,, dar aşteptăm cu nerăbdare ,, vara europeană,,', susţine acesta, adăugând că salafiţii doresc moartea nu numai a Angelei Merkel, ci şi a preşedintelui american Barack Obama. El mai ameninţă că clădirea Reichstag-ului (parlamentul german) va fi ţinta unui atac similar celui împotriva World Trade Center din New York în 2001.
(http://www.agerpres.ro/media/index.php/international/item/173553-Germania-Un-islamist-german-ameninta-sa-o-ucida-pe-Angela-Merkel.html)
Cum spuneam, lucrurile escaladează spre violenţă şi violenţa nu aduce decât şi mai multă violenţă. Dincolo de implicarea Germaniei în Afganistan şi aşa mai departe, poate ar trebui să ne reamintim mai întâi că doamna Mekel a spus că islamul este o parte a Germaniei şi, în consecinţă, cetăţenii ar trebui să manifeste toleranţă faţă de muslimi.

Violenţă nu, toleranţă da.

4 comments:

ZeV said...

Lucrurile pot fi mai simple, sau mai complicate, decât par.
Nu m-aş mira ca apelul terorist să fi fost orchestrat chiar de diriguitorii biderbergului globalist pentru a putea resuscita aşazisă ,,luptă împotriva terorismului".
După amestecul grosolan al unor comisari politici în problemele interne ale României, stat membru cu drepturi depline al UE, nimic nu mi se mai pare imposibil.
Să nu uităm, pe de altă parte, că revanşismul german nu a murit niciodată ...doar adoarme, din când în când, pentru a renaşte în forme din ce în ce mai sofisticate.
Din păcate pentru germani, spiritul lui Winston Churchill este indesctructibil.
;)

Bibliotecaru said...

Chiar şi dacă s-ar ameninţa de unii singuri... tot vremuri grele înseamnă.

ZeV said...

..E mai probabil şi-mi doresc să ne concentrăm pe această perspectivă mai realistă, ca partidul doamnei Merkel să intre în opoziţie. Altfel, nu văd în roz viitorul Europei. Orice construcţie bazată pe intimidarea forţei şi pe forţa intimidării, nu are viaţă prea lungă. Totuşi, Europa, are, pe lângă târla de birocraţi de la Bruxelles, peste 400 milioane de cetăţeni. Unii sunt nemulţumiţi că trebuie să-i ţină în spate pe alţii, iar ceilalţi, sunt nemulţumiţi că nu primesc destul, chiar dacă nu îndeplinesc exigenţele primilor. Ba chiar îşi permit să ia Schengenul în râs, trimiţându-şi la înaintare , doar cu bilet dus, trupele de cotropire cu coviltir .
;))

Bibliotecaru said...

Doamna Merkel nu intră în opoziţie, o susţine domnul Băsescu. :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.