04 February 2013

Dacă omenirea nu ar fi trecut prin cel de al doilea război mondial


... probabil că nu aş fi atât de îngrozit de acest episod. Dar pentru că omenirea a trecut printr-un război al epurării etnice, pentru că ştim deja ce înseamnă eugenia pusă în operă prin lagăre de exterminare, pentru că ştim eforturile doctorilor nazişti în ceea ce priveşte sterilizarea celor care nu fac parte dintre arieni... mă îngrozesc de astfel de reacţii.

Preşedintele OT PNL Alba, domnul Rareş Buglea… doreşte sterilizarea femeilor de etnie rromă. Am rămas perplex. Dacă nu-l auzeam chiar eu la TV, credeam că este o manipulare.

Un jurist, cel mai banal jurist, îl poate informa pe tânărul PNL-ist că undeva prin codul penal, pe la alte crime contra umanităţii (nu mai ştiu exact articolul şi mi-e lene să caut) se spune că un atac împotriva populaţiei civile legat de sterilizarea forţată se pedepseşte penal. Tot în acel articol se pedepseşte şi discriminarea unei colectivităţi din motive politice şi/sau rasiale.

La asta se coroborează şi articolul despre instigare…

Nu se poate chiar aşa, este mai presus de înţelegere cum se poate ajunge la un asemenea nivel.

Dacă acest tânăr nu suferă rigorile legii, atunci mă gândesc să propun şi eu sterilizarea tuturor membrilor de partid… ca să le mai scadă agresivitatea… şi să poarte şi un crotal, cum se pune la câinii comunitari, ca să-l ştim că este sterilizat. Noroc că pe mine nu mă ia nimeni în seamă, pentru că sunt sarcastic şi nu serios... dar tânărul Rareş se bătea că domnul Cioabă încercând să-l facă să înţeleagă că "ţigăncile sărace" ar trebui supuse unui proces de sterilizare după primul copil pentru a nu mai fi copii în stradă cerşetori şi agresori.

Ştire:
Liderul TNL este și consilier local, potrivit Mediafax. ”Am introdus noi apa în ţigănime…( apropo, când întrebi pe cineva de acolo unde locuieşte mai nou nu zice ţigănime, zice lângă Dedeman Cum și-a argumentat liderul TNL Alba propunerea privind sterilizarea femeilor rome ) Ei bine dragii mei acolo sa introdus apa şi un strat subţire de pavele (aşa de dragul votului) dar este total insuficient! În loc de apă va fi enorm de greu să introducem mentalitatea şi educaţia acolo şi mai ales zic eu, educaţia sexuală…. ştiu că falşii umanişti mă vor critica aspru, dar susţin în continuare sterilizarea femeii rome, dacă după prima naştere la ancheta socială se dovedeşte că nu are condiţii şi nici intenţia de a creşte primul prunc în condiţii cât de cât umane!”, este mesajul liderului Buglea de pe facebook.

Liderul TNL Alba susține că iubește omul indiferent de culoare, religie, origine, dar că se întâmplă în familiile de romi este “dovadă de inconștiență”.

“De ce o mai lăsam să îl nască şi pe al 2-lea şi pe al 5-lea……să plătească statul ajutoare sociale şi să punem noi zece lacăte pe poartă???? Iubesc omul indiferent de culoarea, religia, originea….lui, însă cea ce facem noi acum, adică fam de români care un copil maxim doi, iar fam de ţigani şi mă refer aici la ţiganii cei mai needucaţi şi ne integraţi…de la cinci copii în sus…este o dovadă de inconştienţă şi iresponsabilitate faţă de viitorul acestei ţări! şi cred ca le asigurăm un viitor foarte «sigur» copiilor noştri, pe când vor fi ei mari, iar ponderea va fi de 5 la 1″, scrie Buglea.

Președintele TNL, Florin Alexe, a declarat că “I-am cerut demisia de onoare. Din câte am înţeles acest lucru se va întâmpla în cursul zilei de astăzi. A fost partener, a lucrat pentru diferite organizaţii care sprijină romii, am văzut că lucrează cu domnul Gruia Bumbu, o personalitate…Nu ştiu ce l-a apucat, o fi fost o seară mai grea pentru dânsul”.
(http://www.dcnews.ro/2013/02/cum-si-a-argumentat-liderul-tnl-alba-propunerea-privind-sterilizarea-femeilor-rome/)
Ar trebui să nu uităm, până la urmă nu a trecut nici măcar un secol...

Dr. Viktor Brack ( 1904 - 1948) Brack
Dr. Carl Clauberg (1898 - 1957) Clauberg
Dr. August Finke Finke
Dr. Erwin Gohrbandt (1890 - 1965) Gohrbandt
Dr. Ernst-Robert Grawitz (1899 - 1945) Grawitz
Dr. Ernst Holzlöhner Holzlohner
Dr. Sigmund Rascher (1909 - 1945) Rascher
Dr. Horst Schumann (1906 - 1983)
Schumann
(http://andrejkoymasky.com/mem/holocaust/06/ho06m.html)

 
'Birth-Control Surgery' of Uyghur Woman
'Birth-Control Surgery' of Uyghur Woman
Image: ETIC
(http://tibettruth.com/in-the-name-of-science/)

UPDATE:
http://www.mediafax.ro/social/presedintele-organizatiei-pakiv-romania-sterilizarea-femeilor-de-etnie-roma-inseamna-genocid-10542640

2 comments:

Anonymous said...

Da,tonul tinarului liberal,mi se pare cunoscut,de ce?????????
Simplu,pt ca Batrinul bratianu,in zilele lui de glorie,a avut si el puseuri de-o idiotenie grosolana,iata un citat:
,Ardealul e frumos,dar ar fi si mai frumos,fara ardeleni'

Ei ce ziceti???????????Baietasul asta,e un demn inaintas al batrinului Bratianu??????????
rECIDIVA E ATIT DE GRAVA/

Ei dle. Bibliotecaru,acum sa te vad.............
Ce medici celebri ,MITICI'vei gasi posibili vinovati??????????

Anticomunistul NERO

ZeV said...

Bună dimineaţa, tuturor românilor
Un stat national este incompatibil cu independenta justitiei ?
Sunteti intr-o mare fundătură logică şi ideologică, domnilor şi doamnelor din PDL.
Dvs ne vorbiţi despre obstructionarea justitiei si controlul ei de către guvern, în timp ce eu constat că se încearcă subminarea statului de drept, prin atacul fără precedent al preşedintelui împotriva instituţiilor fundamentale ale statului:
institutia VOTULUI democratic;
parlament;
guvern;
justitie independentă;
DA, SI IMPOTRIVA JUSTITIEI INDEPENDENTE !
Argument: Încercarea de intimidare a peste o mie de judecători care au contestat prin VOT legitimitatea domnului Danileţ şi a doamnei Ghica în CSM, prin retorsiunea demersului magistraţilor din teritoriu către ....INSPECŢIA JUDICIARĂ (sic!).
Asistăm în aceste zile la încercarea disperată a celor care dispreţuiesc votul popular (le place doar ultimul cuvânt) de a consolida statul poliţienesc în jurul prezumtivului ,,şef al statului" (formulă inexistentă în Constituţie), iar prin intermediul unei instituţii nenominalizate, în Constituţie, ca fiind fundamentală, recte, ANI, se urmăreşte controlul parlamentarilor şi ministrilor incomozi. Deşi, Curtea Constituţională a decis cu subiect şi cu predicat că un demnitar este incompatibil, doar dacă o instanţă de judecători s-a pronunţat în acest sens. Exact la fel ca şi în cazul suspiciunii de colaborare cu securitatea.
Se pare că în jocul periculos cu instituţiile iniţiat de domnul Traian Băsescu, s-a raliat şi partidul obedienţei supreme numit PDL.
Iată, domnul presedinte îi urecheşte pe pedelişti pentru că nu au sesizat CC pe legea statutului, deşi, dacă ar fi avut un motiv serios, Traian Băsescu nu ar fi ezitat să facă domnia sa, acest demers.
Cu promtitudine, Elena Udrea şi Vasile Blaga şi-au făcut mea culpa, afirmând sentenţios că nu vor mai ,,greşi", iar pe viitor vor pune beţe în roate la toate iniţiativele majorităţii, începând chiar cu Legea Bugetului de Stat.
Presupun că această strategie este menită a distrage atenţia de la rezultatul alegerilor locale de duminică, PDL, demonstrând încă odată că nu ia în serios votul românilor.
E trist în ce situaţie penibilă a ajuns PDL...un partid autodeclarat campion al democraţiei, a ajuns să calce în picioare votul democratic şi suveranitatea poporului român. Să vă fie de bine, domnilor, dar, ţineţi minte un lucru: totul se plăteşte, într-un fel, sau altul.
Deja, plătiţi..dar, după cum se vede, nu îndeajuns. Nu-i nimic, urmează şi ultimele sesiuni de vot, care vor închide cercul. Şi regimul. Abia atunci, o să vedeţi ,,justiţie independentă" de o să vă doriţi, mai bine, la mănăstire. Desigur, popii cu popii şi maicile cu măicuţele.
;)

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.