25 May 2009

Criza, tranzacţiile şi turismul

elena_udreaElena Udrea nu crede că turismul e prea afectat de criza economică. Ministrul spune că o scădere a numărului de turişti se constată doar pe segmentul turismului de business, ceea ce se simte în oraşele mari. De exemplu, a afirmat Udrea, în Bucureşti, gradul de ocupare a hotelurilor a scăzut foarte mult deoarece România nu are o capitală turistică - aici vin doar cei care au treabă.

(Prin Monitoring Media: Info Pro, Ora: 08:00)

(sursa: http://www.monitoring.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=3612:udrea-turismul-nu-e-afectat-de-criz&catid=37:actualitate&Itemid=435)

http://www.realitatea.net/media/image/200905/w480/image_124323581824578900_1.jpg

Ministrul Elena Udrea a participat la deschiderea şedinţei de tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti.

Udrea a mărturisit că nu ştie prea multe despre bursă şi că nu are un broker, dar că speră ca din ce în ce mai mulţi români să o facă.

"Trebuie să dăm un semnal că avem o economie solidă, un sistem financiar solid şi că bursa este la fel. Sper că în special investitorii din turism să îşi listeze companiile la bursă, iar cotaţiile acţiunilor să crească, mai ales astăzi dacă ministrul Turismului a deschis şedinţa de tranzacţionare", a declarat Elena Udrea, ministrul Turismului.


(sursa: http://www.realitatea.net/elena-udrea-a-deschis-sedinta-de-tranzactionare-de-astazi-de-la-bvb_523856.html)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.