15 May 2011

Al treilea mandat sau Printre Sicrie, Subtanţa Vie


Nu uitaţi că articolul 53 din constituţie a fost activat de către domnul Boc. Cortea constituţională a acceptat folosirea acestui articol până la finele anului 2010. Am trecut în 2011 şi oamenii încă nu şi-au primit banii înapoi.

Nu uitaţi apoi următoarea prevedere constituţională:
ARTICOLUL 83 - Durata mandatului
(1) Mandatul Preşedintelui României este de 5 ani şi se exercita de la data depunerii jurământului.
(2) Preşedintele României îşi exercita mandatul pana la depunerea jurământului de Preşedintele nou ales.
(3) Mandatul Preşedintelui României poate fi prelungit, prin lege organica, în caz de război sau de catastrofă.


Poate se pregăteşte în România CATASTROFA. Odată ce se va declara catastrofa, mandatul va fi pe viaţă, pentru că din catastrofă nu se va ieşi niciodată. O modificare a constituţiei, atât de atent pregătită de ani de zile, ar putea să ofere calea spre o Românie prezidenţială urmată de ţinta "preşedinte pe viaţă". Antidemocraţia, în acest moment, este o realitate pentru Românie. Nimeni dintre cetăţeni nu bănuieşte astăzi cât de mult este planificată această stare antidemocratică. Ar putea să nu fie nimic, ar putea să fie totul. Nimeni nu poate fi acuzat, nimeni nu poate fi contestat... decât când va fi prea târziu.http://www.evz.ro/typo3temp/pics/isarescu_BR_a815c14271.jpg
(sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/isarescu-fara-branduri-nationale-nu-vom-avea-un-brand-de-tara-puternic-915270.html)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.