04 May 2011

"Premierul a avut astfel de acţiuni şi până acum"



(http://observator.a1.ro/video/XwnHC4NdzRF)

Emil Boc a plecat fericit de la Călăraşi. Totul a fost conform planului: membrii PDL l-au aşteptat în curtea Hotelului Sport, aparţinând de Clubul Sportiv Municipal (fostul Hotel Perla) şi deşi paza obiectivului nu a fost una strictă, nimeni nu l-a deranjat pe premier cu huiduieli sau, Doamne fereşte, cu ouă aruncare – după cum s-a întâmplat la Râmnicu Vâlcea, spre exemplu.

Aşteptat de membrii Consiliului Director de conducere al PDL Călăraşi, de primari PDL dar şi de directori ai instituţiilor deconcentrate, Emil Boc şi-a prezentat programul cu care încearcă să mai obţină un mandat în fruntea PDL.
Emil Boc i-a mulţumit deputatului Stelian Fuia (preşedintele PDL Călăraşi) pentru sprijinul oferit în campania internă.

Premierul a venit însoţit de mai mulţi membri ai Guvernului şi susţinători ai săi, dintre care amintim: Roberta Anastase, Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Traian Igaş, Gheorghe Falcă, Daniel Funeriu,Valeriu Tabără.

(http://www.dincalarasi.ro/boc-a-plecat-fericit-de-la-calarasi-nu-l-a-huiduit-nimeni/2011/05/)

(Înăuntru vorbesc destins şi aglomerat, în curte bate vântul. Nici oamenii n-au fluierat şi toţi ş-aşteaptă rândul.)

O zi mai târziu...

În această dimineaţă, Laurenţiu Cotea, de 41 de ani, patronul pizzeriei “Ela”, din Călăraşi, de pe strada Cornişei, a fost găsit mort, în incinta localului, de către angajaţii care veniseră la program. Unul dintre aceştia ne-a comunicat faptul că, întâi, a fost anunţată familia patronului, după care, prin sistemul unic de urgenţă, poliţiştii şi Ambulanţa Călăraşi. Ioana Stoica, o angajată a unui magazin din apropiere, ne spune că, azi-noapte, în jurul orei 23:00, Laurenţiu Cotea a avut o discuţie aprinsă cu angajaţii.

“La ora 11 şi ceva, i-a dat afară pe uşă. Au plecat în uniforma de lucru. I-am văzut pe angajaţi cum stăteau în uşa pizzeriei şi aşteptau taxiurile”. Cotea Laurenţiu este unicul asociat al firmei SC “Mina” SRL, înfiinţată în 1992, aflată, din 2006, sub incidenţa Legii 85/2006, privind procedura insolvenţei. Se speculează că patronul de la “Ela” s-ar fi sinucis. “Ştiu că pizzeria mergea prost şi cred că nu a mai suportat cheltuielile”, spune vecina din magazinul alăturat.

După plecarea angajaţilor, Laurenţiu Cotea a mai fost auzit purtând o discuţie telefonică, pe la miezul-nopţii “Ştiu că avea şi probleme de sănătate, însă cred că datoriile l-au omorât”. În această dimineaţă, în faţa pizzeriei “Ela” se afla doar familia acestuia. În schimb, de la Biroul de presă al IPJ Călăraşi, insp. Ramona Tudor ne confirmă că Laurenţiu Cotea a fost găsit decedat, întins pe patru scaune, în pizzerie, în faţa barului, cu mâinile pe lângă corp. “Nu prezintă urme de violenţă. Corpul acestuia a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, afirmă aceasta.


(vezi şi http://dailyfm.net/?p=2511)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.