01 January 2013

Semne rele anul are


După enunţurile îngrijorătoare venite din Germania prin vocea autorizată a doamnei cancelar... răsfoiam site-ul recomandat de preşedintele României, şi mă refer la Vocea Rusiei, pentru a vedea şi un punct de vedere diferit de propaganda ce ajunge la noi... sau, mă rog, un altfel de propagandă. Ce credeţi că citesc?

* În Grecia şi Portugalia s-a oprit transportul public


* În 2012, în Belgia au dat faliment un număr record de întreprinderi. Potrivit Graydon, în 2013 vor da faliment 12.500 de întreprinderi mici şi mijlocii.

* Hollande intenţionează să introducă impozitul de 75% pentru oamenii bogaţi

Se simte miros de sânge în economia europeană. Doamnelor şi domnilor, pe lângă SUA, anul acesta cred că ne aduce ceva probleme şi Europa. Îmi este teamă că nu mai avem unde să ne ascundem... viaţa va fi un iad.

8 comments:

Robert Horvath said...


@ Burebista
Din fundul istoriei a aparut o persoana deosebita
care pune punct si la punct un nostalgic de extrema
stanga. El nu este beat ci treaz cand publica pe Castro, Ceausescu etc. Ma bucur ca-l desfintati cu rabdare si inteligenta . Celalat pe nume ZeV a-l voi incuia din nou in fund de curte si voi trage capacul fara nici o mila. Acest activist trebuie inpaiat si pus pe langa
trupul lui Lenin in mausoleul puturos din Piata extrem de Rosie. Voi face o cerere oficiala in aceasta privinta.
UN COMUNIST MORT ESTE UN COMUNIST FRUMOS !

Robert Horvath said...

@ VESTI PROASTE PENTRU BIBLIOTECARUL STANGIST
Economia SUA isi revine: Consumul creste, somajul este in scadere
"Sezonul de vacanta a inceput bine. Vanzarile au crescut dupa Craciun, iar aceasta tendinta va continua si in lunile urmatoare", spun retailerii americani.

THE WALL STREET JOURNAL
VESTI BUNE :Economy Poised for 2013 Gain
As 2012 comes to a close, the U.S. economy is also turning a page: The recovery is over. It looks like 2013 will be the start of a more normal, though hardly robust, period of growth.
BIBLIOTECARUL LASAT FARA BRETELE CU OCAZIA REVELIONULUI : ECONOMIA IN CRESTERE -IESIREA DIN RECESIUNE But so are the prospects for a period of rapid growth that brings down the unemployment rate and helps the economy make up the ground lost in the recession.
That is poised to change in 2013. Home prices are finally rising again in much of the country, and construction activity is slowly picking up. Job growth has stabilized at about 150,000 jobs per month and unemployment, though still elevated, dropped below 8% in September and has continued to fall. If current trends continue, per capita output will surpass its prior peak sometime next year.

UN AN BUN PENTRU ECONOMIA SUA SI UN AN PROST PENTRU BIBLIOTECAR ! LA MULTI ANI !

Robert Horvath said...

Mausoleul lui Zev (Moscova )
Russia / Moscow / Moscova / Piaţa Roşie


Mausoleul lui Zev aflat în Piaţa Roşie din Moscova, este locul în care a fost depusă munia lui Vladimir Ilici Lenin. Trupul său îmbălsămat a fost expus publicului la scurtă vreme după moartea sa din 1924.si a lui Zev in 2013 Structura monumentală din granit incorporează elemente din arhitectura mausoleelor antice, precum piramida în trepte sau Mausoleul lui Cirus.

Robert Horvath said...

CLONAREA LUI LENIN .....PRIN ZEV

Mumia lui Lenin a nascut multe legende, O legenda posteaza chiar pe acest blog.
Se vorbeste de clonarea lui Lenin ,care acum ar trai pe undeva retras si continuandu-si scrierile ....

N. Raducanu said...

"Rusofobii de serviciu de la Cotroceni sunt deranjaţi de faptul că în spaţiul mediatic românesc a apărut o sursă de informare care se află în afara ariei de influenţă a celor care trag sforile în România. De exemplu, Vocea Rusiei poate să-şi permită să abordeze subiectul redevenţelor microscopice plătite de Petrom şi să cuantifice pierderile statului din privatizarea petrolului românesc (Statul român a pierdut 20 miliarde de dolari prin privatizarea Petrom), fără să existe riscul ca Petrom să ne „taie” publicitatea, aşa cum s-a întâmplat în cazul Realitatea TV. Vocea Rusiei nu poate fi sancţionată de CNA, pentru că internetul este liber. Proprietarul postului nostru de radio este statul rus, iar Rusia nu este şantajabilă de la Bucureşti. Această situaţie îl nelinişteşte pe Iulian Chifu şi este de înţeles. Totodată, Vocea Rusiei a oferit şi va oferi în continuare cititorilor noştri posibilitatea de a-şi exprima deschis opiniile şi a prezenta informaţiile pe care mass-media din România nu le va publica vreodată."

Vasile, said...

Russia Today acopera din Filipine prin Spania si toata America latina incluzind Mexicul,canale de informatii si stiri tot asa de pertinente ca altele cu traditie dar cu slaba penetrare in populatia de origine latina.

Russia Today este pe primul loc si in editiile de Bankok sau Taipei!

Au o tenta ruso-foba dar pastreaza un echilibru in difuzarea stirilor externe.

Poate cineva sa opreasca nebunul?

Bibliotecaru said...

Russia Today are versiune românească?

vaisamar said...

Pana la urma cine a castigat vocea rusiei? =))))

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.