13 January 2013

Şi la noi sunt nişte cote de benzină de nu-ţi vine să crezi


România trece printr-o teribilă scădere a cheltuielilor, şi prin ministere, şi pe la parlamentari... şi pe la români în general. Iată o ştire pe care aş fi vrut-o românească.

Ministrul (Simon Burns) a explicat că, din cauza contractelor, mașina de protocol va costa 80.000 de euro chiar dacă nu va fi folosită de nimeni. Totuși, la presiunea publicului, el a început să folosească trenul. Președintele Asociației Călătorilor cu Trenul din Marea Britanie, Derek Monnerey, a sintetizat situația în felul următor: “Faptul că folosea o mașină arăta că serviciile feroviare nu sunt suficient de bune”.

După aceste nemulțumiri, Simon Burns a fost fotografiat la ora 05:58 dimineață pe peronul gării din Chelmsford, așteptând trenul cu o carte în mână. Ministrul și-a cumpărat bilet la clasa a doua și, pentru că n-a mai găsit niciun loc, a trebuit să stea în picioare pe culoar până la destinație. A fost pentru cea de-a treia oară în ultima săptămână când politicianul s-a deplasat la locul de muncă cu trenul.

Sursă foto: Daily Mail


(http://www.dcnews.ro/2013/01/ministrul-britanic-al-transporturilor-navetistul-de-rand-in-garile-londrei/)

Nici nu ştiu ce anume este mai spectaculos, faptul că la ei ministrul X merge cu trenul de navetişti sau faptul că la ei ministrul X citeşte cărţi. :D Păi d'aia ei sunt unde sunt şi noi suntem unde suntem... În plus, la ei toată lumea ştie limba engleză...

42 comments:

ZeV said...

Bibliotecaru
Bună dimineaţa
MAIMUȚÓI, maimuțoi, s. m. Augmentativ al lui maimuță; maimuță mascul. ♦ (Fam.) Epitet dat unui bărbat foarte urât sau care obișnuiește să imite pe alții; EPITET DAT UNUI BĂRBAT NESERIOS.
ÁFRO-AMERICÁN, -Ă, afro-americani, -e, s. m., adj. Denumire dată în SUA nord-americanilor de origine africană.
RASÍSM s. n. Teorie social-politică care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane.
PRIN URMARE, dacă tot suntem la capitolul ,,întrebări cu/sau fără răspuns", vă pun şi eu o întrebare, de fapt, două:
1. Unde este rasismul în formularea incriminată de dvs ?
2. Ce probe aveţi că..HAARP chiar există ?
;)
PS
Voi reveni în dialog cu domnia voastră, după ce reforma instituţională în România, chiar va începe şi va intra pe un trend ireversibil.
Momentan, România este la răscruce, orice este posibil şi cred că este mai înţelept să procedez precum ,,filosoful" Eusebiu.
În orice caz, miza pentru România , nu este GUVERNAREA, ci , INDEPENDENŢA AUTENTICĂ A JUSTIŢIEI, îndepărtarea ei, a Justiţiei, de lupta politică. Până acum, această independenţă a fost doar clamată, tocmai în scopul de a transforma justitia în ARMĂ POLITICĂ, cu sprijinul unor forţe oculte de la Bruxelles şi...nu numai.
Aici este cuiul lui Pepelea pentru domnul Victor Ponta. Va reusi să gestioneze imensa povară reprezentantă de o majoritate...fragilă, care crede că nu are nevoie de UDMR ?
Vi se pare întâmplător că Traian Băsescu face deplasări în Covasna şi le cere ungurilor, fie sa nu voteze , fie să..iasă la vot ? El ştie cum vor gândi cetăţenii: ,,Băsescu şi ungurii sunt în cârdăşie, deci, spunem NU maghiarilor". Este un plan diabolic, menit să subţieze sprijinul minorităţilor pentru USL şi IMPLICIT, imaginea USL la Bruxelles.
Vi se pare întâmplător că Traian Băsescu a afirmat la investirea noului guvern, că USL are majoritatea şi...PUTEREA absolută, deci, nu va avea nici o scuză ?
Puţină lume pricepe că, de fapt, USL şi guvernul său, nu deţin, în realitate, PUTEREA. Doar MAJORITATEA PARLAMENTARĂ...într-o instituţie pe care Traian Băsescu şi Monica Macovei, la care se adaugă oamenii lor din CSM, O DISCREDITEZĂ CU ORICE PRILEJ.
USL şi susţinătorii săi au căzut în această capcană şi au urlat din rărunchi: ,,NU, introducerii UDMR la guvernare!". Nu au înţeles că din două ,,soluţii imorale", una este mai imorală decât cealaltă.
Victor Ponta înţelege,încearcă să atenueze şocul ruperii unui acord prealabil cu maghiarii, dar USL este prea mare, prea eterogen, iar el, Victor Ponta, (încă) prea mic.
După cum se observă, orice fac/spun magistraţii împotriva CSM, se transformă, prin vectorii Macovei, Udrea şi alţii, în acuze la adresa USL, precum că doreste acapararea justitiei.
Acesta este planul lor, iar atentia tuturor celor care doresc schimbarea, este abil orientata de către propagandistii portocalii, pe care îi cunosc bine, înspre ,,performantele" guvernarii domnului Ponta, căruia i se cere, rapid, să curgă ,,lapte şi miere".
Suntem naivi, daca le facem jocul, prioritatea, repet, este CONSTITUTIA SI REFORMA INSTITUTIONALA REALA, NU TAXA AUTO, CIFRE, PROCENTE, BLA BLA BLA. Ea, reforma, nu a început niciodata in Romania postdecembristă, la modul serios.
Iar prin semnarea acordului de...coabitare (sic!) Traian Băsescu dă semnalul că nici nu doreste să înceapă.
În actualul climat, el se simte ca...peştele în apă. Până la urmă, vorba unui coleg virtual celebru, timpul curge în favoarea marinarului.
Dacă majoritatea se va mulţumi cu…ea însăşi, va realiza, prea târziu, că se va fi dizolvat deja şi definitiv în propria-i neputinţă.


Bibliotecaru said...

@ ZeV

Facem o analiză ca în "poliţist adjectiv" ca să descoperim că până acum o jumătate de secol negrilor li se spunea maimuţe cum şi rromilor li se spunea ciori, special pentru a jigni pe cei în cauză. Haideţi mai bine să lăsăm cum a căzut şi rămâne rugămintea de a nu mai aduce ură de rasă pe blogul meu. Vă mulţumesc cu anticipaţie.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Poate vreţi să mă întrebaţi ce probe am că HAARP se va construi şi în România sub prelata scutului antirachetă... Aici nu am probe de nici un fel, poate cel mult radarele de foarte mare putere.

HAARP este recunoscut, de decenii, în mod oficial, nu e nimic secret. Secret este folosirea sa ca armă.

Cea mai bună dovadă

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Dacă vreţi, mai am.

Dovada că, "sub acoperire", există un departament MILITAR al HAARP.

US Departament of Defense

Bibliotecaru said...

@ ZeV

AICI aveţi, pe un site guvernamental american (observaţi extensia gov din coadă) localizarea şi fotografia primului HAARP, cel din Alaska. (daţi clic pe) View Image (PDF, 714 KB) de acolo.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

AICI aveţi, într-un raport UE din 1999, când proiectul era mai la început.

Acolo scrie, de exemplu, că...
HAARP can be used for many purposes. Enormous quantities of energy can be controlled by manipulating the electrical characteristics of the atmosphere. If used as a military weapon this can have a devastating impact on an enemy. HAARP can deliver millions of times more energy to a given area than any other conventional transmitter. The energy can also be aimed at a moving target which should constitute a potential anti-missile system.

Vedeţi, scut anti-rachetă...

Another application is earth-penetrating, tomography, x-raying the earth several kilometres deep, to detect oil and gas fields, or underground military facilities.

Vi s-ar părea ciudat ca seria de mici cutremure din ultimul timp pe teritoriul României să fie provocate de HAARP care caută să stabilească dimensiunea rezervei de gaze de şist?

Stimate domn,
Eu nu am făcut o afirmaţie...

Eu plecam de la o ipoteză, nu susţineam că ar fi şi adevărată... dar dacă mi-aţi cerut să vă dovedesc că acest HAARP există, nu mi-a fost prea greu să o fac.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Adevărata reformă va fi atunci când cetăţenii îşi vor recăpăta puterea de la politicieni.

ARTICOLUL 2 - Suveranitatea
(1) Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum.
(2) Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu.


De aici trebuie plecat. Dacă politicienii vor fi cei care au ultimul cuvânt, degeaba schimbăm constituţia, legile, sistemele... nimic nu-i va împiedica să-şi însuşească abuziv puterea poporului.

Robert Horvath said...

Stimate
Sunteti dator cu un raspuns. Ce a-ti fi facut in locul meu auzind ca un nebun construeste bomba atomica ?

ZeV said...

ps-Biblio
Scuze..intrebarea nr.2 a fost gandita bine , dar formulata prost.
Deci, repet (cu completarea de rigoare):
2. Ce probe aveţi că..arma HAARP chiar există ?
Evident ca stiu ce este PROIECTUL HAARP, avand in vedere ca am studiat (si) in domeniul macro compatibil cu aplicatia respectiva.
;)
,,HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecvențelor aurorale active desfășurat pe teritoriul Statelor Unite, lângă localitatea Gakona, Alaska. Acest program reprezintă activitatea de cercetare desfășurată asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului și ionilor acestora la bombardamentele radiației solare și cosmice dar și la emisiunea de radiații de înaltă frecvență (HF) sau joasă frecvență (ELF) de pe Pământ. Fiind un program științific, guvernul american alocă anual un buget recunoscut oficial de 30 milioane de dolari. HAARP este desfășurat de Institutul de Geofizică al Universității din Alaska de la Fairbanks iar titularul de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy și US Air Force. HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/TM3D/T3E al Universității Alaska de la Fairbanks, iar sistemul propriu-zis aflându-se într-o bază militară de lângă Gakona din statul Alaska, de acest proiect beneficiind US Space Force. Pentru proiectul HAARP se utilizează un echipament terestru, constituit dintr-o rețea de antene, fiecare antenă fiind alimentată din propriul său generator putând încălzi părți din ionosferă prin intermediul undelor radio. Până în prezent au fost construite 48 de antene urmând ca în final numărul acestora să se oprească la 360.
În perspectivă există posibilitatea construirii unui emițător de unde de înaltă frecvență foarte puternică pentru a face față unor cerințe ale cercetării ionosferei și a relației Pământ-Soare-Cosmos. Acest emițător de unde de înaltă frecvență se numește Ionospheric Research Instrument (IRI). Programul de cercetare HAARP a provocat diverse interpretări dar și polemici din punct de vedere al instituțiilor ce desfășoară acest program și beneficiarii acestora. O consecință a experiențelor desfășurate ar fi și faptul că energia uriașă de radiofrecvență generată prin amplificarea de milioane de ori a undelor radio poate distruge orice obiect staționar sau în mișcare în orice loc de pe Pământ, dar totodată poate crea găuri în ionosferă, producând pătrunderea și mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive. Publicațiile americane Fairbanks Daily News și Cooper River Country Journal au scris în septembrie 1995 materiale prin care se susținea că proiectul HAARP ar avea și obiective ascunse, mai precis că acesta ar reprezenta o „armă finală” cu performanțe ieșite din comun, revoluționând complet arta militară, fiind primul sistem de arme de valoare universală și cosmică"
COMENTEZ:
Publicatiile ne spun tot felul de gogosi senzationaliste, de zeci de ani...Roswell, Areal 51, extraterestri capturati, ,,razboiul stelelor" cu lasere similare celor din bezile desenate, etc,etc. Nimic nou nu este sub Soare...doar se reamesteca, mereu, cuvintele si termenii, cu adaugarea unora noi.
;)

Robert Horvath said...

Zev
Nestimate
Obama nu este negru. Mama lui este alba.....iar majoritatea negrilor americani sunt amestecati cu alte rase. Foarte putini
putini au culoarea pieliI inchisa
Vorbeste fara accent si este educat. Are asigurat antipatia mea. Este socialist si un pericol major pentru capitalism si modul
de viata american.
Fara respectul cuvenit.

Robert Horvath said...

Stimate....
Un savant nord corean
care defecteaza sau trimite in occident date despre proiectul atomic este tradator sau erou ?
Eu nu sunt erou dar astept raspuns macar la aceasta intrbare. Eu raspund la toate intrebarile
dv.....dar dumneavoastra ezitati sa raspundeti. Cu respect dupa ce raspundeti. Politetea obliga
Reciprocitate.

ZeV said...

pps-biblio
Problema umamitatii consta in faptul ca utilizeaza excesiv campuri si radiatii electromagnetice...traim intr-un ocean de radiatii electromagnetice, generate artificial, ORIUNDE NE-AM AFLA,care se adauga la trenurile de unde si radiatii de tot felul, radiatiile solare, cosmice, sau radiatia de fond a Universului contamporana cu Big Bang-ul.
Citez:
,,V-ati intrebat vreodata despre lumea high-tech in care traim, in care multe lucruri functioneaza fara fir si computerizat? Oare ce mai urmeaza sa apara in urmatorii ani si care sa-l folosim la fel de des cum utilizam mobilul? De exemplu, stiati ca a aparut Full Body Scan, un dispozitiv cu rezonanta magnetica, ce costa doar 795 de dolari, prin care se pot afla toate bolile unei persoane printr-o simpla scanare cu raze X a corpului? Pe de alta parte, cat de sigure sunt radiatiile electromagnetice din mediul inconjurator? Cat de mult rau fac ele celulelor umane? Cat rau produc oare ele? La cate radiatii suntem expusi zilnic, fiind inconjurati de atatea aparate ce produc radiatie electromagnetica?

Nu va aduceti aminte ca, atunci cand erati copii, adultii va spuneau sa nu stati prea aproape de televizor? Motivul era ca televizorul, asemenea calculatorului, emite tot felul de radiatii electromagnetice, inclusiv microunde, unde radio, ultraviolete, raze X, raze infrarosii, campuri electrice si magnetice de frecventa joasa. Dar adevarul este ca cel mai periculos este sa stati in spatele televizorului, pe unde marea majoritate a radiatiilor pot iesi.

Insa, calculatorul sau televizorul nu constituie singura sursa de radiatii electromagnetice din casele si birourile dvs. Conform lui Lucinda Grant, autoarea cartii “Statia de radiatii”, orice tip de radiatii, in mod particular lumina soarelui si razele X, pot duce la aparitia unor activitati mari a radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt fragmente de molecule neechilibrate ce apar in corp, prin respiratie normala si procesele digestive. Oamenii de stiinta au descoperit ca un exces al radicalilor liberi in trupul uman poate duce la deteriorarea imunitatii si a celulelor, ceea ce are ca efect imbatranirea, bolile de inima, cancerul, precum si alte boli degenerative.
..................................

Robert Horvath said...

Stimate
Cineva important spunea.....Daca esti dusmanul Americii este periculos. Daca esti prietenul SUA ...este fatal.
Ceausescu a jucat cartea americana si a ajuns la Targoviste. In curand revelatii senzationale.
Cu respect astept raspuns la intrebarile mele.

ZeV said...

continuare

Exista mai multe cai prin care noi suntem expusi radiatiilor electromagnetice, inclusiv din cordoanele de alimentare ale aparatelor electrocasnice. Lucinda Grant, un expert in domeniu scrie urmatoarele: “Aparatele noastre electrocasnice folosesc pentru alimentare curent alternativ (AC). Dar, trupurile noastre produc curent continuu (DC), ce poate fi masurat in creierul uman. Electroencefalograful (EEG) masoara campul electric; tehnologia dispune de un dispozitiv denumit SQUID (superconducting quantum interference devices), adica dispozitive de superconductori cu interferenta cuantica) ce poate detecta micul camp magnetic al creierului. Campurile magnetice mai puternice si mai inalte ale aparatelor electrocasnice intra in interferenta cu electricitatea mult mai scazuta a corpurilor noastre. Campurile magnetice pot induce campuri electrice slabe in conductori electrici – corpurile noastre fiind conductori. Acest proces, denumit inductie, este unul din modalitatile prin care asemenea campuri pot afecta chimia trupului.”

Energia electrica creeaza electricitate statica si un mediu crescut de incarcare ion-pozitiva, care nu face bine sanatatii umane. Noi trebuie sa echilibram mediul nostru prin adaugarea unei ionizari pozitive, lucru care ne va face sa ne simtim mai bine si sa limitam actiunea ionilor pozitivi. De asemenea, si chimicalele de la copiatoare, echipamente electronice, plastice etc. pot contribui la o sanatate precara a noastra."

MAI VRETI ?
Iata care sunt, doar cateva din problemele omului, in toata splendoarea creativitatii si activitatii sale....desigur, ne place SENZATIONALUL PUNCTUAL CARE NE STIMULEAZA IMAGINATIA...nu vedem padurea de copaci, sau banalul cotidian, ne impiedica sa vedem ca ne sinucidem, zilnic, singuri, singurei.
;)
Nu intamplator am facut vorbire despre competitIa acerba pentru...GADGETUL PERFECT.
;)
Cu alta ocazie, am sa va spun ca exista de zeci de azi antene de transmisie pe frecvente ultra-lungi, capabile sa penetreze apa marilor (pentru comunicatia cu SUBMERSIBILELE NUCLEARE), sau, chiar tectonica terestra, dintr-o parte in alta a Pamantului. Se spune ca pot ucide vacile care pasc in proximitate...
;)
Nu e nimic, absolut nou, in domeniu.
Capitolul ,,FAST-FOOD & Chipsuri" este alta directie de dezbate, cu conotatii politico-ideologice.
;))

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Dacă aş fi auzit la acel moment că se pregăteşte o bombă atomică, ar fi fost ca şi când nu aş fi auzit, aş fi încercat să-mi scot din cap aşa ceva cu gândul că nu va observa nimeni să-mi facă de petrecanie.

O astfel de informaţie secretă ţine de siguranţa naţională, este un plan de apărare rezonabil în lumea instabilă în care trăim. Este şi o rezolvare politică rezonabilă, pentru că anumite state au căpătat bomba atomică şi acum sunt privilegiate strategic... dar nu mai lasă pe alţii să aibă o astfel de armă în numele păcii. Orice devoalare a unei asemenea informaţii ar fi condus automat la cotropirea României de armate de ocupaţie care să se asigure că proiectul nu e dus la capăt... în plus s-ar fi terminat imediat şi cu proiectul energiei nucleare de la Cernavodă de care România avea nevoie ca de aer. Uzina de apă grea, care ne-a adus atâţia bani în economie, s-ar fi desfiinţat şi ea. Nu ar fi fost exclus nici ca americanii să bată palma cu sovieticii pentru a da un exemplu din România care nu se supune interdicţiei construirii armei atomice.

Eu aşa cred că aş fi gândit la acel moment şi acum nu aş fi gândit foarte diferit.

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Încă o dată...
"Revelatii senzationale" pe blogul domniei voastre, nu aveţi de ce să le postaţi aici. Am să vi le şterg.

Le postaţi la domnia voastră şi răspundeţi pentru ele.

ZeV said...

CORECTIE PE TEXT:
,,Noi trebuie sa echilibram mediul nostru prin adaugarea unei ionizari NEGATIVE, lucru care ne va face sa ne simtim mai bine si sa limitam actiunea ionilor pozitivi"

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Stimate domn,
Eu v-am oferit dovezi indirecte că HAARP este o preocupare militară.
Eu v-am oferit dovezi directe că HAARP este considerat de UE o armă.

Dacă nu vă convine un astfel de răspuns... ce aţi vrea mai mult? De unde să iau eu alte dovezi din fotoliul meu?

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Întrebaţi de un nord-coreean. Orice cetăţean care "dă în gât" sistemul de apărare secret al ţării sale (fie el şi preşedintele ţării sau premierul ţării) este un trădător. PUNCT.

ZeV said...

Biblio
Nu este posibil ca un stat sa ascunda restului lumii ca poseda arma atomica.
Va pierdeti timpul raspunzand unui bufon mai mult decat penibil.
V-am mai spus, orice democratie nu functioneaza fara anticorpi si nici o libetatea nu trebuie confundata cu bunul plac al imposturii.
Daca vreti sa dialogati doar cu bufoni destinati a perturba orice mesaj sau expozeu coerent, este strict problema dvs.
In fond, e blogul domniei voastre si sunteti...liber.
;)

Robert Horvath said...

Dece deranjeaza informatii despre Ceausescu .? Credeti ca informatiile lui Zev sunt mai importante.
Dv a- ti deschis discutia . Amenintarile cu cenzurarea fara explicatii nu cred ca onoreaza.
Cu sinceritate.

john said...

citesc un comentariu despre un ministru care se da cu trenul si citesc comentarii despre nu stiu ce arma si dezvaluiri senzationale care nu ne mai intereseaza...
parca am fi la prietenul lui biblio pe blog, nasu cu tv-ul lui...
nu mai citesc ca ma derutati, si asa sunt eu destul...
ps. biblio, stimate domn
de ce ne mai obosesti ochisorii cu chestia aia cu robotul, daca cine nu vrei sa posteze posteaza???
sau vrei???

Robert Horvath said...

O bomba atomica in coasta Rusiei era un pericol ....pentru echilibrul intre cele doua mari puteri.
Romania putea fi pulverizata in cateva secunde sau chiar mai putin.
Eu traiesc in Japonia si vad rachete nord coreene peste capul meu si al familIei mele.
Deci sunt subiectiv.

ZeV said...

Horvath
Mergi, mă băiatule, şi te consultă..cred că ..amicii" tăi americani au făcut experimente pe creierul tău.
Măcar de dragul lui Yoko Ono...sau cum s-o fi chemând.
Uneori, până şi bufonii au nevoie de un control medical amânunţit.
Înţeleg că ai , acum, două bloguri...după torentul de postări de aici, nimereşte Dan Voiculescu si pe la Deva.
Lasă-ne, naibii, în pace cu Ceauşescu, spionita şi ...americanii tăi. Nu pe aceia îi aşteaptă românii.
:)

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Sunt state care sunt puse cu semnul întrebării pe harta armelor nucleare.

De exemplu, are sau nu are Israelul arma nucleară? Dacă o are şi o foloseşte... cum va reacţiona SUA? Dar Rusia?

Bibliotecaru said...

@ Robert Horvath

Nu deranjează pe nimeni informaţiile cu Ceauşescu, dar de ce le faceţi la mine...? Aveţi blog, postaţi acolo. Cine este interesat de asemenea informaţii, va citi acolo. De ce faceţi spam la mine, aici? Ia număraţi câte comentarii faceţi în fiecare zi. Comentaţi ce doriţi pe blogul domniei voastre şi, dacă mă interesează subiectul, comentez eu acolo. Dacă nu, nu.

Şi cu asta cred că am închis discuţia pentru că pierd prea mult timp să răspund la comentarii care nu au nici o legătură cu ceea ce postez eu. Nu vă interesează ce postez, nu vă sileşte nimeni nici să intraţi aici, nici să citiţi, nici să comentaţi.

ZeV said...

..Si americanii au un orasel care se numeste Paris.
Este foarte posibil sa existe si pe langa Deva, un satuc botezat ,,Japonia".
In fond, sa ne amintim ce imaginatie au unii conationali de-ai nostri, mai egali decat majoritarii, cand isi boteaza copiii: Mercedesa, Raj Kapour, Rosinanta, Margelatu, Coviltira, etc, etc.
;))

Robert Horvath said...

Comentariile mele apar pe zeci de bloguri fara dorinta mea. Amintesc TV Cluj....New York Magazin....Starea Natiunii ....InfoMondoMilitar,
bloguri canadiene etc. Prefer un blog serios citit de Dan Voiculescu. Recunosc ca un duel intelectual ma fascineaza. Ador scancetele lui Zev etc..Faptul ca va pun in incurcatura ma amuza. Prefer o discutie cu un om erudit si bine educat. Cu sinceritate si respect.

ZeV said...

Biblio
Sper ca nu ati fost serios cand ati formulat:
De exemplu, are sau nu are Israelul arma nucleară?
Daca tot suntem in duminica ...intrebarilor retorice , va pun si eu una:
Domnia voastra, ce crede, au, sau nu, evreii, arma atomica ?
:)))))

Robert Horvath said...

Ma bag si eu. Israelul poseda bomba atomica si nu va accepta un nou holocaust. Garantat.
Sigur si Japonia o tara mica langa judetul Hunedoara......Deva.

ZeV said...

In fine, stimate coleg, apropo de parlamentarul din tema dvs...chiar va doriti ca demnitarii statului sa se deplaseze la serviciu cu trenul, autobuzul si, de ce nu ? cu bicicleta ? (Sau cu poneiul doamnei Udrea ;) )
Ia ganditi-va...daca acel om sta pe o banca in asteptarea trenului, pierzand timp pretios de ne-functionare a institutiilor statului, ce s-ar intampla in..Romania ?
Pai mai bine le cumparam sisteme de comunicatii la domiciliu, in timp real, pentru a fi, cat de cat, mai eficienti.
;)

ZeV said...

Horvath
Daca te...bagi, acolo unde te trimit si eu, te asigur de toata prietenia mea.
;)

ZeV said...

...sisteme de comunicatii la domiciliu, performante, au, cu siguranta.
Numai ca nu au aflat pe unde sunt dosite. Doar sefii de la SIE, SRI, etc, stiu.
;)

ZeV said...

...gata, dom Biblio, va las sa va delectati cateva ore cu amicul de peste mari si tari...pardon, judete. Am ceva de lucrat in Archicad.
;)

Robert Horvath said...



Zev
Postez din Osaka .....de Jos
Daca locuiam in Deva nu puteam fi creiatorul Scandalului ICR New York.






ar pe zeci de bloguri fara dorinta mea. Amintesc TV Cluj....New York Magazin....Starea Natiunii ....InfoMondoMilitar,
bloguri canadiene etc. Prefer un blog serios citit de Dan Voiculescu. Recunosc ca un duel intelectual ma fascineaza. Ador scancetele lui Zev etc..Faptul ca va pun in incurcatura ma amuza. Prefer o discutie cu un om erudit si bine educat. Cu sinceritate si respect.

Robert Horvath said...

Dublarea nu-mi apartine. Oricum scuze......

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Eu nu cred nimic, nu am elemente nici contra, nici pro... unii însă le au şi se exprimă cum că Israel AR PUTEA SĂ AIBĂ arme nucleare.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Stimate domn,
Acel om merge cu trenul pentru a face reclamă unui program naţional. Nu este populism, el face vădite sacrificii (sunt convins că nu-i uşor să facă asta) pentru a susţine astfel un program naţional.

Până la urmă... Dacă Zeus ar merge cu metroul... ar mai fi Zeus?

http://www.youtube.com/watch?v=0CdDUJpAe98

ZeV said...

Biblio
Stati sa vedeti...prezenţă în Parlament, dacă onorabilii aleşi îşi vor găsi locuinţe cu chirie prin Balta Alba sau Berceni.
;)
Apropo, dacă alesii vor pleca de la hotelurile de 4 si 5 stele, ar fi cea mai mare lovitura de imagine dată de premier.
Vorba unui coleg: Trăim, vedem...
;)

ZeV said...

Biblio
Israelul are CU SIGURANŢĂ, arma nucleară.
Nah !...credeţi-mă pe cuvânt.
;)))
Acuma, dacă aceste arme sunt sub control EXCLUSIV israelian, e altă discuţie...depinde din ce unghi privim. Dacă luăm în calcul că America este condusă de evrei, atunci, da, Israelul are controlul deplin.
:)

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Sunt mulţi tineri care vor veni în Parlament pentru a deveni cunoscuţi... că peste trei ani, când începe campania, nu-i va cunoaşte nimeni.

Cei mai mulţi parlamentari au deja casă în Bucureşti sau au bani să-şi cumpere case în Bucureşti.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Israelul poate are, "cu siguranţă", dar nu a declarat că o are.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.