05 February 2013

Atacul la Justiţie


Cum spunea domnul Băsescu despre papucii unei doamne...



Mie îmi pare că Justiţia nu poate fi atacată de băsism... doar de cei care sunt împotriva băsismului. Pe seama acestei simple constatări, se deduce că cei loviţi din justiţie sunt un pic băsişti... altfel nu se justifică reacţia.

Ia uitaţi aici o ştire incredibilă într-o ţară democratică cu o justiţie independentă.

Ipoteza de lucru:
Curtea de Apel Cluj a sesizat, miercuri, CSM să ia act că judecatoarea Alina Ghica a fost revocată din Consiliu de 424 de judecatori de la 13 curti. Curtea de Apel Cluj este instanța care a inițiat procedura de suspendare a judecătorului Alina Ghica din CSM. De asemenea Judecatoria Râmnicu Vâlcea a sesizat CSM să ia act de voința celor peste 1200 de judecători care au votat pentru Cristi Vasilică Danileț să fie revocat din CSM.

Potrivit Curții de Apel Cluj, dintr-un număr total de 514 de judecători cu drept de vot, la adunarile generale au luat parte 475. Dintre aceștia, 424 de judecători au votat pentru revocarea Alinei Ghica din CSM, 39 împotrivă, 2 s-au abținut, iar 10 voturi au fost declarate nule. Practic, 89,26 dintre judecători au votat pentru revocarea Alinei Ghica din CSM, scrie Lumea Justiției.

De menționat că la nivelul Curților de Apel din București, Bacău și Suceava nu s-a votat. La Bacău, de unde provine Oana Hăineala, actualul președinte al CSM, judecătorii au refuzat să supună la vot revocarea pe motiv că procedura este viciată. La București și Suceava, adunările generale nu s-au putut ține din cauza lipsei de cvorum

Referitor la revocarea lui Cristi Danileț, Judecătoria Râmnicu Vâlcea a transmis Consiliului Superior al Magistraturii sesizarea privind cererea majorității adunărilor generale ale judecatoriilor, reprezentand în prezent 107 de judecătorii care au votat pentru revocarea lui Cristi Vasilica Danilet din funcția de membru ales în CSM. Cererea Judecatoriei Ramnicu Valcea, însoțită de hotărârile adunărilor generale constituite la nivelul judecătoriilor, a fost trimisă prin poșta militară la Consiliul Superior al Magistraturii, în data de 23 ianuarie 2013.

Conform procedurii, Consiliul Superior al Magistraturii trebuie, ca în termen de 15 zile de la data primirii sesizării, să ia act de dorința exprimată de cei peste 1200 de judecători care au votat pentru ca judecătorul Danileț să fie revocat din CSM.
(http://www.dcnews.ro/2013/01/alina-ghica-si-cristi-danilet-mai-aproape-de-revocarea-din-csm/)
Ce spune legea?

Art. 52 - (1) Revocarea din funcţia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii se propune de preşedintele sau vicepreşedintele Consiliului ori de o treime din membri, în situaţia în care persoana în cauză nu mai îndeplineşte condiţiile legale pentru a fi membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, în cazul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare a atribuţiilor în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii sau în cazul aplicării oricărei sancţiuni disciplinare.
(2) Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, la sesizarea formulată potrivit alin. (1), poate dispune revocarea din funcţia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.
(3) Revocarea din funcţia de preşedinte sau vicepreşedinte se propune de o treime din numărul membrilor Consiliului Superior al Magistraturii. Dispoziţiile alin. (2) se aplică în mod corespunzător.
(4) Membrii aleşi ai Consiliului Superior al Magistraturii sunt revocaţi şi la cererea majorităţii adunărilor generale de la nivelul instanţelor sau parchetelor pe care le reprezintă, în cazul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare a atribuţiilor încredinţate prin alegerea ca membru al Consiliului. În cadrul adunărilor generale, decizia se ia cu votul a două treimi din numărul judecătorilor sau procurorilor.
(5) În cazul adunării generale comune a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a Parchetului Naţional Anticorupţie, decizia de revocare a reprezentantului acestor parchete se ia cu votul majorităţii procurorilor. În cadrul adunării generale votează şi procurorii din structurile teritoriale ale acestor parchete.
(6) Decizia de revocare a reprezentantului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie se ia cu votul majorităţii judecătorilor din adunarea generală.
(7) Procedura de revocare poate fi declanşată de orice adunare generală de la nivelul instanţelor sau parchetelor pe care le reprezintă membrul Consiliului Superior al Magistraturii a cărui revocare se cere, precum şi de organizaţiile profesionale ale judecătorilor şi procurorilor.
(8) Centralizarea rezultatelor votului se realizează de adunarea generală care a iniţiat procedura sau de prima adunare generală sesizată de organizaţiile profesionale ale judecătorilor şi procurorilor.
(9) În termen de 15 zile de la înregistrarea sesizării semnate şi motivate de reprezentanţii adunărilor generale prevăzute la alin. (4), Plenul Consiliului Superior al Magistraturii dispune revocarea din funcţie a membrului ales. Dispoziţiile art. 55 alin. (2) se aplică în mod corespunzător.

(LEGE Nr. 317 din 1 iulie 2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/16_08_2012__50939_ro.doc)

Se pare însă că doamna Oana Hăineală consideră că aceste persoane care au votat revocarea celor doi fac parte dintre majoritatea magistraţilor care atacă Justiţia şi nu doreşte să intre în jocul acestor atacatori ai independenţei justiţiei... Respectiv judecătorii care doresc excluderea doamnei Ghica şi a domnului Danileţ se luptă împotriva unei justiţii independente şi vor să excludă nişte campioni ai independenţei justiţiei precum Danileţ-Ghica. Justiţia independentă tinde să fie deci reprezentată de oameni cât să-i numeri pe degete, în frunte cu domnul Băsescu, doamna Monica Macovei, doamna Găineală, doamna GHica şi domnul Danileţ. Miile de magistraţi sunt pentru justiţia dependentă... Aşa cel puţin reiese din următoarea ştire...
Radu Tudor a prezentat, luni seara, în cadrul ediţiei “La Ordinea Zilei”, că președintele CSM, procurorul Oana Hăineală Schmidt, ar pregătin invalidarea votului celor 1.700 de de judecători care au votat revocarea lui Cristian Danileț și a Alinei Ghica din Consiliu.

“Procurorul Oana Hăineală Schmidt, se pare că se pregăteşte pentru a invalida votul celor 1700 de judecător pentru revocarea din funcţia de memebru al CSM a doamnei judecător Alina Ghica, a domnului judecător Cristi Vasilică Dănileţ. Miercuri la ora 8 o să fie cel mai interesant live al CSM”, a anunţat Radu Tudor.


Referitor la acest subiect, purtătorul de cuvânt al CSM, Monica Prejmereanu, a declarat pentru Lumea Justiției că solicitările de revocare a celor doi judecători, respectiv, Cristian danileț și Alina Ghica, formulate de Curtea de Apel Cluj și Judecătoria Rm Valcea „vor fi puse pe ordinea de zi a Plenului când vor decide doamna președinte Oana Haineală și secretarul general, Roza Marcu”

Potrivit legii, în termen de 15 zile de la sesizare, Plenul CSM este obligat să dispună revocarea din funcție a membrilor CSM revocați, dispoziția fiind una imperativă! Cum sesizarea CA Cluj datează din 30 ianuarie 2013, iar ce a Judecătoriei Râmnicu Valcea e chiar anterioară, Plenul CSM ar trebui să ia o decizie în următoarele zile.
(http://www.dcnews.ro/2013/02/oana-haineala-ar-pregati-invalidarea-revocarii-lui-danilet-si-ghica/)
Sigur că da, Antena 3 este şi ea o entitatea care atacă independenţa justiţiei... Am înţeles că CSM-ul a rezistat atacului barbar la statul de drept al Parlamentului, am înţeles că a rezistat şi milioanelor care au votat covârşitor majoritar la referendum... acum trebuie să reziste şi atacului venit din partea judecătorilor care atacă şi ei, nu-i aşa, statul de drept. Ce noroc avem noi cu domnii Băsescu, doamna Macovei... cu aceşti campioni ai justiţiei independente precum doamna Hăineală, domnul Danileţ, doamna Ghica... Doamna Kovesi care ne păzeşte independenţa justiţiei din partea europeană şi cu fostul procuror şef al DNA Daniel Morar... acum pus în fruntea Ministerului Public interimar pe viaţă (pe viaţa noastră, căci viaţa domniei sale se va încheia probabil în una din ţările paradisiace care nu are acord de extrădare cu România).


(http://www.expresspress.ro/basescu-nu-i-niciunul-hmmm-care-dintre-femeile-presedintelui-afirma-asta/mircea-geoana-traian-basescu-and-crin-antonescu-at-the-final-tv-debate-2/)


(http://www.paginaintai.net/?p=10435)


(http://www.cotidianul.ro/unde-presa-este-vitala-in-demascarea-coruptiei-pentru-monica-macovei-205679/)


(http://www.cotidianul.ro/kovesi-avem-informatii-despre-locul-unde-se-afla-boldea-olaru-nu-stim-176991/)


(http://www.ghimpele.ro/2012/11/daniel-morar-precizeaza-motiv-cei-mai-buni-procurori-dna-nu-s-au-inscris-cursa-sefie-institutie/#.URDLWlIz1Eo)


(http://www.informatia-zilei.ro/mm/justitie/oana-haineala-refuza-sa-si-dea-demisia-de-la-sefia-csm)


(http://www.ftr.ro/judecatorul-danilet-revocat-din-csm-63131.php)


(http://www.gandul.info/news/cristi-danilet-si-alina-ghica-si-au-retras-candidaturile-la-functia-de-vicepresedinte-al-csm-10517983)

64 comments:

Anonymous said...



Ohooooooooo,ce-mi place subiectul acesta,e cu adevarat pe gustul meu.
Asadar un memru C.S.M. poate fi schimbat si acum atentie:,cind nu mai intruneste conditiile vlegale[?????????] ori cind are o activitate necorespunzatoare'.....incheiat citatul.
-INTREBARE-ARGUMENTELE LEGALE CARE STAU LA BAZA REVOCARII????????-ZERO,ZERO,ZERO,INEXISTENTE........
Dar ,aici nu voi insista prea mult,pt ca stim:
DOAMNA COSTINIU,SI DOAMNA PIVNICERU,CONTROLEAZA IN MOD BRUTAL UN SINDICAT DIN CARE FAC PARTE MAGISTRATI.
Si ce mai stim,pai mai stim ca:Doamna COSTINIU,este afectata de ,faptul ca SOTUL EI,FOST JUDECATOR LA I.C.C.J a fost declarat-INFRACTOR IN TIMPUL CIT LA CONDUCEREA C.S.M. ERA DOAMNA GHICA.PUNCT.

Ei si acum sa vedem cum stam cu justitia,BASISTA:
Stim cu exactitate ca,in anul de gratie,2004,in timpul ministeriatului doamnei STANOIU,cu PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE,si guvern PSD,justitia era ingenunchiata si controlata in mod barbar de PARTIDUL PSD,care in sedintele de la virful partidului,decideau CE DOSARE IMPORTANTE SE JUDECA,CINE TREBUIE INCHIS,ARESTAT ,SALTAT DE PE STRADA,ASADAR ERA JUSTITIA INDEPENDENTA SI O ADEVARATA PUTERE IN STATUL DE DREPT?????????
Raspunsul este simplu-NUUUUUUUU,Romania era o tara bananiera condusa de un grup de infractori infiltrati adinc inclusiv in justitie.
Cine are dubii ii recomand stenogramele din sedintele PSD,FACUTE PUBLICE SI RECUNOSCUTE CA AUTENTICE DE CEI CARE SUNT PERSONAJE IN ACESTE STENOGRAME.
Asadar ,la instalarea la Cotroceni a lui TRAIAN BASESCU,JUSTITIA,ERA CONTROLATA IN TOTALITATE DEV RETELELE MAFIOTE CONDUSE DE INDIVIZI PRECUM CATALIN VOICU,OMUL PREACINSTITULUI ION ILIESCU.
Ce a facut TRAIAN BASESCU????????????
A spart GRUPURILE INFRACTIONALE INCLUSIV DIN JUSTITIE,a instalat oameni tineri,nepatati si LIBERI.
Si uita-ne ajunsi rapid in zilele noastre.
Si ce vedem/???????????/
Pai vedem un asalt al fantomelor conduse de TURNATORUL DAN VOICULESCU,asupra justitiei,pe care la fel ca pina in 2004 sa devina supusa grupurilor infractionale.
Vedem un ministru al justitiei,intr-un flgrant conflict cu-DEMOCRATIA,MERITOCRATIA,INCERCIND SA PROMOVEZENISTE NETOTI.
Si mai vedem ceva,vedem un PRIM MINISTRU,ingenunchiat,de BRUXELLES,si niste votanti natingi,care nu-si pot explica,cum de dl. VICTOR PONTA este tigru la Bucuresti si cirpa de sters praful de rafturile de carti din sectorul BIBLIOTECII ALOCAT ISTORIEI COMUNISMULUI IN LAGURUL COMUNIST.


Anticomunistul NERO.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ZeV said...

Între două drumuri, am citit cu amuzament amar un produs exalat de amicul Zapa/Nero/Lulu/Elena Udrea, etc, nu ştiu prin care parte a corpului, respectiv:
,,(Traian Băsescu n.r.) a instalat oameni tineri, nepatati si LIBERI (în justiţie)."
Mă întreb, cât de liberi ? La fel de ,,liberi" precum sunt lichelele pedalace, gen Elena Udrea, Cezar Preda, dar, din păcate/în ultimul timp şi Vasile Blaga ? Distinsele paiaţe au sărit ca arse, făcându-şi mea culpa că nu au contestat la timp legea statutului parlamentarilor la CC. Motivul ? Evident , nu contează. Circul contează. Sau, apropo de ,,libertatea de conştiinţă" a numiţilor băsescieni, probabil că ştiu ce ştiu, las'că poate merge şi-aşa, cu o erată, sau două. ;)
Mă bucur că ceea se întâmplă se întâmplă chiar la început de mandat al actualei majorităţi şi sub văzul siderat al unei întregi Europe. E curios, totuşi, că maimuţele de culoarea portocalei în degrade spre maro, aceleaşi primate care au tăiat şi au spânzurat dupe muşchii (era să scriu mucii, de la Muc cel Mic) bocului, pretind, tot ei, ca înainte de adoptarea legii bugetului, să curgă musai în şiroaie laptele şi mierea pe care ei au furat-o şi dosit-o în conturi bine securizate.
Este, din fericire, cântecul dezacordat de lebădă mecanică al regimul putred, toxic, antinaţional, antieuropean, numit ,,regimul Traian Băsescu", care, în aceste zile, îşi arată adevărata faţă, cetăţenilor. O faţă a ceea ce putea deveni, prin involuţie, România, dacă cetăţenii nu ar fi rămas vigilenţi. Chiar dacă laşii şi frustraţii stau, de ruşine, cu spatele la popor.
Am spus ,,ruşine" ? Scuze, stau cu spatele la popor, pentru..a-şi fâsâi dispreţul visceral în nasurile oamenilor de mâna a doua care nu se vor duşi la Bruxelles, nici să-i pici cu ceară. Nu că i-ar primi cineva, acolo au acces, pe moment, o sumedenie de trădători ai neamului, inclusiv, figurine regale purtate în Parlamentul european pe braţele uninominale ale Monicăi Iacob Ridzi şi Elenei Udrea.
Din păcate pentru ei, mai urmează două sesiuni de alegeri.
Da, prieteni portocalici, nu veţi scăpa de alegeri.
DUPĂ, vă spun de pe acum: Ura şi la gară, Marea Britanie vă aşteaptă cu braţele deschise să vă valorifice competenţele, fie ele, dobândite şi pe centura politicii.
Staţi, nu săriţi în sus..doar îl plagiez pe marinar.
:D


Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bibliotecaru said...

Bâşti! :D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...



Vai dle. Biblio,ati facut alergie la adevar,nu va puteti privi in oglinda?????????????
Vai cita lasitate..................

Anticomunistul NERO

Bibliotecaru said...

Sunt alergic doar la "cretinisme".

Anonymous said...



Haa-Dle. Bibliotecaru,ati picat testul-Sunteti grav bolnav,fiecare celula din corpul dv. poarta cu ea,o bacterie,aceiasi bacterie care il tine imbalsamat intr-un muzeu pe LENIN.............


Anticomunistul Nero

P.S.incapacitatea de a relationa,cu cei de alta opinie,spune ca,persoana in cauza este intoleranta,iar intoleranta este prima ,daca nu ultimul defect al unui comunist.............


ANTICOMUNISTUL NERO

ZeV said...

Băi NERO..dom Biblio o fi bolnav, sau nu, este acasă la el.
Aşa că, ia aminte la următoarea cimilitură:
Dacă la tine în cocioabă îţi intră unu' scoţând uşa din ţâţâni, ba mai şi înjurându-te ca la uşa cortului, tu, ce naiba ai face ?
Îţi spun eu...pui mâna pe puşca de vânătoare, sau pe cuţitul din bucătărie al nevestei (ăla, pentru tranşat porcul, sau mielul) şi-i închizi gura.
Ai mare noroc că Biblio este un om eminamente paşnic. Doar te şterge la gură, când şi când.
:)))

ZeV said...

PS
..stai că uitai...gazda susnumită nu este mai intolerantă nici decât Elena Udrea, nici decât Cristian Preda, nici decât Victor Ponta, nici decât Cristi Danileţ.
Ca să nu mai vorbesc de Sebi, sau Ghiţă..cu ăştia din urmă, în nemernicia ta, ai mult de recuperat. De exemplu, să te învârţi în jurul buticului tău până face două etaje. Ghici cum.
:)))

Anonymous said...

Bună seara.

Prima la mână:
Eu nu cred că Nero este Zapa.
TEXTUL ESTE CURAT ŞI FĂRĂ GREŞELI GRAMATICALE!
Ce dracu beiiiii nărozilor, aţi uitat că Zapa este un agramat?
:))))))))))

În plus, atenţie că nu există spaţii între semnele de ortografie şi cuvintele textului!
(aşa scriu doar jurnaliştii care ştiu că materialul va trece pe la corectură înainte de a fi în pagină)
:))))))))

A doua la mână:
BUNĂ POSTAREA!

Anonymous said...

Nero este Lulu!
:))))))))))

Anonymous said...

Sau cine a scris comentariile a scris după fiţuicile trimise de Lulu!
:))))))))))

Anonymous said...

A face comparaţia între Pivniceru şi Monica Macovei Gherghescu este ca şi cum ai compara o iapă pur sânge cu o gloabă bătrână şi spartă-n cur de toţi beţivii satului!
Dacă nu mă credeţi puneţi-le unul lângă altul CV-urile!
:))))))))

vaisamar said...

hopa cum a dat drumul entnobotanicu la distractie a si aparut miticul rebrandat =)))

Unknown said...

Hai zii zău cu limba-ntre dinţi.
:)))))))))

vaisamar said...

sa vedem cat te tine rebrandarea =))

Unknown said...

Până după alegerile din partid când Elena Udrea sluga Monicăi Macovei Gherghescu şi gaşca ei vor pierde!

MONICA MACOVEI GHERGHESCU ŞI SLUGILE EI TREBUIE SĂ PLECE DIN PARTID.
DACĂ NU PLEACĂ ATUNCI PDL-ul TREBUIE SĂ DISPARĂ DE PE EŞICHIERUL POLITIC!
UN PARTID ANTI-ROMÂNESC N-ARE CE CĂUTA PE EŞICHIERUL POLITIC DIN ROMÂNIA!
UN COMISAR EUROPEAN NU ARE CE CĂUTA LA PALATUL COTROCENI!

AFARĂ DIN ROMÂNIA CU TRĂDĂTORII CONDUŞI DE CĂTRE SECURISTA ÎMPUŢITĂ MONICA MACOVEI GHERGHESCU!

Nu uita!
V-am spus că o să pierdeţi localele şi le-aţi pierdut!
V-am spus că o să pierdeţi generalele şi le-aţi pierdut!

VEŢI PIERDE ŞI ALEGERILE ÎN PARTID!
ŢI-O GARANTEZ!



Unknown said...

JOS ELENA UDREA SLUGA MONICĂI MACOVEI GHERGHESCU!
JOS TRAIAN BĂSESCU SLUGOIUL MONICĂI MACOVEI GHEGHESCU!

ZeV said...

..Oricum, începând de duminică seara, liderul din umbră al opoziţiei, a devenit DDD.
PDL...bye bye
;))
Cum am mai spus, aşa se explică diversiunile băsesciene din ultimele zile. Lumea nu trebuie să afle ce au făcut turcii la Plevna.
S-o credeţi voi, măi portocalici puţitori. A hoit.
;)

ZeV said...

Dom Biblio
Rugăminte:
Un comentariu referitor la salariile, privilegiile,..IMUNITĂŢILE, etc, funcţionarilor UEuropeni.
Trădătorii disperaţi că pierd puterea ne tot spun că trebuie să privim spre realităţile din UE, să deschidem gura, să închidem ochii şi să nu mestecăm.
Ia să vedem, cum ar arăta un statut al parlamentarilor români după chipul şi asemănarea lui Barroso. Mă rog..fie şi a madamei Reding. ;)
Şi încă ceva....ce scrie în Constituţie ? ANI este una dintre instituţiile FUNDAMENTALE în stat ?
Dacă nu, de unde până unde un parlamentar trebuie să plece, doar pentru că aşa vrea un inspector numit şi plătit din bani publici, desi, Curtea Constitutionala s-a pronunţat clar asupra atribuţiunilor ANI ?
Hai să ne lămurim...şi să lămurim lumea cine este cu adevărat Monica Macovei. Prea îl lăsăm de unul singur pe Dement.
;)
PS
Propun un amendament la legea bugetului: inspectorii ANI să fie plătiţi exclusiv din bani europeni.
;)

ZeV said...

În Constituţie, NU scrie că ANI ar fi o instituţie fundamentală în stat. De altfel şi nu întămplător, CC i-a redus prerogativa de a substitui atât parchetul cât şi instanţa de judecată.
Atribuţiile ANI ar trebui integrate în Parchete, PRIN NOUA CONSTITUŢIE, iar MCV trebuie închis, cât mai repede posibil.
Cât despre Schengen….dacă Marea Britanie face referendum pe apartenenţa la UE, sunt convins că ne vor invita europenii, pe covorul roşu, să intrăm. Flancul estic al NATO şi UE este extrem de important, dar, atât cetăţenii cât şi instituţiile fundamentale ale statului român (Parlament şi Guvern) trebuie să conştientizăm, cu adevărat, că România are ce oferi aliaţilor.
ŞI, SĂ NE VINDEM SCUMP ! Nu ca....de pe centurili geo-politice.
;)))

Anonymous said...



Perfect,se pare ca din nou am reusit sa scot napircile din subteranele lor,sa-i bag putin in priza,punindu-i sa-si scoata limbile inspicate,la vedere.
Smuciturile,zbaterile si muntele de minciuni,pus in circulatie,nu face altceva,decit sa confirme si
sa faca o reala certitudine din teza-U.S.L. este o organizatie eminamente INFRACTIONALA,gama de infractiuni,este relativ mica si se invirte doar in jurul banilor publici si a propietatilor statului.
Pierderea controlului asupra justitiei,face ca indivizi ultrapotenti financiar,prin intermediul trusturilor de presa,sa decredibilizeze si sa diabolizeze,atit justitia,cit si tinerii magistrati,care nu accepta sa fie controlati si manipulati.
Operatiunea in sine ,este simplista,si copiata din manualul lui Stalin,iar recuzita si acuzatorii????????????

Pai sa vedem cine sunt acuzatorii magistratilor pe acest blog???????????
Sa-i dam cezarului ce-i a cezarului,si sa spun ca primul pe lista este propietarul blogului,Dl. Bibliotecaru.
Intr-o ordine aleatorie,urmeaza,DIACONU EUSEBIU,pitit dupa diverse nick-uri,un turnator care in ,nelinistea tineretii a facut pact cu dracul siiiiiii????????????nu o sa va vina sa credeti................Isi turna la greu amicii,de ce???????????
Nu de smecher,nu,nici vorba ci din alte motive,se pare ca dintr-un vadit complex de inferioritate care acum e clar,il urmareste si-l insoteste in continuare.
Dl. Ze.V.are profilul inconfundabil al activistului comunist,in a carui tipar intra perfect.
Faptul ca serveste si la 23 de ani aceleasi valori perimate,dar mai ales aceiasi oameni,consfinteste o realitate-dintr-un fost comunist,indoctrinat temenic,niciodata nu va reusi sa devenia un om care merita sa traiasca alaturi de cei care imbratiseaza valorile universale care consacra libertatea individului,si suprematia legi.
Sustinerea,si lupta crincena cu cei care vor sa aduca Romania,societatea romaneasca alaturi de lumea civilizata,ii face pe cei pomeniti sa fie COMPLICII UNUI FOST REGIM CRIMINAL,CEL COMUNIST,si evident complici cu INFRACTIONALA ORGANIZATIE ,U.S.L.
Motivele???????? sunt blesene de inteles.................asa dupa cum spunea cu modestie mentorul lor spiritual,DAN VOICULESCU:
Am turanat pt a duce o piine mai alba copiilor..............


ANTICOMUNISTUL NERO

ZeV said...

Hahahahaha
Auzi la parascovenia portocalie, indiferent dacă în spatele nickului renumitului tiran sângeros al fostului mare imperiu se ascunde Zapa, Lulu, sau Udrea...
,,societatea romaneasca alaturi de lumea civilizata".
CARE ,,lume civilizată", măh muhaia băsesciană, aceea în care copiii mor pe capete prin şcolile americane şi nu din cauze naturale ? Sau lumea în care oricine se declară anormal cu acte în regulă pretinde privilegii de la masa de contribuabili normali dar tăcuţi ? Sau lumea în care egalitatea de şanse este sublimă dar lipseşte cu desăvârşire ? Sau lumea în care o mână de birocraţi plătiţi cu greutatea lor în aur/euro impun directive de doi bani, cum ar fi, asomarea porcului ?
Care lume ? A dictatului celui mai puternic ? A grupului Bilderberg care şi-a propus imediat după cel de-al doilea război mondial să facă una cu pământul suveranitatea naţiunilor în interesul marilor corporaţii responsabile de distrugerea habitatului natural al omenirii ?
Deci: care lume civilizată ? Una a relativizării, a vacarmului şi a disoluţiei reperelor ? O lume a desrădăcinării şi emigraţiei brambura ?
Da, asistăm la construirea haotică a unui nou turn Babel...dar atenţie, nici un turn supradimensionat nu a rezistat şi nu rezistă în timp.
În concluzie, dacă este să fiu catalogat complice cu cineva, spun:
DA, voi fi complice până la final cu poporul român.

ZeV said...

erata
O lume a deZrădăcinării

ZeV said...

Mai bine, zapa, povesteşt-ne tu, în calitate de eunuc al Udrei, cum stă treaba cu alegerile parţiale de duminică.
Bonus: pedelii se dau cu capul de pereţi că nu au contestat legea statului la CC.
Vreau să citesc şi motivul prezumtiv al contestării..ţinând cont că Parlamentul este instituţie fundamentală menţionată la capitolul ,,supremă în stat", în timp ce ANI , o găselniţă inventată de Macovei sub oblăduirea PPE, este un animăluţ de pluş lăsat de CC fără prerogative, întrucât, NU ESTE PARTE A JUSTIŢIEI.
Românii au memorie, Zapa, de aceea pierdeţi şi veţi pierde mereu, orice confruntare electorală.
Vă spun din nou: FACEŢI REFORMĂ ÎN PARTID, trageţi linia, daţi afară scursurile şi împăcaţi-vă cu poporul român. Dacă nu veţi face asta, vă recomand, deja, să vă căutaţi de lucru pe alte meleaguri....deoarece, timpul până la atingerea dezideratului suprem, cel al unei justiţii real-independente, se scurge repede.
Iată, de la ministerul dezvoltării vin tot mai multe informaţii că v-aţi bătut joc, la modul grosolan, de banul public. Nici o investiţie gândită pe termen lung, destinată să genereze, în timp, VALOARE ADAUGATĂ. Desi, toţi liderii PDL sunt...mari ,,manageri" ai sistemului privat.
Ei, hai..mai glumesc şi eu. Alţii au beneficiat de contractele cu statul. Glumesc în continuare.
;))

ZeV said...

erata
povesteşte-ne
legea statutului parlamentarilor

Anonymous said...



De ce ei pot si sunt respectati,noi nu vrem si suntem scuipati????????????


Prmul argument care imi vine la indemina,de data recenta este urmatorul:

Ministrul invatamintului din Germania a fost depistat cu lucrarea de DOTTORE[doctorat] PLAGIATA.
Reactia universitatii care i-a acordat titlul de doctor a fost prompta si imediata-ia retras titlul si a supus-o oprobiului public.

Iata de ce DL.ZE.V. este antieuropean,antiamerican si antiglobalizare,pt ca cel mai dur ham si capastru pt. niste indivizi care au in sperma hotia ,pungasia,minciuna,delatiunea si tradarea,ESTE DICTATURA LEGII.

Cind,n-ai in spatele tau nimik,aici ma refer la inaintasi,nici un punct de reper,cind ti-a mers buhul in lume ca esti hot,lenes,violator si betic,cind ai crescut in celebrul de acum ,CULT AL CHIRPICIULUI,nu poti avea alte reactii,decit cele exprimate de dl. ZE.V.
Ce importanta are ca tot ce inseamna civilizatie,cultura solida,inventica,tehnologie vine de peste atlantic si din europa occidentala,nu conteaza pt un primitiv ca dl. ZE.V.
Ce conteaza ca in urma cu 30 de ani americanii si europenii operau in masa pe internet,conteaza???????
In fata unuia care se inchina in fata civilizatiei DE CHIRPICI,in fata unuia care daca se uita inapoi sa-si vada inaintasii ,in afara de un bordei,altceva nu are ce vedea,trebuie sa accept,da dle. ZEV. nimik pe lumea asta nu este perfect.
Nimik din ce a iesit din mintea sii miinile omului nu este in situatia de a fi inbunatatit si perfectionat,inclusiv sistemul de valorei dupa care se ghideaza si organizeaza o societate.
Doar ca ,dv .DLE. ZEV. prin primitivismul de grota,care va stapineste gindirea,e clar ca cochetati cu ideea de a fi un mare nimik,asteptind asa cum au asteptata sute de generatii inaintea dv ,ca altii sa gindeasca,sa munceasca,iar dv. cu cei ca dv sa-i praduiti,jefuiti,si tilhariti....


anticomunistul NERO

ZeV said...

Mesaj pentru ,,amicul" Cristian Preda:
Ce m-aş distra să vă dea Udrea afară din partid…nici acum nu am uitat cât de agitat eraţi, taman în studioul televiziunii care a bulversat MCV, trăgându-vă continuu de nodul de la cravată, în timpul prezentării declaraţiei madamei în perioada în care era cât pe ce să rămâneţi fără carnet de partid.
Aşa că, domnule magister, lăsaţi-o mai moale cu europenismul demagogic dizolvant de identitate naţională. Până la urmă, PDL va realiza că voturile românilor sunt mai importante decât ale domnilor/doamnelor Neamţu, Papahagi, MRU, Macovei, Danileţ, Hăineală, Ghica, Morar, Covesi, Pora, Tapalagă, Turcescu, chiar însumate.
;) ;)

ZeV said...

Băi, nu mă mai domni atât...eu mi-s TOVARĂŞ !
..şi pretin chiar şi cu tine. Cine sunt eu să te judec ? Numai Dumnezeu are această cădere..şi, desigur, CSM-aripa Hăineală.
Sper să şi zboare, cât mai repede şi cât mai..sus. Până se pierde în zare.
;)

ZeV said...

Băi Zapa...cu sau fără fustă...lasă-l în plata domnului şi a..legii pe ,,dl" ZeV şi luminează-ne mai bine care sunt proiectele PDL, când au de gând să facă un Congres adevărat, fără imixtiunea lui Popey, când îşi cer scuze românilor, când....
gata...sunt prea multe de spus şi scris...ducă-se, dacă nu-i duce capul.
:D

ZeV said...

..Un lucru este limpede ca diamantul bine şlefuit, pentru mine..şi sper că toţi românii (sau cât mai mulţi dintre semeni) să înţeleagă un lucru elementar.
Elementary my dear Watson.
Atunci când un politician are ca principal argument de campanie, REFORMA JUSTIŢIEI, este bine să deveniţi, fraţilor, extrem de circumspecţi.
Am învăţat asta de la Diaconu Eusebiu.
Toţi marii dictatori ai lumii au început prin a vorbi oamenilor despre justiţie şi domnia legii.
Un dictator, întotdeauna crează în jurul lui o gardă pretoriană de ,,mici dictatori" dispuşi, cu orice prilej, să-ţi închidă gura cu legea, transformată în vector politic de ameninţare, intimidare şi persuasiune. Uneori, în cazuri extreme, se folseşte bâta, zvastica şi pistolul.
Cât timp va fi liber, acest blog va rămâne zonă ,,liberă de manipulare" şi va şti să tolereze, în deplin respect pentru regulile jocului democratic, chiar şi pe intruşii obişnuiţi să intre, în incinte străine, cu bocancii de campanie, murdari de noroi, în picioare.
Pe blogul bibliotecarului, doar ,,pasarea pre limba ei....."
;))

ZeV said...

Biblio
Ceva despre imunitatea şi facilităţile europarlamentarilor, când ne vorbiţi ?
E timpul să punem pe masă tot adevărul, pentru ca oamenii să înţeleagă CINE are/sau nu SUPERIMUNITATE în România şi în lume.
Nu mai ştiu..parcă Traian Băsescu este sub lege ? peste lege ? în afara legii ?
Poate ne explicaţi coerent, cu citate de rigoare, având în vedere că o mulţime de pedelaci instruiţi sumar şi superficial ne onorează cu lectura.
E adevărat că pe nici un blog portocaliu nu li se spune tot adevărul. Vor avea, desigur, un şoc, dar aşa se face educaţia. Nu cu bâta.
;)

Anonymous said...

Excelent comentariul:

February 6, 2013 at 1:43 PM

Aduceţi-vă aminte că Năstase şi Stănoiu au început tot la fel!
Clamau independenţa Justiţiei în timp ce Ciuvică era săltat de pe stradă şi băgat în dubă.

Prima regulă a democraţiei este:
RESPECTAREA JUSTIŢIEI!

Un PDL-ist este cetăţean european, adică iubeşte şi respectă democraţia dacă reacţionează vehement împotriva celor pe care-i susţine atunci când aceştia vor să-şi aservească Justiţia!

Un PSD-ist este cetăţean european, adică iubeşte şi respectă democraţia dacă reacţionează vehement împotriva celor pe care-i susţine atunci când aceştia vor să-şi aservească Justiţia!

Un PNL-ist este cetăţean european, adică iubeşte şi respectă democraţia daă reacţionează vehement împotriva celor pe care-i susţine atunci când aceştia vor să-şi aservească Justiţia!

Un ......

Un ......

Un ......

NU TREBUIE SĂ NE SUSŢINEM SIMPATIILE POLITICE ATUNCI CÂND ELE ATENTEAZĂ LA INTEGRITATEA JUSTIŢIEI!

Teoretic mesajul Monicăi Macovei-Gherghescu este corect!
CEI CARE AU FURAT SĂ FIE JUDECAŢI!
Practic însă, nenorocitul de Emil Boc are gaură-n guvernări 1 miliard de euroi!
ŞI VĂD CĂ NIMENI NU ÎL ÎNTREABĂ NIMIC!!!!!!!!!!!!
NIMENI NU-L ÎNTREABĂ DE CONTRACTELE DUBIOASE PE CARE I LE-A DAT AMANTEI SALE LILIANA CĂLIN!

DE CE?

PS În rest, nu am nimic de comentat că doar nu m-am ţicnit ca acum la bătrâneţe să mă bag în seamă cu o curvă proastă sau cu un pedofil nenorocit!
NIŞTE SCURSURI UMANE!
:))))))))






ZeV said...

O proastă este întodeauna curvă;
O curvă nu este neapărat proastă;
Dixit.
Ce alegi..lulu ?
;)))

Anonymous said...

Ieri la cârciumă s-a bârfit pe trei teme:

1. Daniel Morar îl şanteajează pe Traian Băsescu cu dosarul Flota.
2. Elena Udrea îl şantajează pe Traian Băsescu.
3. Lulu nu este măritată ci divorţată.

ATENŢIE REPET:

S-A DISCUTAT LA MASĂ!
EU DOAR AM ASCULTAT!
EXISTĂ MARTORI!
Deci, eu personal nu pot spune dacă Traian Băsescu este sau nu şantajat aşa cum nu pot spune dacă Lulu este sau nu divorţată.
EU SPUN DOAR CE AM AUZIT.

ZeV said...

Sper sa nu fie adevarat, pentru ca, barbatii buni sunt deja casatoriti.
Atat Calin Popescu Tariceanu cat si Petre Roman.
Cel putin, nu am auzit să fi divortat.
;)

Anonymous said...

Bărbaţii buni sunt într-adevăr căsătoriţi.
ÎNSĂ BĂRBAŢII FOARTE BUNI NU SUNT!

Deci:

Anunţ matrimoniale

BĂTRÂN GOLAN CU CASĂ PULĂ ŞI LOGAN DORESC BABETĂ FUTĂCIOASĂ, USCATĂ ŞI CU BANI!(aştept provincia)

Bibliotecaru said...

@ Anonymous

Aveţi grijă, că boala mea este destul de endemică... mai bine vă protejaţi. :D

ZeV said...

Iar vrei să-i forţezi mâna lui Biblio să închidă comentariile la blog ? Sper că, de această dată, a învăţat să folosească ,,radiera" în mod selectiv.
;)
Cine te învaţă ? Udrea ?
Venim şi la ea, dacă se ,,deschide" în compensaţie.
;)

Bibliotecaru said...

@ Nedumeritul român

Nici nu contează cine este NERO...

Bibliotecaru said...

@ Zev

Dacă ar scrie în Constituţie despre ANI, abia atunci ar fi fundamentală. Cum nu scrie... nu este fundamentală.

Bibliotecaru said...

@ Anonymous

:D
Cum am mai răspuns o dată la această întrebare chiar azi (iată o coincidenţă bizară), o să iau cu copy/paste răspunsul de acolo...

Nu mai ţineţi dumneavoastră minte, dar cam asta a spus şi domnul Ponta. Numai că problema celor care au lansat scandalul nu era legată de doctoratul dubios al doctorului Ponta, domnia sa era şi este atacat ca premier, scandalul doctoratului era dimensionat exclusiv ca să poată spune domnul Băsescu “dottore”.

Domnul Ponta a spus..

“Sunt gata să răspund pentru faptul că am citat greşit, nu am niciun fel de problemă să recunosc. Atât timp cât sunt trecuţi în carte autorii, nu poate fi vorba că am plagiat. Sunt gata să renunţ şi la titlul de doctor, dacă e cazul.”
(http://www.gandul.info/politica/ponta-despre-scandalul-plagiatului-daca-se-dovedeste-sunt-dispus-sa-renunt-si-la-titlul-de-doctor-stiu-cine-este-sursa-anonima-9759974)

Numai că armata băsistă (căci domnul Funeriu se pare că ar fi fost scursa scandalului, consilier prezidenţial) nu se cutremura de plăcere că domnul Ponta pierde doctoratul… de altfel, după cum observaţi, scandalul s-a liniştit imediat ce domnul Băsescu s-a liniştit… miza a dispărut.

Eu vă întreb pe domnia voastră, după atâta scandal, după atâtea comisii, după atâta chestionare a presei… De ce absolut nimeni, dar absolut nimeni, nu a produs dovada simplă a unui document banal… condiţiile de redactare a unei teze de doctorat din cadrul facultăţii de drept din anul în care domnul Ponta a susţinut doctoratul. Un astfel de document există de pe timpul socialismului… Dacă în acel document scrie că trebuia să pună ghilimele şi să specifice în josul paginii autorul (aşa cum în cele de astăzi scrie, căci am verificat), discuţia ar fi încheiată. Dar NIMENI nu a dat publicităţii un astfel de document, toată lumea l-a ocolit. De ce credeţi că s-a întâmplat asta?

ZeV said...

EXACT Biblio..asta spun şi eu.
ANI este o improvizaţie constituţională, înfiinţată exclusiv cu scopul de a pune presiune pe instituţii fundamentale, atunci când aceste instituţie scapă controlului discreţionar al celor care au avut ideea creerii acestui avorton totalitar al democraţiei ,,mesei verzi".

Bibliotecaru said...

@ Zev

Imunitatea deputaţilor europeni nu este deloc spectaculoasă...

ZeV said...

Biblio
Doctoratul ca doctoratul...dar eu, încă mai aştept, ca justiţia independentă să investigheze până la capat acuzele de FRAUDĂ MASIVĂ după primul tur al prezidenţialelor din 2004, precum şi, mai recent, rezultatul numărării voturilor fraudate de la Referendumul de demitere a domnului Traian Băsescu.
Sper că domnul Daniel Morar nu a angajat-o, în calitate de consultant abaco-aritmetician-şef, pe doamna ROBERTA ANASTASE.
;)

ZeV said...

Imunitatea nu este spectaculoasă ?
Dar cum e mai exact ?
;)

Anonymous said...



Ei dle chtibusar Biliotecaru,aveti darul de a va plasa in zona comicului.
N-am sa insist prea mult pe subiectul plagiatului dl. VICTOR PONTA si celorlalti fosti ministrii din guvernul PONTA,DAR AM SA VA TRIMIT IN PRIMUL RIND LA DEX. si acolo veti simtii o strafulgerare,o unda de lumina,care va ,va invalui si sper eu,vareusi sa va dumireasca.
Apoi,sa vedem ce spune legea,respectiv:
codul studiilor stdiilor de doctorat,care la art. 4pct.e
-TEZA DE DOCTORAT-lucrare O R I G I N A L A -ALOOOOOOOOOOO,ATI INTELES DLE. BIBLIO,LUCRARE STIINTIFICA ORIGINALA,si mai departe,ELABORATA DE STUDENTUL INSCRIS LA DOCTORAT,.PUNCT.

Despre ce virgule vorbim aici dle Bibliotecaru?????????despre virgula hotiei,a smecherului care se impauneaza prin furt si rapt cu munca altuia????????
Dle Bibliotecaru,incercati sa aveti simtul ridicolului......


Anticomunistul NERO............

P.S.-Codul studentilor inscrisi la doctorate in principiu,este acelasi de sute de ani-atit in romania cit si in orice universitate din lume.
Trunchiul acestui cod se bazeaza pe IDEI ORIGINALE SI GENIALE DACA SE POATE.
Acita dintr-o alta lucrare este ceva firesc,A FURA ATI INSUSI,INSA............ESTE APANAJUL HOTILOR,asa cum este dl. PONTA,in cazul de fata.
Dar intelegeti bine dv. dle Bibliotecaru toate aceste lucruri,doar ca nu aveti taria de caracter sa si recunoasteti.
Oricum pt lumea academica,DL. VICTOR PONTA NU EXISTA,PUNCT.

Anonymous said...



Dle ZEV-da va dau dreptate,in acest moment PD-L este un partid paralizat,scindat,si fara o directie clara.
Arata exact asa cum arata un boxer dupa o lupta pierduta in ring prin K.O..
Asa este PD-L este pe perfuzii,dar,nu-i nimik spectaculos in aceasta stare.
Este un partid,care cu curaj a luat masuri nepopulare,a spus lucruri electoratului,care IL DOR TARE,ADEVARURI PE CARE HOTII,BETIVII SI LENESII NU VOR SA LE AUDA,si din pacate pt el,PD-L,o parte a electoratului sau ,mult prea comod si,de ce nu dezinteresat si chiar idot,a dat a lehamite din mina si a stat acasa.
Numai ca,acelasi electorat,acum este speriat de masurile economice,de taxele si impozitele puse in circa lor de USL-MEDIUL PRIVAT E PRAF,SI SE PRABUSESTE,PUNCT.
A, sa nu se inteleaga ca PD-L ,nu a comis erori,greseli,ba si inca cu duiumul,lucru inevitabil in timpul unei guvernari.
Numai ca pus fata in fata cu guvernele PONTA..............GUV. BOC PARE DE DEPARTE DINTR-O LIGA SUPERIOARA.

ANTICOMUNISTUL NERO

Anonymous said...



Inca nu mi-am dat cu parerea si n-am facut nici o referire la lupta pt putere din interiorul PD-L,care in cel mult doua luni se va transa.
Cel putin in acest moment nu stiu care dintre cele 3 tabere,presupuse,va reusi sa preia conducerea partidului,ce pot spune insa cu certitudine este ca-VIITORUL PRESEDINTE SI CONDUCEREA PARTIDULUI VA FI DATA DE PUTERNICILE FILIALE JUDETENE DIN TRANSILVANIA,care au avut,cu tot dezastrul,rezultate mult mai bune decit cele din sud si est.

Electoratul de drepta,preponderent in transilvania,in acest moment fierbe,si fierbe pt ca a fost atins,acolo unde EMIL BOC IA ATINS PE PARAZITII BUGETARI,ASISTATI SOCIALI SI PENSIONARI-LA BANI.........
Ce urmeaza??????????????????Iti spun eu de pe acum,-va fi o primavara FIERBINTE,CU MULTE DEMONSTRATII SI NEMULTUMIRI............SI NU-I VAD BINE PE USLASI.............

Minciuna,are picioare scurte-promisiunile ............SUNT FUM DE TIGARA,SI BURTILE GOALE............

Anticomunistul NERO

Anonymous said...

DACĂ VASILE BLAGA ŞI ECHIPA LUI NU VOR RĂMÂNE LA ŞEFIA PARTIDULUI PDL-ul VA DISPĂREA!

Marian S said...

Acest blog arăta mai bine fără comentarii. Sau, cu alte cuvinte: astea sunt comentarii???

ZeV said...

Măi NERO, dacă un doctorand, conform reglementărilor în vigoare, pune ghilimele şi indică, în josul paginii numele autorilor, este admis cu lucrarea sa şi primeşte diploma de doctor.
Putem spune că lucrarea..devine, prin amplasarea ghilimelelor, originală ?
Majoritatea lucrărilor, fie că sunt documentaţii de licenţă la absolvirea facultăţilor, fie, teze de doctorat, se raportează la bibliografii ample, inclusiv prin reproducerea unor pasaje întregi legate de tema tezei.
Pe de altă parte, după cum am învăţat (sau ar fi trebuit să învăţăm)cu toţii la şcoală, reproducerea de fragmente nu este, neoriginală prin definiţie, în măsura în care ştii să legi între ele pasajele diferite pentru a ilustra un anume scop, obiectiv, idee principală , analiză de sens, etc, cu un anume grad de specificitate, la care, evident, este necesar să inserezi şi contribuţia personală , cea care conferă, de fapt, coerenţă şi unicitate ,,creaţiei lui Frankestein".
Am făcut, la limba română, nenumărate astfel de analize şi nimeni nu a spus vreodată că nu sunt original. ;)
Teeoria ,,plagiatului" lui Ponta este o făcătură destinată doar celor care , până şi bacul şi-l iau cu greutate, sau cu întârziere...de regulă, fără camere de luat vederi. ;)
PS
Nu te strufoca să ne ,,luminezi" tu pe noi, pentru că rişti să ţi se ardă filamentele. Recomandarea mea este să arzi mocnit în lumină naturală pentru a nu perturba realitatea înconjurătoare cu propriul chip luminos reflectat de ambianţă. Te vei trezi la un moment de bilanţ cu constatarea că ai trecut prin viaţă precum gâsca prin apă neînţelegând mai nimic din resorturile intime care leagă, motivează, canalizează, etc, fenomenele complexe ale lumii universale, în devenirea ei perpetuă către ceea ce ştie doar pronia cerească. Uneori, ne apropiem de esenţe, doar atât cât să le simţim parfumul inefabil, o fracţiune infimă pe scara timpului.
:D

Anonymous said...



Vasile Blaga?????????? N-ARE PRIZA LA ELECTORATUL TRADITIONAL DE DREAPTA.
Pt dl Blaga,doar munca din umbra il prinde,atunci cind sunt de facut negocieri,departe de ochii presei si a publicului.
Nu este facut pt a fi un lider,cel mult o eminenta cenusie.
Pe mina lui Blaga,PD-L devine un partid de buzunar,balama si cam atit.
Blaga in ochii electoratului e obosit,expirat,e din alta lume,n-are zvic.

Anticomunistul NERO

Anonymous said...



ZE.V.-dragule,repet,LUCRARE ORIGINALA,INTELEGI CUVINTUL ORIGINAL??????
Dragul meu,estin din echipa lui EDISON ,CU FILAMENTE??????????
Propagandistule eu sunt din era LED. cu viata lunga,cu spectru de lumina si coloristic de ordinul citor-va mii.
De cite ori sa-ti amintesc ca esti arhaic,anacronic si obosit,ca un bolsevic ce esti???????

Anticomunistul nero

ZeV said...

Încă ceva, prietene, PDL a luat, într-adevăr măsuri nepopulare, pe care, din păcate, şi le-a asumat Traian Băsescu, în numele guvernului, acelasi presedinte, care, ulterior, a criticat partidul că nu a avut curajul de a reduce din timp cheltuielile bugetare pentru ca măsurile necesare de austeritate să fie eşalonate, suportabile şi, nu în ultimul rând, credibile. Pentru a fi credibile, astfel de măsuri trebuie începute de sus în jos, iar investiţiile trebuie implementate funcţie de valoarea adăugată pe care se prezumă că o pot genera în timp. Nu este cazul cu stadioanele, bazinele şi telegondolele, obiective neoportune şi costisitoare care au avut singurul rol de a drena bani grei către buzunarele clientelei politice.
,,Curajul" partidului nu este acela de a prelua pe nemestecate şi după o grămadă de timp pierdut, ceea ce visează noaptea ultimul dictator al României, ci, putea fi ilustrat prin perseverenţa şi consecvenţa principială a domnului MRU, neinfluenţabilă de mesajele populiste, de ultimă instanţă, ale prezidentului răzgândac, coleric, arogant şi imprevizibil, preocupat doar de orgoliul şi interesele lui şi numai ale lui. Pentru el, PDL a fost o simplă platformă de lansare, pe care, a f....şi pe faţă şi pe dos până a fâsâit, după care, ia spus, apoi, fără cuvinte, ,,la revedere, ura şi la gară, alta la rând." ;)
Dacă partidul doreşte să revină, o poate face DOAR cu faţa la popor, căruia se impune imperativ să-i ceară scuze, iar domnului Băsescu, să-i adreseze, în paralel, un simplu şi fără echivoc:
PA ŞI PUSI DOMULE PREŞEDINTE.
;)

ZeV said...

ERATA
reiau:
,,după care, i-a spus, fără cuvinte"
scuze

Anonymous said...


In acest moment PD-L nu este prea interesant,pt ca este in opozitie ,la reanimare si in organizare.
Mult mai interesanti mi se par USLASII,si luptele intestine din interiorul U.S.L.
Este o adevarata incintare sa vad cu praduitorii intre ei se devoreaza si se lovesc pe intuneric.

VICTOR PONTA-INCOTRO-iata intrebarea zilei??????????

O va purcede pe drumul ce duce spre BRUXELLES,ori pe drumul fara de intoarcere ,care se incheie intr-o celula,spre GRIVCO??????
Iata intrebarea la care trebuie sa raspunzi dle. ZEV.?????????

Intelegi ceva din baletul asta,tov ZE.V.,AI???????????
Intelegi cum s-au aranjat trupele in dispozitiv????????????
Din cite vad eu,nu,pt ca daca ai fi un observator,fin si cu senzori de calitate si inalta rezolutie,ai fi sesizat ca:

ANTENA3 ESTE INTR-O LUPTA OARBA SI SURDA CU RTV,adica :
mai tinarul pestisor pirhania,se da la RECHINUL DAN VOICULESCU..........

Ai fi sesizat ca,CRIN ANTONESCU,cu fiecare zi,conteaza tot mai putin si mai putin ,si iritarea lui creste exponential,pe masura ce imaginea lui publica se sfioneaza tot mai rau.
Eu zic ca ar trebui sa-ti faci griji dle.ZE.V. ai investit timp,energie si sperante si tare ma tem ca ,PRAFUL SI PULBEREA SE VA ALEGE DE CONTRACTELE PE CARE SPERI SA LE OBTII....................


ANTICOMUNISTUL NERO

ZeV said...

,,Anticomunistule"
E foarte adevărat că suntem în era LED, deşi eu sper că vom translata, cât mai rapid, în cea OLED cu diagonală mare, totuşi, nu cred că această realitate ţi-a influenţat nostalgia după vechiul pikup marca TESLA cu ac din safir (moştenit de la strămoşii tăi care au slujit cu devotament la curţile grofilor unguri pentru un pumn două de mălai), insuficient profilat pentru a fi împlântat până la capăt spre a ,,citi" informaţia completă de pe vinil.
Altfel, nu se explică clişeismul penibil demn de un gâgă chiulangiu de clasa a 4-a, fiu al secretarului de partid al comunei ,,Vaidenoi", insuficient abilitat de familie şi şcoală pentru a îngăima articulat mai multe cuvinte în afara arhicunoscutelor ,,comunist", ,,bolşevic", precum şi a altor câteva apropiate ca sens, amprentate pe retina memoriei din fragedă pruncie. Propun să încerci un comment în limba engleză.
The Bolshevik, cel puţin, parcă sună mai Rambo.
;)

ZeV said...

... de altfel, Tesla ţi-a marcat întraga viaţă, mai ales, de când un obict similar ca nume, a intersectat decisiv, lăsând, sechele, centrul de greutate esenţial al corpului omenesc.
Desigur, a fost un simplu accident, deşi, gurile rele spun că ai suferit o depresie după ce Mic cel Mic a fost obligat de presedinte să-si depună mandatul pe masă.
Se pare că masa a fost prea înaltă şi bietul Muc şi rupt pantalonii-n ... încercând cu disperare să atingă tablierul în parte sa superioară.
;)

Anonymous said...



Ohooooooooo,ZEV-ei hai nu te intrista,si trece la atacuri la persoana,sub un anumit nivel,n-are sens.
Despre nr de cuvinte aflat la dispozitia mea,ai sa fii surprins,sunt din belsug.
Acum,daca e sa vedem cine si unde lucra;
Tov. ZEV. matale nu esti cumva IOBAG din zona FLAMINZI??????//
Vrei cu tot dinadinsul sa decriptez cultara voastra a moldovenilor si sa o descriu in termeni folositi de EMINESCU?????
Nu cred ca o sa-ti placa,cum tot asa nu cred ca vrei sa-ti traduc ce spunea IORGA,despre concetatenii sai,IOBAGUL MOLDOVEAN.
Din,GLODUL ULITEI din satele FLAMIZI,ale moldovei,dle ZEV-repet ce am spus,apar si astazi:
,CURVELE,BETIVII SI VIOLATORII ROMANIEI,SI IN ULTIMII 8-0 ANI SI AI EURPEI.
Pt ca e bine de stiut-MOLDOVA TOATA ESTE SATUL FLAMINZI..........

ANTICOMUNISTUL NERO

ZeV said...

..tot nu ai comentat ceva referitor la alegerile de duminică.
Am citit retultatele de sus în jos, dar până a ajunge la scorul PDL, m-am plictisit şi am preferat să trec la activităţile neplăcute, dar, necesare, gospodăreşzi. ;)

Anonymous said...


Acum observ că mi-a fost şters comentariul care l-am postat la Udrea!

BIBLIO CE FACI?
pui botul la vrăjelile lui Lulu?

GRIJANIA MĂ-TII LULU!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.