08 February 2013

Scandal scandalos în România


Nu veţi crede, dar sunt voci în Parlamentul European care spun că situaţia în România este dezastroasă pentru că nu avem destul asasinate pe care să le investigăm. Ce altceva să înţeleg din poziţia acestui domn, stimat la el acasă încât să ajungă într-un for european?
Manfred Weber a făcut aceste declaraţii miercuri, în timp ce în plenul PE avea loc o dezbatere despre situaţia statului de drept în Bulgaria. Weber a apreciat că dezbaterea privind situaţia din Bulgaria nu este necesară întrucât Guvernul bulgar a luat măsuri pentru investigarea tentativei de asasinare a liderului Mişcării pentru Drepturi şi Libertăţi, Ahmed Dogan.

În schimb, Weber a cerut "discutarea problemelor reale", evocând, conform site-ului New Europe (neurope.eu), preocupări privind situaţia din România, care, în opinia sa, ar fi "scandaloasă".

Pe 30 ianuarie, Comisia Europeană a prezentat concluziile raportului elaborat în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Manfred Weber, din cadrul formaţiunii germane Uniunea Creştin-Socială, este membru al Comisiei PE pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne. De asemenea, este vicepreşedinte al grupului PPE din Parlamentul European.
(http://www.mediafax.ro/externe/eurodeputatul-german-manfred-weber-situatia-din-romania-este-scandaloasa-10549864)


(Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Mai multe pe:
http://www.neurope.eu/article/mep-scandalous-state-affairs-romania

23 comments:

ZeV said...

Chiar mă întrebam cu cine seamănă figurina din poză.
Ia imaginaţi-vă, dom Biblio, că are sub nas o mustăcioară neagră şi pe cap un chipiu militar.
Se pare că năravul german de a dicta altora, încă nu a murit, odată cu schimbarea de generaţii.
Europa nu va putea progresa cu PPE-ul la butoane.

Anonymous said...



,PORTRET DE TRADATOR-CRIN ANTONESCU-


La al treilea CINTAT DE COCOS,IUDAANTONESCU CACARAU-sa lepadat de GIGI BECALII......
Lasul,nevertebratul Cacarau,isi etaleaza inca o data micimea,si caracterul mic,al unui provincial,repetent,cu pretentii de dictator doar in propiul w.c.
Uite cine vrea la presedintie.
Nu mai insir toate actele lui de tradare..............

ANTICOMUNISTUL NERO

Anonymous said...



De ce MULTINATIONALELE NU MAI VOR SA FINANTEZE TRUSTUL INTACT??????????

Se stie ca orice companie care ajuta organizatiile teroriste sa obtina,bani,armament intra pe o lista neagra si...........

Trustul de presa INTACT,urmare a RAPORTULUI M.C.V.este receptat nu ca un trust de presa ci ca un organ politic,care INTRETINE SI INCURAJEAZA ACTIUNI TERORISTE,DE GURRILA URBANA-EX. SPRIJINUL PT TRUPELE PARAMILITARE CONDUSE DE AGHIOTANTUL LUI DAN VOICULESCUDL MIRCEA DOGARU.

ANTICOMUNISTUL NERO

Bibliotecaru said...

@ ANTICOMUNISTUL NERO

Nu ne faceţi tuturor un bine să vă plângeţi de Crin Antonescu pe blogul lui Crin Antonescu şi de Trustul Intact la trustul Intact? Au şi ei bloguri peste bloguri... Nu ar fi mai bine să le postaţi undeva unde ei le şi citesc? Doar nu credeţi că trustul Intact şi Crin Antonescu citesc blogul meu?

Anonymous said...

Asta cu Gigi Becali (că va trebui să plece din PNL) v-am spus-o demult.
Monseur Cantonescu acrezut că Gigi Becali este potent financiar dar şi-a luat ţeapă deoarece Gigi Becali nu prea este potent!
Cine nu mă crede să-l întrebe pe Chinezu.

Şi dacă tot am amintit de monseur Gigi Becali, părerea mea este că bine nu-i va fi.
Eu personal nu pot să uit răutatea cu care a atacot-o pe Elena Udrea şi pe Dorin Cocoş soţul acesteia.
Trăim şi vedem.

În orice caz obesrv că ţara arde şi Bibliotecarul se piaptănă.

Deci bag din nou matrimoniala:

Bătrân golan cu casă şi Logan doresc babetă uscată, futăcioasă, destrăbălată şi bogată!
Aştept provincia.
(inclusiv Ţara Prazului)
:)))))))))

ZeV said...

Biblio
Pe colegul Nero/Zapa/Lulu/Udrea etc, îl doare fix pix dacă citeşte, sau nu, Antonescu şi/sau Ponta.
El se adresează exclusiv nouă şi celor care ne citesc şi pe noi.
:))

ZeV said...

Biblio se piaptănă ?
Foarte bine, avem nevoie şi de puţină normalitate într-un ocean de nebuni.
PS
Cred că stimabilii care conduc USL ar trebui să ia în calcul că, orice ar face, Băsescu şi PDL îndreaptă ţara spre instabilitate şi haos. Dacă nu iniţiază rapid procedurile de suspendare, se va alege praful de ei.În acest moment, Antonescu şi Ponta nu mai au nimic de pierdut.
:D
I-am prevenit : aveţi ca principal obiectiv, să scăpaţi ţara de Băsescu. Nu aveţi timp de prostii, scrisori, legi, programe, buget. Oricum, bugetul nu prezintă interes pentru nimeni...toată lumea vrea război, dintr-un motiv, sau altul.
De fapt, România şi Constituţia ei, nu se mai justifică în Europa...doar suntem cetăţeni europeni, nu-i aşa ? Dă-i naibii de înaintaşi.
PE CINE NU LAŞI SĂ MOARĂ, ÎŢI TRIMITE DNA ŞI ANI, ADEVĂRATELE INSTITUŢII FUNDAMENTALE ALE STATULUI POLIŢIENESC ROMÂN.
Ata ete.

Bibliotecaru said...

Ţara arde de babe şi mitraliere?

Eu nu numai că mă pieptăn, dar dau şi cu odicolon de lavandă... :D

Bibliotecaru said...

Altfel mi s-a stricat şi frigiderul... Ca să am o bucurie, după care mi s-a stricat un telefon, a doua bucurie... Dar am reuşit să-mi fac telecomanda, semn să se va strica în scurt timp televizorul. Mă gândesc din ce în ce mai mult să mă retrag în munţi pentru ultimii ani de viaţă, undeva unde nu calcă decât animalele.

ZeV said...

..mamiferele şi păsările.
Animalele locuiesc la oraş.
Ştiţi ce e nostim ? Toate acestea se comportă de parcă ar trăi veşnic. Încercaţi să le priviţi, cu ochii minţii, de undeva de pe lună. Le observaţi ? Pare greu de crezut că sunt miliarde ... nu-i aşa ?
;)

Anonymous said...


Dle. Bibliotecaru,tocmai ce ieri,va apreciam pt faptul ati devenit mai deschis,mai tolerant si dispus la dialog,si iata la nici 24 de ore,constat ca imi jucati feste,de fapt dv.credeti in continuare ca doar gingasa dv. faptura,are dreptul sa scrie,ce ,cum,si munde doreste,adica sa inteleg ca aveti pretentia ca sunteti mai special,decit specialii?

Daca in ce-i priveste pe amicii dv. ZE.V. SI DIACONU EUSEBIU,nu am pretentii,data fiind situatia,CU MATERIALUL UTILIZAT LA CONSTRUCTIA CARACTERULUI LOR'in ce va priveste inca am pretentii.
In alta ordine de idei,daca aveti probleme cu aparatura casnica,indicati-mi un nr. de telefon ,o adresa de mail si rezolvam urgent neajunsul.
Va pot ajuta in aceasta problema,trebuie doar sa am niste date de contact.

ANTICOMUNISTUL NERO

Anonymous said...



P.S-uitesem ce era mai important,dle. Bibliotecaru,regret,nu aveti spirit de observatie,EU NU MA PLING,DIN MAI MULTE MOTIVE,UNUL AR FI CA SUNT CU ADEVARAT BARBAT,NU HIRTIE IGIENICA,ALTUL AR FI CA,EU CONSTAT SI ARAT CU DEGETUL.....
Eo mare diferenta de atitudine,nu???????
A treia ar fi,ca nu sun t mitic,FOMIST DE MOLDOVEAN ORI FRAOER DE PLOIESTI............

ANTICOMUNISTUL NERO

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Ele (animalele) sunt în număr potrivit şi la locul lor, noi suntem prea mulţi şi nu mai ştim cine suntem.

Bibliotecaru said...

@ ANTICOMUNISTUL NERO

Eu sunt blestemat, nu mă poate ajuta nimeni, îmi este necesar tot ce mi se întâmplă pentru a traversa cu suferinţă ce mi-a mai rămas din viaţă. Nu despre asta este însă vorba.

Când eram copil exista printre copii o vorbă copilărească, "te dai mare la apă mică".

Sunt oameni care nu riscă nimic şi devin virili astfel bătându-se cu cărămidă în pieptul umflat de patriotism.

Să vă dau un exemplu, când toată România fierbe de indignarea steagurilor ungureşti cu Ţinutul Secuiesc, un trădător de Românie se bate pe burtă cu premierul extremist al Ungariei... Altfel acest trădător spunea la vreme de suspendare că are tricolorul în suflet...

Astfel de oameni care se dau cu cărămida de buret în pieptul lor de patriot, poate or fi plini de sămânţă virilă bărbătească, dar mă îndoiesc că ea provine de la bărbăţia lor ci mai repede de la bărbăţia celor care i-a subjugat ca slugi. Lipsa lor de demnitate înjoseşte un neam întreg. Cine nu se simte înjosit, nu atât de steaguri, ci de servilismul unui astfel de "patriot", probabil că nu-şi simte apartenenţa la neamul românesc.

Bibliotecaru said...

@ ANTICOMUNISTUL NERO

Dacă vreţi să fiţi un adevărat bărbat, ar trebui ca ceea ce scrieţi să nu nască nici ură şi nici violenţă... doar demnitate şi dorinţa de demnitate înţeleaptă. Şi măgarii au bărbăţia izbită de piept, dar asta nu-i califică drept bărbaţi adevăraţi, ei rămân doar animale cu frustrări sexuale.

Anonymous said...


Dle. Bibliotecaru,chiar ca reusiti sa-mi stirniti compasiunea.
Asa cum v-am mai spus in prima parte a zilei,isteria nationalista este doar in capuldv. la TRUSTUL INTACT PROPIETATEA INFRACTORULUI VOICULESCU,LA ROMANIA TV PROPIETATEA TINARULUI PESEDIST INFRACTOR GHITA SI A MANIPULATORULUI RATAT ,ARDELEAN COZMIN GUSE.
In realitate,aici in transilvania,este liniste,armonie si evident indignare,indignare pt ca MINTI INFIERBINTATE,sejoaca de-a manipularea,avind in intentie sa mute atentia publica de la SCUMPIRI SI NECZURI,SPRE FALSE PERICOLE-DLE. BIBLIOTECARU NU TINE,IN ERA INTERNETULUI SI A COMUNICATIILOR RAPIDE.
Intrati pe internet,pe saiturile transilvanene,si o sa constatati ca ce va spun eu este adevarat si ca va tratez pe dv. sudistii cu eleganta.
In loc sa fiti ingrijorat de scumpirile fara precedent care au loc,de scaderea dramatica a nivelului de trai,de prabusirea economiei,dv dle bibliotecaru,cu o inconstienta demna de un nebun,o tineti langa cu o fantezie inexistenta.
Va reamintesc ca,in 2010,cind TRAIAN BASESCU,DE LA NIVELUL PRESIDENTIEI,IA SPUS PRES. UNGARIEI-STOP STAI ACASA NU SURVOLEZI SPATIUL AERIAN AL ROMANIEI,DV DLE. BIBLIOTECAR ERATI IN CORUL CELOR CARE IL ACUZAU PE PRES. DE NATIONALISM, DE LIPSA DE TACT DE TOATE RELELE.
Cind ati fost roman,atunci cind USL umbla ca sapca in mina in frunte cu acelasi PONTA SI ANTONESCU,chemindu-i pe udemeristi alaturi de ei,ori astazi cind CAUTATI SCANDAL SI CONFLICTE INTERETNICE FARA NICI UN MOTIV????????
Opresc deocamdata explicatiile,adaugind doar atit-ALATURI DE MEMBRII CU CARNET DE PARTID,DIN POSTURA DE SIMPATIZANT ATI COALIZAT CU ACEST GRUP INFRACTIONAL,ANTINATIONAL,ANTIEUROPEAN SI ANTIDEMOCRATIC.
Asadar sunteti in afara Europei...........ati patruns in spatiul exsovietic.

ANTICOMUNISTUL NERO

ZeV said...

Biblio
Dvs chiar luaţi în serios un postac portocaliu cu chiloţii pe vine ?
Lăsaţi-l în plata Domnului să-şi verse şi să-şi sufle pe nas ura şi frustrarea..poate că după un auto-exorcism prelungit, le vine mintea la cap şi îşi dau seama că fiecare zi risipită din timpul alocat, de regulă, de un partid responsabil, reformei interne, îi îndepărtează pe aceşti nenorociţi de poporul român.
Mai e puţin şi procesul devine...ireversibil. Bye bye.
;))
Postacii portocalii trebuie lăsaţi liberi peste tot, ca să-i cunoască bine cetăţenii cu drept de vot.
Ma avem alegeri, ba chiar şi unul sau două referendumuri.
;)

Bibliotecaru said...

@ ANTICOMUNISTUL NERO

Szeretne útlevél Székelyföld, OK.

Anonymous said...

Hai să vă vând un pont de pe vremea, eheheheeeeee, când suceam minţi şi voturi:

Totdeauna postacii de teapa ăstuia, care cât e el de Nero se spală la cur tot cu Dero, trebuie lăsaţi să posteze.
COMENTARIILE LOR TREBUIE SĂ APARĂ!
Eu de multe ori le şi dublam comentariile.
De ce?
Simplu.
Prin prostia lor ei devin extrem de agasanţi enervând astfel cititorii care că nu-ş mai bat capul şi nici ochii nu şi-i mai strică ca să le citească comentariile.
În plus (şi asta-i marea găselniţă) cititorii în subconştientul lor dezvoltă o fobie faţă respectivul postac şi formaţiunea politică pe care o susţine acesta.
Pam-pam

Pentru mult timp de aici încolo (eu estimez până în vara anului 2015) dacă USL-ul va desemna o curcă chioară şi bearcă ca să candideze, VA CÂŞTIGA!
(rezultatele la ultimile "re-alegeri" confirmă această stare de fapt)

Repet ce am mai spus:
SINGURUL CARE POATE POLARIZA DIN NOU ADEVĂRAŢII PEDELIŞTI (CARE ACUM SUNT SCÂRBIŢI ŞI DEZORIENTAŢI) ESTE LIDERUL CARE VA AVEA CURAJUL S-O DEA AFARĂ DIN PARTID PE MONICA MACOVEI GHERGHESCU! (INCLUSIV GAŞCA EI) ŞI CARE VA AVEA CURAJ SĂ SE RĂSCOALE ÎMPOTRIVA LUI TRAIN BĂSESCU!
ÎN REST, ORICINE VA ÎNCERCA SĂ RESTARTEZE PDL-ul NU VA REUŞI!

Ţineţi minte ce v-am spus acum şi discutăm după alegeri.


Nero,
1. Dacă eşti Zapa îţi spun:
mai du-te-n căcat de pedofil ordinar!
2. Dacă eşti Lulu îţi spun:
Fă, ai cuvântul meu de onoare că după ce te iau de nevastă îţi trag o bătaie de o să zici că te-a tamponat maşina!
:)))))))


ZeV said...

..Cred că e Lulu..numai o femeie, insistă pe adresarea cu..dl, domnule, chiar după ce o tăvăleşti prin miere, apoi prin rumegus, adaugi pene de curcă, gâscă şi găină, iar la urmă aprinzi cu bricheta ,,flacăra democraţiei".
:)))
Zapa e oţâră mai deştept, având un neuron.
Vorba bonei filipineye a lui Ponta, cunoscută sub numele de Mailing:
.,,Mi-a dublat averea, mi-a dublat averea."
:)))

Bibliotecaru said...

Să ştiţi că eu nu vin la nuntă... :D

ZeV said...

..Staţi să vedeţi ce ţipete în noaptea nunţii, mireasa fiind pură ca..lacrima.
:))))
PS
Ţipetele mirelui, bineînţeles.
:))))

Bibliotecaru said...

Ei, nunţile sunt întotdeauna şiroind de lacrimi.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.