09 February 2010

Domnul Geoană, colţi în gât şi genunchi la beregată


Lupta în PSD s-a încins, grupările au început să se contureze, uneori incredibil de ciudat şi de ilogic.

Citeam mesajul domnului Mitrea şi reflectam "precum curca la bec"... este incredibil cât de puţin contăm noi, cetăţenii, în aceste ecuaţii.

Marian Vanghelie, de exemplu, cel cu care Geoana vrea sa faca tandem la conducerea partidului, sa vina la Congres cu un numar impresionant de delegati (s-a vorbit de 220 pentru Bucuresti), pentru ca ar fi castigat turul doi al alegerilor prezidentiale din Capitala. Fara sa se tina cont ca a castigat cu voturile liberalilor si ca, in turul intai, Geoana s-a clasat al treilea in Bucuresti

(sursa: http://blog.mmitrea.ro/2010/02/09/scrisoare-catre-sefii-de-organizatii-ai-psd/)

Domnul Geoană îşi dezvoltă stabilitatea, domnul Mitrea îşi asculte colţi în gâtul domnului Geoană şi genunchi domnului Vanghelie continue să se aşeze la beregata duşmanilor, să simtă cum palpită vena adversarului. Prevăd că toată această vânzoleală pe care cineva a pus eticheta de reformă se va restrânge tot la o bătaie pe putere.

2 comments:

LuMassa said...

Biblioooooooooooo, nu te ai plictisit de ei de psd? Eu daaaa..

Bibliotecaru said...

Nevoia de echilibru mă face să acord atenţie egală tuturor. Ar fi ca şi cum o mama şi-ar iubi mai mult un copil decât alt copil. :D

Nu poate exista normalitate decât prin colaborarea partidelor, asta încerc să promovez, aici este baza reformei politice, schimbarea de doctrină.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.