19 September 2010

Red Bull Flugtag Întors 3











4 comments:

nimrod said...

Bieţii de ei, ăştia...
Morala: Dacă nu alegi corect calea de a ieşi în evidenţă, rişti să-ţi rupi gâtul.

Bibliotecaru said...

Poate că ar trebui să modifice regulamentul concursului astfel încât să nu mai fie folosit şi "echipaj". Practic dacă rampa are o pantă de 15 grade pe post de trambulină, ar fi mult mai interesant totul şi mai lipsit de pericol.

Nu am stat la salturi, şi data trecută m-a enervat să văd riscul inutil. Când am făcut înapoi drumul expoziţiei, tocmai ieşeau cu pianul din stand... :( M-a marcat când am auzit de accident.

nimrod said...

Într-adevăr, un minim de pantă ar fi asigurat ceva viteză şi, deci, un minim de traiectorie, nu doar o prăbuşire pe verticală, extrem de periculoasă după cum s-a văzut.
Personal, detest genul ăsta de clovnerie ignorantă. Treaba lor, la urma urmelor. Ceea ce mă îngrijorează e proliferarea unui mesaj ignorant "oficial", vezi, pe sticlă, fuga pe lângă tren şi bagajele aruncate în braţele unei persoane aflate pe scara vagonului. La teribilismul vârstei şi lipsa de cunoştinţe practice, unui tânăr semi-analfabet doar un astfel de mesaj îi mai lipseşte, pentru a-şi pune viaţa în pericol.
Treabă de CNA dar cine se pricepe şi acolo la altceva decât la politică?!

Bibliotecaru said...

Da, aşa este.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.