24 October 2010

6. Am nevoie de 10 milioane de români pentru a reforma România


Scriu, destul de des, pe blogurile politicienilor. Încerc, cu acest prilej, să aduc la cunoştinţa clasei politice problemele profunde ale societăţii tocmai pentru a se implica şi a se rezolva. Din păcate, de fiecare dată când pun degetul pe rană şi cer o implicare efectivă şi nu numai declarativă, feedback-ul este absolut nul. Am avut de câteva ori un răspuns formal, care nu angaja cu nimic, am provocat poate o interpelare parlamentară... dar atât. Oamenii deja nu mai reacţionează la probleme, totul este concentrat asupra imaginii. Unde sunt acei politicieni încăpăţânaţi care se zbat pentru problemele sociale?

POLITICA
TREBUIE
SĂ LUCREZE
PENTRU
TINE

Vezi şi:

5. Am nevoie de 10 milioane de români pentru a reforma România

4. Am nevoie de 10 milioane de români pentru a reforma România

3. Am nevoie de 10 milioane de români pentru a reforma România

2. Am nevoie de 10 milioane de români pentru a reforma România

1. Am nevoie de 10 milioane de români pentru a reforma România

4 comments:

Antiignorantu said...

de aceea nu mai trebuie scris la ei ci trezit tineretul ....

Bibliotecaru said...

Tineretul ar trebui susţinut la şcoală, să înveţe meseria de politician, şi apoi susţinut pentru a înainta în politică pe criteriul competenţei. Simpla înlocuire a celor bătrâni şi târşâiţi prin viaţă cu cei tineri şi lipsiţi de experienţă... deja s-a văzut că nu prea dă rezultate.

N.G. said...

Avem totusi o politica in sensul real al cuvantului...? Cred ca intai ar trebui stabilit acest lucru,ca mai apoi sa avem politicienii potriviti...sau nu...

Bibliotecaru said...

Dacă nu avem acea politică, ea trebuie să se nască dintre noi, simpli cetăţeni. În definitiv şi politicienii sunt tot nişte simpli cetăţeni cu un rol asumat.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.