17 October 2010

Lucrurile încep să se lege


Celor mai mulţi oameni obişnuiţi li se pare total anormal ca la televizor să apară "dovezi clare" de fraudă a votului parlamentar şi, nu numai că nimeni nu se sesizează în mod oficial, dar cei incriminaţi nu au nici cea mai mică problemă să funcţioneze în continuare.
Iată însă că am citit un mic anunţ pe blogul doamnei Savin.



Între protestele celor ce plâng după stimulente financiare inaccesibile românilor de rând şi congresul PSD ce precede faimoasa moţiune de cenzură de luni, trece neobservată o

Logo-ul Comisiei Trilaterale

reuniune internaţională de răsunet. În acest week-end (15-17 octombrie), Bucureştiul găzduieşte un eveniment discret, dar extrem de important pentru toată Europa, în general, şi pentru ţara noastră, în special: Intalnirea Regionala Europeana a Comisiei Trilaterale. (vezi site-ul http://www.trilateral.org, la sectiunea Meetings).

Un conclav al elitelor pe care organizatorii şi participanţii de oriunde nu-l doresc reflectat în mass-media, chiar se bucură când el trece neobservat, precum pare a se întâmpla şi în presa românească. Nu puţine au fost întâlnirile grupului Bildenberg sau ale Trilateralei la care activişti anti-globalizare din toată lumea au manifestat violent, făcând necesară intervenţia forţelor de ordine.

Puterea reală a celor prezenţi în aceste zile la Bucureşti este, poate, mai mare decât a şefilor de state şi de guverne, aleşi sau numiţi în funcţii vremelnice şi perisabile.

Eminenţele cenuşii, oamenii aflaţi permanent în umbra puterilor trecătoare , oamenii care hotărăsc schimbările majore de trend în centrele de putere naţionale, regionale sau mondiale, vor decide căile pe care le urmează Europa şi lumea în viitorul an. Singurul reprezentant al României în acest conclav al puternicilor lumii este Mugur Isarescu.

Cât despre putere, văzută sau nu, ea are nişte reguli nescrise, dar nu invincibile, care se pot updata la astfel de reuniuni. Deloc întâmplător, powershiftul şi resorturile lui ar trebui să facă obiectul reflecţiei multor politicieni români, avizi după putere şi recunoaştere prin orice mijloace, în stare să arunce România în crah pentru a accede la putere.

(sursa: http://nicoletasavin.wordpress.com/2010/10/16/comisia-trilaterala-se-reuneste-discret-la-bucuresti-cu-mugur-isarescu-amfitrion/)

Ştiam ceva despre această întâlnire înainte să citesc la doamna Savin. Mi-am spus la început că, probabil, cineva va vrea o felie de România.

După ce am citit însă articolul doamnei Savinm au început să mă roadă amintirile. După multe căutări am găsit şi "amintirea": AMERICA - Freedom To Fascism


(sau http://video.google.com/videoplay?docid=-8015098793112735276#)
Urmăriţi acest film şi veţi vedea, sunt convins, realităţi ale situaţiei de astăzi în România. Probabil de aici tot trăiesc senzaţia că "se pregăteşte ceva" şi nu e totul atât de cuminte şi nevinovat, cu atât mai mult nu este fortuit ci bine studiat.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.