23 October 2010

Sau este o invenţie şi ar trebui să râdem cu gura până la urechi...


... sau este o realitate şi atunci ar trebui să facem, de urgenţă, nişte procese asemănătoare cu cele din 1990 care au condamnat foştii nomenclaturişti.

Mă refer la următorul articol publicat de "cotidianul punct ro".

Noua Securitate lucrează pentru El
Liderii sindicali, filaţi după schema Vîntu

Liderii celor mai vindicative sindicate sunt sub stricta şi perseverenta monitorizare permanentă a serviciilor speciale care raportează politic într-UN singur loc orice mişcare a acestora, după cum au declarat pentru cotidianul.ro surse sale tradiţionale.

Nu doar jurnaliştii care nu-i sunt pe plac lui Traian Băsescu şi clicii sale pedelistoide ori liderii „lătrăi” ai opoziţiei politice – după cum sunt ei denumiţi în laboratoarele care au generat includerea presei la ameninţări pentru siguranţa naţională – sunt urmăriţi zi de zi, ceas de ceas, pas cu pas de Noua Securitate.

Liderii sindicali care sunt pe punctul de scoate oamenii în stradă - din pricina sărăciei în care i-a adus regimul Băsescu-PD – şi de a declanşa revolta generală sunt ascultaţi, supravegheaţi şi mai ales interceptaţi de servicii sub masca prevenirii „actelor de destabilizare social-constituţională” dar şi a „înregistrării stării de spirit a populaţiei”, conform surselor cotidianul.ro.

Că aşa e a dovedit-o conştient sau inconştient Băsescu la Pro TV, atunci când a spus: “Am anticipat-o, anticipez mişcări şi mai consistente în perioada următoare.”

Băieţii şi-au făcut datoria aşa că de aceea ştie tot.

Din cauză că nu au altă acoperire, stenogramele discuţiilor liderilor sindicali au fost ticluite în larg răspândita categorie din epoca Băsescu „au căzut pe surse”.

Au recurs la o astfel de şmecherie de data aceasta ca să nu se mai repete spăimoasa păţanie în care l-au ascultat pe Patriciu fără temei legal. De i-a dat în judecată, a câştigat şi au fost obligaţi prin sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile să-i plătească bani serioşi drept despăgubiri.

Se repetă scenariul Voicu: „Nu îl urmăream pe X sau pe Y, dar a căzut pe tehnică după ce a vorbit cu Voicu şi aşa am ajuns la el şi nu altfel”.

Aşa că toţi cei care au vorbit direct cu Luca care a vorbit cu Vîntu sunt şi ei ascultaţi. Mai mult sunt ascultaţi şi cei care au vorbit ... cu cei care au vorbit cu Luca şi Vîntu.

Staţi cu ochii pe sursele tradiţionale care joacă rolul de gazetă de perete a clanurilor pidilice şi o să puteţi citi ca într-o carte deschisă conţinutul discuţiilor telefonice dar şi pe cele din baie, bucătărie dar mai ales dormitor ale liderilor sindicali.

Ca şi Elena Ceauşescu, cel ce-i continuă apucăturile cu asta se delectează zilnic în loc să-şi respecte fişa postului. Este înconjurat de astfel de dosare, cei care i-au intrat în sălaş ştiu asta prea bine.


Cristian Oprea

(sursa: http://www.cotidianul.ro/126973-Liderii-sindicali-filati-dupa-schema-Vintu)

9 comments:

marul said...

va veni si vremea cand ii vom pune la zid . si nu vor fi gloante oarbe .

nimrod said...

Eu încerc să văd partea plină a paharului, adică şansa vreunui Premiu Nobel pentru Pace (în contumacie!), ca birmanezii, chinezii, astea...

Bibliotecaru said...

Glonţul nu este o pedeapsă, toţi vinovaţii trebuie să trăiască şi să muncească, silnic, pentru a plăti datoriile României. Este singura cale de reparaţie morală.

Bibliotecaru said...

Mai repede un premiu Nobel pentru Fizică... De unde pace într-o ţară a războiului politic etern?

nimrod said...

Un Nobel pentru fizică? Am un prieten în măsură să, dar teamă îmi este că, în raport cu ţara de origine, ar fi ca la Herta Muller, ceva de genul "ce mi-aţi dat voi şi unde am ajuns eu!".

marul said...

glontul repara totul acolo unde totul e stricat :))

nimrod said...

:))

Glonţul care vine,
O fi pentru mine,
O fi pentru tine...

Bibliotecaru said...

:)
Dacă e pentru mine, dacă cineva vrea să fiu redus la tăcere... măcar să ţintească cum trebuie, să nu mă chinui...
:D

Bibliotecaru said...

Păi eu nu am pus că Nobelul pentru Fizică ar fi probabil, dar ar fi mai normal decât cel pentru Pace. :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.