25 June 2010

Cineva spunea că...


Cineva spunea că întâlnirile PDL de prin palate şi case de oaspeţi sunt plătite de partid. Aşa se face politică, la un supeu, la o farfurie de ciorbă cu perioşoare... Trebuie să recunosc... Are lumea bani! Un partid care-şi permite zeci de mii de euro pe săptămână, poate sute de mii de euro (mă gândesc că o astfel de întâlnire, local, plus consumaţie, însoţite de deplasarea SPP-ului şi sute de autoturisme... costă cel puţin cât o nuntă), văd că se întlnesc şi de mai mult ori în aceiaşi săptămână... este un partid doldora.


http://www.emaramures.ro/UserFiles/Image/Foto%20Maramures/Politic/PDL/Elena%20Udrea%20poza%20de%20grup.jpg

http://www.emaramures.ro/UserFiles/Image/Foto%20Maramures/Politic/PDL/Elena%20Udrea%20pe%20la%20spate.jpg

http://www.emaramures.ro/UserFiles/Image/Foto%20Maramures/Transport/Rutier/Roti%20blocate%20PDL.jpg

http://www.emaramures.ro/UserFiles/Image/Foto%20Maramures/Politic/PDL/Lansare%20PDL%20artificii.jpg
(sursa: http://www.emaramures.ro/stiri/12561/Rotile-de-la-masinile-parlamentarilor-Raluca-Turcanu-si-Ioan-Oltean-blocate-in-Baia-Mare)

Pozele sunt vechi, de acum doi ani... bucuria şi fericirea democrat-liberală este însă mereu pe cele mai înalte culmi. Şi iar îmi vine în minte umilinţa membrilor PDL... dar merită.

"nu este obligatoriu să staţi la guvernare, dacă nu vreţi sau nu sunteţi în stare să impuneţi aceste măsuri, nu mă încurcaţi. Mergeţi în opoziţie şi lăsaţi-mă să fac un Guvern capabil să scoată ţara din criză"
(Elena Udrea povesteşte ce ar fi spus Traian Băsescu, http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/e-prea-devreme-sa-candidez-la-presedintia-pdl-191357.html)

6 comments:

nimrod said...

Drept e că nici cheltuielile de parastas nu vor fi de colea, că cele de botez oricum au fost deja făcute...

Bibliotecaru said...

Păi ăsta este rostul Catedralei Neamului... să nu existe un paraSTAS. PDL-ul trebuie să fie singurul care oferă standardul politicii româneşti. :D

Anonymous said...

Pacat ca astazi au avut o intalnire chiar in Palatul Victoria. Ce rost mai are sa se ascunda prin vreun sediu de partid?

Anonymous said...

Pacat ca astazi au avut o intalnire chiar in Palatul Victoria. Ce rost mai are sa se ascunda prin vreun sediu de partid?

Anonymous said...

Imi cer scuze pt. dublarea comentariului. Tehnologia asta ...

Bibliotecaru said...

Nu prea mai sunt bani... :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.