20 June 2010

Cu ce ne mai suprinde acest land of choise?




Ce anume poate alege astăzi România? Alege să închidă ("fermé à partir ") tot felul de lucruri "inutile", cum ar fi, de exemplu,


Ministère du Tourisme
Ministerie van Toerisme

www.turism.gov.ro

L'Office Roumain de Tourisme pour le Benelux, situé à Bruxelles, sera fermé à partir du 11 juin 2010. Pour des renseignements concernant la destination touristique Roumanie, nous vous prions de bien vouloir vous adresser soit à L'Office Roumain de Tourisme situé à Paris (www.guideroumanie.com) pour les francophones soit à L'Office Roumain de Tourisme situé à Londres (www.romaniatourism.com) pour les anglophones.

Het Roemeens Bureau voor Toerisme voor de Benelux, gesitueerd in Brussel, wordt vanaf 11 juni 2010 gesloten. Gelieve voor verdere inlichtingen betreffende de toeristische bestemming Roemenië u te richten tot het Roemeens Bureau voor Toerisme gesitueerd in Parijs ((www.guideroumanie.com) voor de franstaligen en in Londen (www.romaniatourism.com) voor de engelstaligen.

(sursa: http://www.roumanie-tourisme.be/)


Oficiul român de turism situat la Bruxelles încă nu a fost radiat şi din site-ul Ministerului.

BELGIA

Rue Montoyer 6, 1040 BRUXELLES / Montoyer Straat 6, 1040 BRUSSEL

Tel: 0032-2-502.46.42

Fax: 0032-2-502.56.22

e-mail: info@roumanie-tourism.be; info@roemenie-toerisme.nl

www.roumanie-tourisme.be / www.roemenie-toerisme.nl

Simona POPA

(sursa: http://www.turism.gov.ro/ro/site/274/agentii-externe/)


View Larger Map




Se prea poate ca poliţia să călărească zebre...

Se aude că economia închiderii centrului de la Bruxelles ar aduce o economie de 5.000 de euro pe lună (http://www.ramonamanescu.ro/blog/uncategorized/iata-cum-mimeaza-elena-udrea-economia-la-bugetul-de-stat-in-detrimentul-cresterii-economice/).
Poate că totuşi e mai mult, poate că nu... Dacă această agenţie nu "scotea" nici 5000 de euro pe lună, poate merita închisă.

6 comments:

JL F said...

Elena Udrea, la fel ca alti ministri, cheltuie bani publici in campanii stupida cu singurul scop de a-si umple buzunarele proprii. Asa e capitalismul. La fel ca in restul Europei, in special in Spania.

Bibliotecaru said...

Este foarte posibil să aveţi dreptate. Eu mi-aş dori în plus de afirmaţie şi nişte dovezi strânse de organele de cercetare penală... În sistemul de drept românesc a avea bunuri peste venituri nu mai constituie o infracţiune în sine, procuratura trebuie să demonstreze fapta prin care există foloase necuvenite.

Pro Atitudine said...

De ce ar trebui sa ne mai surprinda ceva? Sunte, totusi, tara tuturor posibilitatilor. Ma mir ca nu suntem vizitati...

Payday loans said...

Wow,nice, one of the best read posts so far.

Marian S said...

Nu prea iubesc personajul dar banuiesc ca economiile sunt mai mari decit veniturile aduse de acest oficiu. Ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca pina acum a fost inutil. Ceea ce ma duce cu gandul la intrebarea: pai si atunci cine raspunde pentru trecut ?
PS: citam: Oficiul român de turism situat la Bruxelles încă nu a fost radiat şi după site-ul Ministerului.

Domnu` Bibliotecar, parca nu prea merge DUPA ci DE PE site-ul ...

Bibliotecaru said...

Că să cădem la pace... să fie "din". :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.