05 February 2012

Prieteni la cataramă cât timp catarama e a lor


Simţiţi cât de bună este relaţia între Guvernul României, Preşedintele României şi aceste instituţii bancare mondiale? Aparent pare că aceşti oameni sunt instrumente ale "Puterii din România", în realitate este exact pe dos.

Următorul filmuleţ arată fidel toate etapele prin care a trecut şi trece România. Veţi recunoaşte şi Roşia Montana, Deveselu, trupele României prin teatrele de război, baza americană de la Kogălniceanu... De ce România are excese de servilism, de ce semnează imediat ACTA... toate cele care sunt, au fost, vor fi eterne pe Pământ.





Petrecere mare cu Jeffrey Franks şi Sorin Blejnar la Buşteni


(http://www.rtv.net/13202)

Franks, despre petrecerea de la Buşteni: Sunt mormon, nu beau alcool
"Duminica trecută, după ce am lucrat la centrul BNR, am fost invitat la o masă sponsorizată de Finanţe şi BNR, cu un meniu şi muzică tradiţională românească. Am participat la această masă şi am apreciat şi mai mult bunătăţile din România. Sunt o persoană de religie mormonă, nu fumez, nu beau alcool şi nu ne permitem un comportament imoral. Am conştiinţa curată", a spus Franks, citat de Agerpres.

Elena Udrea se ocupa de derularea PNDI
Elena Udrea se ocupa de derularea PNDI
Foto: România TV

“Suntem îngrijoraţi cu privire la PNDI, deşi înţelegem importanţa acestui program şi utilitatea obiectivelor sale. Noi ne-am aşteptat ca acesta să facă parte din portofoliul şi strategia de prioritizare a proiectelor de investiţii. Proiectele din PNDI ar trebui incluse în strategia fiscală pe termen mediu şi ar trebui să se încadreze în anvelopa de cheltuieli bugetare, altfel poate deveni o problemă majoră. Pe viitor, şi experienţele anterioare cu alte proiecte începute şi neterminate din lipsă de fonduri ne demonstrează aceasta, s-ar putea transforma într-o problemă dacă nu ne asigurăm că aceste proiecte sunt în concordanţă cu resursele”, a afirmat oficialul CE.

PNDI este un program gigantic pentru construcţia de infrastructură (drumuri, alimentare cu apă, canalizare, etc) în mediul rural, derulat prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de Elena Udrea. Programul are o valoare totală de 3,2 miliarde de euro şi se derulează etapizat, până în 2020. Constructorii lucrează pe banii lor primii doi ani cel puţin, urmând ca abia din 2013 statul să înceapă să facă plăţile. Acestea se fac de la buget, nu din fonduri europene.

(http://www.rtv.net/europa-ingrijorata-de-felul-in-care-cheltuile-udrea-banii-romaniei_14329.html)

Cum spuneam, aceste bănci nu vor ezita ca după ce s-au folosit de cei ce guvernează România să-i bage şi prin puşcării.

2 comments:

nimrod said...

:)

1. Cauzele crizei prin care trece acum Grecia demonstrează din plin că nenea ăla din clip bate câmpii.În rest, nu dau doi bani pe cei care, oameni sau ţări, s-au băgat în datorii pînă în gât. Şi eu am rate la bănci, da' n-am sărit, în total, de 30%...
2. Coroborat cu ultimul articol al lui Tapalagă, acest nou atac la adresa EU e deja semn de deficit de fantezie.
3. Despre Andreea Vass, numai de bine. O prefer Alessandrei Stoicescu :))) !

Bibliotecaru said...

Aveţi datorii mai mici de 30% din ce câştigaţi într-un an? Asta înseamnă datorii cât veniturile pe trei luni şi ceva...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.