26 February 2012

Ce ar fi ca preşedintele Traian Băsescu să candideze pentru Primăria Capitalei?


S-a construit un pic de mister asupra candidatului PDL pentru primăria capitalei. O fiiiii... sau o fiiiiii... de ce nu chiar preşedintele Traian Băsescu, că tot ne pregăteşte domnul Lăzărescu cu vestea demisiei sale. Mai e şi discursul în Parlament anunţat de preşedinte, şi acesta uşor secret, care ar putea anunţa chiar demisia preşedintelui... Ar fi o lovitură de imagine menită să reabiliteze PDL-ul pentru alegerile din toamnă, ba domnul Băsescu ar beneficia şi de şansa de a demonstra ca încă este în deplinătatea forţelor politice.

Iată ştirea după ştire:

Elena Udrea a declarat sâmbătă că PDL a fixat candidaţii pentru alegerile locale din Bucureşti, urmând ca ei să fie anunţaţi cât de curând.
"Ne-am fixat candidaţii la toate sectoarele la Bucureşti. O să-i anunţăm în perioada următoare cu o strategie potrivită. Suntem la finalul evaluării şi sunt convinsă că PDL la Bucureşti va face o surpriză frumoasă, pentru că nu doar avem în acest moment două sectoare în care deţinem primăria, dar avem mari şanse să mai câştigăm încă un sector", a spus vicepreşedintele PDL.
Întrebată despre faptul că mai mulţi lideri democrat-liberali susţin că preşedintele PDL, Emil Boc, ar trebui să participe la alegerile pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru că ar avea cele mai multe şanse, Udrea a răspuns: "Sunt convinsă că Emil Boc, preşedintele partidului, are toate şansele să câştige Primăria Clujului. Ar câştiga dacă ar candida, dar este o opţiune a dânsului şi dacă decide să meargă acolo sau nu, cred că trebuie să ne spună Emil Boc".

(AGERPRES - http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/107969-Elena-Udrea-PDL-a-fixat-candidatii-pentru-Bucuresti.html)

Preşedintele PNG, George Becali, a declarat sâmbătă că partidul său va susţine candidatul PDL pentru fotoliul de primar general al Bucureştiului, deoarece a decis să se alieze cu democrat-liberalii în Capitală.
"Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală cu organizaţia PDL Bucureşti. Dacă este surpriză, şi aşa au hotărât aliaţii mei, nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul", a afirmat Becali, la sediul PDL Bucureşti, unde a avut o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea.

Liderul PNG a susţinut că el ştie deja cine va fi candidatul PDL la Primăria Capitalei, dar că este o altă persoană decât cea dorită de el.

"Eu ştiu cine este. Eu am avut o altă opţiune, tot din PDL (...). Eu vă pot spune ce opţiune am avut eu. (...) Opţiunea mea a fost Negoiţă (Liviu, primarul sectorului 3 - n.r.), dar se pare că este o persoană care stă mai bine în sondaje decât Negoiţă. Este membru PDL, chiar un membru marcant", a spus Becali.

(AGERPRES - http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/107963-Becali-PNG-sustine-candidatul-PDL-la-PMB.html)

Vă întrebaţi care este reacţia fanilor PDL la alierea cu PNG-ul pentru primăria capitalei?
Frank Zapa[King] a scris pe 25 Februarie 2012, 09:27 pm
De cite ori am ocazia,voi spune ,ferm si hotarit-TOTI CEI CARE TRAIESC IN UMBRA LUI DAN VOICULESCU,si fug mincind pamintul de cite ori acesta,TURNATORUL SI PRADUITORUL FELIX-le ordona sa stea in genunchi,la intrare ,in fata portii de la grivco-sunt cei mai ticalosi cetetanin romani.
Lista incepe cu TANDEMUL PONTA-ANTENESCU.
Asadar pot accepta,pe oricine,care nu are legatura cu BALONATUL DAN VOICULESCU,MARELE PROFESOR SI SPECIALIST IN FENOMENUL CUNOSCUT IN MEDICINA -CA FLATULENTA CONTINUA-
Este foarte clar,ca GIGI BECALII,este un individ ,PARFUM ‘ pe linga cei doi clovni,care stau in genunchi in fata BOSULUI DE LA GRIVCO.
Daca pina in 2009,SORIN OVIDIU VINTYU ERA STAPINUL LOR,DE LA ARESTAREA LUI,AU FOST ADOPTATI DE VOICULESCU.

Frank Zapa[King] a scris pe 25 Februarie 2012, 08:18 pm
Incep sa ofer si raspunsuri,asa cum mi se pare firesc.
Bibliotecaru,nu stiu de ce,dar,am asa o vaga senzatie ca textul meu in care vorbeam de MARXISMUL DE CATIFEA SI BURGHEZIA ROSIE ,ti-a cazut greu la stomac,pt ca nu-i asa,tu ca individ esti un produs,S.T.A.S.-al spocietatii romanesti,un produs care are aerul celui mai ridicol provincial,care nu cred ca a mers mai departe de captul liniei de tranvai..4………….
Este atit de vizibil acest handicap,incit un intelectual socialisat venit din franta ori germania,n-ar ezita o secunda sa-ti agate de git eticheta-INDIVID IMBIBAT DE COMUNISM,punct.
Acum,referitor la numarul de firme din romania,asa pt cultura ta generala,la sfirsitul lunii ianuarie,mai exact la data de 23 ianuarie,in Rom. erau mult peste 700.000 de mii de firme,sigur numarul lor oscilind in permanenta,de aceea am spus si scris aprox 800.000 de mii.
Bon,acum cite ceva despre DL GIGI BECALII dar mai ales despre FIUL GENERALULUI DE SECURITATE OPRESCU-ADICA SORIN OPRESCU-
Si el reprezinta un model-MODELUL DE BEIZADEA DIN ANII 70,CARE ASTAZI A AJUNS LA VIRSTA MATURITATII SPRE BATRINETE.
Este excrocul perfect,farsorul grosolan,MITOMANUL PERFECT,asadar o adevarata pacoste pt cei care stau in vecinatatea lui.
Asadar trecind peste defectele cu carul pe care GIGI BECALI LE ARE-il adopt mult mai usor,decit accept sa-l vad doar pe acest FANFARON DE MITIC DEZAGREABIL,HOT SI PUNGAS CUM ESTE OPRESCU.
(http://www.elenaudrea.ro/despre-vulgaritate-si-prostie-sau-cand-politica-e-doar-tupeu-si-superficialitate.html)
Cât de natural se adaptează astfel de oameni la orice face "Partidul". Aş râde, dar nu e de râs.

http://www.searchlores.org/images/stupid02.gif
(http://www.searchlores.org/realicra/basiclawsofhumanstupidity.htm)


Ascultaţi până la final acest comentariu şi veţi vede că manelele sunt instrumentul mamei Omida care ne spune ce va fi înainte ca de chiar ei a şti.

Gheorghe Florescu - Comentariu Pumnii mei minte nu are

21 comments:

Katrina said...

biblio
e o pierdere de timp si energie acel zapa voievod, un simplu semidoct in solda PDL ( singura lui sursa de castig)ca multi altii care au inundat netul, mai ales blogul blondei de la Cotroceni, Coana Joitica.

ADRIAN said...

O astfel de candidatura ar fi o gluma proasta nu-i asa? In ce priveste FZ(K), il tin minte din urma cu cativa ani de la forumul Cotidianul ca pe un basist libidinos. Care s-ar fi numit inainte de '89 cu un mix gen: "securisto-activisto-propagandisto-sluga"

Bibliotecaru said...

Deci domnia sa este cunoscut şi peste hotarele blogului doamnei Udrea. :D

N. Raducanu said...

Eu v-as sfatui, domnule Bibliotecarul, ca nici in gluma sa nu mai reproduceti pasaje de pe bloguri cu al caror continut nu sunteti de acord. Avem si asa prea putin timp pentru a citi obscenitatile unui F.Z., pentru care poate ar fi necesara o anumita cenzura morala pe net.

Bibliotecaru said...

Citatul din ceea ce scrie domnia sa are un scop, defineşte arhetipul comentatorului "răspândac" al pro-PDL. Mie mi s-a părut interesant pentru că astfel de personaje anulează comentatorii inteligenţi pro-PDL şi fac mai mult rău decât bine PDL.

Vasile, said...

Despre Zappa,

are un mare merit, nu este carrierist, sau poate nici chiar cei pentru care cinta nu-l baga in aseama...pentru ca il cunosc personal , cu tigle si cu streasina cu tot la un loc, in mod contrar ar fi trebui sa fie cel putin un goebbels al PDLeului...dar nu e!.

Cind cristoiu era citusi de putin cu aparente reminiscente si urme slabe de moralitate civica si isi scria editoarialele la JN,jenantul Zappa ....ulra din ranunchi tot felul de injurii, se pare ca avea dreptate ,dar ma intreb acum dde ce il lauda?

ZeV said...

Scriam pe un blog, desfiintat intre timp,al unui anume deontolog, in perioada efervescenta a scandalului politic declansat de inabilitatea comunicationala punctuala a domnului Presedinte, ca ma astept , din partea domniei sale, la doua decizii majore :
1. scuze adresate natiunii;
2. angajamentul de a-si scurta mandatul prezidential la termenul viitoarelor alegeri parlamentare, pentru un reset general si o noua sansa data dialogului interpartitic.
Nu stiu ce va spune domnia sa in Parlament, dar cred ca daca va decide in sensul celor de mai sus, desigur ca in anumite conditii legate de avansul reformei institutionale si acordul fin cu macro strategia UE , PDL va primi, la randu-i, o imensa sansa a recredibilizarii. Desigur ca in atare situatiune, mingea va fi in intregime in terenul sau si atunci se va vedea daca suma entelegentelor componente conduce la o rezultanta nenula. ;)
Este totusi de remarcat potentialul acestui partid, fie si prin raportare la surpriza placuta, la care, sincer, nu ma asteptam, reprezentata de doamna Sulfina Barbu. ;)

ZeV said...

erata
dialogului interpartinic (interpartidic)

ZeV said...

..In orice caz, ma bucur ca domnule Blaga a declarat ca nu va candida la PG a Capitalei, lasand, exclusiv, decizia, la nivelul nucleului de incompetenti ai PDL, traitori din rezerva de hrana constituita din trecutul de glorie al Presedintelui, ce poarta numele generic ,,Organizatia PDL dă București".
Se pare ca numele catindatului este cunoscut doar de doua persoane, intre care ,una nu face parte din PDL, iar a doua, nu este presedintele partidului. De ce nu este presedintele partidului ?
Nu are suficient....sange.
:)))

ZeV said...

Stimate Biblio
Inteleg bine ca domnia voastra, un demn si valoros sustinator virtual al domnului Adrian Nastase, doriti ca PDL sa piarda principalele alegeri ce vor jalona in mod crucial anul electoral 2012.
Avand acest scop nedeclarat, dar devoalabil unei minți atente, dvs păreți a vă poziționa, în confruntarea dintre ,,valoarea" și ,,(mai puțin) valoarea" ce mocneste în PDL, de partea celei mai slabe verigi. ;)
Imi incep argumentatia cu un fragment postat de dvs pe alt blog.
CITEZ:
,,Dacă presa nu ar fi insistat, domnul Becali nu ar fi spus nimic despre intrarea în Mişcarea Populară, domnul Cristian Preda nu ar fi scris pe blog postul şi nu ar fi fost necesare reacţiile negative."
COMENTEZ:
Domnule Biblio, vă rog să-mi permiteți (cu scuzele de rigoare adresate în prealabil) să recapitulez corect dpdv cronologic și sub aspectul conținutului real, evenimentele :
1. Domnul George Becali nu a spus nimic relevant despre intrarea in Miscarea Populara, intalnirea de taină (FACE TO FACE) având doar rolul de a clarifica ,strategia de numire și susținere a candidaților pentru București. De altfel, domnul Becali declară că știe, de la doamna Udrea, cine este candidatul PDL, deși, alți lideri ai partidului nu cunosc, încă, cine este acesta;
Un prim lucru extrem de grav.
2. Domnul CPreda a postat considerațiunile domniei sale despre eventuala componență a Mișcării Populare, pe data de 24.02.2012, în timp ce întâlnirea secretă de la Modrogan a avut loc sâmbătă,25.02.2012.
Deci postul domnului europarlamentar nu este subsumat unei reacții negative ulterioare întâlnirii și declarațiilor de presă ale domnului Becali. Aș spune că, DIMPOTRIVĂ, ostilitatea domnului Becali urmează exigenței domnului Preda privind Miscarea Populara, in care, distinsul intelectual, consideră că George Becali este un neavenit. ;)
Oricum, faptul că Becali exprimă public, după o întâlnire cu un lider marcant al PDL, condiționalitatea susținerii sale de eliminarea din competiția electorală a două personalități importante din PDL, se constituie într-un al doilea lucru extrem de grav.
Cu alte cuvinte, nu conducerea PDL isi desemneaza candidatii și isi stabileste strategiile, ci duplexul Udrea-Becali, din care, unul dintre ei nu este membru PDL, iar al doilea nu este Presedintele partidului.
Un al treilea lucru extrem de grav, legat de al doilea;
În acest context tumultos, în care doamna Udrea tace chitic (continuând, spre distragerea atenției, disputele puerile și penibile cu trustul Intact), o voce, cea a doamnei Sulfina Barbu, mi-a sunat plăcut în urechi, redându-mi o mică parte din speranță. :)

Bibliotecaru said...

@ Vasile,
Eu nu-l cunosc pe domnul Frank şi poate de aceea cred că aceste comentarii sunt sarcină de serviciu (de la serviciul cel ascuns nu de la cel vizibil).

Bibliotecaru said...

@ ZeV
Eu nu cred în demisia preşedintelui. Mai glumesc pe seama ei, dar nu cred în ea.

Bibliotecaru said...

@ ZeV

Despre candidatura la primăria capitalei, există o problemă... filiala trebuie să ia această decizie. Se vede că nu este aşa şi aici este o problemă. Nu este o problemă a PDL, toate partidele au această problemă.

Vasile, said...

Sarcina de servici poate dar atunci nu aveau si dansii unul cu acoperisul in regula?

Uite stimabilul fost PSDlist PNList si mai stiu eu ce Cristian Preda a reliefat despre domnul milionar cu gauri in acoperis ca cea mai buna prestatie in PE ar fi sa taca...deci unde se poate se gasescu si replici condescendente!

Bibliotecaru said...

@ ZeV
Eu nu-l susţin pe domnul Adrian Năstase în sensul pe care îl exprimaţi. Susţin pe oricine face ceva important şi corect pentru ţară, pentru popor, pentru normalitate. Dacă domnul Adrian Năstase face ceva de bun simţ, normal că-l susţin în ceea ce face. Nu face ceva de bun simţ, atunci îl contrez sau, dacă nu pot avea decât o poziţie extremă, îi ignor poziţia. Dacă însă citiţi mesajele pe care eu le transmit pentru PSD, eu acolo mai mult cer ceva de la PSD, cer un serviciu de normalitate politică, decât aplaud. Uneori se mai ţine seamă de ce spun, de cele mai multe ori nu.

Eu nu doresc ca PDL să piardă, nu doresc nici ca să câştige... eu doresc să câştige cetăţenii. Astăzi politica a format nişte mecanisme prin care societatea funcţionează, aberant, în slujba politicii. Interesul cetăţeanul este de a bloca viitorilor aleşi calea de a exagera prin folosirea acestor "butoane". Pentru asta, cel mai de folos este o poziţie foarte echilibrată între partidele politice.

Dumneavoastră sesizaţi problema Becali începând de în luna februarie a acestui an, domnul Becali este întrebat de colaborarea sa cu PDL de prin vara lui 2011. De când s-a (re)lansat zvonul Mişcării Populare, domnul Becali şi domnul Dan Diaconescu au fost imediat chestionaţi de presă. Domnul Cristian Preda s-a exprimat înainte de întâlnirea dintre domnul Becali şi Udrea (altfel nici nu ar fi avut cum să de replica domnul Becali) deci aici aveţi dreptate. Numai că domnul Becali a devenit soluţie certă pentru Mişcarea Populară în cadrul PDL probabil în aceiaşi zi când s-au afişat rezultatele ultimului sondaj de opinie.

Şi aş mai spune ceva, presa nu a insista pe ocuparea postului de primar al Bucureştilor, îl întrebau pe domnul Becali dacă va candida la preşedinţie (şi domnia sa spunea că nu crede că va fi ales de Mişcarea Populară drept candidat).

Bibliotecaru said...

@ Vasile,
Stimate domn,
Cristian Preda este la primul partid. El a devenit membru după ce a fost ales ca parlamentar european. La vremea aceea chiar spuneam că este o încălcare a statutului PDL.

epolitikon.wordpress.com said...

Eu cred ca Udrea va fi candidatul PDL. Ca trambulina clasica pentru o eventuala candidatura la presedintie.

ZeV said...

epolitikon
....Nu o candidatură în sine se poate constitui în trambulină pentru Cotroceni , ci, doar o candidatură urmată de o victorie la Bucuresti.
;)
Mă îndoiesc că doamna Udrea va câștiga la București, din simplul motiv că nu va candida.
În spatele orgoliului aproape nelimitat al distinsei doamne, cred că încă mai mocnește un dram de realism.
;)

Bibliotecaru said...

@ epolitikon.wordpress.com

Un candidat previzibil nu va putea să scadă procentele domnului Oprescu care trec mult peste 50%. Ar fi nevoie de un candidat surpriză, de exemplu de domnul Traian Băsescu.

Părerea mea.

ZeV said...

Traian Basescu ar putea avea o sansa la primaria capitalei, cu conditia ca in discursul pe care-l va sustine in Parlament, sa anunte ca-si scurteaza mandatul de presedinte.
Chiar si asa, multa lume il percepe acum, din pacate, doar ca pe un om al calculului politic efectuat in scop manipulativ pentru a mentine la putere un partid, cu orice pret.
Daca eu i-as fi fost consilier, l-as fi sfatuit sa se retraga din postura de presedinte-jucator, cel putin in an electoral.
Probabil daca ar fi facut asta, Emil Boc ar fi fost inca in functie. Oricum avem un guvern politic legat fortat,ca o tinichea, de coada domnului Ungureanu. Aceeasi marie cu palaria de la SIE.
;))

Online Products said...

Ar putea incerca, sincer acu, daca a facut-o cu presedintia, ce ar fi sa mai ... inca odata si primaria! :))

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.