27 March 2010

Cezar Preda depăşeşte linia normalităţii


http://www.1max2coloriages.fr/Images/dingo/dingo_oups.gif
(sursa: http://www.1max2coloriages.fr/Images/dingo/dingo.htm)

"Este o situaţie pe care personal o regret, vrem continuarea dialogului, dar sper ca de luni cursurile sa fie reluate" este o declaraţie OK.

"presiunea străzii este total neproductivă într-un moment de criză" este şi aceasta OK.

http://thedagger.com/thedagger/solidarity/images/strike.gif
(sursa: http://thedagger.com/thedagger/solidarity/strike.html)

Dorinţa unor lideri sindicali locali de a deveni vedete de televiziune a transformat Buzăul în vârful de lance al mişcărilor sindicale din Educaţie, apreciază deputatul PDL de Buzău Cezar Preda... şi deja nu mai este OK.

Vicepreşedintele PDL a mai afirmat ca luni, 29 martie, când sindicaliştii au anunţat că vor picheta sediul PD-L, nu se va afla în Buzău. OUPS!

http://wiki.infoshop.org/images/b/b9/Strike.gif
(sursa: http://wiki.infoshop.org/Strike_action)

7 comments:

columna said...

Aceasta este politica lor de partid : tupeul , nesimtirea si ignoranta .Au vazut ca asta prinde la un popor de manelisti.

Bibliotecaru said...

Personaje cu tupeu, nesimţire şi ignoranţă găseşti la tot pasul în România, aici parcă este vorba despre altceva, o altfel de aroganţă. Din punctul de vedere al imaginii politice este sinucigaş să "iei la mişto" o mişcare sindicală şi încă din colegiul electoral care te-a propulsat în parlament, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un grup profesional atât de mare cum este cel aflat sub tutela Ministerului Educaţiei.

Poţi să le dai sau să nu le dai ce cer protestatarilor (să nu uităm că ei nu cer decât respectarea legii), aici vorbim despre capacitate de negociere, dar să-i tratezi cu dispreţ... deja este o sinucidere din punct de vedere politic. Să nu uităm nici faptul că gestul nu vine din partea unui necunoscut ce nu se vede cu anii prin stenogramele Parlamentului, este un om de bază al PDL, un om "cu greutate". Gestul domniei sale îmi aminteşte de aroganţa lui Adrian Năstase la finalul de mandat ca premier, dar parcă nici Adrian Năstase nu a împins lucrurile atât de departe şi nu făcut asemenea gesturi faţă de protestatari.

Întrebarea mea este... de unde atâta siguranţă pe domniile lor din PDL?

Ilinca said...

Nu-i sigurantza @bibliotecaru, este doar sfidare si inconstienta, ca sa nu zic prostie. Sentimentele date de parerea extraordinara pe care "domniile din PDl" le au despre propriile persoane si dispretzul pentru omul de rand.

Bibliotecaru said...

"sfidare si inconstienta, ca sa nu zic prostie"

Sper din tot sufletul să nu fie aşa, vorbim despre un om important atât în PDL cât şi în România. Dacă la asemenea nivel îşi face locul sfidarea, inconştienţa şi prostia... suntem damnaţi până ce istoria va înceta să mai consemneze.

Alexandru said...

eu tot incerc sa postez comentarii pe blogul lui Preda dar nu apar online... Dvs cand postati ceva apare imediat sau trebuie intai "cenzurate"?

Bibliotecaru said...

@ Alexandru
La mine apare direct. S-ar putea să intre în moderare dacă postaţi pentru prima dată sau dacă puneţi link-uri.

Alexandru said...

Da, aveati dreptate! Am postat fara link si a mers, va multumesc pentru sfat! Imi era teama ca sant pe "lista neagra"....

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.