27 March 2010

Ham, ham



http://roxanaiordache.files.wordpress.com/2009/07/oprescu-dest-gandul.jpg
(sursa: http://roxanaiordache.wordpress.com/2009/07/27/oprescu-in-cursa-prezidentiala-a-comis-o-eroare/)




Ideea primarului Sorin Oprescu de a rezolva problema câinilor comunitari este o cură de aer curat la munte...

Primarul Sorin Oprescu intenţionează să construiască un adăpost pentru maidanezii din Capitală în judeţul Prahova, pe Valea Doftanei, unde actriţa Monica Davidescu a donat municipalităţii 32 de hectare de teren.
http://www.ecomagazin.ro/wp-content/uploads/2010/03/adapost-mutat-la-munte.thumbnail.jpg





De ce să muţi câinii maidanezi naturalizaţi de bucureşteni la munte? Desigur vorbim aici despre costuri. Domnul Oprescu nu poate lua trei etaje din Casa Poporului pentru a face adăpost de câini. Este evident că nu se compară preţul terenului (gratis) oferit de Monica Davidescu cu preţul aceleiaşi suprafeţe de teren în Bucureşti.




Senatorul PD-L George Severin, a declarat, vineri, că se opune propunerii primarului Capitalei, Sorin Oprescu, de a construi pe Valea Doftanei cel mai mare adăpost pentru câinii din ţară.


Şi domnul senator PD-L George Severin are un punct de vedere coerent. Domnia sa argumentează faptul că există pericolul de colaps financiar pentru o astfel de acţiune, mai ales că în România criza se adânceşte, şi atunci câinii ar fi, în cele din urmă, eliberaţi în zonă.

"În calitate de senator de Prahova mă voi opune propunerii primarului Oprescu de a construi cel mai mare adăpost pentru câini din ţară în Prahova, pentru că ar fi normal să rezolve această problemă pe raza sa teritorială."
http://pdlsenat.ro/images/stories/pozesenatori/Severin.png
E drept, mă aşteptam nu numai la un contra-argument, dar şi la o soluţie din partea domniei sale.


No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.