07 May 2011

Dacă SUA le încalcă suveranitatea, noi le oferim oportunităţi comerciale


Fiecare se raportează la Pakistan exact aşa cum viaţa curge, fie alergând după terorişti, fie gândind relaţii de bună înţelegere.

Pakistanul a fost nu numai gazda inamicului public numărul unu, dar şi a unei întâlniri a liderilor afacerilor locale în sânul Chamber of Commerce and Industry (ICCI) de la Islamabad. Domnul Ion Emilian, ambasadorul din România în Pakistan, a oferit oamenilor de afaceri pakistanezi oportunitatea exportului în România de produse pakistaneze, în special textile, confecţii, piele şi produse chimice.

Ambasadorul a subliniat că Pakistanul şi România au trecut peste 45 de ani de relaţii diplomatice şi că între cele două ţări există de mult timp o colaborare specială concretizată în obiective industriale importante, cum ar fi o rafinărie construită în Karachi şi două fabrici de ciment în Lasbella şi Kohat.

Domnia sa a mai informat asupra unui site:



Acest site (http://pakromaniacouncil.org) este menit să ofere o legătura mai strânsă în ceea ce priveşte schimbul de informaţii din sfera afacerilor.

Mai multe despre acest eveniment puteţi găsi pe... http://www.brecorder.com/top-news/1-front-top-news/13391-romania-facilitates-pakistan-in-exporting-products-to-european-union-markets.html

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.