20 May 2011

Preşedintele Traian Băsescu recunoaşte


Domnia sa, într-un interviu acordat postului naţional de televiziune, a declarat.

"Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL in 2012, obiectivul meu este legat iesirea Romaniei din criza si trecerea pe crestere economica solida. Uitati-va pe evaluari, deja sunt semne de intrebare ce se va intampla din punct de vedere al crizei economice in semestrul 2. Sunt deja specialisti care avertizeaza: Atentie, risc de revenire a crizei economice".
(http://infoportal.realitatea.net/articol~din-politica~info-2408732~basescu-obiectivul-meu-nu-mai-este-legat-de-procentele-pdl-in-2012.html)

Joi: 19-05-2011

Flash Player Prim plan *Editie speciala

Domnia sa a adăugat şi că este prematur să se preocupe de aşa ceva.

Practic avem de-a face cu o recunoaştere, cu subiect şi predicat, că domnia sa a avut drept preocupare principală, din poziţia de preşedinte, rezultatele politice ale PDL şi mai puţin problemele României. Ne deranjează? Cu siguranţă numai pe unii dintre noi, celorlalţi, susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu, li se pare absolut normal... Şi poate că, într-o România ca cea de azi, astfel de lucruri au devenit normale şi banale. Să ne fie de bine (pentru că de rău ne tot este de câteva decenii încoace).

4 comments:

Anonymous said...

Citesc cu interes comentariile pe blogul Voiculescu. Va felicit. Nu pot face mai mult fiind suspendat de pe blog.
Va dau oricum o informatie.

ARESTAREA LUI VOICULESCU !!!! 15:40:27, 20 May 2011
ROBERT HORVATH- CINEAST NEW YORK : CANALUL FOX VA DIFUZA FILMUL MEU \" BANII LUI CEAUSESCU \". ESTE VORBA DE FURTUL SECOLULUI REUSIT DE VOICULESCU . IN CURAND DUPA VANTU VA URMA MOGULUL FELIX,
+2

ROBERT HORVATH DEVA BLOG

Bibliotecaru said...

Scuzaţi-mă că vă întreb, nu dumneavoastră aţi anunţat şi arestarea lui Traian Băsescu în urma unor dezvăluiri incendiare?

ADRIAN said...

Pe "presedinte" nici macar nu-l mai preocupa sa pastreze aparentele ... de mult.

Bibliotecaru said...

Diferenţa este că în acest moment astfel de manifestări sunt oarecum ilegale...

În momentul în care spui că ceva declarat neconstituţional (scăderea cu 10% a pensiilor) era o soluţie de preferat creşterii TVA dar că membrii Guvernului sau opus cu toţii... Ceva este rău de tot.

În primul rând că tocmai Guvernul a emis acel proiect care spunea că pensiile scad cu 10% (ar dacă s-au opus, este cu adevărat ciudat cum au ajuns să-şi angajeze răspunderea), în al doilea rând CCR a spus că este neconstituţional acest lucru al scăderii pensiilor şi preşedintele, cel care are şi sarcina garantării constituţiei, insistă pe o prevedere declarată neconstituţională.

Aceste lucruri trec graniţa a ceea ce este permis un "preşedinte jucător"... cu mult.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.