03 May 2011

Traian Băsescu: "Acesta este începutul sfârşitului"


În sfârşit ceva cu care sunt perfect de acord. Aşa cred şi eu, de început s-a început, va veni, în curând şi sfârşitul tuturor.

Spus cu zâmbetul pe buze... Beginning of the end! (momentul 1:20 pe film)
Şi doamna Ellen Tauscher a răspus, fără zâmbet, că da, aşa este...




(Gheorghe Florescu - The Endless Zone, Album: PRODUS DE ARTA (IN GAMA MINORA), Prima parte: D.J. G.F.K, Track 2; http://www.trilulilu.ro/Bibliotecaru/fb8266e4d3ea48)

UPDATE:
Câinii sunt şi ei inteligenţi.
Ia de la Obama!
Nu vrea domnule, nici de la Obama, nici de la Băsescu...

3 comments:

marius said...

Cel mai bine ar fi sa fie inceputul sfarsitului mentalitatii pe care o au politicienii,a atitudinii lor fals-preocupante si deschise catre cetateni,a ipocriziei in cazul multora dintre ei s.a.m.d.
Avansati ideea la un moment dat ca 'nu va intelege nimeni".Dar cum ati vrea sa va inteleaga cineva din clasa politica,cand foarte multi dintre ei gandesc in tipare,o gandire inchistata.Ei nu pot vedea lucrurile altfel decat prin prisma acestor tipare asimilate.Stiu o "placa' si pe aia o pun .Nu pot iesi din canoanele gandirii lor proaste formate de viata politica de la noi. Sincer,sunt curios daca chiar toata clasa politica este asa.Iar raspunsul acesta inca nu-l cunosc in intregime,dar in fiecare zi descoper ca 'mai este unul tot la fel',cu nimic diferit,acelasi tipar..
Cu privire la ce s-ar putea face,sunt sceptic.Nu prea vad solutii viabile.Totul este pervertit in societate prin actiunea politica de 21 de ani a celor ce ne-au condus.Este ca un bulgare care odata ce i-ai dat drumul ,o ia la vale ,vine peste tine,nu ai cum sa-l opresti.Impulsul dat bulgarelui a fost in anii 90 .De atunci a luat-o la vale bulgarele .

Bibliotecaru said...

@ marius
Este important să găsim o soluţie... TREBUIE să facem ceva, fiecare dintre noi. Nu mai putem să aşteptăm să facă "ei" ceva, este deja clar că nu vor face nimic.

Roxana Iordache said...

Super-subtil! :):)

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.