11 May 2011

Veşti bune sau proaste


M-am obişnuit ca toate ştirile bune să aibă un filon invizibil provocator de rău extrem. Nu aş mai putea deci să mă bucur de o veste precum cea care spune că... Benetton Group ar putea investi în Centrul Istoric Bucureşti. Ştirea a venit de la preşedinte Luciano Benetton, joi, în cadrul reuniunii a avut-o cu Primarul General al Capitalei, dl. Sorin Oprescu, la Primăria Municipiului Bucureşti.

Desigur însă, nici primarul general Sorin Oprescu nu e "de ieri, de azi" în meseria de primar. Domnia sa, suspicios ca şi mine, s-a interesat mai ales cam la ce oportunităţi se referă exact domnul Benetton ca să se stabilească exact iniţierea de parteneriate de tip public-privat a căror suprafaţă va fi stabilită, eventual, în lunile următoare. Evident, parteneriatele de tip public-privat trebuie să fie în anumite domenii, nu aşa, la întâmplare.

Luciano Benetton, de meserie arhitect, chiar asta a făcut înainte de întâlnirea cu primarul Bucureştilor, a apreciat oportunităţile acelei zone cu potenţialul pentru turism, cultură şi comerţ. Probabil că stimatul domn ştie ce vorbeşte, altfel nu ar fi făcut o avere de 3 miliarde de euro.

Mai multe... http://www.actmedia.eu

http://images.forbes.com/media/lists/10/2008/K35K.jpg
(sursa foto: http://www.forbes.com/lists/2008/10/billionaires08_Luciano-Benetton_K35K.html)

3 comments:

Popateapa said...

Despre care posturi vorbesti pe blogul Oanei?

popateapa said...

http://popateapa.wordpress.com/2011/05/11/noul-cod-al-muncii-isi-face-efectele/

Bibliotecaru said...

@ Popateapa
:)
Păi sunt unele posturi seci, de tipul "Oana Niculescu-Mizil, astazi la OTV, orele 15.00!", altele au fotografii de la eveniment, astfel încât ne putem dace o idee relativ la ceea ce s-a întâmplat pe acolo.

De aceea spuneam că "Posturile cu fotografii sunt cele mai reuşite.", ca un îndemn pentru a posta fotografii.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.