31 August 2011

Aş vrea să vânez nişte greşeli ale USL...


... numai că USL nu pare să mai facă nimic în ultima vreme. Mai sunt nişte voci timide care protestează colo şi colo, dar nu mai văd nici un fel de realizare, de orice fel. Liniştea nu este însă în acest caz "no news is good news". Eu mai aştept reînceperea activităţii parlamentare, dar pauza parlamentară nu ar trebui să însemne încetarea activităţii politice.

PS.
Încerc să fac un serviciu TNL. Pentru aceasta redau următorul dialog avut cu dl. Varujan Vosganian.
VarujanVosganian says:

@ Biobliotecaru

Maine ma duc la aniversarea sefului TNL. Nu e cu animatoare. O sa-i transmit ce mi-ai scris.


Bibliotecaru says:

@ VarujanVosganian
Poate îl întrebaţi şi despre Academia Liberală. Aştept cu interes această iniţiativă care face parte din programul domniei sale cu care a câştigat şefia TNL. Din păcate nu pot să deschid site-ul http://www.academialiberala.ro/ Tare aş fi citit şi eu nişte cursuri din librăria virtuală, aş fi vrut să mă pregătesc mai bine prin intermediul centrului de educaţie on-line… dar nu pare să fie activ.


VarujanVosganian says:

@ BIbliotecaru

In general site-urile noastre sunt in mare suferinta.


Stimaţi tineri TNL, sunt convins că o mare parte dintre domniile voastre sunteţi aşi în ceea ce priveşte compunerea de site-uri. Ajutaţi PNL-ul să fie bine reprezentat în spaţiul WEB. Puteţi face acest lucru şi, dacă sunteţi convinşi că PNL este soluţia, aveţi şi obligaţia morală de a merge la partid şi a vă angaja voluntariatul pentru o prezentare corectă a partidului în care sunteţi membrii astfel încât să faceţi cunoscută dimensiunea liberală pe spaţiul INTERNET.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.